• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت صدا

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام.
به نظر شما يك كارت صداي OnBoard پاسخگو هست؟
من هر جا رفتم مي گفتند Creative Vibra 128 عاليه.
پس مادربردهايي كه كارت صداي OnBoard مثل Avance AC97 دارند تكليف چيه؟
در ضمن منظور از 6 كاناله بودن كارت صدا چيه؟
ممنون.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
كارت صدا onborad مسلما ساده ترين نوع كارت ميباشد اما خوب بستگي داره كه توقعات شما از ان چيه
با عرض معذرت از جناب irgamer يقينا Creative Vibra 128 به مراتب از AC97 بهتره اين كارت صدا قبلا به صورت يك قطعه ي جدا به فروش ميرسيد اما تا اونجايي كه ذهنم ياري ميكنه فكر كنم كه AC97 از سي پي يو براي پردازش كارهاي صوتي كمك ميگيره(اميدوارم اشتباه نكرده باشم) اما خوب Creative Vibra 128 يك چيپ جداگانه و كاملا مستقله البته AC97 هم چيپ داره اما به نظرم پردازش ها رو به سي پي يو واگذار ميكنه
از نظر قيمت اگه بتوني دوتا مادربورد با مشخصات كاملا يكسان پيدا كني كه تنها تفاومتشون بين كارت صداشون باشه AC97 حدود 5-6 هزار تومن از Creative Vibra 128 ارزونتره ميتونم يه مثال بزنم كه البته مثال قديمي هست مادربورد atc8020 كه داراي AC97 بود از atc8020/g كه داراي Creative Vibra 128 بود 6 هزار تومن ارزون تر بود
در ضمن در كارت Creative Vibra 128 شما دو تا خروجي براي اسپيكر ميتوني داشته باشي

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از irgamer :
تا اونجایی که من میدونم کارت صدای Ac97 Onboard بهتر از Vibra 128 باید باشه!!

نه.
كارت صداي Creative Vibra 128 و مدلهاي مشابه اون يعني SoundBlaster 128 و يا CT5880 (كه آنبورد هست) با كيفيت تر از AC97 هستن و صداي شفاف تر و با كيفيت تري دارن.اما بهرحال اونها هم در سطح خيلي ساده و معمولي هستن.
اينكه جواب ميده يا نه؟ بستگي داره..خلاصه بخوام بگم كار رو راه ميندازن,ولي خب اگه كسي انتظار كيفيت بهتر و امكانات بيشتر صدا داشته باشه كارتهاي پيشرفته تر و خيلي بهتري هست از جمله Creative Soundblastre LIVE و يا بهتر از اون Creative SoundBlaster Audigy كه البته قيمت بالايي هم دارن و انواع و ورژنهاي مختلف.

asa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز
موردي به ذهنم رسيد كه شايد براتون جالب باشه . اواخر اكثر كارتهاي صوتي كريتيو ويبرا كه به بازار مي آمد ريمارك بودند و جالبتر اينكه با سي دي كريتيو ويبرا نصب هم نميشدند

اگر به مشكل فوق بر خورد كرديد آنرا با درايور كارت صوتي Crystal 4281 امتحان كنيد كه جواب ميگيريد .

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
عجيبه آخه vibra خيلي قديميه...
اما از اين نظر كه به CPU احتياج نداره مسلما بهتره :)

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صحبت هاي اكثر بچه ها درست ه. كارت هاي صوتي Onboard فقط كار راه انداز هستند. مشكلاتي هم دارند. مثل سازگاري با بعضي از نرم افزارها.
قطعا يك كارت صوتي جدا كارآيي و كيفيت بالاتري دارند و از Resourceهاي كامپيوتر استفاده نمي كنند.
فعلا كارت صوتي خوب براي استفاده عموم تو بازار ايران همان Craetive است. ولي همون طور كه بچه ها گفتند امان از ريمارك هاش.
اما منظور از 6 كانال. يه مثال بزنم. سيستم صوتي Stereo دو كانال داره. چپ و راست. حالا 6 كاناله يه جورايي صداي 3 بعدي داره و همچنين صدا ساب اون هم جداست. خلاصه اينكه تفكيك صدا بيشتره. البته براي اينكه تفكيك صدا به خوبي انجام بشه به بلندگوهاي 6 تايي هم نياز است.

