• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
شما یک سر به بازار بزنی بد نیست
بگو تی وی تیونر دیجیتال اینترنال می خوام
اگر داشتن چک کن ببین s-video وcomposit video داره یا نه؟

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این هم لیست محصولاتی که به من پیشنهاد دادند نظر شما چیه ؟

///////
CARD TV cpture+TV قیمت 22500
////////
SNAZZI DV.VCC قیمت 61000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI،برای تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ ودیجیتال/ با فرمتهای: MpegI,II,IV,AVI /با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری بصورت VCD(سخت افزلری) و DVD
/////////
SNAZZI TV PVR قیمت 33000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI برای دریافت تصاویر تلویزیونی بهمراه ضبط آن/ تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ دیگر به فرمتهای :MPEG I,II,IV,AVI/ ضبط بصورت VCD,SVCD,DVD,DIVX,WMV,Xvid / با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری
//////////
GLASSI PC-TV قیمت 35000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI برای دریافت تصاویر تلویزیونی بهمراه ضبط آن/ تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ دیگر به فرمتهای :MPEG I,II,IV,AVI/ ضبط بصورت VCD,SVCD,DVD,DIVX,WMV,Xvid / با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری / دارای بروشور نصب ودفترچه راهنمای فارسی استفاده از نرم افزارهای میکس و مونتاژ
///////////
KWORD - PCTV قیمت 24000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI برای دریافت تصاویر تلویزیونی بهمراه ضبط آن/ تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ دیگر به فرمتهای :MPEG I,II,IV,AVI/ ضبط بصورت VCD,SVCD,DVD,DIVX,WMV,Xvid / با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری
///////////
SNAZZIO TV PVR PRO قیمت 49000
برای اولین بار با کارتTV میتوا نید چندین سیستم شبکه شده را سرویس تلویزیونی بدهید./ دارای تیونر کریستالی پیشرفته ضد نو یز بعلاوه دریافت امواج رادیوییFM / سازگاری با سیستمهای پایین وعدم ناسازگاری با مادربردهای جدید 8chanel/ نرم افزارهای کاملتر وقویتر نسبت به Snazzio TV PVR
///////////
GLASSI PCTV قیمت 35000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI/دارای تیونر ضد نو یزبرای دریافت امواج تلویزیونی با کیفیت بالا/سازگار با سیستمهای INTEL,AMD/دارای سری نرم افزلرهای کامل برای تماشای تلویزیون وکپچرومیکس/بروشور فارسی برای نصب ودفترچه راهنمای استفاده از نرم افزارمیکس و مونتاژ
///////////

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
جناب آریان نکته ای که من یادم رفته از شما سوال کنم در مورد محل زندگیتونه
چون امواج دیجیتال فقط در تهران پخش میشه
نکته بعدی اینکه تمام محصولاتی که نوشتید آنالوگه و همونطور که حدس می زدم محصولات دیجیتال اینترنال به بازار نیومده
شما اگر قید کپچر کردن تصاویری غیر از تصاویر تلویزیون رو بزنید همون محصول گیگا انتخاب خوبیه

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خونه قیطریه هست
پس همون گیگا رو بخرم بعد در صورت نیاز میشه یه کارت کپچر جدا گرفت

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مارک Glassi مدل TV pro که قیمتش هم 52000 تومانه
فروشنده گفت هم دیجیتال هست هم s-video داره چه کار کنم ؟؟؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مارک Glassi مدل TV pro که قیمتش هم 52000 تومانه
فروشنده گفت هم دیجیتال هست هم s-video داره چه کار کنم ؟؟؟

مگه DVB-T نخواستين ؟ توو لينكي كه دادين چيزي از اين موضوع نديدم!

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی این مدل رو می دونه کجا میشه پیداش کرد بگه ؟ همین طور قیمتش رو؟

f_a_r_i_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می دونم شاید سوالم به این بخش ربط نداشته باشه
چند مدل دوربین که خروجی fire wire داشته باشند معرفی کنید
ترجیها canon,sony

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سوني و کنون رو نمیدونم ولی کوداک دوربین دیجیتال با پورت فایروایر داره (مدل DSC620 فکر میکنم داره)
دوربین های هندی کم هم که خیلی هاشون دارن.

