• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت روز موبايل

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان ببخشيد كه اين سوالو اينجا ميپرسم.ميخاستم بدونم اكسپريا زد بهتره يا اس 4.ميخام گوشي بخرم در همين حد قيمت. و اينكه از لحاظ دوربين و باطري خوب باشه و خوش دست باشه و هنگ نكنه.اگه ميشه يك راهنمايي بكنيد

جفتشون گوشی های خوبین ولی بنظرم اس 4 بهتره:)

spsps

Registered User
لایک‌ها
29
جفتشون گوشی های خوبین ولی بنظرم اس 4 بهتره:)
مرسي جناب خودم روي اس 4 نظرم هست ولي يكي از دوستان درباره اكسپريا زد گفت كه از لحاظ بدنه بهتره و اگه بيوفته چيزيش نميشه.ولي به نظر خودم اس 4 امكانات بهتري داره . باز اگه راهنمايي ديگه اي بود خوشحال ميشم كه تا نخريدم بشنوم.مرسي

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
مرسي جناب خودم روي اس 4 نظرم هست ولي يكي از دوستان درباره اكسپريا زد گفت كه از لحاظ بدنه بهتره و اگه بيوفته چيزيش نميشه.ولي به نظر خودم اس 4 امكانات بهتري داره . باز اگه راهنمايي ديگه اي بود خوشحال ميشم كه تا نخريدم بشنوم.مرسي

صد در صد اس 4 بگیر . زد کیفیت صفحه نمایش و دوربینش آشغاله . شما داری دوتا گوشی که با هم تفاوت زیادی دارن رو مقایسه میکنی . این دوتا گوشی حدود 300 تومان تفاوت دارن . مسلماً اس 4 بهتر هست منتها باید همیشه بذاریش توی گارد .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

من زد دارم حرفهای دوستان تایید میکنم ولی انصافا کیفیت دوربین و صفحه نمایش آشغال نیست رنگبندی عکسها نسبت به اس فور کمرنگتر و با نویز بیشتر ولی رنگهای واقعی تر کیفیت صفحه نمایش در زوایای کناری کاملا پایین بوده ولی در نور مستقیم آفتاب نسبت به اس فور شفافتر و خوانا تر است به طوری که در نور مستقیم آفتاب اس فور کاملا صفحه اش ناخوانا هست ولی زد کاملا شفاف و خوانا هست.... در نهایت اس فور اسپیکر با ولوم پایینتر ولی کیفیت بهتری نسبت به اس فور هست....در مورد خرید تصمیم با شماست ولی برای من که کلا مولتی مدیا گوشی مهم نبود زد عالیه.... اگر مولتی مدیا قویتر میخواهید سراغ اس فور بروید و اگر خواسنید اس فور بخرید حتما i9505 بخرید و از خرید اس فور مدل i9500 اجتناب کنید چون اولی معماری سی پی یو خیلی بهتری داره(اولی سی پی یو کریت و دومی سی پی یو اکتا کورتکس داره)

Sent from my C6602 using Tapatalk 2

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته در مورد بدنه که شک نکنید زد با کیفیت تره و مقاومت بهتری داره
پ ن: دوست عزیز اینجا تاپیک قیمت گوشی هست نه مشاوره لطفا در صورت داشتن سوالات بیشتر در قسمت مشاوره و تاپیکهای مربوطه ادامه بدین ممنون

spsps

Registered User
لایک‌ها
29
البته در مورد بدنه که شک نکنید زد با کیفیت تره و مقاومت بهتری داره
پ ن: دوست عزیز اینجا تاپیک قیمت گوشی هست نه مشاوره لطفا در صورت داشتن سوالات بیشتر در قسمت مشاوره و تاپیکهای مربوطه ادامه بدین ممنون

ممنون از همه دوستان به خاطر راهنماييشون.
در مورد اينكه اينجا سوالمو مطرح كردم هم معذرت ميخوام نميدونستم كجا بگم.يكجا ديگه هم مطرح كردم ولي كسي اونجا جواب نداد.باز ببخشيد.
ازهمه به خاطر راهنماييشون ممنون.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون از همه دوستان به خاطر راهنماييشون.
در مورد اينكه اينجا سوالمو مطرح كردم هم معذرت ميخوام نميدونستم كجا بگم.يكجا ديگه هم مطرح كردم ولي كسي اونجا جواب نداد.باز ببخشيد.
ازهمه به خاطر راهنماييشون ممنون.

درسته البته اینجا یوزرهای فعالش خیلی کم شدن و خیلی خلوت شده

spsps

Registered User
لایک‌ها
29
سلام مجدد.
قيمت اس 4 و نوت 3 n9000 الان تو جمهوري و علاالدين چند هست؟و اينكه الان اصلا ساخت كره پيدا ميشه تو بازار ؟اگه ميدونيد جايي داره لطفا آدرس يا شماره تلفن بديد

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سلام قیمت خوب برای خرید موبایل از کدوم سایت بگیرم به عنوان مرجع

digiksla
mobile.ir
چون فروشنده واقعی رو بت معرفی میکنن اعداد و ارقام واقعی میدن.

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

sasabouri

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان قیمت
samsung galaxy s III mini
sony xperia L

کف بازار چقدره؟

بالا