saeedmorida
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 701
- لایکها
- 121
من خودم بیشتر سریال میبینم بینش اگه فیلم شاخی بود نگاه مینم
البته دیگه چه فیلم شاخی باشه
البته دیگه چه فیلم شاخی باشه
بهترین فیلمهای در اکران: Terminator 5, Mad Max 4, Jurassic World, Ted 2...
بهترین سریالهای در حال پخش: Mr. Robot, Suits, Penny Dreadful, True Detective, Hannibal...
بله درست متوجه شدید فیلم های امروزی یعنی CGI, خالی بندی و تکرار مکررات...
شاد مغز جان برای تشخیص زباله بودن یک فیلم حتما نیازی به دیدنش نیست. اینها کپی (reboot/squel/remake) هستن و وضعیتشون مشخصه.مردک ییسواد TED 2 از نظر تو جزو بهترین فیلم های در حال اکرانه ؟!!!
بعدم اون فیلمای دیگه ای که گفتی به قول خودت الان در حال اکرانه، تو اصلا هیچ کدومشونو دیدی که میگی همش خالی بندیه و تکرار مکرراته ؟!!
فکر می کنم شما اهمیت داستان سرایی و شخصیت پردازی رو نادیده گرفتید.من فکر میکنم کسایی که حرفه ایی تر بازیگری و کارگردانی رو دنبال میکنن رغبتی به سریال نگاه کردن نداشته باشن بیشتر دارم نسل جوان رو میبینم که خیلی به سریال علاقه دارن در صورتیکه بنظرم سریال وقت گذروندنه یعنی در لحظه خوبه و بعد از تمام شدن نه تحت تاثیرت قرار داده و نه حس و انگیزه ایی بهت میده اما فیلم اینطوری نیست
به شخصه فیلم رو از همه نظر برتر از سریال میدونم
http://www.imdb.com/name/nm0000228/bioI was lucky to get into film at a time (the 1990s) that was very interesting for drama. But if you look now, the focus is not on the same kind of films that were made in the 90s. When I look now, the most interesting plots, the most interesting characters, they are on TV.
دوست عزیز حتما که نباید 50 قسمت وقت گذاشت تا لایه هایه شخصیت طرف رو درک کرد خیلی از فیلمها تویه همون 2 ساعت کل لایه هایه شخصیتی کاراکتر رو نشون میدنفکر می کنم شما اهمیت داستان سرایی و شخصیت پردازی رو نادیده گرفتید.
فیلم یک فرم کوتاه در داستان سرایی است. بهترین فیلم ها هم یک داستان کوتاه هستن که در یک نشست مصرف میشن. در مقابل سریال مثل رمان یک فرم بلند مدت در داستان سراییه و از زمان بیشتری برای بیان کردن یک داستان پیچیده و عمیق برخورداره.
هیچ فیلمی نمیتونه به عمق لایه های شخصیتی سریالی مثل سوپرانوز برسه و اون ها کاراکترهایی نیستن که مثل دیدن یک فیلم, در پایان روز دیگه واقعی نباشن و در نهایت بخوان یک داستان رو بیان و یا یک ایده رو منتقل کنن بلکه انسان هایی هستن که ما روشون سرمایه گذاری میکنیم و بیشتر و با ارزش تر از هر اثر هنری می توانند پیچیدگی احساسی از انسان های واقعی را به ما منتقل کنند.
بقول کوین اسپیسی:
http://www.imdb.com/name/nm0000228/bio
و شما کسی هستید که از روی نام کارگردان و بازیگر فیلم میبینه و از بریکینگ بد متنفر و شدیدا منتظر Jurassic World ـه! خوبه.
شاد مغز جان برای تشخیص زباله بودن یک فیلم حتما نیازی به دیدنش نیست. اینها کپی (reboot/squel/remake) هستن و وضعیتشون مشخصه.
شما مورد بهتری سراغ دارید! Magic Mike 2 یا Minions؟
فکر می کنم شما اهمیت داستان سرایی و شخصیت پردازی رو نادیده گرفتید.
