دقت کن شما فقط عکس رو قرار داده بودید این عکس همراه توضیحات جدا هست..
در در پست شماره 14 هیچ اسمی از کنفرانس تهران برده نشده..
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1908403&postcount=14
حمید
سلام...
خوب من البته تا حدود زیادی حق می دم به شما چون با بالا رفتن حجم تاپیک اصلا انتظار نمی ره که همه ی عکس ها توسط دوستان دیده بشه (نمونه اش رو توی بخش موسیقی زیاد داشتیم)، منتهی حالا که اون گفته شد بد نیست اینا رو هم بگم:
این یکی رو سکوت عزیز قبلا گذاشته بود.
این رو هم دوست خوبمون ساحل.
سومی رو هم من خودم.
------------------------------------------------------------------------------------------
و اما برای عکس امروز...
در راستای همون مطلب فروپاشی شوروی این عکس زیر هم مطرحه.
بوریس یلتسین بر روی یک تانک جلوی کاخ سفید!
عکس رو آسوشیتد پرس منتشر کرده.
در زمان وقوع کودتا، یلتسین (که اون زمان رییس جمهور روسیه بود) نقش مهمی در شکست اون بازی کرد. در این عکس یلتسین برای مردم جلوی پارلمان روسیه (ملقب به کاخ سفید
) سخنرانی می کنه. شهامت یلتسین به مردم مسکو (و کل روسیه) امید داد. مردم به دور ساختمان پارلمان یک حلقه ی انسانی تشکیل دادند و به زودی ده هزار نفر به دور ساختمان جمع شدند. یلتسین با این وجود 30 تانک رو مامور حفاظت از کاخ سفید کرد.
روز بعد کودتا چیان 100 تانک رو برای تسخیر پارلمان فرستادند، ولی حدود صد هزار نفر از مردم به دور تانک ها جمع شدند و گل های سرخ و وحشی رو در لوله ی تانک ها و تفنگ سربازان جا دادند. در بعضی قسمت ها هم با کوکتل مولتوف به جنگ با اون ها رفتن.
برخی از رانندگان تانک ها و چتر بازان هم به مردم پیوستند. به زودی معلوم شد که کودتا محکوم به شکست است...
----------------------------------------------------------------------------
و اما چند سوال از سیمور عزیز:
به نظرت عکس ها بیشتر نماینده ی نفس تغییرات نیستن؟ آیا یک عکس می تونه ایجاد کننده ی اون طور تغییرات باشه یا بر عکس، بیشتر نشون دهنده ی خود تغییره؟
البته این رو قبول دارم که بعضی عکس ها بسیار اهمیت دارن، و حتی ایجاد کننده ی موج هایی هم ممکنه باشن. اما واقعا تعداد اون ها تا چه حد هست؟
و در آخر آیا این تاپیک به اون صورتی که خودت مد نظر داشتی پیش رفته؟ یا انحراف داشته؟