به نقل از bocelli :
تو این مسابقات تست دوپینگ انجام نمیگیره. چند ماه قبل تو مسابقات قویترین مردان تو کرمانشاه یکی از همین ورزشکاران اینقدر دارو مصرف کرده بود وسط مسابقات فوت کرد.کلا ورزش جالبی نیست.البته تو ایرانو عرض میکنم چون فرهنگ سازی نشده. خود ورزشکاران هم بدون دوپینگ این کاره نیستند
ببينيد دوستان عزيز چون خودم هم ورزش قدرتي انجام ميدم چند نكته را به اطلاع اساتيد محترم مي رسونم اولا كه اينكار يك ورزش خاص به نام قويترين مردان نيست.بلكه ورزشكاران اين مسابقات از رشته هاي قدرتي چون وزنه برداري و بدنسازي و خصوصا پاور ليفتينگ در اين مسابقات شركت ميكنند.
تمام ورزشهاي قدرتي ايران در مقياس وسيع آلوده به دوپينگه(غير از ملي پوشان وزنه برداري و كشتي) تمام اين ورزشكاران به اسم دوره- از آمپولها و قرصهايي استفاده ميكنن كه هزينه هاي ماهيانه اونها بالغ بر مليونها تومنه
داروهايي مثل:سوماتوتروپين(هورمون رشد)كه اين دارو با اثر بر افزايش استخوانهاي صورت به راحتي از اضافه حجم صورت اين افراد غابل تشخيصه(داراي فكهاي بزرگ).
در اين مسابقات هم به هيجوجه آزمايش و تست دوپينگ گرفته نمي شود.جالب اينكه با اينهمه هزينه نتيجه خوبي هم نمي گيرند مثلا سلطان همه اين افراد مهراب فاطمي با مجموع ركورد 1050كيلوگرم پاور ليفتينگ در مسابقات جهاني قويترين مردان به سختي به مقام هفتم رسيد.
البته اين دليل نيست كه همه دويينگ ميكنند ولي جالبه بدونين مثلا خود من 5 ساله بدنسازي كار ميكنم حجم بدنم در حد 10 كيلو اضافه شده ولي افرادي كه دوپينگ ميكنند در عرض يكماه تا 20-25 كيلو وزن ميتونند اضافه كنند.
در سطح جهاني كساني هستند با وزن بالاي 180 كيلو عضله كه در اين مسابقات شركت ميكنند.