آپگرید ؟ یعنی ویندوز موبایل 6 ریختن روش ؟
سلام
قیمت gigabyte g smart i120 چنده؟
با تشکر
سلام دوست عزیز این دستگاه تو بازار ایران الان خیلی کمیاب شده قیمتش حدودا 520 باید باشه ولی بنده اصلا به شما توصیش نمیکنم دستگاه هنگ زیاد می کنه ما باهاش به مشکل خوردیم الان برند htc یا i-mate به مراتب دستگاههای بهتری وارد بازار کرده که من اون ها رو توصیه می کنم
موفق باشین
اگه تاچ کروز بگیری هم سبک تره هم خوش دست تر ، هم رادیو داره ، درضمن ارزونترم هستسلام دوست عزیز
تشکر. البته خودم در رابطه با اشکالاتش اطلاع داشتم. فقط می خواستم از قیمتش اطلاع داشته باشم همین.
فعلا دارم پس انداز می کنم برای HTC TyTn II ولی حیف که رادیو نداره...
اگه تاچ کروز بگیری هم سبک تره هم خوش دست تر ، هم رادیو داره ، درضمن ارزونترم هست
ppc ارزونتر از i-mate SP5 - آی میت اس پی 5 داریم لطفا معرفی کنید؟
ارزونترین ppc چیه؟
مگه تاچ کروز اومده ؟؟
ارزون ترین پاکت پی سی در حال حاضر i-mate smart flip هستش حدود 290 هست قیمتش با گارانتی اصلی
ولی یک ppc به درد بخور و قیمت مناسب i-mate jama هست که نسبت به قیمتش دستگاه خوبی هستش قیمتش در حال حاضر روی سایت ما 420 با گارانتی اصلی هست و تو این یکی دو ماهه با توجه به قیمتش نسبتا پر فروش هم بوده .
ppc ارزونتر از i-mate SP5 - آی میت اس پی 5 داریم لطفا معرفی کنید؟
ارزونترین ppc چیه؟
دوست عزيز sp5 پاكت پي سي نيست و اسمارت فون محسوب ميشه. پاكت پي سي ها علاوه بر سيستم عامل ويندوز موبايل ورژن پاكت پي سي داراي صفحه نمايش تاچ اسكرين مي باشند.
تایید میشه... PPC به دستگاه هایی گفته می شه که امکان حرکت Mouse رو در صفحه داشته باشن. یا همون تاچ اسکرین.
آفا تشکر
در رابطه با تاچ کروز هم تشکر
یک پیشنهاد برای سایت شما: لطفا از سیستم پرداخت استفاده کنید هم به نفع شماست و هم به نفع خریدار
موفق باشید
دوست عزيز sp5 پاكت پي سي نيست و اسمارت فون محسوب ميشه. پاكت پي سي ها علاوه بر سيستم عامل ويندوز موبايل ورژن پاكت پي سي داراي صفحه نمايش تاچ اسكرين مي باشند.
تایید میشه... PPC به دستگاه هایی گفته می شه که امکان حرکت Mouse رو در صفحه داشته باشن. یا همون تاچ اسکرین.
در برند i-mate دستگاههای Spl - sp5 - sp3 -smart flip جز ء اسمارت فون ها هستند .
از برند htc هم : s710
در کل اسمارت فون ها اونچنان طرفدار ندارن منم به کسی توصیشون نمی کنم
از توضیحات شما متشکرم.
1. اگر smartflip اسمارت فون هستش، پس با این حساب ارزونترین ppc چیه؟
2. این تاچ کروز که معرفی کردید صفحه کلید هم داره یا فقط Virtual key داره؟
3. آقا این JAMA رو که معرفی کردید Coming Soon زده!!؟
تشکر مجدد