• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
WINDVR اين چيپست رو نشناخت! اونقدر اين برنامه تكميله كه من روو سيستم اصليم،‌ به جاي اين كار ت از همون BT878 استفاده ميكنم تا بتونم WINDVR رو به كار ببرم ...

آقا گفتی WinDVR ، یه ورژن خوب که با این AverTv جور باشه به ما معرفی میکنی :rolleyes:
یکی تو خود CD کارت هست که همیشه خطا میده یا کارتو نمیشناسه، برنامه اصلیشم که مفت نمی ارزه، ضبطش خیلی حجم میگیره تازه با صدای 11000Hz , 8 Bit , Mono و سایز ویدیو هم 144×176 هستش :(

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
آقا گفتی WinDVR ، یه ورژن خوب که با این AverTv جور باشه به ما معرفی میکنی :rolleyes:
یکی تو خود CD کارت هست که همیشه خطا میده یا کارتو نمیشناسه، برنامه اصلیشم که مفت نمی ارزه، ضبطش خیلی حجم میگیره تازه با صدای 11000Hz , 8 Bit , Mono و سایز ویدیو هم 144×176 هستش :(

تا جايي كه مي دونم همه نسخه هاي WIN DVR از چيپست BT878 پشتيباني مي كنن و آخرين نسخه اش هم آخرين بار كه چند وقت پيش جستجو كردم، نسخه 3 بود

انواع تبديل ها رو داره، از VCD با فرمتهاي مختلف به بالا

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

windvr3 میشناسه .

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که ساند مادربردشون hd realtek هست . حتما برای حل شدن مشکلشون از آخرین درایور این ساند آنبرد استفاده کنند مشکلشون حل میشه .

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
راستي راجع به نويز گيري كارتها يادم رفت بگم، چون برق PC از كنار اينها رد ميشه،‌مواظب باشن! روي تصوير كلي نويز ميفته، اين كارتهاي آخر با همون چپ CX2388x حسني كه دارن اينه كه واحد داخليه نويز گيري سخت افزاري با روشهاي مختلف دارن! مخصوصا اگه سيم آنتم بلند باشه كه ديگه حتما بايد آمادگي تبديل نه چندان مناسب رو داشته باشين!

توو بخش كارت گرافيك هم گفتم، اينجا هم ميگم، به جاي مدل و برند كارت، چيپستي كه كارت باهاش ساخته شده رو پيدا كنين و ببينين به درد كاري كه مي خواين مي خوره يا نه!

دستتون درد نکنه
خیلی کامل بود
امیدوارم بتونم جبران کنم.:D

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
تا جايي كه مي دونم همه نسخه هاي WIN DVR از چيپست BT878 پشتيباني مي كنن و آخرين نسخه اش هم آخرين بار كه چند وقت پيش جستجو كردم، نسخه 3 بود

انواع تبديل ها رو داره، از VCD با فرمتهاي مختلف به بالا

رو چیپ عدد 878 نوشته پس یعنی چیپش BT878 هستش ولی کار نمیکنه ،ضبط با فرمت VCD رو هم داره، ممنونم :rolleyes:

windvr3 میشناسه .

آقا دمتون گرم حتما دانلودش میکنم، برنامه اصلی خود کارت خیلی بیخوده، مرسی از محبتتون :)

akhayyami

Registered User
لایک‌ها
3
مدل Gigabyte GT-U8000-RH را از كجا مي شود خريد؟

اینجا دارن:
http://www.rayaneh.com/cat-556.aspx

با آواژنگ هم تماس بگیر، تلفنهای نمایندگیهای فروشش رو بگیر، احتمالا داشته باشن؛ زیر همکف ایران داشتن، تو خیابون ایرانشهر هم بود.

اگه اینها نداشتن، با نمایندگیهای آواژنگ تو شهرهای دیگه تماس بگیر پیدا میکنی.

a_homaie

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید بزرگوار

مادر برد سیستم من ABIT AG8-V هست و دو تا سوکت 32 پایه داره، که از یکیش برای مودم و از دیگری برای کارت تی وی استفاده می کردم، الان که کارت دی وی بی گرفتم مجبور شدم کارت تی وی رو از روی مادر برد بردارم و به جاش دی وی بی رو بذارم. می خواستم راهی وجود داره که بشه روی مادربرد یک سوکت دیگه نصب کرد یا مبدلی وجود داره که بشه از یک سوکت برای دو تا کارت استفاده کرد؟
متشکر می شم اگه دوستان راهنمایی کنند

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید بزرگوار

مادر برد سیستم من ABIT AG8-V هست و دو تا سوکت 32 پایه داره، که از یکیش برای مودم و از دیگری برای کارت تی وی استفاده می کردم، الان که کارت دی وی بی گرفتم مجبور شدم کارت تی وی رو از روی مادر برد بردارم و به جاش دی وی بی رو بذارم. می خواستم راهی وجود داره که بشه روی مادربرد یک سوکت دیگه نصب کرد یا مبدلی وجود داره که بشه از یک سوکت برای دو تا کارت استفاده کرد؟
متشکر می شم اگه دوستان راهنمایی کنند

راستش متوجه منظورتون از سوكت 32 پايه نشدم! اما اگر اسلات هاي PCI رو مي گين
راستش نتنها نديدم بلكه از لحاظ تكنولوژي هم فكر كنم امكان پذير نباشه
اما مي تونين براي كارت TV خودتون از مدلهاي USB استفاده كنين
الان قيمتهاشون خيلي پايين اومده

