- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
در ایران بصورت عمومی حدود 1 ملیون هست ... اما در دبی تا 750 هم هست ...تشکر، قیمت O2 XDA Flame رو هم بگید ما دیگه اطلاعاتمون کامل می شه؟
در ایران بصورت عمومی حدود 1 ملیون هست ... اما در دبی تا 750 هم هست ...تشکر، قیمت O2 XDA Flame رو هم بگید ما دیگه اطلاعاتمون کامل می شه؟
دوست عزیزmanuelcalavera تشکر،
برای من گارانتی اهمیتی ندارد، چون حوصله ندارم برم با یارو جر و بحث کنم اثبات کنم که مثلا چرا خراب شده و ... یارو عمرا به گارانتی عمل نکنه، همون پول اضافی گارانتی رو نگه می دارم موقعی که خدای نکرده ppc خراب شد می دم به یه تعمیرکار ماهر بدون منت باسم درست کنه!
به هر حال دوستان لطف کنند از این به بعد قیمت بدون گارانتی رو هم بنویسند.
تشکر مجدد
دوستان همه با شما موافق خواهند بود ، شک نکنید600% تائید میشه ...
حالا بیا و اثبات کن که آقا به پیر به پیغمبر من خرابش نکردم ...
نرود میخ آهنین بر سنگ ...
دوست عزیز همین عقیده رو حفظ کن مطمئن باش موفق میشی ... البته تا زمانی که تو ایران هستی
دوستان همه با شما موافق خواهند بود ، شک نکنید
دستگاه های o2 خوب در اومده ولی متا سفانه تو ایران گارانتی و خدمات پس از فروش خوبی نداره و بیشتر هم مسافری یا قاچاقی تک و توک واردایران میشهتشکر، قیمت O2 XDA Flame رو هم بگید ما دیگه اطلاعاتمون کامل می شه؟
حقیقتا واسه بنده مهمتر هست که قیمت دستگاه پایین باشه و فروشش بیشترالبته
1000% تایید
این گارانتی عجب بحثی هستش ,هممون یه جورایی گرفتار گارانتی ایرانی شدیم , من به شخصه دوبار با گارانتی سر کار داشتم و هر دوبار هم حضرات فرمودند شامل گارانتی نمیشه و جیب ما رو حسابی خجالت دادند
آقای persiandata هم گوشی ها رو به قیمت بازار و بدون دردسر گارانتی(البته در ایران بیمعنیه) بده , فروشش بیشتر شه احتمالا , به قولی عمرا" 150-100, تومن مفت از دست بره :blink:
هر چی هم گشتم یه تعریف درست برای گارانتی , هیچ جا پیدا نکردم . ( احتمالا به تاپیکی با عنوان گارانتی چیست؟ نیاز باشه)
دیروز تو بندر عباس تاچ رو دوباره رویت کردم . با موبایل فروشه که صحبت کردم حتی نمی دونست چی هستش با p990 سونی اریکسون مقایسه می کرد . خلاصه با کلی توضیح براش یه چیزایی فهمید تازه ادعا میکرد که از دبی مستقیم انواع پاکت پی سی میاره و به کل کشور انواع برند رو توضیح میکنه . منم فیلیم و قیصر و p 3600 خواستم قیمت بگیره , بیچاره درجا چپ کرد ( گیج شد:wacko
چه جبهه گیری ی قربان ، حد اقل از این زاویه که دوستان میتونند قیمت حدودی یک دستگاه رو داشته باشند و همینطور معرفی بعضی از دستگاه ها ، شما بسیار برای دوستان پر فایده هستیدحقیقتا واسه بنده مهمتر هست که قیمت دستگاه پایین باشه و فروشش بیشتر
کار روی دستگاه بدون گارانتی یعنی اینکه من بیام با کاسب هایی امثال جناب آقای رمضانی یا قاچاق چی ها و چتر بازها کار کنم که تو روحیات بنده نیست و مشکلات خاص خودش رو داره
قطعا کار با شرکت هایی که دستگاه رو بصورت قانونی وارد میکنن راحت تر و شسته و رفته تره
ولی هر روز اینایی که قاچاقی میارن تماس می گیرن و پیشنهاداتی می دن اگه دوستانی قیمت پایین و بدون گارانتی خواستن به من pm بدن من همراه این آقایون قاچاقچی های عزیز رو میدم که مستقیما از خودشون بگیریند ولی با مسولیت خودشون .
