• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قویترین مردان

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
البته بهروز جان , این مسابقه در سطح جهانی هم مشکلاتی برای ورزشکاران بوجود میاره.

تو یکی از مسابقات , استخوان دست ورزشکاری , به طرز وحشتناکی شکست , یا در مسابقه ی دیگه , ماشین افتاد

روی دو پای ورزشکار که مشکل زیادی رو ایجاد کرد , در ایران هم که ....

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
اصلا این ورزش خیلی بیخوده به نظر من :)

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behroozsara :
هرچند اصلا از اين مسابقات با اين روش خوشم نمي ياد . چون هيچ استانداردي نداره و مسئولان برگزار كننده هم اينكاره نيستند . برخي مسائل حاشيه اي هم كه پيش مي ياد از طرف همان مسئولان و مديران برنامه دامن زده مي شود .

هر كاري اگر درست انجام نشود مشكل ساز خواهد شد .
تو این مسابقات تست دوپینگ انجام نمیگیره. چند ماه قبل تو مسابقات قویترین مردان تو کرمانشاه یکی از همین ورزشکاران اینقدر دارو مصرف کرده بود وسط مسابقات فوت کرد.کلا ورزش جالبی نیست.البته تو ایرانو عرض میکنم چون فرهنگ سازی نشده. خود ورزشکاران هم بدون دوپینگ این کاره نیستند

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
البته در همه جاي دنيا اتفاقات ناخوشايند مي افتد و اين ناگريز است . در همه رشته هاي ورزشي اين اتفاق مي تواند بيفتد . اما نكته اي در ميان است و اين است كه وقتي درصد گرفته مي شود آمار ايران بسيار زياد است . در همه قسمت هاي مختلف اينگونه است . در آمار تصادفات رانندگي دقت كنيد .
در ايران چند سالي بيشتر نيست كه اين مسابقات برگزار مي گردد و اين همه اتفاق افتاده است اما در كشورهاي ديگر شايد 50 سال باشد كه اين مسابقات برگزار مي شود و تعداد كمي از اين اتفاقات مي افتد . وقتي درصد گرفته شود ميزان اين مسائل در ايران وحشتناك است .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اساس تفكر ورزش براي تعالي روح انسان است . براي خودسازي است . اما برخي اوقات بشر رشته هاي ورزشي را آنقدر منحرف مي كند كه ديگر هيچ آيتم خودسازي در آن نيست .

انسان ورزش مي كند تا روحش بلند گردد و داراي خصايصي گردد كه در انساني كه ورزش نمي كند پرورده نمي گردد .

به اعتقاد من ورزش براي بلندي روح انسان ها آفريده و طرح ريزي شده است . بسياري از ورزش هاي رزمي هم بر اين تفكر بنا شده اند . كه بيش از آنكه براي پرورش جسم باشند براي پرورش روح و تفكر .

اما ببينيد بشر اين ورزش هاي زيبا را به كجا كشانده است . دوپينگ مي كند . حريف را به بدترين شكل نابود مي كند تا خود صاحب شهرتي گردد و . . .

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ان شاالله كه حالش زودتر خوب بشه هر ورزشي آسيب ديدگي داره ولي اين مسابقات خيلي مزخرفن آدم براي سلامتي ورزش ميكنه نه براي تخريب بدن متاسفانه ورزش شده يه شغل حرفه اي كه افراد براي رسيدن به يه مقام و پول جوون خودشون رو ميدن اين قوي ترين مردان از مردانگي هيچي ندارن خدا ميدونه چه قدر دوپينگ كردن و استاد استروئيد هستن آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm:
:wacko: اين داورشون همين مهرابي به خاطر دوپينگ نگذاشتن شركت كنه اون وقت رفته داور مسابقات شده

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از bocelli :
تو این مسابقات تست دوپینگ انجام نمیگیره. چند ماه قبل تو مسابقات قویترین مردان تو کرمانشاه یکی از همین ورزشکاران اینقدر دارو مصرف کرده بود وسط مسابقات فوت کرد.کلا ورزش جالبی نیست.البته تو ایرانو عرض میکنم چون فرهنگ سازی نشده. خود ورزشکاران هم بدون دوپینگ این کاره نیستند
ببينيد دوستان عزيز چون خودم هم ورزش قدرتي انجام ميدم چند نكته را به اطلاع اساتيد محترم مي رسونم اولا كه اينكار يك ورزش خاص به نام قويترين مردان نيست.بلكه ورزشكاران اين مسابقات از رشته هاي قدرتي چون وزنه برداري و بدنسازي و خصوصا پاور ليفتينگ در اين مسابقات شركت ميكنند.

