rasoulfun1994
Registered User
- نوشتهها
- 315
- لایکها
- 113
کف قیمت g2 و lumia 925 چنده؟
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
mobile.ir
کف قیمت g2 و lumia 925 چنده؟
mobile.ir
؟؟؟؟؟؟راس میگیااااا
تو ایران یا هنوز نیومده.یا خیلی کم وارد شده.چون تو mobile.ir نیست.دوستان من گوشی Galaxy star pro میخوام الان عرضه جهانی شده میخوام بدونم تو ایران اومده یا نه آخه تو یکی از سایتها یکی از دوستان لب مرز خریده بود؟؟؟
تو ایران یا هنوز نیومده.یا خیلی کم وارد شده.چون تو mobile.ir نیست.
شما بودجتو بگو نظرمونو بگیم شاید چیز مناسبی بهتر از star pro بتونی بخری با این پول
داداش به نظر من این خیلی عالیهدر حدود 340 تومن
قیمت اس پی و ال 9 ؟
LG Nexus 5 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل ال جی نکسوس 5 | mobile.ir - مرجع موبایل ایراندوستان نکسوس ۵ اومده تو بازار ؟ اگه اومده چنده ؟
دوستان نکسوس ۵ اومده تو بازار ؟ اگه اومده چنده ؟
وان مکس تو بازار چه قیمته؟ گارانتی دارش هم اومده؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
اگه نسبت قیمت دلار به ریالش مثل بقیه گوشی ها باشه بعد از ثبات قیمت و افت اولیه قیمت باید روی 600-550 بشه خریدش.ولی بعیده تو ایران با این قیمت بدن نکسوز7 اولی هم 199 دلار بود زیر 900 گیر نمیومد.به نظرتون moto g میاد ایران؟ قیمتش 199 دلار چند میشه تو ایران؟ با دلار 2900 تومنی)))
HTC One Max - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل اچ تی سی وان مکس | mobile.ir - مرجع موبایل ایرانوان مکس تو بازار چه قیمته؟ گارانتی دارش هم اومده؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
اگه نسبت قیمت دلار به ریالش مثل بقیه گوشی ها باشه بعد از ثبات قیمت و افت اولیه قیمت باید روی 600-550 بشه خریدش.ولی بعیده تو ایران با این قیمت بدن نکسوز7 اولی هم 199 دلار بود زیر 900 گیر نمیومد.
بعید میدونم بیاد ایران.
به نظر من تا 650.چون سخت افزار شاخی نداره.تا چند هزار تومن ارزش خرید داره ب نظرتون؟. مثلا این نسخه انلاکه جهانیه! باید بیاد ایران دیگه... ظلمه نیاد cheapest KitKat Phone
به نظر من تا 650.چون سخت افزار شاخی نداره.
موتورولا خیلی کم وارد ایران میشه.