• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم های ایرانی که فراتر از ایران تولید شده اند.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

چند روز پیش فیلم خانه ای روی آب رو دیدم ؛ با اینکه داستان کامل فیلم رو در سایت سوره سینما خونده بودم ، اما با این حال واقعا لذت بردم از دیدن این فیلم و لذت بردم از بازیهای این فیلم .

فیلم پارک وی فریدون جیرانی هم به نظر من فیلم بسیار خوبی بود .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من کلا با عنوان تاپیک مشکل دارم اصلا !

وقتی فیلمهایی مثل فیلمهایی که اشاره شده در این دو صفحه (سوته دلان، سگ کشی، هامون، مادر، چهارشنبه سوری، آژانس شیشه ای و ...) همگی تولید سینمای ایران هستن، پس نشون میده سطح سینمای ایران میتونه تا این حد هم بالا باشه. چون پتانسیل لازمش بین سینمایی ها وجود داره.

در هر صورت اون قوطی ای که اول تاپیک بهش اشاره شده بنظر من اینقدر بزرگ هست. حالا اینکه بصورت متوالی فیلمهای مزخرف تولید میشه تا جایی که حتی مسعود کیمیایی هم دیگه آشغال ساز شده، خب این سطح سینمای ایران رو دیگه مشخص نمیکنه و نمیتونیم بگیم بنظرم این فیلم فراتر از سطح سینمای ایران هست. باید بریم دلایلش رو پیدا کنیم که اگر بریم دنبالش واقعا، به خیلی جاها میرسیم... !

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
من کلا با عنوان تاپیک مشکل دارم اصلا !

!

درود
من هم اوایل درست شدن این تاپیک عرض کردم که بنظرم گنگ میرسه و بهتره یک جنبه رو تعریف کرد و فیلمها رو از اون جنبه سنجید ، مثلا هزینه تولید یا فیلمنامه قوی یا .... و گرنه این حرف شما کاملا درسته ، ضمن این که هر کی هر فیلمی رو " دوست داره" به خاطر علاقه صرف میاد اینجا میگه از سینمای ایران بالاتره ، این معنی نداره ، مثلا این سنتوری چی داشت؟ یک فیلمفارسی مسخره و پیش پا افتاده ، خوشحال میشم بدونم کجاش از حد سینمای ایران فراتر زده؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
مثلا این سنتوری چی داشت؟ یک فیلمفارسی مسخره و پیش پا افتاده ، خوشحال میشم بدونم کجاش از حد سینمای ایران فراتر زده؟

شدیدا و قویا و عمیقا !!!! موافقم...واقعا چی داشت که این همه گندش کردن:thumbsdow
به نظرم خیلی ها فقط به خاطر مهرجویی میگن فیلم خوبی بود و به نوعی تعصب نسبت به مهرجویی دلیل حمایتشون از فیلمه

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

به نظر من دوستانی که اشاره به فیلم سنتوری داشتن ، احتمالا منظورشون این بوده که این فیلم از نظر داستانی ، سرتر از فیلمهای دیگه بوده .

به هر حال فیلمهایی هستند که کلیشه ای هستند ولی بسیار عامه پسندن و در عین حال فیلمهای قابل قبولی هم هستند .

MR.OK

Registered User
لایک‌ها
86
درباره الی
آزانس شیشه ای
چهارشنبه سوری
سنتوری
کنعان
اعتراض
اینا به نظرم بهترین های سینمای ایران هستن
کلا با کارهای اصغر فرهادی فوق العاده حال میکنم

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

به نظر من بهتر بود اسم تاپیک رو میذاشتن فیلمهای ایرانی مورد علاقه شما .

درباره الی
آزانس شیشه ای
چهارشنبه سوری
سنتوری
کنعان
اعتراض
اینا به نظرم بهترین های سینمای ایران هستن
کلا با کارهای اصغر فرهادی فوق العاده حال میکنم

دوست عزیز به فیلمهای خوبی اشاره کردی .

فقط به نظر من فیلم اعتراض اصلا و ابدا جزو بهترینهای سینمای ایران نیست .

سه روز پیش بود که من این فیلم رو دیدم و فیلم که تموم شد ، احساس کردم با یک فیلم تجاری طرف بودم .

از اواسط فیلم معلوم بود که آخر فیلم باید شاهد ... شدن داریوش ارجمند باشیم .

شخصیت پردازی کاراکتر احمد اصلا خوب صورت نگرفته بود و یهو آخر فیلم سر و کله احمد پیدا شد !

حرفهای سیاسی که در فیلم زده شد ، هر چند که بعضا حرفهای خفنی هم بودن ، اما به نظر من اصلا پوئن مثبتی برای فیلم نبود .