اگه اطلاعات كافي نبود سوال كن باز هم توضيح بدم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ضبت صدا با كيفيت بالا نياز هست. به چه صورت امكان پذيره؟
play كردن از روي كامپوتر و برنامهاي مثل winamp و ضبت دوباره ي اون با getaudio دوباره در كامپيوتر. (اين كارو با كيفيت بالاي بالا ميخوام)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من از همه ي دوستان تشكر مي كنم.
اما الان خيلي از مادربردهاي گيگا كارت صداي OnBoard دارند.
مثل مال خودم. )8pe667 Ultra)
نميشه روي اين سري از مادربردها كارت صداي جدا هم گذاشت؟
(راستش موقع خريد من هم مايل به Creative بودم)
پس براي اين كار بايد مادربردو عوش كنم؟
در ضمن مناسب ترين كارت صدا چيه؟

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا در مورد ساندهای onboard بگم که ac97 یه مدل ساند نیست و ورژن های زیادی داره که سریهای جدیدش انصافا بد نیست. البته با ساند های دا نمیشه مقایسه کرد ولی منظورم دیگه vibra 128 خدابیامرز نیست الن اگه کسی کارت خوب بخواد حداقل creative live در حدود 30 تومن بعدش هم audiugy 2 zs در حدود 95 تومن اگه پول بیشتری هم کسی داره می تونه سری platinium بخره حداقل 160 تومن. ولی اینها در صورتی بدرد می خوره که اسپیکر درست و حسابی داشته باشید. حداقل حداقل inspire 5300 و خیلی از این مارکهایی که به اسم 5.1 می فروشند واقعا آشغالند. حتما اگه می خواهید پول بدید برای اسپیکر یه مارک اسم و رسم دار بخرید.
و اما 5.1 یعنی اینکه دو تا بلنگو جلو دو تا عقب و یکی وسط(این پنج) و یک ساب ووفزر معمولا زیر میز(اینم یک) و کارتها هم باید از این بلندگو ها پشتیبانی کنند که تو این کارتهای ارزون فقط creative live بدرد می خوره با بقیاشون حتی با خیلی از اون onboard ها صدا ممکنه از بلندگوهای عقب و وسط در نیاد.
در مورد onboard ها دو مدل جا موندند یکی cmedia که دیگه روی مادر بوردی نیست و انصافا 5.1 اش هم خوب کار می کرد و دیگری یک مدل 7.1 via که مدلش روئ یادم نیست و باید خیلی بهتر از ac97 باشه(البته من هنوز امتحان نکردم) واونو من فقط روی یک مدل chaintech و یک مدل albatron دیدم.
در مورد ac97 هم بگم که بیشتر شکل یک استاندارده تا یه چیپ چون شرکتهای مختلفی از قبیل intel,adi,via,realtek تولیدش می کنند ولی جدید ترینش ورژن 2.3 است که روی مادربورد های جدید وجود داره.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
پس با انتخاب يك مادربرد داراي كارت صداي OnBoard اشتباه زيادي نكرديم؟
روي مادربردهاي OnBoard نميشه بست؟
الان خيلي از مادبردها كارت صداي OnBoard دارند.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ما بالاخره نفهميديم اين كارتهای external صدا رو ميشه بست روی سيستمی كه كارت صدای onboard داره؟

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره بابا!
شما مي توني از توي cmos setup هر سخت افزار onboard رو خيلي راحت غير فعال كني.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hardware :
آره بابا!
شما مي توني از توي cmos setup هر سخت افزار onboard رو خيلي راحت غير فعال كني.

×× مرسي اما اينو ميدونم. اون دوستمون اومد گفت كه نميشه كارت جدا رو سيستمهاي ... نصب كرد من شكردم. چون خودم هنوز امتحان نكردم. چيزي ام كه امتحان نكرده باشم به صورت 100% نميتونم اطمينان داشته باشم, خوب. :)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان يكي از كارت صدا هاي نسبتا خوب zoltrix است كه من فرقش را انصافا با vibra128 ديده ام . زياد با هر دو كار كرده ام . ac97 هم داشته ام و اون رو داراي خروجي ضعيفي ميدونم ( صداش در نمياد و كمه همش بايد ولوم اسپيكر و زياد كنيد ) . بلحاظ تعريف محيط ( room , hall , ... ) اين كارت zoltrix nightingale pro 6 ( lite version ) كه من دارم خيلي خوبه . تو بازيها خيلي بهتر جواب ميده . گارانتي راقي است كه شما ازش خيلي بد گفتين اما تابحال برام هيچ مشكلي نداشته . چيپش هم cmedia است ( مدلش يادم نيست ) . من 1 سال پيش 12 تومن خريدم . محض اطلاع : روي كانكتور هاش همش آب طلا داره برا كم كردن نويز و جنس بوردش تيتانيومه . بورد سياه و قشنگي هم داره .

مدل بالاتر از اين ( اسمش همينه ولي لايت نيست ) قابليت ضبط صداي ديجيتال و تبديل و spdif و ... داره كه خيلي حرفه ايه و فكر كنم اونموقع 17 تومن بود .

