• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم یا سریال ؟ کدوم رو ترجیح میدین ؟

فیلم یا سریال ؟ کدام را ترجیح میدهید

• Total voters
    48

saeedmorida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
121
من خودم بیشتر سریال میبینم بینش اگه فیلم شاخی بود نگاه مینم
البته دیگه چه فیلم شاخی باشه:D

Anti Shad maghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
بهترین فیلمهای در اکران: Terminator 5, Mad Max 4, Jurassic World, Ted 2...
بهترین سریالهای در حال پخش: Mr. Robot, Suits, Penny Dreadful, True Detective, Hannibal...

بله درست متوجه شدید فیلم های امروزی یعنی CGI, خالی بندی و تکرار مکررات...

مردک ییسواد TED 2 از نظر تو جزو بهترین فیلم های در حال اکرانه ؟!!! :D

بعدم اون فیلمای دیگه ای که گفتی به قول خودت الان در حال اکرانه، تو اصلا هیچ کدومشونو دیدی که میگی همش خالی بندیه و تکرار مکرراته ؟!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من فکر میکنم کسایی که حرفه ایی تر بازیگری و کارگردانی رو دنبال میکنن رغبتی به سریال نگاه کردن نداشته باشن بیشتر دارم نسل جوان رو میبینم که خیلی به سریال علاقه دارن در صورتیکه بنظرم سریال وقت گذروندنه یعنی در لحظه خوبه و بعد از تمام شدن نه تحت تاثیرت قرار داده و نه حس و انگیزه ایی بهت میده اما فیلم اینطوری نیست
به شخصه فیلم رو از همه نظر برتر از سریال میدونم

achardownload

Registered User
لایک‌ها
96
فقط فیلم
ارباب همه فیلم ها :
ارباب حلقه ها در رده بعدی هابیت

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
مردک ییسواد TED 2 از نظر تو جزو بهترین فیلم های در حال اکرانه ؟!!! :D

بعدم اون فیلمای دیگه ای که گفتی به قول خودت الان در حال اکرانه، تو اصلا هیچ کدومشونو دیدی که میگی همش خالی بندیه و تکرار مکرراته ؟!!
شاد مغز جان برای تشخیص زباله بودن یک فیلم حتما نیازی به دیدنش نیست. اینها کپی (reboot/squel/remake) هستن و وضعیتشون مشخصه.
شما مورد بهتری سراغ دارید! Magic Mike 2 یا Minions؟

من فکر میکنم کسایی که حرفه ایی تر بازیگری و کارگردانی رو دنبال میکنن رغبتی به سریال نگاه کردن نداشته باشن بیشتر دارم نسل جوان رو میبینم که خیلی به سریال علاقه دارن در صورتیکه بنظرم سریال وقت گذروندنه یعنی در لحظه خوبه و بعد از تمام شدن نه تحت تاثیرت قرار داده و نه حس و انگیزه ایی بهت میده اما فیلم اینطوری نیست
به شخصه فیلم رو از همه نظر برتر از سریال میدونم
فکر می کنم شما اهمیت داستان سرایی و شخصیت پردازی رو نادیده گرفتید.
فیلم یک فرم کوتاه در داستان سرایی است. بهترین فیلم ها هم یک داستان کوتاه هستن که در یک نشست مصرف میشن. در مقابل سریال مثل رمان یک فرم بلند مدت در داستان سراییه و از زمان بیشتری برای بیان کردن یک داستان پیچیده و عمیق برخورداره.
هیچ فیلمی نمیتونه به عمق لایه های شخصیتی سریالی مثل سوپرانوز برسه و اون ها کاراکترهایی نیستن که مثل دیدن یک فیلم, در پایان روز دیگه واقعی نباشن و در نهایت بخوان یک داستان رو بیان و یا یک ایده رو منتقل کنن بلکه انسان هایی هستن که ما روشون سرمایه گذاری میکنیم و بیشتر و با ارزش تر از هر اثر هنری می توانند پیچیدگی احساسی از انسان های واقعی را به ما منتقل کنند.
بقول کوین اسپیسی:
I was lucky to get into film at a time (the 1990s) that was very interesting for drama. But if you look now, the focus is not on the same kind of films that were made in the 90s. When I look now, the most interesting plots, the most interesting characters, they are on TV.
http://www.imdb.com/name/nm0000228/bio