بیننده اصلا با رویا و دوستاش ابراز همدردی نمیکنه ( برای من که اینطور بود )

من احساس کردم که حرفهای سیاسی رو در فیلم گنجوندن تا فیلم فروش کنه و مسعود کیمیایی بگه که من آب از سرم گذشته و خلاصه اینکه این حرفها رو گذاشت تا فیلمش جنجالی بشه و بفروشه !

-----------------------------

در بین آثار اصغر فرهادی فیلم رقص در غبار رو اگه ندیدی ، حتما ببین . اگرم دیدی که هیچی .

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
به نظر من این فیلم ها همیشه در یاد و خاطره ها میمونه ( برای من که اینطوره ):
- م مثل مادر
- مهرمادری
- میخواهم زنده بمانم
- مهریه بی بی
- از کرخه تا راین
- طلا و مس
- هفت دقیقه تا پاییز
- و کلیه فیلم های آقای کیمیایی به خصوص حکم, رییس و محاکمه در خیابان

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
فیلم ایرانی یعنی به همین سادگی و کلا تمام کارهای سید رضا میرکریمی
فیلم ایرانی یعنی پری بانو سارا و اکثر کارای داریوش مهرجویی
فیلم ایرانی یعنی درباره الی

joelandos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
فرش باد

کارگردان: کمال تبریزی

فیلمنامه: محمدحسن *******

خلاصه داستان:

یک طراح زن ژاپنی بافت یک فرش را که قرار است در کارناوال شهر ناکایاما به نمایش در آید به بافندگان اصفهانی سفارش می دهد اما مرگ او باعث ناتمام ماندن این اقدام می شود. در این میان همسر این زن، هم باید به فکر معالجه فرزند بیمارش باشد و هم کار ناتمام همسر خود را تمام کند. اما ورود این دو به ایران سرآغاز ماجراهای دیگری می شود.

یادداشت:

فرش باد پس از فیلمهای مطرح پایان کودکی، لیلی با من است، مهر مادری و شیدا تازه ترین ساخته کمال تبریزی است. فیلمبرداری این فیلم اواسط بهمن 1380 در اصفهان آغاز شد. کمال تبریزی قبل از ساخت این فیلم مجموعه بسیار موفق « دوران سرکشی » را ساخت و پس از « فرش باد »، فیلم « گاهی به آسمان نگاه کن » را کارگردانی کرد.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

دوستان من فکر نکنم قرار باشه تو این تاپیک بیایم و مطالب ویکی پدیا رو کپی پیست کنیم !

قراره ناسلامتی بیایم و فیلمهای ایرانی محبوب خودمون رو معرفی کنیم و بحث و گفتگویی سازنده در خصوص فیلمهای ایرانی انجام بدیم .

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

دوستان گرامی و بزرگوار ؛ یه پیشنهادی دارم برای این تاپیک .

پیشنهاد میکنم هر کس بیاد و ده فیلم محبوب ایرانی خودش رو بگه و در حد یکی - دو خط توضیح بده که به چه دلایلی از فیلم مورد نظر خوشش میاد .

حالا اگه موافق با پیشنهاد من هستید ، بسم الله .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
هفت دقيقه تا پاييز

cinemaema5.jpg

بسيار فيلم خوبي بود ... نه براي گريه دار بودنش بلكه براي اينكه غير مستقيم به خيلي چيزا من جمله :

1: حامد بهداد اونجايي كه با اون يارو سوار موتور شد رفت مشروب خورد و اونجا يارو بهش گفت زنش براي اينكه پول رو بگيره با عبدالله خوابيده .

2: صاحب خونه وقتي ميخواست در غياب زنش ، زن ديگه اي رو بياره خونه از پشت در شيشه اي نشون داد.

3: از جمله اي كه هديه تهراني وسط فيلم گفت معلوم بود كه اونم نميدونسته كه خواهرش براي پول شوهرش رفته با يارو خوابيده .

و....

كسايي كه با هم فيلم رو ديدم اكثر ميگفتن حالا چي شد ؟ چون با دقت نگاه نكردن ...

سكانس آخرش خيلي زيبا بود ... خيلي .

ببينين حتما ... فقط اگه درست كات ميخورد و تدوين ميشد حرف نداشت .

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

صاحب خونه وقتي ميخواست در غياب زنش ، زن ديگه اي رو بياره خونه از پشت در شيشه اي نشون داد.

آقا ابوالفضل این صاحب خونه ای که شما اشاره داشتی بهش ، تو فیلم گفته نشد که زن داره یا جدا شده یا هر چیز دیگه .

به هر صورت ؛ اون آقای صاحب خونه اونطور که تو فیلم نشون داده شد ، خانوم باز بود و برای اینکه جلوی مستأجراش ضایع نشه ، به اون خانومی که آورده بودتش خونه ، گفت بره پشت در وایسه که مستأجراش خانومه رو نبینن .

