• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قویتر از هزار کلمه ؟ : عکسهایی که دنیای امروز رو تغییر/تکان/شکل دادند

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
18.سپتامبر 1986 ، سان‌فرانسیسکو آمریکا: ضایعات پوستی یک مبتلا به ایدز.این ضایعات پوستی نشاندهنده کاپوسی سارکوما هستند. در شرایطی که مجلات چندان تمایل نداشتند به اپیدمی ایدز بپردازند ، عکاس این عکس با انتشار
این عکس، بار دیگر باعث مطرح شدن نام این بیماری در جامعه شد.

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 29.jpg
    29.jpg
    17.2 KB · نمایش ها: 189

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
19.ژوئن 1994 ، رواندا: چهره مردی از قبیله هوتو که از سوی همِ‌قبیله‌ای‌هایش به خاطر ظن به همکاری با قوم توتسی شکنجه شده است.

attachment.php

منبع: روزنه

فایل های ضمیمه

• 36.jpg
    36.jpg
    15.3 KB · نمایش ها: 189

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
20. می 1995 ، چچن: چهره یک آواره در حال انتقال به اردوگاه آوارگان در جریان مناقشه بین نیروهای جدایی‌طلب چچن و ارتش روسیه.

attachment.php

منبع : روزنه

فایل های ضمیمه

• 37.jpg
    37.jpg
    17 KB · نمایش ها: 183

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
106
آقا عکسا واقعا بی نظیرند. خیلی تاثیر گذار بود.
البته یقینا میتونیم این عکسا رو جاهای دیگه هم ببینیم، ولی اینکه همه رو یکجا ببینیم خیلی بعیده!!!
دست رفقا درد نکنه...!

من به دوستانی که تا حالا عکس گذاشتند و رفقایی که میخوان بذارند پیشنهاد میدم عکساشون رو در همین فروم به پستشون اتچ کنند تا بعدها از بین نره! چون متاسفانه ما تاپیک های از این دست خوب کم نداریم که الان لینک عکساش از بین رفته و فقط تاپیک بی روح بدون عکس باقی مونده!

فکر کنم ارزش داره رفقا دوبار ه برگردند و پستاشون رو ویرایش کنند و عکسا رو اتچ کنند.
این تاپیک میتونه ماندگار و مرجع باشه.

سلام...

به دیده منت پارسا جان...:) انجام شد... ;)

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
عکس بعدی

http://www.************/files/fjdxrjmxqlmoqf0odln5.jpg

این عکس توسطCarol Guzy گرفته شده

این بچه هم یه بچه دو ساله هست به نام Agim Shala که دارن خونوادش از توی سیم خاردار میدن دسته بابا بزرگش توی یه کمپ شهر Kukes توی آلبانی و درباره گرفتاری ها و مشکلات مهاجرهای کوزوو هست .

بچه رو ببیند چه ترسیده
2lxwef8.gif

اطلاعات بیشتر : http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/photo/bestofthepost/guzycarol/index.html

فایل های ضمیمه

• fjdxrjmxqlmoqf0odln5.jpg
    fjdxrjmxqlmoqf0odln5.jpg
    62.4 KB · نمایش ها: 28

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
21.دسامیر 2004 ، تامیل‌نادو هند: زنی در ماتم نزدیکان کشته شده‌اش در سونامی

attachment.php

منبع : روزنه

فایل های ضمیمه

• 46.jpg
    46.jpg
    18.7 KB · نمایش ها: 168

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
این عکس هم جالبه

http://www.************/files/wed8gt8onlkhx65ku0ms.jpg

این جناب که می بینید اسمش هست Conrad Schumann که مشهورترین فراری هست که رفته از آلمان شرقی

بعد از اینکه سه ماه آموزش دید و به خدمت پلیس در اومد در 19 سالگی اونو گذاشتن به عنوان مامور محافظت از دیوار برلین که اون موقع یه سیم خاردار بیشتر نبود بعد روز سوم خدمتش که سره پستش بود نامردی نکرد و از روی این سیم خاردار پرید و با نهایت توانش دوید تا اینکه بالاخره پلیس اون بر تونست بگیردتش :دی

این عکس توسط این فرد گرفته شد و در سال 1961 : Peter Leibing

جالبش اینه که توی همین عکس یه نفره دیگه هم داره عکس می گیره ولی این مشهور نشده

http://www.************/files/1hwutchpua9k5uedyzkh.jpg

لینک اطلاعات : http://en.wikipedia.org/wiki/Conrad_Schumann

فایل های ضمیمه

• wed8gt8onlkhx65ku0ms.jpg
    wed8gt8onlkhx65ku0ms.jpg
    29.5 KB · نمایش ها: 35

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
106
سلام...

