• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قویترین مردان

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
تا یادم نرفته بگم اولا اون خبری رو که در مورد رضا قرایی شنیده بودم درست بوده و از خود اخبار تلویزیون شنیدم که در مسابقات مقدماتی روسیه چهارم شده بود و چند روز پیش (یادم نیست چند روز پیش بود!) اعلام شد که همین ورزشکار در مسابقات نهایی و فینال نفر سوم جهان شده. واقعا دست مریزاد داره! البته مثل اینکه چند نفر از قهرمان های این رشته از جمله قهرمان فنلاندی مشکل مصدومیت داشته اند و به فینال نرسیدن، اما این چیزی از ارزش های رضا قرایی کم نمی کنه. (چند روز بود می خواستم این خبر رو بنویسم اما متاسفانه فراموش می کردم!)

راستش من زیاد از این رشته چیزی نمیدونم. ولی یک عادت ایرانی همیشه هست که مقام جهانی به هموطنان نسبت میدیم و حالشو میبریم بدون اینکه واقعیت داشته باهش. برای همین شک کردم و یک سرچ کوچیک کردم.
هیچ ایرانی متاسفانه تو مسابقات قویترین مردان جهان تا حالا روی سکوی اول دوم سومی نبوده: این هم کل نتایج و افرادی که از کشورهای مختلف مقام آوردن:
http://en.wikipedia.org/wiki/World's_Strongest_Man

gasho

Registered User
لایک‌ها
403
قویترین مردان دنیا اکثرا لهستانی بودند

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
این برنامه مردان آهنین برا من که تو این یکی دو ساله اخیر اصلا جذابیتی نداره
احساس می کنم تکراریه
قبلنا خیلی واسم جذاب بود و دقیق نگاه می کردم و لذت می بردم ولی الان :wacko:

Blues Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
قويترين مرد آهنين ايران در وزن 105 كيلوگرم با اشاره به عدم سطح كمي و كيفي اين رقابتها گفت: درگيري لفظي و اختلاف نظر به خاطر عدم اطلاع رساني ملي پوشان از ريز جزئيات مسابقات مردان آهنین بود.
"امير قرايي" در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در خصوص این دوره....

رقابتهای مردان آهنین که هم اکنون از صدا و سیما پخش می شود، اظهار داشت: بجز برداران داداشي تمامي بازيكنان از ريز جزئيات برگزاري مسابقات قويترين مردان ايران اطلاعي نداشتند و اين باعث تبعيض در ركورد زني مردان آهنين شد.

وي ادامه داد: مسئولين فدراسيون تنها به صورت كلي آيتمهاي مسابقات را به بازيكنان اعلام كردند و اين در حالي است كه اکثرا از جزئيات و شكل و اندازه آيتمها اطلاع نداشتند. به طور مثال به ما اعلام شده بود كه يكي از اين آيتمها (پرتاب وزنه) است و هرگز در خصوص جزئيات اين پرتاب توضيحي به ما ارائه نشده بود.

قرايي تصريح كرد: داداشي كه خود عضو كميته فني است از 2 ماه پيش به اتفاق بردارانش تمامي آيتمها را در محل بازي تمرين كرده بودند و با اين روند قطعا حق بازيكنان ديگر براي ركورد زني در اين رقابتها ضايع شد و به اين دليل برادران فاطمي و ما به اين نحو با خود نگاه اختلاف پیدا کردیم.

وي در فينال رقابتها که شب گذشته پخش شد، در زمان حضور داداشي چون چرخ قطار كج شده بود چرخها را صاف كردند و اين در حالي است كه در زمان حضور 2 نفر اول اين حركت انجام نشد و اين باعث ايجاد اعتراض ديگر بازيكنان به نحوه داوري و كميته فني به تبعيض در برگزاري رقابتها و كناره گيري "محراب فاطمي" از ادامه مسابقات شد.

قرایی با اشاره به اينكه امكانات رفاهي اين دوره از رقابتها در سطح بسيار پاييني بود تصريح كرد: اگر كلاس برگزاري مسابقات در حد جهاني است پس بايد فدراسيون امكانات رفاهي بازيكنان را براي جلوگيري از مصدوميت نيز در نظر بگيرد.

وی در اين خصوص افزود: تمامي بازيكنان از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر بدون كوچكترين امكانات رفاهي وارد زمين تمرينات ميشدند و هر كدام از آنها براي استراحت در جايگاه تماشاچيان و با يك پتو كه حكم زير انداز هم براي ما داشت تمرين مي كردند و اين جاي تاسف دارد.