و شما کسی هستید که از روی نام کارگردان و بازیگر فیلم میبینه و از بریکینگ بد متنفر و شدیدا منتظر Jurassic World ـه! خوبه.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
فیلم یک فرم کوتاه در داستان سرایی است. بهترین فیلم ها هم یک داستان کوتاه هستن که در یک نشست مصرف میشن. در مقابل سریال مثل رمان یک فرم بلند مدت در داستان سراییه و از زمان بیشتری برای بیان کردن یک داستان پیچیده و عمیق برخورداره.
هیچ فیلمی نمیتونه به عمق لایه های شخصیتی سریالی مثل سوپرانوز برسه و اون ها کاراکترهایی نیستن که مثل دیدن یک فیلم, در پایان روز دیگه واقعی نباشن و در نهایت بخوان یک داستان رو بیان و یا یک ایده رو منتقل کنن بلکه انسان هایی هستن که ما روشون سرمایه گذاری میکنیم و بیشتر و با ارزش تر از هر اثر هنری می توانند پیچیدگی احساسی از انسان های واقعی را به ما منتقل کنند.
بقول کوین اسپیسی:

و شما کسی هستید که از روی نام کارگردان و بازیگر فیلم میبینه و از بریکینگ بد متنفر و شدیدا منتظر Jurassic World ـه! خوبه.
دوست عزیز حتما که نباید 50 قسمت وقت گذاشت تا لایه هایه شخصیت طرف رو درک کرد خیلی از فیلمها تویه همون 2 ساعت کل لایه هایه شخصیتی کاراکتر رو نشون میدن
تویه سینما کم نداشتیم از این شخصیتها
اما خب قبول دارم تویه سریال مجال بیشتری برایه شخصیت پردازی هست ولی بازم بخاطر فقط یه شخصیت پردازی بیشتر من نمیتونم سریال رو برتر از فیلم بدونم

کوین اسپیسی رو مثال زدی من زیباترین و ماندگار ترین صحنه ایی که از اسپیسی دیدم تویه فیلم se7en همونجایی که میاد تو اداره پلیس و سه بار داد میزنه detective detective DETECTIVEEEEEEE

اما راجع به ژوراسیک ورلد که منتظرشم این یه مسئله شخصیه که علاقه دارم به دایناسورا و فیلم ژوراسیک که البته قسمت اولش هم انصافا شاهکاری بود زمان خودش اما این ژوراسیک وورلدی که من منتظرشم من ندید میگم حتی نمره 7 هم بهش نمیدم پس ژوراسیک وورلد رو ملاک قرار نده
بریکینگ بد هم سریال جذابی نبود برا من, شخصیتهایه کریهی داشت موسیقی متن تقریبا تو دو فصل اول اصلا وجود خارجی نداشت(موسیقی متن برا من خیلی مهمه) یه طنز مسخره هم توش بود که برام ازار دهنده بود تمام اینها دست در دست هم دادن تا من دیگه فصل اخرشو نگاه نکنم و برا همیشه بایکوتش کنم

Anti Shad maghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
:general711::general711:
شاد مغز جان برای تشخیص زباله بودن یک فیلم حتما نیازی به دیدنش نیست. اینها کپی (reboot/squel/remake) هستن و وضعیتشون مشخصه.
شما مورد بهتری سراغ دارید! Magic Mike 2 یا Minions؟

بقول کوین اسپیسی:

مهندس پیاده شو با هم بریم !! :D انقد که تو دور برت داشته و از سریالا تبلیغ میکنی آدم فک میکنه احتمالا فاکس و اچ بی او بابت هر فصل سریال یه درصدی از سودشون رو تو جیب تو میذارن :general711::general711:

من اصلا فن فیلم نیستم ( لااقل نه به اون شکلی که تو فن سریالی !! ) اما حالا که تو انقد جو گرفتت بذار یکم جوتو بخوابونم ! :D به قول چندتا پست قبل این چیزی که تو بش میگی داستان سرایی و پیچیدگی داستانی در اکثر موارد واژه مناسب براش آب بندی و کش و قوس الکیه !!!
اینا هر سریالی که میسازن تحویل شبکه میدن اون شبکه میشینه ریتینگ شو هر فصل بررسی میکنه ، تا ببینن افت کرده کنسلش میکنن میره ( گور بابای بیننده و داستان سرایی !! ) 1000 تا مثال داریم اینطوری !
این نکته رو بولد میکنم که سریالا بالای 90% شون هیچ برنامه و داستان خاصی از اول براشون در نظر نمیگیرن و فقط فصل به فصل با توجه به ریتینگ بیننده ها سریالو تمیدید میکنن و خیلی وقتا سعی میکنن داستانو به اون سمت ببرن که مدیر شبکه میگه و یا فن های سریال دوس دارن !در واقع نویسنده فقط برای 1 فصل ایده داره ( به همین خاطر اکثر سریالا فصول اولشون خوبه !! ) و در ادامه تا جایی که ریتینگ بالا باشه همش آب میبندن و بیننده رو سر کار میذارن! تاجایی هم که دیگه صدای طرفدارای سریال دربیاد از افت سریال و یا اینکه عوامل سریال ازش جدا بشن !!! که در نتیجه پایان سریال خیلی سریع سرهم بندی و ماس مالی میشه !!! :general105: ازینم 1000 تا مثال داریم که سریال بینا خودشون بهتر میدونن نیازی به گفتن نیست !!!!
این یعنی داستان سرایی عمیق و پیچیده ای که این بابا میگه!! :general404:

دیگه گنده ترین سریالا بریکینگ بد و got ـن ! یادمه همون بریکینگ تا آخرای فصل چهارش هیچ کس نمیدونست اصلا چی هست و هیچ صحبتی ازش نبود اما یه دفعه فصل پنج و چند قسمتش ملتو چنان جو گیر کرد که همه ریختن تو imdb و امتیاز سریالو رسوندن به 9.6 !!! حالا الان به هر کی میرسی چنان باد میندازه به گلوش و برکینگ بد بریکینگ بد میکنه که اون سرش ناپیداست!! یعنی مجموع 3 4 فصل معمولی اول سریال تحت تاثیر 1 فصل ( به عبارت دیگه چند قسمت ) تبدیل شد به بهترین سریال تاریخ !!! :general208:
مثال دیگه هم Got ، یک نویسنده روانی و سادیسمیک به اسم جورج مارتین که هر بار که بیننده/خواننده به یکی از کاراکترها علاقه پیدا میکنه میزنه میکشش و از حرص خوردن خواننده هاش لذت میبره :D

جمع کن بابا برو جای دیگه بساط تبلیغاتتو پهن کن !!

Last edited:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من اینجا می خواهم چندتا دلیل بیارم که تلوزیون بهتر از سینما هست.

اول از همه سبک بلند داستانی ، زمانی که یک داستان به درستی اعمال بشه ، به راحتی میتونه یک شخصیت رو پرورش بده ،
سریال دکستر رو مثال میزنم که توی 8 فصل نشون میده چطور یک شخصیت دکستر رشد پیدا میکنه و به زیبایی تو هر فصل یک جنبه از تحول شخصیتی اش رو به تصویر میکشه ، حالا به نظر شما کدوم فیلم 90 دقیقه ای میتونه چنین کاری رو انجام بده ؟

مورد دوم ، شما الان وضعیت سینمای هالیوود رو ببینید ، اکثر فیلم ها ، بازسازی نسخه های قدیمی ، اسپین آف یا نسخه های بعدی که هر کدوم بدتر از قبلی هستن ، دلیل اش هم اینکه اینکار براشون آسون تر ه و ریسک کمتری داره ، در همین حال تلوزیون بیشتر مشتاق این هستن که چیزهای جدیدی رو ارائه بده.

مورد سوم ، تلوزیون هنوز قدرت اینو داره که بتونه شما رو سورپزایز کنه ، الان اکثر فیلم های به خاطر مارکتینگ و فروش بهتر مجبور به ساده سازی هستن ، از اون طرف تلوزیون به خاطر آزادی بیشتر ، این امکان به شما میده که با دیدن یک اپیزود بخندید و با دیدن اپیزود دیگه با ترس مطلق مواجه بشید.

مورد چهارم قدرت توسعه ، برای این مورد سریال Breaking bad رو مثال میزنم ، این سریال وقتی شروع شد یک پروژه خیلی کوچیک بود ، حتی تا کنسل شدن هم پیش رفت ، اما به لطف متد توزیع دهان به دهان گشتن (توسط کسایی که دیدنش و عاشق اش شدن) تبدیل شد به یکی از محبوب ترین سریالهای تاریخ تلوزیون .

مورد پنجم ، به خاطر آزادی بیشتر تلوزیون بهترین استعداد بازیگری جذب تلوزیون شده و بلکن همونا هم میشن ستاره های سینمای اینده.
موارد دیگه هم هستن ، مثل علاقه ستاره های سینما برای بازی تو سریال های تلوزیونی ، یا ارتباط مخاطب ها با کاراکترهای تلوزیونی و..

یکی دیگه از نمود بارز برتری تلوزیون موفقیت سرویس هایی مثل Netflix هست ، نتفلبکس به طوری قوی شده که داره نحوه مصرف مدیا رو تغییر میده.

این هم یک تصویر از سریال محبوب و قشنگ Orange is the new black شبکه Netflix

Orange-Is-The-New-Black-a-009.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعیت اینه که هر چیزی جای خودشو داره
بعضی از آثار کشش لازم برای سریال شدن رو ندارن و در حد یک فیلم باشن درخشش بهتری خواهند داشت
برخی هم باید سریال باشن.
مثلا سری کتابهای Lord Of The Ring به راحتی در حد یک سریال کشش دارن اما فیلم شدند
بنظرم هر دو خوب هستند.

passanger75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
100% الان سریال و سریال میبینم خیلی ساله که سینما به باد رفته و شاید سالی 3-4 فیلم بیاد که ارزش دیدن داشته باشه و بعد دیدن آدم بگه WoW ولی از اونطرف سریال های شاهکار و پرهزینه ای که هر قسمت اش ارزش و هزینه ی یک فیلم سینمایی امروزی داره به تعداد زیاد تولید میشه

دوستانی ام که گفتن فیلم احتمالا وقت و حوصله سریال دیدن ندارن والا ازشون بخواین 20 تا فیلم نام ببرن بدون شک اکثریت اش مال قبل 2003 و تعدادی قبل 2009 خواهد بود والا تو این سال ها چیزی که تولید نمیشه فیلم خوبه گیشه ام انیمیشن های کودکانه و فیلم های تینیجری ابر قهرمانی و عاشقانه قبضه کردن

SYAS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من هر دو رو می پسندم فیلم خوبی اش اینه که زود تموم می شود و زمان تو زیاد نمی گیرد و سریال هم خوبی اش این است که وقتی کار برای انجام دادن نداری و می خواهی زمان بسرعت بگذرد بسیار کارساز است

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
:general711::general711:

مهندس پیاده شو با هم بریم !! :D انقد که تو دور برت داشته و از سریالا تبلیغ میکنی آدم فک میکنه احتمالا فاکس و اچ بی او بابت هر فصل سریال یه درصدی از سودشون رو تو جیب تو میذارن :general711::general711:

من اصلا فن فیلم نیستم ( لااقل نه به اون شکلی که تو فن سریالی !! ) اما حالا که تو انقد جو گرفتت بذار یکم جوتو بخوابونم ! :D به قول چندتا پست قبل این چیزی که تو بش میگی داستان سرایی و پیچیدگی داستانی در اکثر موارد واژه مناسب براش آب بندی و کش و قوس الکیه !!!
اینا هر سریالی که میسازن تحویل شبکه میدن اون شبکه میشینه ریتینگ شو هر فصل بررسی میکنه ، تا ببینن افت کرده کنسلش میکنن میره ( گور بابای بیننده و داستان سرایی !! ) 1000 تا مثال داریم اینطوری !
این نکته رو بولد میکنم که سریالا بالای 90% شون هیچ برنامه و داستان خاصی از اول براشون در نظر نمیگیرن و فقط فصل به فصل با توجه به ریتینگ بیننده ها سریالو تمیدید میکنن و خیلی وقتا سعی میکنن داستانو به اون سمت ببرن که مدیر شبکه میگه و یا فن های سریال دوس دارن !در واقع نویسنده فقط برای 1 فصل ایده داره ( به همین خاطر اکثر سریالا فصول اولشون خوبه !! ) و در ادامه تا جایی که ریتینگ بالا باشه همش آب میبندن و بیننده رو سر کار میذارن! تاجایی هم که دیگه صدای طرفدارای سریال دربیاد از افت سریال و یا اینکه عوامل سریال ازش جدا بشن !!! که در نتیجه پایان سریال خیلی سریع سرهم بندی و ماس مالی میشه !!! :general105: ازینم 1000 تا مثال داریم که سریال بینا خودشون بهتر میدونن نیازی به گفتن نیست !!!!
این یعنی داستان سرایی عمیق و پیچیده ای که این بابا میگه!! :general404:

دیگه گنده ترین سریالا بریکینگ بد و got ـن ! یادمه همون بریکینگ تا آخرای فصل چهارش هیچ کس نمیدونست اصلا چی هست و هیچ صحبتی ازش نبود اما یه دفعه فصل پنج و چند قسمتش ملتو چنان جو گیر کرد که همه ریختن تو imdb و امتیاز سریالو رسوندن به 9.6 !!! حالا الان به هر کی میرسی چنان باد میندازه به گلوش و برکینگ بد بریکینگ بد میکنه که اون سرش ناپیداست!! یعنی مجموع 3 4 فصل معمولی اول سریال تحت تاثیر 1 فصل ( به عبارت دیگه چند قسمت ) تبدیل شد به بهترین سریال تاریخ !!! :general208:
مثال دیگه هم Got ، یک نویسنده روانی و سادیسمیک به اسم جورج مارتین که هر بار که بیننده/خواننده به یکی از کاراکترها علاقه پیدا میکنه میزنه میکشش و از حرص خوردن خواننده هاش لذت میبره :D

جمع کن بابا برو جای دیگه بساط تبلیغاتتو پهن کن !!