تمام ورزشهاي قدرتي ايران در مقياس وسيع آلوده به دوپينگه(غير از ملي پوشان وزنه برداري و كشتي) تمام اين ورزشكاران به اسم دوره- از آمپولها و قرصهايي استفاده ميكنن كه هزينه هاي ماهيانه اونها بالغ بر مليونها تومنه
داروهايي مثل:سوماتوتروپين(هورمون رشد)كه اين دارو با اثر بر افزايش استخوانهاي صورت به راحتي از اضافه حجم صورت اين افراد غابل تشخيصه(داراي فكهاي بزرگ).
در اين مسابقات هم به هيجوجه آزمايش و تست دوپينگ گرفته نمي شود.جالب اينكه با اينهمه هزينه نتيجه خوبي هم نمي گيرند مثلا سلطان همه اين افراد مهراب فاطمي با مجموع ركورد 1050كيلوگرم پاور ليفتينگ در مسابقات جهاني قويترين مردان به سختي به مقام هفتم رسيد.

البته اين دليل نيست كه همه دويينگ ميكنند ولي جالبه بدونين مثلا خود من 5 ساله بدنسازي كار ميكنم حجم بدنم در حد 10 كيلو اضافه شده ولي افرادي كه دوپينگ ميكنند در عرض يكماه تا 20-25 كيلو وزن ميتونند اضافه كنند.
در سطح جهاني كساني هستند با وزن بالاي 180 كيلو عضله كه در اين مسابقات شركت ميكنند.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
در همه ی دنیا دوپینگ هست, ولی اکثر ورزشکاران ما , بدون اگاهی این کار رو انجام میدن , ولی ورزشکاران خارجی

, زیر نظر پزشک این کار رو انجام میدن , مهم اینه که , توازن بین هورمونها بهم نخوره.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
در ورزشهاي قدرتي كه اصل بر داشتن حجمه و حجم بيشتر معادل قدرت بيشتره -اين عمل ميسر نمي شود مگر با تمرينهاي بسيار سنگين و تغذيه بسيار دقيق از پروتئينها و مواد ديگر(6 وعده غذا در روز)امروزه اين ورزش در عمل تركيب چند علم توامانه (فيزيولوژي-علم تغذيه-روانشناسي-و ...) اگر اين ورزشها مثل بدنسازي به نحوه صحيح كار بشوند ورزشكار تا هنگام كهنسالي مي تواند از تحليل عظلات و مفاصل و استخوانها كامل جلوگيري كنند و در عمل با فرايند پيري مغابله كند نمونه اين ورزشكاران كساني چون آرنولد در سن حدود شصت و چند سالگي و... مي باشند
اما دوپينگ در اين ورزش استفاده از مقدار بالاي استروئيدهاي آنابوليك مي باشد كه باعث بهم خوردن سطح تعادل هورمون در بدن مي شود و با افزايش مقدار هورمون تستوسترون در بدن باعث بسياري از مشكلات مي شوند كه معمولا پس از ترك ورزش يا در سن بالا بروز ميكند .

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از roje_aria79 :
ببينيد دوستان عزيز چون خودم هم ورزش قدرتي انجام ميدم چند نكته را به اطلاع اساتيد محترم مي رسونم اولا كه اينكار يك ورزش خاص به نام قويترين مردان نيست.بلكه ورزشكاران اين مسابقات از رشته هاي قدرتي چون وزنه برداري و بدنسازي و خصوصا پاور ليفتينگ در اين مسابقات شركت ميكنند.

تمام ورزشهاي قدرتي ايران در مقياس وسيع آلوده به دوپينگه(غير از ملي پوشان وزنه برداري و كشتي) تمام اين ورزشكاران به اسم دوره- از آمپولها و قرصهايي استفاده ميكنن كه هزينه هاي ماهيانه اونها بالغ بر مليونها تومنه
داروهايي مثل:سوماتوتروپين(هورمون رشد)كه اين دارو با اثر بر افزايش استخوانهاي صورت به راحتي از اضافه حجم صورت اين افراد غابل تشخيصه(داراي فكهاي بزرگ).
در اين مسابقات هم به هيجوجه آزمايش و تست دوپينگ گرفته نمي شود.جالب اينكه با اينهمه هزينه نتيجه خوبي هم نمي گيرند مثلا سلطان همه اين افراد مهراب فاطمي با مجموع ركورد 1050كيلوگرم پاور ليفتينگ در مسابقات جهاني قويترين مردان به سختي به مقام هفتم رسيد.

البته اين دليل نيست كه همه دويينگ ميكنند ولي جالبه بدونين مثلا خود من 5 ساله بدنسازي كار ميكنم حجم بدنم در حد 10 كيلو اضافه شده ولي افرادي كه دوپينگ ميكنند در عرض يكماه تا 20-25 كيلو وزن ميتونند اضافه كنند.
در سطح جهاني كساني هستند با وزن بالاي 180 كيلو عضله كه در اين مسابقات شركت ميكنند.