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0

http://www.magma.com/products/pci/
http://www.arstech.com/item-SSI2-PCI-card-ssi2_pci.html

راه حل دولینک بالاست
اما قیمت 1000 دلار

a_homaie

Registered User
لایک‌ها
0
راستش متوجه منظورتون از سوكت 32 پايه نشدم! اما اگر اسلات هاي PCI رو مي گين
راستش نتنها نديدم بلكه از لحاظ تكنولوژي هم فكر كنم امكان پذير نباشه
اما مي تونين براي كارت TV خودتون از مدلهاي USB استفاده كنين
الان قيمتهاشون خيلي پايين اومده

اول خیلی ممنون از پاسختون، بله منظورم همون اسلات PCI است. (اون قدیما که ما کیت سوار می کردیم آی سی ها رو روی سکوت می بستیم که موقع لحیم نسوزن، چون این اسلات ها هم شبیه اون سوکتها بود رو همون حساب گفتم سوکت، جای پایه هاشم زیاد بود گفتم حتما 32 تاست!). از چند نفر دیگه هم که پرسیده بودم گفتن نمیشه.باید یه یو اس بی بگیرم.

باز هم ممنون

a_homaie

Registered User
لایک‌ها
0

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرسی، خیلی جالبه. قیمتشم مناسبه :blink:
فکر کنم همون یو اس بی رو بچسبیم بهتره.

(من الان بعد از 19 سال الكترونيك كار كردن!!‌(از دوم ابتدايي) هنوزم سوكت مي بندم :p)
راستي الان يادم افتاد كه خوشبختانه مثل اينكه كارتهاي PCI-Ex هم توو بازار ديدم كه حتي 2 تيونر داشت! اونها هم براي سيستم شما كه 3 عدد از اين اسلات رو داره مناسبه!

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا کسی tvbox تاحالا استفاده کرده که از مونیتورش تصویر تلویزیون یا رسیور بگیره؟ خیلی هم کیفیت عالی نمی خوام ها. کیفیت معمولی هم جواب کارم رو میده. provision tvbox هستش میگن 30 تومن قیمتشه. می ارزه بگیرم.

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي كارت هاي TV capture درايور ويستا را هم دارن يا خير؟

Hamid512

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید در سایت سازنده چک کنی

من يك كارت TV capture مي خوام در صفحه قبلي پست دادم ولي كسي جواب نداد مي خوام كانالهاي تلويزيون را خوب پخش كنه و بتونم با كيفيت خوبي هم ذخيره كنم MPEG1 or MPEG2 كارت خوب سراغ داريد حدود قيمت ۶۰ تا ۱۰۰ در مورد درايور ممكنه سايت سازنده قرار داده باشه اما وقتي كه حجمش زياد باشه كه نمي شه دانلود كرد؟
Thanks

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من يك كارت TV capture مي خوام در صفحه قبلي پست دادم ولي كسي جواب نداد مي خوام كانالهاي تلويزيون را خوب پخش كنه و بتونم با كيفيت خوبي هم ذخيره كنم MPEG1 or MPEG2 كارت خوب سراغ داريد حدود قيمت ۶۰ تا ۱۰۰ در مورد درايور ممكنه سايت سازنده قرار داده باشه اما وقتي كه حجمش زياد باشه كه نمي شه دانلود كرد؟
Thanks

نظر دوستان رو نمي دونم!‌اما من تاحالا با 2 تا از اين كارتهاي USB ‌بي نام و نشان كه براي laptop اومدن كار كردم! كيفيت حرف نداشته!‌چه توو تبديل ، چه از لحاظ TUNNER چه از لحاظ نرم افزاري كه باهاشه!
قيمت ها هم حدود 40-50تومنه! اصولا DVB-T دار هم كه داره توو تهران پخش مي شه ديدم كه حدود دو برابر اين قيمت داشتن!

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
نظر دوستان رو نمي دونم!‌اما من تاحالا با 2 تا از اين كارتهاي USB ‌بي نام و نشان كه براي laptop اومدن كار كردم! كيفيت حرف نداشته!‌چه توو تبديل ، چه از لحاظ TUNNER چه از لحاظ نرم افزاري كه باهاشه!
قيمت ها هم حدود 40-50تومنه! اصولا DVB-T دار هم كه داره توو تهران پخش مي شه ديدم كه حدود دو برابر اين قيمت داشتن!
من برند های مارک دار رو ترجیه میدم. pinnacle

Mehran lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من یک snazio TVPVR که مدلش 6910 هست اما ایراد پیدا کرده . مشکلش هم اینه که تصویر را نشان نمیده . اما وقتی از background عکس می گیرم معلومه که داره نشان میده اما صفحه را کاملا مشکی نشان میده . حتی درایورش را هم اپدیت کردم اما تاثیری نداشت . این را هم بگم که یک جورهائی عشقی تشریف داره این کارت من ، چون در گذشته چند بار که ویندوز را عوش کردم نشان داد اما بعد از چند روز قطع شد . اگر راه حلی به نظرتون میرسه به من کمک کنید .
اگر هم که فکر می کنید درست نمی شه ، ی مدل جدید TV card به من معرفی کنید که خریداری کنم البته همراه با قیمت آن و محل خریدش .
در ضمن من از این برنامه برای تماشا استفاده می کنم : intervideo winDvr 3 . خوبه ؟

بالا