mahdi_z200
کاربر تازه وارد
اگه کسی آخرین قیمت از n73 داره لطف کنه بگه
یا چندتا شماره از علاالدین بدید
اگه رو 460 باشه پنجشنبه میرم بگیرم
با تشکر
یا چندتا شماره از علاالدین بدید
اگه رو 460 باشه پنجشنبه میرم بگیرم
با تشکر
علیرضا....تو داری یه کارهایی میکنی ها....قیمت k800.M600,W950و... میخوای چیکار؟؟ خیلی مرموز شدی ها؟؟
میخوای بخری؟؟
من 5 شنبه k610i خريدم و دوربين خوبي نداره به عبارتي در حالت 2 مگاپيكسلي كيفيت بسيار پايينه ، حالا سوال ؟ آيا ميشود با فلش كردن گوشي تغييراتي در دوربين و فونتها و منوها ايجاد كرد؟ سوال دوم آيا ميتوان با فلش كردن گوشي
سيستم عامل سيمبين روش نصب بشه؟ ورژني از سيمبين رو 610 آي نصب ميشه؟
269 گوشي چينيو بهم انداختن و رم 256 M2 26 هزار تومان گارانتي نيكاتل خدمات طلايي
حالا تو که میخوای سیستم عامل عوض کنی ویندوز موبایل بریز دیگه ! چه کاریه میخوای سیمبین نصب کنی؟!آيا ميتوان با فلش كردن گوشي
سيستم عامل سيمبين روش نصب بشه؟
w900 چند شدش بلاخره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
W900 دست 2 تميز ژاپنی حدودا چند میخرن !؟ :f34r:
![]()
اسم تو عوض کردی علی مبارک![]()
علی رضا تویی؟ ناقلا اسمت رو عوض کردی..متوجه نشدم تا حسین نگفته بود.......مبارک باشه![]()
450 ازت بر میدارن فکر کنم![]()
پول یه m600 با یه مموری 1 گیگ در میاد![]()
مازيار میگم يادت هست آدرس اون سايت که بازيهای جاوا ابعاد QVGA داشت رو دادی // آقا رفتم 40،50 تايی بازی داونلود کردم بينظيره // اصلا از فکر فروش W900 بيرون اومدم // تصور این بازيهای پيشرفته با این گرافيک رو روی پلتفرم جاوا نداشتم // جدا دستت درد نکنه // این بازيهای که من ديدم سيمبين رو که رد میکرد هيچی خيليهاشون [ بيشترشون ] با بازيهای ويندوز هم برابری میکرد // جدا عالی بودند // میگم آقا از قدرت پردازش W950 پيرامون بازی جاوا خبر داری !؟ چجورياست !؟ اگر با قدرتی مثل W900 اجرا کنه خيلی خوب میشه // جدا نسل جديدی از بازيهای 3D رو ارايه کرده پلتفرم جاوا روی گوشی
بازيهای جاوا ابعاد QVGA
کلا فعلا N93 و این 3 قلوهای سونی وضعیت خیلی بهتری از بقیه گوشی ها دارن...![]()