ظاهرا شما این تاپیک رو با چاله میدون عوضی گرفته اید. اینجا یک انجمن فرهنگیه نه جای خالی کردن عقده های شما.
این پست شما در یک کلمه Bullshitـه. ریتینگ در شبکه های پرمیوم (کابلی) اهمیتی نداره و مهم نیست سریال 500 هزار تا بیننده داره یا 50 میلیون چون این شبکه ها از طریق پیام های بازرگانی کسب درامد نمی کنن که ریت بیننده اهمیتی داشته باشه. ریتینگ برای شبکه های رایگان (سراسری) از اهمیت برخورداره که این شبکه ها هم پروژه هایی رو بر میدارن که به گروه خونی بیننده هاشون میخوره و بندرت پیش میاد سریال درست حسابی بعد از رد یک فصل در این شبکه ها کنسل بشه. سازنده ها همیشه تعداد فصول داستانی که میخوان بیان کنن رو طرح ریزی و مشخص میکنن مخصوصا در شبکه های کابلی که کنترل بالا و حساسی در قبول ساخت پروژه ها دارن. اون سریال هایی که میگی بی جهت تمدید میشن مخصوص یسری سریالاست از شبکه فاخر CW نه هر سریال یا شبکه ای. سریال های بد هم ساخته میشه و من نگفتم همه سریالها گبم او ترونزن. با اینحال وضع سینما بدتره (مصداق بارزش همین فیلمای در اکران) و تفاوت اینجاست که بهترین فیلمهایی که همشه رو بورسن اشغال ترین هاشه ولی بهترین سریال های رو بورس همون بهترین هاشه. به جای هوچی گری بهتره کمی اطلاعات خود را بروز کنی اگر ترول نیستید.
یا شاید بهتره به دیدن همون فیلم های قهرمانیت ادامه بدی. قهرمان هایی که هیچ وقت نمی میرن، اسیب نمی بینن، همیشه پیروز میشن. ضد قهرمان ها و شخصیتهای شر که همیشه شکست میخورن،در میرن. یه داستان همیشه تکراری که باید جهان رو نجات داد و در نهایت یه پایان هَپی اِندینگ. (و برای فروش حداکثری در دنیا ارائه نهایتا با رده بندی PG-13)
ظاهرا قدرت درک و لیاقت شما در حد همین مضخرفاته نه داستان هایی مثل بریکینگ بد یا بازی تاج و تخت.

ترانسفورماتور بین ها لطفا پست های منو کوت نکنن.

Nazanin12

Registered User
لایک‌ها
37
سریال .خیلی بیشتر منو همراه خودش میکشونه

amirhosein-avicii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
تا حالا شده در حال دیدن یه فیلم فوق العاده باشین و یه دفعه احساس کنین که دلتون نمیخواد داستان تموم شه و به آخر برسه؟ متاسفانه فیلم یه زمان نسبتا کوتاه تری داره ولی در همین محدودیت زمانی هست که داستان و شخصیت ها توسط فیلمنامه نویس و کارگردان به نحو احسن از آب در میان. شاهکار های سینمائی رو نگاه کنین تعدادشون بسیار بیشتر از سریال هاس. اکثر نوابغ سینما همگی برای رسوندن هدف و منظور خودشون از فیلم استفاده کردن نه سریال. در سریال باید داستان رو تاجائیکه صدمه وارد نشه کش آورد ولی در فیلم اینطور نیس. روایت داستان فیلم ممکن اس پیچیده و تودرتو باشه ولی به هیچ وجه کش دار نیس. دیدن فیلم مثه دیدن منظره ی نقاشیست بروی یک بوم نقاشی ولی سریال بروی چندین و چند بوم مختلف که همگی در یک موضوع و تم مشابه هستن. دیدن هر دو این ها برای هر کسی لذت خاص و منحصربفرد داره.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
سریال بالای 9 امتیاز و فیلم بالای 7 امتیاز در IMDB

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
سلام.
کسی زیرنویس این فیلم رو داره؟The.Last.Rescue