یعنی در واقع موقعی که خانومه میخواست از خونه آقای صاحب خونه بره بیرون ، همزمان شد با اومدن مستأجرها به خونه .

خواست جلوی مستأجراش ضایع نشه ، به خانومه گفت برو تو .

حالا آقا ابوالفضل ، این سکانس از فیلم چه چیزی رو غیر مستقیم به شما گفت ، این رو من نمیدونم .

اگه توضیح بدی ، ممنون میشم . :upsided:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
آقا ابوالفضل این صاحب خونه ای که شما اشاره داشتی بهش ، تو فیلم گفته نشد که زن داره یا جدا شده یا هر چیز دیگه .

....

حالا آقا ابوالفضل ، این سکانس از فیلم چه چیزی رو غیر مستقیم به شما گفت ، این رو من نمیدونم .

اگه توضیح بدی ، ممنون میشم . :upsided:

حاجي كاميار اونجايي كه صاب خونه داشت وسايل خواهر هديه تهراني رو ميريخت بيرون يادت بياد ... هديه تهراني اومد بهش گفت : از مهموناي تو بهترن كه ...ميري كنار يا به زنت بگم وقتي نيست كيا ميآن اينجا . (يعني زن داره ديگه )

در مورد اون سكانس هم نه چيز غير مستقيمي نداشت اما جسارت داشت ...

غير مستقيم بودنش (يه ذره ) اين بود كه از پشت شيشه يه سايه از زنه رو نشون داد.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
حاجي كاميار اونجايي كه صاب خونه داشت وسايل خواهر هديه تهراني رو ميريخت بيرون يادت بياد ... هديه تهراني اومد بهش گفت : از مهموناي تو بهترن كه ...ميري كنار يا به زنت بگم وقتي نيست كيا ميآن اينجا . (يعني زن داره ديگه )

ممنون ابوالفضل جان برای توضیحاتت .

چند دقیقه پیش اون قسمت از فیلم رو که اشاره داشتی بهش رو دیدم و حق با شما بود .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ممنون ابوالفضل جان برای توضیحاتت .

چند دقیقه پیش اون قسمت از فیلم رو که اشاره داشتی بهش رو دیدم و حق با شما بود .

خواهش ميكنم كاميار خان .

فيلم بعدي ....

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

فیلم هفت دقیقه تا پائیز دو تا نکته ریز داشت .

یکیشو ابوالفضل جان اشاره کرد . ( حمید اول به حامد بهداد مشروب داد و بعد جریان مریم و عبدالله رو برای حامد بهداد تعریف کرد . )

اون یکی نکته ریز فیلم ، آخر فیلم بود .

جایی که هدیه تهرانی ، بچه خواهرش رو صدا میکنه ( خواهر زادش تو اتاقه ) یه لحظه دوربین پول زیادی رو روی تخت خواب ( میون وسایل مریم ) نشون میده .

در این لحظه از فیلم برای بیننده مسلم میشه که خاطره اسدی برای پس گرفتن پول شوهرش از عبدالله ، با عبدالله هم بستر شده .

عکس العمل کاراکترهای فیلم با این قضیه در نوع خودش جالب بود .

حمید ، اول به حامد بهداد مشروب داد و بعدش قضیه رو بهش گفت .

خاطره اسدی منکر هم بستر شدنش با عبدالله شد . البته تو توضیحاتش به حامد بهداد گفت که عبدالله بهش گفته تنها بیا و بهش گفته اینجوری پول رو پس نمیدم . ولی اشاره ای به همبستر شدنش با عبدالله نکرد .

حامد بهداد هم گفت : من نتونستم از اون حرومزاده پول بگیرم ، اون وقت تو چطوری تونستی ؟ اون دیوث بی همه کس به مادر خودشم رحم نکرد .

نیما ( محسن طنابنده ) ترجیح داد در مورد این مسأله صحبت نکنه . ( معلوم بود که خبر داشته از قضیه )

فقط هدیه تهرانی بود که به حامد بهداد گفت که مریم ( خاطره اسدی ) این کار رو به خاطر تو کرده .

--------------------------

در مجموع هفت دقیقه تا پائیز در این خیل عظیم فیلمهای بی خاصیت و بی مصرف ، فیلم بسیار خوب و قابل قبولی بود .

نکات منفی فیلم از نظر من :

بازی بسیار بد خاطره اسدی . کلا استیل بازیگری نداره خاطره اسدی .

داستان مربوط به یکی از شیشه پاک کنها که میگفتن خودکشی کرده و زنش یه بار اومد دم در خونه محسن طنابنده و کلا ربطی به داستان فیلم نداشت .

