Just Mohamad
کاربر تازه وارد
به نظرم این عکس واقعیت نداره، حالت طبیعی نیست، ضمن اینکه مطمئنا خودشون می دونن وقتی 100 تا عکاس اونجا هستن، امکان نداره یه همچین حرکتی انجام بدن.....
به نظرم این عکس واقعیت نداره، حالت طبیعی نیست، ضمن اینکه مطمئنا خودشون می دونن وقتی 100 تا عکاس اونجا هستن، امکان نداره یه همچین حرکتی انجام بدن.....
من پاکش کردم....ولی نمی دونم تو کدوم صفحه این عکس قرار داشت؟ممنون ولی تکراری بود . . . :happy:
واقعا آدم . . . . .
سلام...
بله درسته، این یکی از تاثیر گذارترین عکس های تاریخه. **** سیاسی چین اصلا **** دموکراسی نبوده و هنوز هم نیست. (علی رغم تغییر در **** اقتصادی)
در 1989 دانشجویان چینی در میدان تیان آمن در پکن جمع شدن و خواستار برقراری **** دموکراسی در کشور بودن. دولت چین در اون زمان حدود چند هزار نفر از اونها رو به قتل رسوند و قایله رو خاتمه داد.
بعدا تانکهای ارتش وارد خیابان شان گان شدن. در اون زمان بود که همین فرد توی عکس (که یک کارگر بود) در وسط خیابان ایستاد و راه رو بر اونها بست. او فریاد زد: "این جا چه کار می کنید؟ جز مصیبت درست کردن چه کار کرده اید؟ شما شهر ما را به آشوب کشیده اید..."
بعدا این مرد از برجک تانک جلویی بالا رفت و با سربازان شروع به صحبت کرد. اما سربازان یقه ی او را گرفتند و به زور کنار کشیدند...
پ.ن: همونطور که سکوت گفت معلوم نیست واقعا این فرد کی بوده، انگلیسی ها اعلام کردن که یک دانشجوی 19 ساله بوده، منبع من هم نوشته کارگر... در هر صورت فقط خدا داند...
این هم یه عکس دیگه از این واقعه...
در میدان تیان آمن مجسمه ای توسط دانشجویان درست شد به نام الهه ی آزادی. البته بعدا توسط تانک ها تخریب شد، ولی نماد اعتراض یک ملت باقی موند. الگو ی این مجسمه، همون مجسمه ی آزادی هست...
گیرنده ی عکس: Jeff Widener
اطلاعات بیشتر در مورد این واقعه ی تاریخی
عکس ها اتچ شدند...
عکس خیلی تاثیر گذاری هست وقتی روی دو تا عکس دقیق شده بودم موضوعی نظرم رو جلب کرد:
با توجه به وضعیت تانکها به خط عابر پیاده به نظر میرسه ترتیب عکسه به صورت زیر باشه:
در فاصله عکس اول تا دوم به نظر میرسه تانکها به حرکت خودشون ادامه دادن و مرد عقب عقب راه رفته، مسئله ای که برام جالبه بستهء سفیدی هست که تو عکس اول تو دست مرد هست ولی تو عکس دوم خبری از اون نیست فکر میکنین چه اتفاقی افتاده؟