بله منم حرف شما رو كاملا قبول منم 2 سال كه بدنسازم و با اين چيزا آشنايي كامل دارم

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از Seday paye ab :
بله منم حرف شما رو كاملا قبول منم 2 سال كه بدنسازم و با اين چيزا آشنايي كامل دارم

Seday paye abعزيز شما چه شيوه تمرين را استفاده مي كنيد فيتنس يا بادي بيلدينگ

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Bodybuilding
من پسر هستم
آقا مجتبي ملكي چه طور آخرش ميتونه ادامه بده مسابقات رو يا نه؟

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از Seday paye ab :
Bodybuilding
من پسر هستم
آقا مجتبي ملكي چه طور آخرش ميتونه ادامه بده مسابقات رو يا نه؟
مسابقات این دوره که خیر ولی دکتر بهش گفته در حد یک ورزش نه در حد قهرمانی می تونه ادامه بده البته فکرکنم 2-3 ماهی دستش بند استراحت باشه.
ولی اون مجتبی که من میشناسم این چیزا حالیش نمیشه .!

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این افتاد زمین که همون موقع بلند شد تو قسمت دوم گفتن بردن بیمارستان !
ولی تو خبرها گفته شده بود که همون موقع که خورد زمین دیگه مصدوم شد !

به جز اون این چرا انقدر ضعیف شده بود ؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از artin :
این افتاد زمین که همون موقع بلند شد تو قسمت دوم گفتن بردن بیمارستان !
ولی تو خبرها گفته شده بود که همون موقع که خورد زمین دیگه مصدوم شد !

به جز اون این چرا انقدر ضعیف شده بود ؟

از همون اولش زیادم آماده به نظر نمیرسید . از اون دکتره که پرسیدند گفتش یه آسیب دیدگی هم قبلا داشت حالا راستو دروغشو نمیدونم . تو خبر گفته بودند که پاهاشو نمیتونه تکون بده اون موقه ولی این که به قول آرتین وقتی خورد زمین بلند شد راه رفت!!!

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
من نمیدونم با بودن مهراب فاطمی اینا به چه امید میرن مسابقه میدن؟
خوب مشخصه نمیتونن کاری کنن

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
مهراب کم کم داره رقبای خوبی پیدا میکنه از جمله :رضا قرایی-فرزاد موسی خانی
توی مسابقات تهران فرزاد موسی خانی مهراب را توی چند حرکت گرفت و اگر اینطوری پیش بره کم کم کار مهراب تمومه.
رضا قرایی هم توی مسابقات جهانی دبی 7 شد.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
رضا قرایی تو این دوره شرکت کرده ؟؟؟؟

گر چه من نتیجه ی مسابقه رو میدونم!!!!!!

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
به نقل از roje_aria79 :
مهراب کم کم داره رقبای خوبی پیدا میکنه از جمله :رضا قرایی-فرزاد موسی خانی
توی مسابقات تهران فرزاد موسی خانی مهراب را توی چند حرکت گرفت و اگر اینطوری پیش بره کم کم کار مهراب تمومه.
رضا قرایی هم توی مسابقات جهانی دبی 7 شد.

درسته رقبای خوبی داره حتی خود همین مجتبی ملکی پارسال خیلی خوب ظاهر شد ولی چیزی که مشخصه اینا همه مقطعی هسته اگه امسال موسی خانی اینجور مدعی هست سال دیگه به این وضع نمیتونه باشه
چون بدنسازی و پاورلیفتینگ به غیر از استعداد و پول یه فاکتور دیگه میخواد به اسم علم که مهراب از همه بیشتر داره
:)

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از madonna_200490 :
درسته رقبای خوبی داره حتی خود همین مجتبی ملکی پارسال خیلی خوب ظاهر شد ولی چیزی که مشخصه اینا همه مقطعی هسته اگه امسال موسی خانی اینجور مدعی هست سال دیگه به این وضع نمیتونه باشه
چون بدنسازی و پاورلیفتینگ به غیر از استعداد و پول یه فاکتور دیگه میخواد به اسم علم که مهراب از همه بیشتر داره
:)
اینکه محراب این علم را داره و دیگرون ندارند من کاملا مخالفم درسته که محراب از خیلیها بهتره ولی از اون بهتر هم هست بقول معروف دست بالای دست بسیاره.
رضا قرایی تو این دوره شرکت کرده ؟؟؟؟

گر چه من نتیجه ی مسابقه رو میدونم!!!!!!
اونکه شرکت کرده برادر کوچک ایشونه و مقام بالایی هم بدست نمی یاره .

بالا