می دونم شاید سوالم به این بخش ربط نداشته باشه
چند مدل دوربین که خروجی fire wire داشته باشند معرفی کنید
ترجیها canon,sony

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
يه كارت تي وي كه كپچر هم باشه تا 40-30 تومن ميخواستم
نظر خودم رو winfast XP 2000 RM هست .... نظر شما چيه ؟
با تشكر

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام این هم لیست محصولاتی که به من پیشنهاد دادند نظر شما چیه ؟

///////
CARD TV cpture+TV قیمت 22500
////////
SNAZZI DV.VCC قیمت 61000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI،برای تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ ودیجیتال/ با فرمتهای: MpegI,II,IV,AVI /با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری بصورت VCD(سخت افزلری) و DVD
/////////
SNAZZI TV PVR قیمت 33000
//////////
GLASSI PC-TV قیمت 35000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI برای دریافت تصاویر تلویزیونی بهمراه ضبط آن/ تبدیل VHS ویا هر منبع آنالوگ دیگر به فرمتهای :MPEG I,II,IV,AVI/ ضبط بصورت VCD,SVCD,DVD,DIVX,WMV,Xvid / با قابلیت تدوین وساخت آلبوم عکس وصداگذاری / دارای بروشور نصب ودفترچه راهنمای فارسی استفاده از نرم افزارهای میکس و مونتاژ
///////////
KWORD - PCTV قیمت 24000
///////////
SNAZZIO TV PVR PRO قیمت 49000
برای اولین بار با کارتTV میتوا نید چندین سیستم شبکه شده را سرویس تلویزیونی بدهید./ دارای تیونر کریستالی پیشرفته ضد نو یز بعلاوه دریافت امواج رادیوییFM / سازگاری با سیستمهای پایین وعدم ناسازگاری با مادربردهای جدید 8chanel/ نرم افزارهای کاملتر وقویتر نسبت به Snazzio TV PVR
///////////
GLASSI PCTV قیمت 35000
کارت داخلی(INTERNAL) نصب بر روی پورت PCI/دارای تیونر ضد نو یزبرای دریافت امواج تلویزیونی با کیفیت بالا/سازگار با سیستمهای INTEL,AMD/دارای سری نرم افزلرهای کامل برای تماشای تلویزیون وکپچرومیکس/بروشور فارسی برای نصب ودفترچه راهنمای استفاده از نرم افزارمیکس و مونتاژ
///////////
kword تو ایران گارانتی داره؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
کارت Avertv دارم که میخوام capture کنم delay میزنه، چند دقیقه اول خوبه ولی بعد از 4 یا 5 دقیقه هر تصویر رو با وقفه نشون میده، از InterVideo WinDVR 3 هم استفاده میکنم، به نظرتون اشکال از کجاست ...؟

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

برنامه پخش TV من InterVideo WinDVR 3 است !

میخواستم بپرسم آیا در ویندز ویستا هم اجرا میشه؟

یا باید از نرم افزار دیگه ای استفاده کنم !

یا حق

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چون اطلاعي کمي از کارت TV دارم پيشاپيش معذرت ميخوام :
براي اينکه روي مانيتور LCD کامپيوترم بتونم تصاوير تلويزيون رو بگيرم بايد کارت TV مخصوص LCD بگيرم يا هکين کارت‌هايي که دوستان نام ميبرن رو ميتونم استفاده کنم ؟ بيزحمت يه مدل خوب تو رنج حداکثر 50 تومن پيشنهاد کنين .
مانيتور LCD من WIDE هست . ميخوام بدونم تصاوير کشيده ميشه يا نه ؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چون اطلاعي کمي از کارت TV دارم پيشاپيش معذرت ميخوام :
براي اينکه روي مانيتور LCD کامپيوترم بتونم تصاوير تلويزيون رو بگيرم بايد کارت TV مخصوص LCD بگيرم يا هکين کارت‌هايي که دوستان نام ميبرن رو ميتونم استفاده کنم ؟ بيزحمت يه مدل خوب تو رنج حداکثر 50 تومن پيشنهاد کنين .
مانيتور LCD من WIDE هست . ميخوام بدونم تصاوير کشيده ميشه يا نه ؟
كارت TV مخصوص LCD بدون نياز به كامپيوتر LCD رو ميكنه تلويزيون

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان من برای کپچر از یک سیم بلند 2 به 2 استفاده می کردم که خیلی کلفت بود و تصویر رو به بهترین شکل ممکن مثل آینه انتقال می داد....ولی حالا سر سیم خراب شده و تصویر انتقالی صاف نیست و کمی نویز داره و خط روش افتاده....

چند بار سیمهای نو رو از جاهای مختلف خریدم و امتحان کردم....سیمهای نازک که واقعا آشغال هستند و فقط باید برای انتقال صدا ازشون استفاده کرد و سیمهای ضخیم تر هم هیچ وقت به خوبی اون اولی نبودند و کمی نویز دارند....

می خواستم بدونم جایی برای تهیه سیم مناسب سراغ دارید که از اونجا تهیه کنم....مارک و نوع و جنس سیمی که نویز نندازه چیه.....از کجا باید سیم بگیرم که به این مشکلات برخورد نکنم؟؟؟

بالا