از عکس های مربوط به فروپاشی شوروی، این عکس خیلی مطرحی هست.

در 18 اوت 1991 کودتایی در شوروی بر ضد میخاییل گورباچف به وقوع پیوست. تندروهای شوروی که از جریان اصلاح طلبی گورباچف شدیدا ناراضی بودن و می خواستن شوروی دهه های پیشین رو دوباره احیا کنن، گورباچف رو در حالی که تعطیلات رو در شبه جزیره کریمه می گذروند گروگان گرفتن.
در واقع وزرای خود گورباچف بر علیه او شوریدند، چون او با بی احتیاطی همه ی آنها را از میان تندروها انتخاب کرده بود.
در 21 اوت کودتا شکست خورد، ولی این کودتا باعث جابهجایی قدرت در درون اتحاد جماهیر شوروی شد.

attachment.php

این عکس مربوط به بعد از کودتاست. یلتسین که در مقابله با کودتا نقش بزرگی بازی کرده بود عملا قدرت رو در دست گرفت. در این عکس که در دوما (پارلمان روسیه از زمان تزار نیکلای) گرفته شده گورباچف در حال سخنرانی ادعا می کنه که برخی از اعضای کابینه اش از کودتا حمایت نکرده اند. اما یلتسین نسخه ای از یک گزارش رو جلوش می ذاره و او رو مجبور به خوندن می کنه. در گزارش نوشته شده بود که 18 نفر از 20 وزیر کابینه ی گورباچف در توطئه دست داشته اند... جالبه که گورباچف هم با حرف شنوی به خوندن گزارش تن داد.

این عکس از اون جهت مهمه که نشون می ده گورباچف عملا رئیس جمهور کشوری بود که دیگه وجود نداشت، اتحاد جماهیر شوروی به پایان رسیده بود...

پ.ن: گیرنده ی عکس رو متاسفانه نمی شناسم، البته فکر می کنم بعدا از روی ویدئوی این واقعه کپچر شده باشه...

فایل های ضمیمه

• gorbachev_with_yeltsin.jpg
    gorbachev_with_yeltsin.jpg
    90.1 KB · نمایش ها: 221

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
این همه عکس اولین صعود به نوک قله اورست بلندترین قله جهان

http://www.************/files/mu1l4rwbcpcs167t6zxf.jpg

این عکس توسط Edmund Hillary گرفته شده از جناب Tenzing Norgay

اونها تونستن در 29 می 1953 این قله رو فتح کنند

و جالب اینجا که تا چند سال نمی دونستن اولین نفرهایی هستن که این کار رو کردن

لینک اطلاعات :

http://en.wikipedia.org/wiki/Edmund_Hillary

http://en.wikipedia.org/wiki/Tenzing_Norgay

فایل های ضمیمه

• mu1l4rwbcpcs167t6zxf.jpg
    mu1l4rwbcpcs167t6zxf.jpg
    15.4 KB · نمایش ها: 20

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ضمن تشکر ویژه از دوستان بابت جمع آوری این عکس ها . اما تصور می کنم بعضی از پست ها شدیدا از هدفی که تاپیک دنبال می کرد به دور هست و هیچ تناسبی با موضوع تاپیک نداره و بیشر از این عکسهایی استفاده شده که نمونه هاش رو به وفور می تونیم در rott*en و غیره ببینیم . ممنون میشم این معدود موارد هم رعایت بشه . خسته نباشید واقعا..

