قيمت امروز قیصر توی مجمع التامینات بحرین : 780 تومن !
با کیبورد انگلیسی !
با کیبورد انگلیسی !
سوپرایز اکسترای عربستان :
اسوس پی 535 + شارجر ماشین + استاند برای قرار گرفتن گوشی توی ماشین + مموری کارت 1 گیگ + سی دی حاوی نقشه کشورهای خلیج همه و همه در یک جعبه با قیمت 2199 ریال سعودی = 520 هزار تومن تقریبا !!!!
ایتن ایکس 500 = 1700 ریال عربستان یعنی حدودا 410 هزار تومن !!!
ایتن جی 500 (این گوشی جی پی اس هم داره ) = 999 ریال سعودی = 250 هزار تومن !!!
آقا کی میره واسه ما هم بیاره ؟!؟؟؟ ؟!؟؟سوپرایز اکسترای عربستان :
اسوس پی 535 + شارجر ماشین + استاند برای قرار گرفتن گوشی توی ماشین + مموری کارت 1 گیگ + سی دی حاوی نقشه کشورهای خلیج همه و همه در یک جعبه با قیمت 2199 ریال سعودی = 520 هزار تومن تقریبا !!!!
آقا کی میره واسه ما هم بیاره ؟!؟؟؟ ؟!؟؟
ميره بهش سلام برسونيد بكَيد كه التماس دعا !
مغازه اش هم اكسترا هست ، نميدونم توي مكه شعبه داره يا نه ، ولي توي دمام قبلا بود من يه سري بهش زده بودم ، حدودا 2 سال قبل ، ولي كلا خيلي شهرت داره توي عربستان ، اما مكتبه جرير توي مكه هست ، همه جور باكت بي سي اي داره جز اسوس.
سوپرایز اکسترای عربستان :
Asus P535 رو بدون اون وسایل هم داره ؟
آقا کی داره میره ؟:blush:
پایینترین قیمت N95 8 گیگ را هم می فرمایید ؟
مثل اينكه اين فروشگاه اكسترا فقط تو رياض هست!نه دیگه از اصلش این وسایل توی کارتونش هست .
مثل ایران نیستن که جداش بکنن و دونه دونه بفروشنش !!!
قيمت امروز جيان :
O2 XDA FLAME = 317.5 B.D
(786 تومن)
850 تا 860؟ عمرا بده با اين قيمت... :wacko:امروز رفته بودم پایتخت ...
آکسون فردا صبح تایتن 2 رو میاره به قیمت 850-860 ... به گفته خودشون ...
یه فروشگاه دیگه هم بود به نام فکر کنم اسکار کامپیوتر اون هم پاکت پیسی زیاد داشت گفت تا 2-3 هفته دیگه میاره ... ولی قیمت نداد
تجارت هم نداشت ولی میگفت تا 2-3 هفته دیگه میاره با قیمت 950 تا :wacko::thumbsdow