ضمنا بنده قیمت های با گارانتی همکار رو به جناب frankenstein اعلام کردم و به دوستان این فروم به همون قیمتی که بدستم می رسه تقدیم می کنم
نهایتا اینکه هدف بنده از حضورم استفاده از تجربیات و نظرات دوستان و اساتید این فروم هستش نه منافع اقتصادی .
پس لطفا جبهه نگیرین
دوستان اگه پیشنهادی دارن من استقبال میکنم
ممنون از مهمون نوازی همه دوستان .
از کجا ؟ 3 راه بلوکی یا جای دیگه ؟ خیلی وقته بندرعباس نیستم ... توی زیتون و نیلی و اینا موبایل فروشی خوب هست ؟! قیمت ها چطورن ؟!البته
1000% تایید
این گارانتی عجب بحثی هستش ,هممون یه جورایی گرفتار گارانتی ایرانی شدیم , من به شخصه دوبار با گارانتی سر کار داشتم و هر دوبار هم حضرات فرمودند شامل گارانتی نمیشه و جیب ما رو حسابی خجالت دادند
آقای persiandata هم گوشی ها رو به قیمت بازار و بدون دردسر گارانتی(البته در ایران بیمعنیه) بده , فروشش بیشتر شه احتمالا , به قولی عمرا" 150-100, تومن مفت از دست بره :blink:
هر چی هم گشتم یه تعریف درست برای گارانتی , هیچ جا پیدا نکردم . ( احتمالا به تاپیکی با عنوان گارانتی چیست؟ نیاز باشه)
دیروز تو بندر عباس تاچ رو دوباره رویت کردم . با موبایل فروشه که صحبت کردم حتی نمی دونست چی هستش با p990 سونی اریکسون مقایسه می کرد . خلاصه با کلی توضیح براش یه چیزایی فهمید تازه ادعا میکرد که از دبی مستقیم انواع پاکت پی سی میاره و به کل کشور انواع برند رو توضیح میکنه . منم فیلیم و قیصر و p 3600 خواستم قیمت بگیره , بیچاره درجا چپ کرد ( گیج شد:wacko
خواهش میکنم شما لطف دارینچه جبهه گیری ی قربان ، حد اقل از این زاویه که دوستان میتونند قیمت حدودی یک دستگاه رو داشته باشند و همینطور معرفی بعضی از دستگاه ها ، شما بسیار برای دوستان پر فایده هستید
سلام دوست عزیزدوستان سلام
لطف کنید و لیست چند مدل ppcرو با مشخصات زیر به همراه قیمت اونا تو ایران و دبی بزارید راستی اگه nophoneهم اطلاعاتی دارید ببزارید ممنون میشم در ضمن من یکی از هدفهای اصلیم استفاده از e book هست پیشنهاد شما چیه
cpu 400
lcd 3.5 vga
ضمنا بنده قیمت های با گارانتی همکار رو به جناب frankenstein اعلام کردم و به دوستان این فروم به همون قیمتی که بدستم می رسه تقدیم می کنم
.
از کجا ؟ 3 راه بلوکی یا جای دیگه ؟ خیلی وقته بندرعباس نیستم ... توی زیتون و نیلی و اینا موبایل فروشی خوب هست ؟! قیمت ها چطورن ؟!
من 3 روز پیش واستون pm زدم .استاد راستش من یادم نمیاد شما به من قیمتی داده باشید:blink:
من از شما یه آدرس سایت خواستم که شما همون جا معرفی کردید(تو همین تردد):blush:
قیمتی که من دادم سر گوشیها برا یه وارد کننده تبلت پسی هست که گفته این مدل ها رو آوردم گفتم چند این رو به من دادن:blush: البته 20000 تومان ارزون تر که من یه خورده شیطونی کردم:happy:
در کل شما قیمتهایی که به بچه های اینجا میتونید بدید رو اینجا بزارید یا برا کاربرا مسیج کنید که همه به درد هم بخوریم
من برا نمونه فقط بکم امروز قیمتی که از تاچ به دستم رسید دور بر 450 هست:blink::blink::blink:
خلاصه اینکه هر کی قیمت پائین تر بده به نفعش اینجاهم به نفع مشتری هم به نفعه فروشنده
موفق باشید