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
من خودم عکس که میزارم به عنوان تاپیک هم توجه می کنم و عکس هایی که گذاشتم به نظره خودم اگه دنیای ما رو تغییر یا تکان نداده باشند شکل دادند

البته هر کدوم رو که می بینید یه جورایی بی ربط بگید دیگه اون مدلی نمیزارم

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
من خودم عکس که میزارم به عنوان تاپیک هم توجه می کنم و عکس هایی که گذاشتم به نظره خودم اگه دنیای ما رو تغییر یا تکان نداده باشند شکل دادند

البته هر کدوم رو که می بینید یه جورایی بی ربط بگید دیگه اون مدلی نمیزارم

آقا رضا منظورم شما نبودی

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
مایکروسافت !!!

بدون شک همه ما نسبت به تحول عظیمی که مایکروسافت در زمین رایانه و خدمات رایانه ای در سطح جهان ایجاد کرد واقفیم . جدا اگر مایکروسافت نبود ما الان کجا بودیم ؟

عکس گویاست !
old%20microsoft%20photo%20for%20real%20(Custom).jpg

گیتس و تملک غیر قانونی بیسیک
147036-gates_mug_shot.jpg

April 4, 1975: Bill Gates, Paul Allen Form a Little Partnership
gates_and_allen_450px.jpg

منبع http://www.thedigitaldecade.com/?cat=10

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
کنفرانس تهران با شرکت چرچیل، روزولت و استالین از ۶ تا ۹ آذرماه ۱۳۲۲ (۲۸ نوامبر تا اول دسامبر ۱۹۴۳) به صورت سری در سفارت شوروی در تهران پایتخت ایران برگزار شد.

این کنفرانس در پی کنفرانس قاهره و پیش از کنفرانس‌های پتسدام و یالتا برگزار شد. هدف کلی همه این کنفرانس‌ها توافق در مورد چهره جهان پس از پایان جنگ جهانی دوم بود.

مهم‌ترین توافقی که در این کنفرانس بدست آمد در مورد گشایش جبهه دوم در غرب اروپا بود.

attachment.php

منبع : ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

فایل های ضمیمه

• Tehran_Conference%2C_1943.jpg
    Tehran_Conference%2C_1943.jpg
    103.8 KB · نمایش ها: 201

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
106

تشکر از Duke عزیز ،سلیقه بسیار خوبی داری ممنون از عکسی که زدی.

سلام...

ممنونم devilish song عزیز، راستش اول یه واقعه ی تاریخی رو در نظر می گیرم و سعی می کنم بهترین عکس مربوط به اون رو پیدا کنم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
میرزا کوچک‌‌ جنگلی (۱۲۵۷ - ۱۱ آذر ۱۳۰۰ هجری شمسی), مبارز انقلاب مشروطه و سردار جنبش جنگل بود.

یونس معروف به میرزا کوچک فرزند میرزا بزرگ بسال ۱۲۵۷ ه.ش. در شهرستان رشت محله استادسرا در خانواده ای متوسط چشم به جهان گشود.بنا به گفته ناصر عاشوری نماینده فومن در مجلس شورای اسلامی وی دراصل ازتالشان فومن بوده و اقوامش هنوز در آنجا سکونت دارند.

وي سنین اوّل عمر را در مدرسه حاجی حسن واقع در صالح آباد رشت و مدرسه جامع به آموختن صرف و نحو و تحصیلات دینی گذرانید. چندی هم در مدرسه محمودیه تهران به همین منظور اقامت گزید.

با این سطح تعلیم می‌توانست یک امام جماعت یا یک مجتهد از کار درآید، امّا حوادث و انقلابات کشور مسیر افکارش را تغیير داد و او را به راهی دیگر کشاند.

میرزا دارای دو خواهر و دو برادر، یکی بزرگ‌تر از خود بنام محمّدعلی و دیگری کوچک‌تر بنام رحیم، بود، که هر دو نفر بعد از میرزا وفات یافته اند.

بنا به روایات او مردی خوش هیکل، قوی بنیه، زاغ چشم و دارای سیمائی متبسم و بازوانی ورزیده بود.

