• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فورم PCSEVEN بصورت آفلاین جهت دانلود

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Genius-Iran

Registered User
لایک‌ها
2
به نظز من خیلی نامردیه!!
به خسالت که هنر کردی؟؟؟

بزودی جزای عمل زشتت رو میبینی! تو که میدونی مدیر و بچه های اون فروم راضی به این کار نبودن!

pc7lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزودی جزای عمل زشتت رو میبینی! تو که میدونی مدیر و بچه های اون فروم راضی به این کار نبودن!
اول اینکه نکته 5 رو مجددا بخوون.

دوم اینکه اگه کار من زشت و بدون رضایت انجام شده، کار اونایی که نرم افزارهای کرک شده (فارسی و غیر فارسی) رو توی فورمشون بدون اجازه ی صاحبانش پخش میکنن، هم زشته! منصفانه با قضیه برخورد کنید

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
چه جالب !!!

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دستت درد نکنه دوست عزیز.خیلی هم کار خوبی کردی.
حالا در فورومشون رو محکمتر ببندن.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
چطوري ميشه عضوش شد؟

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من كار بدي كه نيست ؛كار خوبي هم هست !
با ين اينترنت ذعالي اينطور چيزها موهبتيه !
ضمنا ؛ ويكيپدياي فارسي به صورت آفلاين هم طبق قوانين اوپن سورس ريليز شده كه با كمي سرج مي تونيد پيداش كنيد !
اينكار چه صدمه اي به اون فروم ميزنه غير از اينكه ملت باهاش آشنا مي شن ؟
آره دستت درد نكنه

دانلودش كردم خيلي جالب بود هرچي نرم افزار هست اونم ايراني اينها كركشو با خودش يعني كلا با جاش گذاشتن برا دانلود

از قديم گفتن دست بالاي دست زياده :دي

پ ن : با چه برنامه ايي اين 625 مگ رو كردي 29 مگ خيلي جالب بود واقعا من 625 مگ از اينترنت دانلود كردم اونم يه جا
حاجي دانلود همين 30 مگ هم واسه من مصيبتيه ! مي توني سيديش رو بهم برسوني ؟ هزينه پست و... هم تقديمت مي كنم ؛ البته اگه زحمتي نيست!

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
از نظر اخلاقي كار درستي نسيت اما كسي كه نتونه امنيت سايتشو تامين كنه بهتره همين بلا سرش بياد

rahil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صاحبینش فکر میکنن از دماغ فیل افتادن.حالا بفهمن امنیت سایتشون چجوریاست.

من که پیشنهاد میدم هر هفته این پروژه اپدیت بشه.

درود بر شما.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از نظر اخلاقي كار درستي نسيت اما كسي كه نتونه امنيت سايتشو تامين كنه بهتره همين بلا سرش بياد

دوست عزیز چرا درست نیست؟چه ربطی به امنیت داره؟
بابا فوروم واسه استفاده عمومه.حالا ما دیر اومدیم دیگه راهمون نمیدن لااقل اینجوری استفاده کنیم.

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان عقل كل !
چه ربطي به امنيت داره ؟!
شما با يه سري نرم افزار مي تونيد هر سايتي رو كه بخواين به طور كامل دانلود كنيد (صفحات و اطلاعاتي كه محدوديت دريافت ندارن)
قبل از هر نظر پراكني ؛ كمي مطالعه چيز بدي نيست ها !

silent_cry

Registered User
لایک‌ها
47
به نظر منم کار خوبیه ، کپی رایت چیه ، برو بابا همه تو این مملکت دارن از همین چیزا نون می خورن ، اگه همینا نباشه کار همون مدیرای فروم مذکور زاره

rahil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عقل كل !
چه ربطي به امنيت داره ؟!
شما با يه سري نرم افزار مي تونيد هر سايتي رو كه بخواين به طور كامل دانلود كنيد (صفحات و اطلاعاتي كه محدوديت دريافت ندارن)

اوووووووووووف لا مصب بابا ته مطالعه.

ای کیو

اونا ادعا دارن که امنیت بالای سایتشون مانع نشت اطلاعات سایت به بیرونه و تو عضو گیری سخت گیرن بعد به این راحتی 40 پست اول هر تاپیک زیپ میشه

تازه با استقبال که شده باید اپدیت روزانه بشه. اینجوری میفهمن کپی رایت هم معنی نداره.

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
این انجمن (pc7) یه مکان خصوصیه، اصلا کار خوبی نیست که اطلاعات خصوصی افراد فاش بشه، این موضوع هیچ ارتباطی با امنیت و کپی رایت و ... ندارد، مثل اینکه شخصی وارد منزل شما شود و هر انچه را که می بیند برای دیگران بازگو کند. کار شما درست نبوده هیچ خودتون رو با جمعی از افراد که سالها در نت سابقه دارند در انداختید، جالبه بدونید همین الان اطلاعات خصوصی شما از اسم و فامیل بگیر تا آدرس منزلتان در این انجمن share شده. به هر تقدیر من از احسان عزیز می حواهم هر چه زود تر این تاپیک را حذف نمایند

نکته جالب توجه اینکه اکثر افرادی که با این تاپیک موافق هستند پست و سابقه فعالیت بسیار کمی در انجمن پرشین تولز دارند
یا حق

Last edited:

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عقل كل !
چه ربطي به امنيت داره ؟!
چيزي كه شما ميگيد شامل scripting ميشه. كه خلاصه اش اينه كه شما يه script مينويسيد كه بره صفحات رو يكي يكي پيمايش كنه و مطالبشون رو سيو كنه . راه ديگه شم اينه كه از برنامه هاي syncronyzer استفاده كنين كه كل سايت رو سيو ميكنه ( تقريبا اين دو زياد با هم فرقي نميكنه) . اما مشكلي كه در اين مورد هست اينه كه شما براي باز كردن يه صفحه و سيو كردن اطلاعاتش بايد اول دسترسي به صفحه داشته باشي تا اين كارو بكني. كه اين دسترسي از افرادي كه در سايت عضو نيستن گرفته شده و خلاصه اينكه راهي كه شما ميگين به نظر من ممكن نيست. حالا اگه اشتباه ميگم توضيح قانع كننده بدين

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
خوب خوب . این مطالبی که توی سایت pc7 هست ، خصوصی هست . اطلاعات خصوصی pc7 رو فاش کردید .اشکال نداره .اینم اطلاعات خصوصی شخص شما :
مشخصات این فرد که محتویات پی سی سون رو بدون اجازه همه جا Share کرد میذارم تا مزه Share کردن اطلاعات خصوصی رو بچشه :

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
اوووووووووووف لا مصب بابا ته مطالعه.

ای کیو

اونا ادعا دارن که امنیت بالای سایتشون مانع نشت اطلاعات سایت به بیرونه و تو عضو گیری سخت گیرن بعد به این راحتی 40 پست اول هر تاپیک زیپ میشه

تازه با استقبال که شده باید اپدیت روزانه بشه. اینجوری میفهمن کپی رایت هم معنی نداره.

بسی خیال باطل . کاربرهای نخاله سایت Pc7 همشون در حال تخیله هستند .

من نمی دونم چرا مدیر محترم پرشن تولز چرا اجازه نوشتن این گونه تاپیک ها می شن . اطلاعات شخصی هر سایتی برای خودش محترم هست . از مدیر محترم خواهش می کنیم تا پیگیری کنند . کسی که به سایت قبلی اش خیانت کرد ، به این سایت هم خیانت خواهد کرد .

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا