- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
خود اچ تی سی گفته اواخر تابستونچه خوب اروزنه ؟ راستی تاچ پرو کی میاد انشالله ؟
خود اچ تی سی گفته اواخر تابستونچه خوب اروزنه ؟ راستی تاچ پرو کی میاد انشالله ؟
عجب :::: :blink:اچ تي سي تاچ داياموند : 750 با گارانتي اصلي در ايران
ممنون !!!اچ تي سي تاچ داياموند : 750 با گارانتي اصلي در ايران
اچ تی سی دایموند 710 با گارانتی یاس جهان:blink:
آدرس تماس ، تلفن یا سایتی اگر از این شرکت دارید ممنون میشم اطلاع بدید.اچ تی سی دایموند 710 با گارانتی یاس جهان:blink:
مععععععع!!!! انصافا من فکر می کردم یک ماه دیگه برسه به 750 اما حالا هنوز هیچی نشده 710!
پ ن : حامد جان میشه بیخیال تحویل نگرفتن ما بشی؟ اینجوری روم نمیشه بهت زنگ بزنم!
آدرس تماس ، تلفن یا سایتی اگر از این شرکت دارید ممنون میشم اطلاع بدید.
امروز تعطیله بازار تقریبا!
با توجه به قیمت فعلی تاچ دیاموند و با توجه به بنچ مارک خوب ویدئوای که داشته و ظاهر ظریف و قیمت 700 تومنی با گارانتی ایرانی به نظر بنده اگه این دستگاه گاف بزرگی نده بی نهایت دستگاه مناسب و معقولی خواهد بود و البته تقریبا همه دستگاهها رو از میدون خارج میکنه! . با توجه به این مشخصات تقریبا خرید همه انواع وی جی ای کنونی و البته کوالکام های نسل قبل (به شرط نخواستن کی برد) منتفی میشه ولی متاسفانه دستگاهی بس جواد در پیش رو خواهیم داشت:دی
پس اگر جوادی براتون مهم نیست به دوستانتون دیاموند رو پیشنهاد بدین!
مشکل اینجاست که مثلا 2 هفته است فلان دستگاه که 1 ساله تو فکرش بودم دستم اومده به یه خبر و یه شکل خیالی از یه دستگاهی که قراره 1 سال دیگه با فلان مشخصات (که واقعی باشه یا نباشه) میرسم و اصلا انگار دنیا رو سرم خراب شده . دستگاهی که 1 سال دنبالش بودم برام میشه یه بازیچه و در انتظار دستگاه بعدی. و اگر همینطور پیش برم دستگاه بعدی هم حداکثر 2 هفته ای عمر خواهد داشت!
راه حلش اينه كه اوني كه فعلا اومده رو بخري تا يه سال ديكَه هم خدا كريمهمشکل اینجاست که مثلا 2 هفته است فلان دستگاه که 1 ساله تو فکرش بودم دستم اومده به یه خبر و یه شکل خیالی از یه دستگاهی که قراره 1 سال دیگه با فلان مشخصات (که واقعی باشه یا نباشه) میرسم و اصلا انگار دنیا رو سرم خراب شده . دستگاهی که 1 سال دنبالش بودم برام میشه یه بازیچه و در انتظار دستگاه بعدی. و اگر همینطور پیش برم دستگاه بعدی هم حداکثر 2 هفته ای عمر خواهد داشت!
حالا اگه بالای 900 قیمت داشت جواد نبود!؟امروز تعطیله بازار تقریبا!
با توجه به قیمت فعلی تاچ دیاموند و با توجه به بنچ مارک خوب ویدئوای که داشته و ظاهر ظریف و قیمت 700 تومنی با گارانتی ایرانی به نظر بنده اگه این دستگاه گاف بزرگی نده بی نهایت دستگاه مناسب و معقولی خواهد بود و البته تقریبا همه دستگاهها رو از میدون خارج میکنه! . با توجه به این مشخصات تقریبا خرید همه انواع وی جی ای کنونی و البته کوالکام های نسل قبل (به شرط نخواستن کی برد) منتفی میشه ولی متاسفانه دستگاهی بس جواد در پیش رو خواهیم داشت:دی
پس اگر جوادی براتون مهم نیست به دوستانتون دیاموند رو پیشنهاد بدین!
حالا باید بگیم تلویزیون های LCD یا Plasma جواد هستند ؟!