♂MAJID
کاربر تازه وارد
ممنون !! !!
افرین به این ورزشکار , باز هم بسیار رتبه ی خوبیه , به ایشون و تمام ورزش دوستان تبریک میگم.به نقل از ♂MAJID :اشتباهی شنیدیرضا قرایی هفتم شده
تا یادم نرفته بگم اولا اون خبری رو که در مورد رضا قرایی شنیده بودم درست بوده و از خود اخبار تلویزیون شنیدم که در مسابقات مقدماتی روسیه چهارم شده بود و چند روز پیش (یادم نیست چند روز پیش بود!) اعلام شد که همین ورزشکار در مسابقات نهایی و فینال نفر سوم جهان شده. واقعا دست مریزاد داره! البته مثل اینکه چند نفر از قهرمان های این رشته از جمله قهرمان فنلاندی مشکل مصدومیت داشته اند و به فینال نرسیدن، اما این چیزی از ارزش های رضا قرایی کم نمی کنه. (چند روز بود می خواستم این خبر رو بنویسم اما متاسفانه فراموش می کردم!)
جالب هست این سریال ها هم برای زن گرفتن هست...ببنید...ديروز توي اخبار شنيدم كه رضا قرايي در مسابقات جهاني قوي ترين مردان رتبه ي چهارم رو كسب كرده. آفرين! دمش گرم و سرش خوش باد! :lol:
اي كاش تلويريون اين مسابقات رو پخش مي كرد (به جاي اين همه سريال مزخرف بي سر وته تكراري وقت تلف كن...!!:wacko: )
بله مشخص هست.من هیچ کدومشون رو از نظر قدرت واقعی قبول ندارم
محراب فاطمی تابلو هستش که دوپینگ میکنه
اصلا همشون قرض مصرف میکنن
هیچ کدوم مثل رضا زاده نمیشن
رضا زاده قهرمان جهان هستش
اگر تو این مسابقات شرکت میکرد هر سال بدون قرص و دوپینگ اول میشد
امسال داداشی قهرمان میشه
من تو کرج دیدم پلاکارد زدن...
من هیچ کدومشون رو از نظر قدرت واقعی قبول ندارم
محراب فاطمی تابلو هستش که دوپینگ میکنه
اصلا همشون قرض مصرف میکنن
هیچ کدوم مثل رضا زاده نمیشن
رضا زاده قهرمان جهان هستش
اگر تو این مسابقات شرکت میکرد هر سال بدون قرص و دوپینگ اول میشد
یه مثلی هست که میگه: بهتر است دهانت رو ببندی تا مردم فکر کنن احمقی تا اینکه آن را باز کنی تا بفهمند واقعا احمقی!
البته بی ادبی نشه ها این یه مثال اصلیه که اگر همه رعایت کنن خیلی عالی میشه...
دوست عزیزم دوپینگ توی این سری مسابقات آزاده و انواع و اقسام هورمون ها رو هم تزریق میکنن...
حالا یکی ذاتا زورش بیشتره و بیشتر زحمت کشیده و خرج کرده خب قهرمانی مال اونه...
دوپینگ هم با قرص و مکمل و ... نیست! با تزریق مگا دوز انواع هورمون هاست...
جناب آقای رضازاده بمال بزرگ هم دوپینگ کردن و انواع و اقسام هورمون ها رو زدن به بدن ولی چون خوب برای آقا مالیدن نتیجه تست دوپینگ رو ماست مالی کردن رفت...
در ضمن توی این مسابقات هم میومد دهم هم نمیشد... دوستان پاورکار دلیلش رو میدونن....
در کل فکر نکنید هر کس دوپینگ کرد هیچ زحمتی نکشیده... ورزش های قدرتی همواره با دوپینگ همراه بوده و جدانشدنی هست و کاملا قابل ستایش... اگر اینطوری هست که عموم مردم فکر میکنن به غلط، به سیب زمینی هم هورمون میزدی باید میشد رضازاده!
موفق و پیروز باشید