• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قالبي براي مووبل تايپ

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از Mashaheer :
شما مطمئن هستيد اون فايل رو درست لينك داديد... من اين فايل رو چند جا استفاده كردم هيچ مشكلي نداشت براي نمونه مي توني توي وبلاگ عقابها آنرا ببينيد...
حق با شماست. من فايل رو تو فولدر cgi-bin/mt ريخته بودم و به همونجا آدرس دادم. اما ظاهرا قبول نميكرد. جاي فايلو تغيير دادم و اوردم تو public_htm درست شد.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از Mashaheer :
يه چيزي جالبي كه امروز باهاش برخورد كردم اين بودش كه من زماني كه چك كردم تمامي تگها بسته شده بود و با يه كلك ساده تونستم اين رو حل كنم (با اصافه كردن دو سه تا فاصله   ) ولي دوست دارم علتش رو بدونم چرا اينطوري شده...
1- اون فاصله ها رو كجا اضافه كرديد؟
من به منوي لينكها (سمت چپ) نياز نداشتم و حذفش كردم. حالا 04 تبديل شده به 4 (من كه علتشو نفهميدم. گفتم شايد براي شما كه استادي سرنخي باشه)

2- در وبلاگ عقابها وقتي كلمه اي رو جستجو مي كنيم صفحه نتايج با فرم استايل اوليه ام تي نشون داده ميشه. آيا صفحه نتايج جستجو هم تمپليت داره؟

به نقل از Mashaheer :
در مورد قالب براي سايت هم اگر بخواهيد شايد من بتونم در طراحي بهتون كمك كنم....
ما كه هميشه به شما زحمت ميديم :blush: معلومه كه مي خوام. اما راستشو بخواهيد دوست دارم شما راهنمايي كنيد و خودم درستش كنم. الآنم فرم كلي قالب به نظرم خوبه. فقط فعلا بحث رنگ بندي و لوگوي بالاي سايته:
3- رنگهاي تيتر منوها، زمينه، زمينه نوشته ها و . . . خوبه؟(با توجه به موضوع سايت) پيشنهاد شما چيه؟
4- براي نوشتن اسم سايت من مي خوام از Word Art فرانت پيج يا ورد استفاده كنم. فونت خوب چيه؟ راه بهتري هم هست؟ شما اون "بلغان تولز" رو با چي نوشتيد؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
1. اگه توجه كرده باشيد اون عدد مربوط به تاريخ هستش كه شما بايد بعد از تاريخ فاصله رو ايجاد كني (در منوي سمت چپ)
2. آره جستجو هم قالب به خصوص خود داره كه در دايركتوي قالبها در ام تي وجود داره
3. الان كه نگاه كردم خيلي بهتر شده بودش
4. من اون نوشته رو با فتوشاپ نوشتم و حالت دادم

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقاي مشاهير من همچنان منتظر آخرين ورژن قالب شما هستم ...

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقاي مشاهير قالبت خيلي عاليه فقط اينكه وقتي متني رو ميزني و ميخوايي بازسازي كنه ايراد ميگيره :

An error occurred:

Building entry 'این یک نمایش آزمایشی است' failed: Build error in template 'Individual Entry Archive': Error in <MTCategories> tag: Error in <MTCategoryArchiveLink> tag: <$MTCategoryArchiveLink$> can be used only if you have enabled Category archives.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزيز شما آيا آرشيو موضوعي داريد؟ اگر نه اون رو بسازيد و اگر نمي خواهيد بخش آرشيو موضوعي را از قالب حدف كن مشكل برطرف ميشه...

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از dashti :
آقاي مشاهير من همچنان منتظر آخرين ورژن قالب شما هستم ...
دشتي جان آخرش قالب رو تصحيح كردم الان مي تونيد قالب را با كمي تغيير دريافت كنيد. از اينكه بدقولي كردم عذر ميخوام... :blush:
موفق باشيد

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقاي مشاهير خيلي ممنون ...
اميدوارم كه همه از اين تمپليت خوب استفاده كنن و به هيچ عنوان هم دست به كپي رايتش نزنن ...
با تشكر فراوان از آقاي مشاهير
م.د

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنونم دشتي جان
منتظر قالبهاي جديد باشيد (البته ايندفعه فقط بخش استايل رو تغيير ميدم)

DariushM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز دارم دنبال چند فقره قالب مناسب برای ام‌تی می‌گردم. از اين قالبی هم که مشاهير تهيه کرده در يکی دو تا از وبلاگ‌های ملکوت استفاده کردم اما هنوز نمی‌تونم درست اين رو سر و سامون بدم. دو نمونه کار خوب قالب برای وبلاگ ايگناسيو و ترزا در ملکوت داريم که به نظر من خيلی ايده‌آله اما چون خودم اين کار رو نکردم دانش فنی اين کار رو هم طبعاً ندارم. کسی می‌تونه به ما در طراحی قالب‌ها کمک کنه؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام داريوش جان
اگر كمكي در ساخت قالب خواستي در خدمتيم

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
مشاهير جان سلام
ميتوني لطف كني و يه استايل درست كني كه رنگ قالب رو تو مايه هاي مشكي و نوك مدادي ببره و لينكها هم نارنجي بشن .
اگه بتوني خيلي خيلي ممنون ميشيم . :)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
منظورتون قالبي هستش كه خودم طراحي كردم؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
چشم دوست عزيز فقط بايد كمي صبر كنيد سرم خلوتر بشه

nik_sali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دست همتون درد نكنه ولي آيا اينو تو Opera هم تست كرديد ؟؟ فكر كنم يكم بهم ميريزه :(

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابک جان - از بابت قالبي که برام فرستادي ممنونم !

بالا