mahdi.nayebi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 9
- لایکها
- 2
ﻗﻴﻤﺖ ﻛﻠﺪ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭ ﻟﻂﻔﺎ.تشدر
دوستان ببخشيد كه اين سوالو اينجا ميپرسم.ميخاستم بدونم اكسپريا زد بهتره يا اس 4.ميخام گوشي بخرم در همين حد قيمت. و اينكه از لحاظ دوربين و باطري خوب باشه و خوش دست باشه و هنگ نكنه.اگه ميشه يك راهنمايي بكنيد
مرسي جناب خودم روي اس 4 نظرم هست ولي يكي از دوستان درباره اكسپريا زد گفت كه از لحاظ بدنه بهتره و اگه بيوفته چيزيش نميشه.ولي به نظر خودم اس 4 امكانات بهتري داره . باز اگه راهنمايي ديگه اي بود خوشحال ميشم كه تا نخريدم بشنوم.مرسيجفتشون گوشی های خوبین ولی بنظرم اس 4 بهتره
مرسي جناب خودم روي اس 4 نظرم هست ولي يكي از دوستان درباره اكسپريا زد گفت كه از لحاظ بدنه بهتره و اگه بيوفته چيزيش نميشه.ولي به نظر خودم اس 4 امكانات بهتري داره . باز اگه راهنمايي ديگه اي بود خوشحال ميشم كه تا نخريدم بشنوم.مرسي
مرسي جناب خودم روي اس 4 نظرم هست ولي يكي از دوستان درباره اكسپريا زد گفت كه از لحاظ بدنه بهتره و اگه بيوفته چيزيش نميشه.ولي به نظر خودم اس 4 امكانات بهتري داره . باز اگه راهنمايي ديگه اي بود خوشحال ميشم كه تا نخريدم بشنوم.مرسي
البته در مورد بدنه که شک نکنید زد با کیفیت تره و مقاومت بهتری داره
پ ن: دوست عزیز اینجا تاپیک قیمت گوشی هست نه مشاوره لطفا در صورت داشتن سوالات بیشتر در قسمت مشاوره و تاپیکهای مربوطه ادامه بدین ممنون
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
ممنون از همه دوستان به خاطر راهنماييشون.
در مورد اينكه اينجا سوالمو مطرح كردم هم معذرت ميخوام نميدونستم كجا بگم.يكجا ديگه هم مطرح كردم ولي كسي اونجا جواب نداد.باز ببخشيد.
ازهمه به خاطر راهنماييشون ممنون.
قیمت خوبه
سلام قیمت خوب برای خرید موبایل از کدوم سایت بگیرم به عنوان مرجع
قیمت خوبه
mobile.irدوستان قیمت
samsung galaxy s III mini
sony xperia L
کف بازار چقدره؟
دوستان قیمت
samsung galaxy s III mini
sony xperia L
کف بازار چقدره؟