بنظر من كسي پول كارت live يا creative , .. نداشته باشه اين گزينه خوبيه .

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
من شونصد سال پيش يه كارت صدا خريدم با مشخصات:
genius sound card
chip yamaha
port isa
صداي خيلي واضح و خوبي براي من داره.اسپيكر هم نخريدم و يه بلندگوي كوچك ضبط بهش وصل كردم و خوب صدا ميده.
اخيرا يه سيستم براي كسي بستيم ساندش Onboard و چيپش هم nforce2 و اون يكي باند ضبط رو هم وصل كرديم بهش. ولي صداش خيلي ضعيفه و موقع فيلم ديدن تقريبا چيزي نميشه فهميد.
نميدونم يعني اينقدر فرقشونه يا ايراد سخت افزاري وجود داره.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خوب يك سوال پيش مياد اونم اينكه كارت صداي Internal نميشه بست.
پس بايد از كارتهاي صداي External استفاده كنيم.
نمي دونيد قيمتشون چنده ؟ (Creative Vibra and other)
در مورد اينكه AC97 خروجي ضعيفي داره موافقم.
بايد براي خريد اقدام كرد.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من منظورتون رو از internal و external نمی فهمم اگه منظورتون از اینترنال onboard است باید بگم اون قدرها هم ضعیف نیستند اون دوستمن که به باند ضبط وصل کرده اگه به ورودی ضبطش وصل کرده و صدای ضعیفی گرفته فقط می تونم بگم که ضبطش مشکل داشته. اگه هم مستقیم به باند وصل کرده که مسلما خروجی ساند نمی تونه جریان یه باند بزرگ را تامینکنه و اصلا معلوم نیست که از نظر امپدانسی هم باهم تطبیق باشند.
اما این موضوع واضح است که معمول ساندهای غیر onboard آمپلیفایر قوی تری داخلشون دارند.
در مورد ساندهای zoltrixهم بگم که مثل همونc-media onboard ها چیپشون cmi8738-mx و cmi8738-lx بود که سری های lx چهار کانال و سریهای mx شش کاناله بودند. البته درواقع lx شش کانالی است که spdif نداره و من نمی فهمم که دیگه چه 6 کانالی است.
اما سری جدیدش هم در راه که 8 کاناله و 9780 نام داره البته تا اونجایی که من فهمیدم مثل اینکه اکثر مادر بورد ها راغب هستند که با استاندار و ابعاد ac97 کار کنند برای همین این چیپ هم در همون رده می گنجه در صورتیکه که چیپ قبلی در رده pci بود.
اما بگم که ساندهای externalای هم هستند که از طریق usb به کامپیوتر وصل می شوند که البته قیمتشون خیلی بالاست و همچنین کیفیتشون.

در مورد قیمت کارنها هم قبلا توضیح دادم اما در کل اگه کسی خیلی حساسیت نداشته باشه کارتهای onboard به خوبی جوابشو می دن (ولی من خودم یه غیر onboard رو ترجیح می دم).

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Kako :
دوستان يكي از كارت صدا هاي نسبتا خوب zoltrix است كه من فرقش را انصافا با vibra128 ديده ام . زياد با هر دو كار كرده ام . ac97 هم داشته ام و اون رو داراي خروجي ضعيفي ميدونم ( صداش در نمياد و كمه همش بايد ولوم اسپيكر و زياد كنيد ) . بلحاظ تعريف محيط ( room , hall , ... ) اين كارت zoltrix nightingale pro 6 ( lite version ) كه من دارم خيلي خوبه . تو بازيها خيلي بهتر جواب ميده . گارانتي راقي است كه شما ازش خيلي بد گفتين اما تابحال برام هيچ مشكلي نداشته . چيپش هم cmedia است ( مدلش يادم نيست ) . من 1 سال پيش 12 تومن خريدم . محض اطلاع : روي كانكتور هاش همش آب طلا داره برا كم كردن نويز و جنس بوردش تيتانيومه . بورد سياه و قشنگي هم داره .

مدل بالاتر از اين ( اسمش همينه ولي لايت نيست ) قابليت ضبط صداي ديجيتال و تبديل و spdif و ... داره كه خيلي حرفه ايه و فكر كنم اونموقع 17 تومن بود .

بنظر من كسي پول كارت live يا creative , .. نداشته باشه اين گزينه خوبيه .

×× اااااه حرف زولتريكس و نزن كه ...

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برا چي فاير ؟ چيز بدي سراغ داري ازش يا اينكه از خدماتش ميگي ؟‌ من تابحال نرفتم راقي ببينم مشكل داره يا نه چون مشكلي برام پيش نيومده . ولي از خود كارت صدا راضيم . بالاخره بي پولي آدمو به كم راضي ميكنه !

بالا