پارسا جان شما بگو سی پی یو پی پی سی باید واسه چی به فنا بره؟ تصور بنده اینه که تنها دلیلی که یه پی پی سی به سی پی یو های قویتر از 200 احتیاج داره گرافیکه و لاغیر! شما اگر استفاده ی دیگه ای داره بنده رو در جریان بگذار از این ظلمات و جهل بیرون بیام. البته درسته که ای تو دی پی و پخش آهنگ و جی پی اس سی پی یو میکشه اما باور کن این 3 تا بیشر از 400 براشون اهمیتی نداره و سرعت پایینشون به رم و رام مناسب بر میگرده.
در مورد گوفورس لعنتی تنها چیزی که میتونم بگم مقایسه بنچ مارکهای جی 900 با پیکسل های خیلی بیشتر نسبت به لایفه . جی 900 گوفورس نداره کی برد داره و البته تا جایی که مشخصه رام عالی ای هم نداره .میبینین که بنچ مارک ها برابره (تازه یه خورده جی 900 بالاتر هم هست) در صورتی که این پیکسل های اضافی و نداشتن گوفورس باید طبق گفته شما بنچ مارکها رو به فضاحت میکشوند.
البته اگه دقیق نگاه کنیم میبینیم که جی 900 هم این گوفورس لعنتی رو داره اما سازنده ها وقتی نتایج احمقانه ی گوفورس رو دیدن بی خیالش شدن . چیپست در دستگاه هست اما غیر فعاله و بی تعارف بگم تا حالا یک نفر هم سعی نکرده چیپست غیر فعال رو فعال کنه.
متاسفانه این چیپست اصلا به جایی نرسید و مطمئن باشید که نسلش با دستگاههای کنونی منقرض خواهد شد و هیچ برنامه نویسی هم سعی در توسعه نرم افزارهاش در محیطی که فقط 2-3 محصول وجود داره نخواهد کرد (مگر به زور پول های اضافی که مسئولان ان ویدیا به اون داده باشن)
در نهایت ما خریدار ها هستیم که شانس داشتن چیپست گرافیک مجزا و پیشرفته تر رو از دست میدیم . اما آیا واقعا این هزینه رو حاظریم متقبل بشیم و آیا لازم داریم که گرافیک آن چنانی رو در این دستگاههای کوچک روزی تجربه کنیم؟
یاد حرف یکی از دوستان در همین فروم میوفتم که پی پی سی برای بازی نیست . هر کسی علاقه به بازی پورتابل داره چاره اش دویست تومن پول و یک دستگاه پی اس پی هست و لاغیر
گرافیک ایندکس ِ جی900 و آلتیمیت 850 ِ !
اما تمام اونایی که این گوفورس رو ندران بالای 1000 هستند !
حرف شما رو تصدیق میکنم ، اما مسئله اینه که من اون حرف هارو زمانی زدم که از اون گوفورس به قول شما لعنتی استفاده ای بشه !! من دستگاه دکتر رو از نزدیک دیدم ، واقعا" کند و خسته ست ! اومپ 200 های تی آی با یه رام ِ کوک شده ی خوب مینیمم 1.5 برابر ایکس800 سرعت داشت ! مینیمم !
پس مسئله چیه ؟ وی جی ای زور میخواد و مهمترین اثباتش هم اومدن دستگاه های ایتن جدید با صفحه ی QVGA هست ! یعنی ایتنی که جلودار ِ وی جی ای بود الان پشیمون شده که M810 رو داده بیرون !
اما آلتیمیت در حرکت ها از نظر سرعت اصلا" کم نمیارن ، در صورتی باید اینطور باشه ...
پس یه اتفاقایی داره میافته که مثل وی جی ای های ایتن کم نمیارن !
پارسا جان خوش به حالت ... صبح جمعه ساعت 8 صبح میای پست میزنی! ایولا داری
راستی مگه نمی دونی ما اینتلی ها با کوالکامی ها خوب نیستیم! این دستگاه ظاهرش خیلی فضاییه. بیشتر مورد پسند تایتن 2 ای ها باید واقع بشه. نه؟
خب پس تاچ کروز هم 700 و خورده ای موجوده. این قیمت رسمیه؟
من زیادی سحر خیز هستم ...
کوالکام نباید انطوری شروع میکرد ، اونا سعی داشتن با تایتن 2 معروف بشن اما ... خراب کردند ، حالا باید منتظر 528 هایی بود که روی ایکس1 و جی920 سوارند