فیلم یک فرم کوتاه در داستان سرایی است. بهترین فیلم ها هم یک داستان کوتاه هستن که در یک نشست مصرف میشن. در مقابل سریال مثل رمان یک فرم بلند مدت در داستان سراییه و از زمان بیشتری برای بیان کردن یک داستان پیچیده و عمیق برخورداره.
هیچ فیلمی نمیتونه به عمق لایه های شخصیتی سریالی مثل سوپرانوز برسه و اون ها کاراکترهایی نیستن که مثل دیدن یک فیلم, در پایان روز دیگه واقعی نباشن و در نهایت بخوان یک داستان رو بیان و یا یک ایده رو منتقل کنن بلکه انسان هایی هستن که ما روشون سرمایه گذاری میکنیم و بیشتر و با ارزش تر از هر اثر هنری می توانند پیچیدگی احساسی از انسان های واقعی را به ما منتقل کنند.
بقول کوین اسپیسی:
http://www.imdb.com/name/nm0000228/bio
:general711::general711:
مهندس پیاده شو با هم بریم !! انقد که تو دور برت داشته و از سریالا تبلیغ میکنی آدم فک میکنه احتمالا فاکس و اچ بی او بابت هر فصل سریال یه درصدی از سودشون رو تو جیب تو میذارن :general711::general711:
من اصلا فن فیلم نیستم ( لااقل نه به اون شکلی که تو فن سریالی !! ) اما حالا که تو انقد جو گرفتت بذار یکم جوتو بخوابونم ! به قول چندتا پست قبل این چیزی که تو بش میگی داستان سرایی و پیچیدگی داستانی در اکثر موارد واژه مناسب براش آب بندی و کش و قوس الکیه !!!
اینا هر سریالی که میسازن تحویل شبکه میدن اون شبکه میشینه ریتینگ شو هر فصل بررسی میکنه ، تا ببینن افت کرده کنسلش میکنن میره ( گور بابای بیننده و داستان سرایی !! ) 1000 تا مثال داریم اینطوری !
این نکته رو بولد میکنم که سریالا بالای 90% شون هیچ برنامه و داستان خاصی از اول براشون در نظر نمیگیرن و فقط فصل به فصل با توجه به ریتینگ بیننده ها سریالو تمیدید میکنن و خیلی وقتا سعی میکنن داستانو به اون سمت ببرن که مدیر شبکه میگه و یا فن های سریال دوس دارن !در واقع نویسنده فقط برای 1 فصل ایده داره ( به همین خاطر اکثر سریالا فصول اولشون خوبه !! ) و در ادامه تا جایی که ریتینگ بالا باشه همش آب میبندن و بیننده رو سر کار میذارن! تاجایی هم که دیگه صدای طرفدارای سریال دربیاد از افت سریال و یا اینکه عوامل سریال ازش جدا بشن !!! که در نتیجه پایان سریال خیلی سریع سرهم بندی و ماس مالی میشه !!! :general105: ازینم 1000 تا مثال داریم که سریال بینا خودشون بهتر میدونن نیازی به گفتن نیست !!!!
این یعنی داستان سرایی عمیق و پیچیده ای که این بابا میگه!! :general404:
دیگه گنده ترین سریالا بریکینگ بد و got ـن ! یادمه همون بریکینگ تا آخرای فصل چهارش هیچ کس نمیدونست اصلا چی هست و هیچ صحبتی ازش نبود اما یه دفعه فصل پنج و چند قسمتش ملتو چنان جو گیر کرد که همه ریختن تو imdb و امتیاز سریالو رسوندن به 9.6 !!! حالا الان به هر کی میرسی چنان باد میندازه به گلوش و برکینگ بد بریکینگ بد میکنه که اون سرش ناپیداست!! یعنی مجموع 3 4 فصل معمولی اول سریال تحت تاثیر 1 فصل ( به عبارت دیگه چند قسمت ) تبدیل شد به بهترین سریال تاریخ !!! :general208:
مثال دیگه هم Got ، یک نویسنده روانی و سادیسمیک به اسم جورج مارتین که هر بار که بیننده/خواننده به یکی از کاراکترها علاقه پیدا میکنه میزنه میکشش و از حرص خوردن خواننده هاش لذت میبره
جمع کن بابا برو جای دیگه بساط تبلیغاتتو پهن کن !!