دوستان بحث هاتون واسه کسایی ک مثه من کم درمورد سیستم اطلاعات دارن خوب بود ولی بحث رو به تیکه انداختن و دعوا ... ختم نکنید
شما درست میگین کارمون اشتباه بود البته آقای ربیعی تیکه ننداختن من تیکه انداختم که قبول دارم کارم اشتباه بود . من بیشتر میخواستم شما به هوای اینکه سیستمت DDR3 هستش کسی نگه مفت نمیارزه DDR4 خیلی بهتره (چون کسی که دانش کامپیوتری بالا نداره فکر میکنه این حرف واقعا درسته و سیستمی که رم DDR4 روشه یعنی خدا) و اینکه اون پاورو رو سیستم قوی نزاری چهل پنجاه ملیون سیستمو بسوزونی .
ببین خیلیا میخوان سیستم جمع کنن میگن یجا تو اینترنت خوندم گرافیک داخلی سی پی یو برای بازی مناسبه یا این پاور قویترین گرافیکارو میکشه و بعد میرن رو همین حساب اونکارو انجام میدن . درست نیست ما با پستهای غیرعلمی و غیرمنطقی باعث بشیم شما جنستو با قیمت مفت بفروشی و یه عده هم که میان اینارو میخونن برن یه سیستم که اصلا بالانس نیست اسمبل کنن که هم نتونن باهاش بازی کنن هم اینکه چند ده ملیون تومن ضرر کنن بخاطر آمپر پایین پاور .
منم با آقای ربیعی موافقم و همونطور که تو پست شماره 10 هم گفتم قبلا تیکه تیکه کن سیستمو تو سایت دیوار یا ایسام بفروش از همونجا هم قیمت دربیار . کلی بخوای بفروشی کم میخرن مینو سی پی یو هم باهم بفروش . تازه از همون دیوار و ایسام هم میتونی قیمت قطعاتو پیدا کنی . پاورم نمیخواد نگهداری بفروش بره هرموقع نیاز داشتی یه دست دوم میخری . نمیدونم آقای ربیعی چه تعلق خاطری به این سری از پاور و اونم 530 واتش دارن که میگن اگر مثلا 30% یا 40% زیر قیمت بازارش بفروشی بعدا دیگه کسی بهت این قیمت نمیده و همه نزدیک آکبند بهت میفروشن . یه حس عاشقانه ای بینشون هست . فکر میکنم قبلا با هم رابطه داشتن و یکیشون کات کرده ولی هنوز همدیگرو دوست دارن .