قويترين مرد ايران در وزن105 كيلوگرم در خصوص عدم بيمه بازيكنان از سوي فدراسيون براي حضور در اين مسابقات، تاكيد كرد: مسابقات قويترين مردان ايران بسيار سنگين و پر خطر خواهد بود و متاسفانه فدراسيون پرورش اندام براي جلوگيري از خطرات احتمالي، بازيكنان را بيمه 3 هزار توماني كرد و اين در حالي است كه سال گذشته كه رباط و مينيسك پای من مصدوم شد با هزينه شخصي خودم 11 ميليون خرج كردم كه متاسفانه فدراسيون حتي يك ريال از اين هزينه را پرداخت نكرد و تنها براي رفع مسئوليت بيمه هاي 3 هزار توماني را براي بازيكنان در نظر گرفت.

پ.ن : جاهای دیگه هم خوندم که درگیری هایی بین افراد زیر رخ داده که حقیقت یا دروغش معلوم نیست ...
1- مجتبی ملکی با علی داداشی که یکی از اعضای هیئت داوران است درگیر شد.
2- حامد امیری با محمد محمدی درگیر شد و حسابی از خجالت هم در اومدند.
3- علی اسماعیلی با فرامرز خودنگاه درگیری فیزیکی پیدا کرد.
4- محراب فاطمی نیز با روح الله داداشی درگیر شد.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
یه مثلی هست که میگه: بهتر است دهانت رو ببندی تا مردم فکر کنن احمقی تا اینکه آن را باز کنی تا بفهمند واقعا احمقی!
البته بی ادبی نشه ها این یه مثال اصلیه که اگر همه رعایت کنن خیلی عالی میشه...
دوست عزیزم دوپینگ توی این سری مسابقات آزاده و انواع و اقسام هورمون ها رو هم تزریق میکنن...
حالا یکی ذاتا زورش بیشتره و بیشتر زحمت کشیده و خرج کرده خب قهرمانی مال اونه...
دوپینگ هم با قرص و مکمل و ... نیست! با تزریق مگا دوز انواع هورمون هاست...
جناب آقای رضازاده بمال بزرگ هم دوپینگ کردن و انواع و اقسام هورمون ها رو زدن به بدن ولی چون خوب برای آقا مالیدن نتیجه تست دوپینگ رو ماست مالی کردن رفت...
در ضمن توی این مسابقات هم میومد دهم هم نمیشد... دوستان پاورکار دلیلش رو میدونن....
در کل فکر نکنید هر کس دوپینگ کرد هیچ زحمتی نکشیده... ورزش های قدرتی همواره با دوپینگ همراه بوده و جدانشدنی هست و کاملا قابل ستایش... اگر اینطوری هست که عموم مردم فکر میکنن به غلط، به سیب زمینی هم هورمون میزدی باید میشد رضازاده!
موفق و پیروز باشید

کاملا تایید میشه.
اون مردک دوپینگی که مشخص بود چرا اینقدر بادش کردن دیگه!
اخرشم گندش در اومد اساسییییییی

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
اینا یه مشت اوباش هستن

همین فاطمی ها چند وقت پیش تو اریا شهر هفت تیر کشی کرده بودن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من از محراب فاطمی خوشم نمیاد!

خودشو میگیره!

راستی چرا قهرمان نشد این دوره؟ من یه قسمتشو دیدم ظاهرا قویتر از داداشی بود

محراب خیلیییییییییییییییییییییییی آدم باحال و درستیه ... اصلا خودشو نمیگیره و واقعا با شخصیته

تمریناتشم از نزدیک دیدم , واقعا زحمت میکشه و تو سن 37 سالگی اومد و تو مسابقات شرکت کرد

در حالی که کسی تو این سن امکان نداره بیاد و شرکت کنه . تو رفتارش هم خیلی مودبه و یه سر باشگاهش

هم که رفتیم گفت برن از بیرون برامون هایپ و اینا بگیرن ... بر عکسش رضا قرایی و کلا داداشای قرایی

آدم مزخرف تر از اینا پیدا نمیکنید ... داداش کوچیکش که چند سری تجاوز به دختر داشته

gasho

Registered User
لایک‌ها
403
فاطمی ها کجا باشگاه دارن؟
شهریه ماهیانه چقدره؟

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
هفت تیر کشی !!! تجاوز!!! آدم احساس میکنه تو تگزاسه!!
لابد الان راست راستم دارن راه میرن؟
ما بریم قایم بشیم!!:f34r:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
هفت تیر کشی !!! تجاوز!!! آدم احساس میکنه تو تگزاسه!!
لابد الان راست راستم دارن راه میرن؟
ما بریم قایم بشیم!!:f34r:

خدا رحمت كنه روح الله داداشي، قهرمان كرجي كه گفته مي شود مرد شريف و افتاده و با اخلاقي بوده.

بخاطر همينه نمي خوام معروف و قويترين باشم. من و تختي و روح الله تو اين موضوع تفاهم نداشتيم.;)

بالا