طرفداران او می گویند از نظر اجتماعی مردی با ادب، متواضع، خوش برخورد، مومن به اصول اخلاقی، آدمی صریح اللهجه و طرفدار عدل و آزادی، حامی مظلومان و اهل ورزش بود و از مصرف مشروبات الکلی و دخانیات خودداری می کرد. میرزا در سنین آخر عمرش همسری برگزید.

attachment.php

attachment.php

منبع : ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

فایل های ضمیمه

• %D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9.jpg
    %D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9.jpg
    34.9 KB · نمایش ها: 186
  • Mirzasar.jpg
    Mirzasar.jpg
    41.3 KB · نمایش ها: 188

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
حمید اون عکس (پست 84)قبلا من گذاشته بودم :ی
پست 14
----------
اگر دوستان موافق باشند یه تاپیک بزنیم تو گفتگو ازاد بهترین عکس انتخاب کنیم و همینطور یوزری که بهترین عکسها رو گذاشته

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
حمید اون عکس (پست 84)قبلا من گذاشته بودم :ی
پست 14
----------
اگر دوستان موافق باشند یه تاپیک بزنیم تو گفتگو ازاد بهترین عکس انتخاب کنیم و همینطور یوزری که بهترین عکسها رو گذاشته
دقت کن شما فقط عکس رو قرار داده بودید این عکس همراه توضیحات جدا هست..
در در پست شماره 14 هیچ اسمی از کنفرانس تهران برده نشده..

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1908403&postcount=14
حمید

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
106
دقت کن شما فقط عکس رو قرار داده بودید این عکس همراه توضیحات جدا هست..
در در پست شماره 14 هیچ اسمی از کنفرانس تهران برده نشده..

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1908403&postcount=14
حمید

سلام...

خوب من البته تا حدود زیادی حق می دم به شما چون با بالا رفتن حجم تاپیک اصلا انتظار نمی ره که همه ی عکس ها توسط دوستان دیده بشه (نمونه اش رو توی بخش موسیقی زیاد داشتیم)، منتهی حالا که اون گفته شد بد نیست اینا رو هم بگم:

این یکی رو سکوت عزیز قبلا گذاشته بود.

این رو هم دوست خوبمون ساحل.

سومی رو هم من خودم.

------------------------------------------------------------------------------------------

و اما برای عکس امروز...

در راستای همون مطلب فروپاشی شوروی این عکس زیر هم مطرحه.

yeltsin-detail.jpg

بوریس یلتسین بر روی یک تانک جلوی کاخ سفید!

عکس رو آسوشیتد پرس منتشر کرده.

در زمان وقوع کودتا، یلتسین (که اون زمان رییس جمهور روسیه بود) نقش مهمی در شکست اون بازی کرد. در این عکس یلتسین برای مردم جلوی پارلمان روسیه (ملقب به کاخ سفید;) ) سخنرانی می کنه. شهامت یلتسین به مردم مسکو (و کل روسیه) امید داد. مردم به دور ساختمان پارلمان یک حلقه ی انسانی تشکیل دادند و به زودی ده هزار نفر به دور ساختمان جمع شدند. یلتسین با این وجود 30 تانک رو مامور حفاظت از کاخ سفید کرد.
روز بعد کودتا چیان 100 تانک رو برای تسخیر پارلمان فرستادند، ولی حدود صد هزار نفر از مردم به دور تانک ها جمع شدند و گل های سرخ و وحشی رو در لوله ی تانک ها و تفنگ سربازان جا دادند. در بعضی قسمت ها هم با کوکتل مولتوف به جنگ با اون ها رفتن.
برخی از رانندگان تانک ها و چتر بازان هم به مردم پیوستند. به زودی معلوم شد که کودتا محکوم به شکست است...

----------------------------------------------------------------------------

و اما چند سوال از سیمور عزیز:

به نظرت عکس ها بیشتر نماینده ی نفس تغییرات نیستن؟ آیا یک عکس می تونه ایجاد کننده ی اون طور تغییرات باشه یا بر عکس، بیشتر نشون دهنده ی خود تغییره؟
البته این رو قبول دارم که بعضی عکس ها بسیار اهمیت دارن، و حتی ایجاد کننده ی موج هایی هم ممکنه باشن. اما واقعا تعداد اون ها تا چه حد هست؟
و در آخر آیا این تاپیک به اون صورتی که خودت مد نظر داشتی پیش رفته؟ یا انحراف داشته؟

فایل های ضمیمه

• yeltsin-detail.jpg
    yeltsin-detail.jpg
    38.7 KB · نمایش ها: 6
Last edited:
بالا