• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
سلام ، رفقا من میخوام کارت گرافیک سیستمم رو تعویض کنم الان یه ATi 9250 AGp DDR-64BIT-DVi-CRT دارم میخوام 8600 GT 128 بگیرم میخوام بگید که کدوم یکی از این چیپ میگن اگه اشتباه نکنم بهتره ؟ xfx و ... ؟!
.
دو.م اینکه تهران جایی هست که مثلا اینی که من دارم رو ازم بگیره به علاوه یه مبلغی کارت جدید رو بگیرم یا یه جورایی این بلا استفاده است ؟!:blush:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام ، رفقا من میخوام کارت گرافیک سیستمم رو تعویض کنم الان یه ATi 9250 AGp DDR-64BIT-DVi-CRT دارم میخوام 8600 GT 128 بگیرم میخوام بگید که کدوم یکی از این چیپ میگن اگه اشتباه نکنم بهتره ؟ xfx و ... ؟!
.
دو.م اینکه تهران جایی هست که مثلا اینی که من دارم رو ازم بگیره به علاوه یه مبلغی کارت جدید رو بگیرم یا یه جورایی این بلا استفاده است ؟!:blush:

9250 رو چك كنين PCI-E باشه و مادربوردتون اين اسلات رو داشته باشه،چون 8600 AGP نيست
اصولا قيمتها و كيفيت ها در يك سطح هست مگه برندي اوركلاك شده رو بفروشه كه كمي گرونتر ميشه معمولا،اما اون براي خريد پيشنهاد نميشه،هزينه اضافي هست!
اين سوال رو بهتره توو بخش مربوط به كارت گرافيك مي پرسيدين

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه لطف کنید یک TV کارت خوب به من معرفی کنید ؟
با حدود قیمتش و قایبلیت هاش

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه لطف کنید راهنماییم کنید
من برای دیدن برنامه های تلویزیون اتصال رسیور
و ضبط برنامه های مورد نظرم و آرشیو کردن اون ها این کارت رو می خوام و می خوام کیفیت پخشش عالی باشه
این مورد برام خیلی مهمه ممنون میشم کمکم کنید

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
و ضبط برنامه های مورد نظرم و آرشیو کردن اون ها این کارت رو می خوام و می خوام کیفیت پخشش عالی باشه

لطفا حدود قيمتي كه براتون مناسب هست رو هم بگين
من مدتيه قيمت هاي بازار رو ندارم
در ضمن،دستگاهتون PCI-E 1x و 4x هم داره ؟

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدود قیمت تا 70 هزار تومان حالا اگر تو قیمت های پایین تر هم مورد خوبی بود چه بهتر
من نمی دونم PCI-1X و 4X چی هستند و از کجا باید بفهمم دستگاهم داره ؟؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
حدود قیمت تا 70 هزار تومان حالا اگر تو قیمت های پایین تر هم مورد خوبی بود چه بهتر
من نمی دونم PCI-1X و 4X چی هستند و از کجا باید بفهمم دستگاهم داره ؟؟

اگر بخوام الان براي خودم مجدد يك كارت كپچر بخرم، مدلهاي 40-50 تومني USB چيني بي نام و نشان رو مي گيرم! اما اين يك نظري هست كه به هيچ وجه به كاربرهاي معمولي سفارش نميشه!
چون قيمت هاي بازار دستم نيست،نمي تونم مدل خوبي رو پيشنهاد بدم،انشاالله دوستان كمك خواهد كرد،اما اون PCI-E رو اينطور توضيح بدم كه اسلات هاي PCI و AGP به صورت موازي (PARALLEL )‌كار مي كردن ،حصن پارالل اينه كه تعداد بيتي كه در هر لحظه مي تونين ارسال يا دريافت كنين زياد تره اما مشكلش اينه كه پروتكل كنترلي خوبي نداره، اين بود كه بعد از مدتي متوجه شدن از ارتباط سريال مي تونن سرعت بيشتري بگيرن تا موازي! همون چيزي كه توو هارهاي SATA ميبينين! IDE پارالل بود اما براي سرعت هاي بالاتر SATA كه Serial َATA هست اومد!

