حالا شما چه اصراری دارید که بیاید به زور اثبات کنید که هرکی فیلم رو به سریال ترجیح میده سخت در اشتباهه !!؟
من خودم در اون پست اولم به یک سری از مزایای سریال اشاره کردم که خود شما هم تقریبا باز بهش اشاره کردید، اما یه سری از صحبت هاتون کاملا شخصی و سلیقه ای هست و قطعا فقط خودتون قبولش دارید، مثلا:
این قطعا نظر شخصی شماست، من و خیلیای دیگه با تک تک ثانیه های فیلمایی مثل پدرخوانده ، ارباب حلقه ها و ... خاطره داریم ، یا مثلا فیلمایی مثل ماتریکس، فایت کلاب و ... به لحاظ فلسفه و مفهوم چنان تاثیری بر روی مخاطب داره که تا آخر عمر فراموشش نمی کنه. من الان سراغ دارم فردی رو که بالای 50 بار پدرخوانده رو دیده و هر دفعه هم ازش بیشتر لذت میبره و نکات بیشتری رو ازش درمیاره، به نظرتون تاثیر این فیلم بر روی این شخص در حد همون 3 ساعت فیلم بوده و بس ؟!!
من خودم به شخصه فیلمای مورد علاقه مو صدبار هم ببینم خسته نمیشم، اما تا بحال ندیدم کسی رو که یه سریال ( غیر سیتکام ) رو برای بار دوم و سوم ببینه، اکثر سریال ها به نظر من 1بار مصرف هستن.
با عرض معذرت این حرف واقعا خنده داره
من مثلا فلان سریال رو شروع کردم 20 قسمت فصل اولشو دیدم خوشم اومد ، فصل دوم سریال یه مقدار نزول کرد گفتم باشه ادامه میدم شاید بهتر شد ، از فصل 3 به بعد سریال افتضاح شد و با یه پایان بندی بد ماست مالی شد.
خب چند قسمت دیدم ؟!! 80 قسمت !! اگه میدونستم انقد مسخره میشه از اول شروعش میکردم ؟! قطعا نه ، چقد وقتم تلف شد ؟
3200 دقیقه !!! آیا میتونستم از اول پیش بینی کنم بعد از 30 قسمت انقد نزول میکنه ؟؟ بازم نه !
مسلما با وجود 1 مقدار اطلاعات سینمایی از نویسنده و کارگردان و تحقیق درباره فیلم هیچ وقت در دام فیلمی که بخواید وسطش رهاش کنید نمی افتید ، من که به شخصه به استثنای 3 4 مورد تا حالا نشده سراغی فیلمی برم و انقد بد باشه که نیمه کاره رهاش کنم، اما بارها شده یه سریال بعد از دیدن چند ده قسمت خیلی بد شده و میخواستم رهاش کنم که به دلیل وقت زیادی که براش گذاشتم بودم نمیشده !
حالا به فرضم یه فیلم واقعا بدو دیدم، چقد وقتم تلف شد ؟؟
نهایتا 200 دقیقه !
در نهایت هم بگم من وقتی راجع به فیلم صحبت میکنم برعکس خیلی ها دیدم رو به 2 3 سال اخیر محدود نمیکنم ، سینما یعنی از حدودای سال
1920 تا الان، اینکه فیلمای سال های اخیر بعضا مزخرف و بلاک باستر شدن دلیل بر این نیست که کلا سینما در مقابل تلویزیون تعطیله.
در آخر بازم میگم سینما و تلویزیون هر کدوم جایگاه خودشون رو دارن به همراه مزایا و معایب شون و هیچ وقت نمیشه گفت یکی بر دیگری برتری داره، حالا هر شخص به فراخور
سلیقه و
توقع و
چارچوب فکریش یکی رو بر دیگری ترجیح میده.
موفق باشید