سکانسی که حامد بهداد مثلا قرار بود خودکشی کنه . ( اصلا خوب از آب در نیومده بود )

سکانس تصادف ( از نظر جلوه های ویژه خیلی خوب نبود )

صداگذاری فیلم ( در بعضی از قسمتهای فیلم ، افتضاح بود )

دعوای حامد بهداد با مسئول بیمارستان ( خوب از آب در نیومده بود )

نکات مثبت فیلم :

سکانس ابتدایی فیلم : این سکانس از فیلم ، فوق العاده بود به نظر من . نشون داد که محسن طنابنده شخصیه که خوبیها و بدیهای جامعه در موقع کارش جلوی چشمشه .

سکانس دعوای بین حامد بهداد و خاطره اسدی و سوء استفاده بچشون از دعوای اونها .

بازی بسیار درخشان محسن طنابنده ، حامد بهداد و هدیه تهرانی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

فیلم هفت دقیقه تا پائیز دو تا نکته ریز داشت .

یکیشو ابوالفضل جان اشاره کرد . ( حمید اول به حامد بهداد مشروب داد و بعد جریان مریم و عبدالله رو برای حامد بهداد تعریف کرد . )

اون یکی نکته ریز فیلم ، آخر فیلم بود .

جایی که هدیه تهرانی ، بچه خواهرش رو صدا میکنه ( خواهر زادش تو اتاقه ) یه لحظه دوربین پول زیادی رو روی تخت خواب ( میون وسایل مریم ) نشون میده .

در این لحظه از فیلم برای بیننده مسلم میشه که خاطره اسدی برای پس گرفتن پول شوهرش از عبدالله ، با عبدالله هم بستر شده .

بازی بسیار بد خاطره اسدی . کلا استیل بازیگری نداره خاطره اسدی .

داستان مربوط به یکی از شیشه پاک کنها که میگفتن خودکشی کرده و زنش یه بار اومد دم در خونه محسن طنابنده و کلا ربطی به داستان فیلم نداشت .

سکانسی که حامد بهداد مثلا قرار بود خودکشی کنه . ( اصلا خوب از آب در نیومده بود )

سکانس تصادف ( از نظر جلوه های ویژه خیلی خوب نبود )

صداگذاری فیلم ( در بعضی از قسمتهای فیلم ، افتضاح بود )

دعوای حامد بهداد با مسئول بیمارستان ( خوب از آب در نیومده بود )

سکانس ابتدایی فیلم : این سکانس از فیلم ، فوق العاده بود به نظر من . نشون داد که محسن طنابنده شخصیه که خوبیها و بدیهای جامعه در موقع کارش جلوی چشمشه .

سکانس دعوای بین حامد بهداد و خاطره اسدی و سوء استفاده بچشون از دعوای اونها .

بازی بسیار درخشان محسن طنابنده ، حامد بهداد و هدیه تهرانی

حاج كاميار ببخشيندا اما اون نكته رو هم گفته بودم كه يارو با عبدالله خوابيده .

بعدش در مورد خاطره اسدي ... به نظرم من كه خوب بود !

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

نکته ظریفی که من بهش اشاره کردم ، هم بستر شدن مریم با عبدالله نبود .

من عرض کردم که آخر فیلم ، دوربین مبلغ زیادی پول رو بین وسیله های مریم نشون داد .

این اون نکته ظریف فیلم بود که من بهش اشاره داشتم .

من دو بار این فیلم رو در سینما دیدم ، ولی به این دو نکته ریز توجهی نداشتم .

در خصوص خاطره اسدی باید بگم که من اصلا ازش خوشم نمیاد و در بین بازیگران منفور من ، نامبر وان هستش .

البته همین خاطره اسدی در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا بازی بسیار خوبی رو انجام داده بود و حتی کاندید جشنواره فیلم فجر هم شد .

خاطره اسدی در فیلم هفت دقیقه تا پائیز نسبت به هدیه تهرانی ، محسن طنابنده و حامد بهداد بازی ضعیف تری رو ارائه کرده بود .

به نظر من بهتر بود که کارگردان فیلم ، از یک بازیگر دیگه به جای خاطره اسدی استفاده میکرد . ( مثلا عاطفه نوری یا بهاره افشاری )

البته مسأله ای رو که باید در نظر گرفت اینه که وقتی شما با سه تا بازیگر طراز اول در یک فیلم قابل قبول همبازی میشی و اون سه بازیگر در اون فیلم بهترین بازیهاشون رو ارائه میکنن ، خود به خود شمای بازیگر هم سطح بازیت بالا میره و سعی میکنی بهترین بازیت رو انجام بدی تا جلوی اونها کم نیاری .

بالا