اگر كارت گرافيك شما PCI-E باشه نه AGP لطفا دفتر چه رو نگاه كنين تا سواي PCI اسلات ديگه اي هم داشته باشه، چون كارت كپچري توو همين حدود قيمت ديدم كه PCI-E بود و 2 تيونر داشت!‌ البته كيفيتش رو نتونستم ببينم

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر بخوام الان براي خودم مجدد يك كارت كپچر بخرم، مدلهاي 40-50 تومني USB چيني بي نام و نشان رو مي گيرم! اما اين يك نظري هست كه به هيچ وجه به كاربرهاي معمولي سفارش نميشه!
چون قيمت هاي بازار دستم نيست،نمي تونم مدل خوبي رو پيشنهاد بدم،انشاالله دوستان كمك خواهد كرد،اما اون PCI-E رو اينطور توضيح بدم كه اسلات هاي PCI و AGP به صورت موازي (PARALLEL )‌كار مي كردن ،حصن پارالل اينه كه تعداد بيتي كه در هر لحظه مي تونين ارسال يا دريافت كنين زياد تره اما مشكلش اينه كه پروتكل كنترلي خوبي نداره، اين بود كه بعد از مدتي متوجه شدن از ارتباط سريال مي تونن سرعت بيشتري بگيرن تا موازي! همون چيزي كه توو هارهاي SATA ميبينين! IDE پارالل بود اما براي سرعت هاي بالاتر SATA كه Serial َATA هست اومد!

اگر كارت گرافيك شما PCI-E باشه نه AGP لطفا دفتر چه رو نگاه كنين تا سواي PCI اسلات ديگه اي هم داشته باشه، چون كارت كپچري توو همين حدود قيمت ديدم كه PCI-E بود و 2 تيونر داشت!‌ البته كيفيتش رو نتونستم ببينم

ممنون از توضیحاتتون
من دفترچه مادر برد رو نگاه کردم و اسلات PCI-E داشت و کارت گرافیکم هم به اون اسلات متصل هست اگر منظورتون رو نفهمیدم ببخشید و اگر باید چیز دیگری رو بگم بفرمایید چون من اطلاعاتی در این زمینه ندارم و مطمئننا اگر برای خرید اقدام کنم خرید اشتباهی می کنم ممنون میشم راهنماییم کنید و بهم اطلاعاتی بدید تا با اطلاعات کافی اقدام به خرید کنم
این مدلی که در چند صفحه قبل بود چه طوره ؟ GIGABITE GT-U8000-RH قیمتش هم 57000 تومان هست
مدل مین بورد من MSI K9N ULTRA
مدل سی پی یو من AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5200
مدل کارت گرافیک من G FORCE 8600 GT XXX EDITION
هست
ممنون میشم کمکم کنید تا خرید مناسبی داشته باشم
امیدوارم سایر دوستان هم بند ه رو لایق بدونند و من رو از نظراتشون محروم نکنند

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0

منظورتون از اتصال رسیور چیه؟

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتصال ویدئو و یا وی سی دی یا ریسیور ماهواره و ضبط برنامه های ماهواره و ...

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون میشم سریع تر جواب منو بدید چون من حداکثر تا دوشنبه یا سه شنبه وقت دارم برای خرید

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز هرچند سوال ات به این بخش مربوط نمیشه! اما سیستم خوبیه... اما اگر درصدی فکر میکنی در آینده میخوای اورکلاک کنی...اصلا ای ام دی نگیر...

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون میشم سریع تر جواب منو بدید چون من حداکثر تا دوشنبه یا سه شنبه وقت دارم برای خرید

جناب شما باید مشخص کنی کدوم برات مهمتره؟
ضبط تصاویر رسیور یا وی سی دی با هر چیز دیگه که به اون کپچر کردن میگن
یا تماشای تصاویر تلویزیون وضبط تصاویر تلویزیون

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
Capture Cards are internal or external devices that record Video or TV into your computer's hard drive. Internal cards fit into a PCI slot on your PCs motherboard, external cards often attach via USB 2.0. There are cards that only record digital video via IEEE1394 (Firewire), or others that can record TV or Video with analog inputs (S-video and Composite). Still others record TV with a coaxial cable input. See below for more on the different Capture Cards.
A. TV and Video Capture Card

A TV Capture Card or Video Capture Card records TV or Video from an analog signal. Typically this type of card will only have S-Video and Composite inputs to record Video and Audio. These cards can attach via USB 2.0 or internally into a PCI slot. These cards can also record analog video from a camcorder, DVD player/recorder or VCR. They typically come bundled with TV and Video Capture software. These types of cards do not input digital signals or capture from coaxial cable.

Video-only Capture Card

These are higher-end Video Capture Cards typically used by professionals or advanced hobbyists who want to edit the video they are capturing. These cards capture with IEEE1394 (Firewire) inputs from digital camcorders.
Usually bundled with high-end video editing software.

TV Tuner Card

The TV Tuner Capture Card captures TV from a coaxial cable input and tunes the channels available from your cable company or from an antenna. They typically provide an Electronic Programming Guide (EPG) to schedule recordings in advance. They also function as a Digital Video Recorder, so users can pause and rewind live TV.

