این فیلم با امثال تروی و ارباب حلقه ها کلا فرق داره . اصلا جنبه ی تاریخی در میون نیست . این فیلم فقط برای مسخره کردن ایرانی ها ساخته شده .
عجیبه که شما فیلمی مثل قلاده های طلا رو ( البته اگه بتونیم اسم فیلم بزاریم روش) با چنین فیلمی مقایسه میکنید . من به شما یک پیشنهادی میکنم .
شما اصلا چهره ای که از ایرانیا ساختن رو در نظر نگیر (هرچند اوج تنفرشون از ایرانیا رو در گریم سربازای ایرانی نشون دادن) چشمهات رو ببند و فقط دیالوگ ها رو گوش بده . اونوقت میفهمی چقدر توهین توش هست .
و اما در مورد اینکه میگی {اگر میخای از این فیلم شکایت کنی،اولین کاری که نباید میکردی این بود که این فیلم رو نگاه کنی} . من که منظورت رو نفهمیدم . مگه سادیسم دارم یا مشکل روانی دارم که بیخودی برای فیلمی که ندیدم بیام بدگویی کنم و بگم فیلمه فلانه و بعمان .
بهرحال مردم ایران دو دستند یا حسابی توهم توطئه دارن و هر اثز خارجی رو میگند اخه یا کلا خود باختن و مرغ همسایه رو غاز میدونن در حالی که اون مرغ داره بیلاخ نشونشون میده :general406:
اون قلاده های طلا فقط یه مثال بود که بتونید بفهمید منظورم کدوم نمونه فیلمها هست(منظور من بد کردن اروپایی ها توی فیلم بود)
اون که میگی"مگه سادیسم دارم یا مشکل روانی دارم که بیخودی برای فیلمی که ندیدم بیام بدگویی کنم و بگم فیلمه فلانه و بعمان"
خوب شما به دو دلیل امکان داره که این فیلم رو نگاه کردی:1.از فیلم خوشت میاد 2.از یکی شنیدی که این فیلم به ایرانیا بی احترامی کرده
حالا اگر دلیل یک بوده که اصلا کل این تاپیک اشتباه بوده چون شما به فیلم علاقه داشتی
اگر هم دلیل 2 بوده دیگه نیاز نبود شما فیلم رو نگاه کنی،چون یکی به شما گفته که این فیلم به ایرانیا توهین کرده(و همین که وقت گذاشتی و نگاه کردی یعنی اینکه برای صاحب این اثر ارزش قائل شدی)
واقعا اگر این فیلم رو شما تاثیر گذاشته پس دم سازنده گرم چون توانایی این رو داشته که انقدر رو شما تاثیر بذاره که براش تاپیک بزنی و مردم رو دعوت کنی به رنک 1 دادن به فیلم در سایت IMDB و از این حرفا.
همین کاره شما خودش یه حمایت میشه از این فیلم، چرا؟ چون کسی هم اگر این فیلم رو تا الان نمیشناخت،با تاپیک شما کنجکاو میشه که بره فیلم رو نگاه کنه و همون شخص هم وقتی نگاه کرد به 4 تا دیگه میگه:فلان فیلم رو دیدی؟ دیدی چقدر توش به ایرانیا توهین کردن؟ و به همین راحتی خبرش کلی جا پخش میشه و باعث میشه یه تعداد دیگه هم ببینن این فیلم رو.