Some Capture Cards function as Video Capture Cards as well as TV Tuner Cards. They include analog inputs as well as a coaxial cable input. Many come bundled with TV and Video Capture software, video editing software and/or DVD authoring and burning software.​

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من مهم تر دیدن تصاویر تلویزیون با کیفیت عالی هست و ضبط تصاویر در مرحله دوم قرار داره

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز هرچند سوال ات به این بخش مربوط نمیشه! اما سیستم خوبیه... اما اگر درصدی فکر میکنی در آینده میخوای اورکلاک کنی...اصلا ای ام دی نگیر...

ببخشید مثل اینکه اشتباه شد من سیستمم رو گفتم تا دوستان راحت تر راهنمایی کنند همین نمی خواستم سیستم جمع کنم

جناب شما باید مشخص کنی کدوم برات مهمتره؟
ضبط تصاویر رسیور یا وی سی دی با هر چیز دیگه که به اون کپچر کردن میگن
یا تماشای تصاویر تلویزیون وضبط تصاویر تلویزیون

ببینید من می خوام تلویزیون رو با کیفیت ببینم و اگر برنامه ای رو خواستم ضبط کنم این از همه مهم تر هست
اما می خواستم برخی از برنامه های ماهواره رو هم باهاش ضبط کنم یعنی ورودی داشته باشه
یه مدلی چند صفحه قبل بود gigabite-GT-U8000-RH این چه طوره ورودی داره دیجیتال هم هست و ریموت هم داره
پیشاپیش ممنونم

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
جناب آریان اگر برای شما کیفیت تصاویر تلویزیونی مهمه باید قید ضبط تصاویر رسیور و.. رو بزنی و یک کارت تی وی دیجیتال مانند همون گیگا بایتی که خودتون گفتید تهیه کنید که قابلیت ضبط تصاویر تلویزیونی رو هم داره

اما اگر کیفیت پخش تصاویر تلویزیون براتون زیاد مهم نیست می تونید یک کارت تی وی آنالوگ با ورودی s-video ,composite video تهیه بفرمائید و هم به تماشای تلویزیون بپردازید و هم بااتصال بقیه دستگاهها به کارتتون تصاویر رو کپچر کنید

مشکل شما اینه که عجله دارید و هنوز کارتهای دیجیتالی که ورودی s-video داشته باشه به بازار نیومده
به طور مثال کارت زیر برای شما مورد مناسبیه اما بعید می دونم در بازار موجود باشه
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=220&lineid=6&act=1

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید من می خوام تلویزیون رو با کیفیت ببینم و اگر برنامه ای رو خواستم ضبط کنم این از همه مهم تر هست
اما می خواستم برخی از برنامه های ماهواره رو هم باهاش ضبط کنم یعنی ورودی داشته باشه
یه مدلی چند صفحه قبل بود gigabite-GT-U8000-RH این چه طوره ورودی داره دیجیتال هم هست و ریموت هم داره
پیشاپیش ممنونم

پس اگر براتون کیفیت تصاویر مهمه همون گیگا انتخاب خوبیه اما حواستون به این نکته باشه کارتی که می خرید حتما دیجیتال باشه
http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Default.aspx

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر می کنید چه قدر باید منتظر بمونم تا کارتی که ورودی s-video داشته باشه بیاد من یا باید تا این هفته بگیرم یا میره تا بعد از عید

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آریان اگر برای شما کیفیت تصاویر تلویزیونی مهمه باید قید ضبط تصاویر رسیور و.. رو بزنی و یک کارت تی وی دیجیتال مانند همون گیگا بایتی که خودتون گفتید تهیه کنید که قابلیت ضبط تصاویر تلویزیونی رو هم داره

اما اگر کیفیت پخش تصاویر تلویزیون براتون زیاد مهم نیست می تونید یک کارت تی وی آنالوگ با ورودی s-video ,composite video تهیه بفرمائید و هم به تماشای تلویزیون بپردازید و هم بااتصال بقیه دستگاهها به کارتتون تصاویر رو کپچر کنید

مشکل شما اینه که عجله دارید و هنوز کارتهای دیجیتالی که ورودی s-video داشته باشه به بازار نیومده
به طور مثال کارت زیر برای شما مورد مناسبیه اما بعید می دونم در بازار موجود باشه
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=220&lineid=6&act=1

حدودا چه قدر باید صبر کنم تا مدل دیجیتالی بیاد که s-video هم داشته باشه
حدود قیمت همچین کارتی چه قدر هست؟

بالا