• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

heical

Registered User
لایک‌ها
4
درود بر اساتید عظام.
من می خوام یه کارت تی وی بگیرم زیر 20 تومن. فقط هم می خوام کانالهای ایران رو باهاش بگیرم.اگه رادیو اف ام هم داشته باشه که دیگه بهتر. البته کیفیت گیرندگیش هم می خوام خوب باشه.
شما چی پیشنهاد میکنین؟
ممنون از راهنمایی شما.

heical

Registered User
لایک‌ها
4
درود بر اساتید عظام.
من می خوام یه کارت تی وی بگیرم زیر 20 تومن. فقط هم می خوام کانالهای ایران رو باهاش بگیرم.اگه رادیو اف ام هم داشته باشه که دیگه بهتر. البته کیفیت گیرندگیش هم می خوام خوب باشه.
شما چی پیشنهاد میکنین؟
ممنون از راهنمایی شما.

ممنون از راهنماییهای خوبتون!;) حالا با اینهمه پیشنهادی که دادین من موندم کدومشون رو بگیرم!:(

ghased_rose

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز فعال در اين تاپيك

يه كارت كپچر تا 40 تومن برا لپ تاپ ؟

مارك و مدل

ممنون از لطفتون

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام دوستان عزيز فعال در اين تاپيك

يه كارت كپچر تا 40 تومن برا لپ تاپ ؟

مارك و مدل

ممنون از لطفتون

Palm top TV

http://hardware.avajang.com/fa/products/end_users/leadtek/specification/palmtop_tv_large.asp

TV USB 2

http://hardware.avajang.com/fa/products/end_users/leadtek/specification/usb_delux_large.asp

از محصولات شرکت Kworld هم گیر آوردید اونام خوبه .... بالایی ها Leadtek هست .

Chalipa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام من چند مدته كه كانالهاي ديجيتالي رو فقط صدا دارم ولي تصوير ندارم براي شما دوستان هم همينطوره ؟ در ضمن بجاي كانال آموزش شبكهء PRESS-TV اضافه شده كه از صداش من فهميدم اخبار جنگ غزه رو ميده !‌ شما اطلاعي داريد كه چه بلايي سر كانالهاي ديجيتال اومده ؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام من چند مدته كه كانالهاي ديجيتالي رو فقط صدا دارم ولي تصوير ندارم براي شما دوستان هم همينطوره ؟ در ضمن بجاي كانال آموزش شبكهء PRESS-TV اضافه شده كه از صداش من فهميدم اخبار جنگ غزه رو ميده !‌ شما اطلاعي داريد كه چه بلايي سر كانالهاي ديجيتال اومده ؟

آقا شما DVB-T داری ؟ تصویر داشتی قبلا با کیفیت بالاتر از آنالوگ معمولی ؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اقا یه راهنمایی کنید این کارت دیجیتالا خوبه من میخوام یکی بگیرم بودجه هم 30 تا 35 هست بعد اینا انالوگ رو هم میگیرن به قول دوستمون که میگه قطع شده میشه از انالوگش استفاده کرد
یه نکته دیگه کپچرشم خوب باشه

psp_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام به دوستان
اگه میشه به من ارزونترین کپچر TV با پورت USB را برای NOTEBOOK معرفی کنید.
میخام LINUX را ساپورت کنه....

Last edited:

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
از اساتید خواهش میکنم که یک کارت کپچر برای تبدیل فیلم های دوربین فیلم برداری با کیفیت خوب معرفی کنید
حداکثر بودجه 100.000 تومان

psp_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek:fftopic:

پس چرا کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:hmm:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
چند وقت دنبال ییه همچیت چیزی میگردم کسی میدونه کجا میتونم پیداش کنم و قیمتش چقدره؟

usb-video-capture-adapter-image-1.jpg

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
یه کارت TV خوب بدون نویز میخوام میشه کمکم کنید ؟

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان نظرشون رو راجع به PixelView PlayTV USB 415 بگن که خوبه يا بده :​

attachment.php

attachment.php

قيمتش رو رايان‌صبا زده 52.

ممنون

فایل های ضمیمه

• 87566_pixelviewplaytvusb415.JPG
    87566_pixelviewplaytvusb415.JPG
    36.5 KB · نمایش ها: 79
  • 87566_thebundledaccessories-areallycompleteset.JPG
    87566_thebundledaccessories-areallycompleteset.JPG
    69.3 KB · نمایش ها: 77
Last edited:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
توو خیلی از مغازه ها پیدا می شه، 40~50 تومن فکر کنم

پاساژ ایرانیان رو که زیر و رو کردم، رضا رو هم گشتم. توی اون راسته همه ی مغازه ها رو هم دنبالش گشتم ولی انگار نه انگار که همچین چیزی وجود خارجی هم داره... جالب تر از همه اینکه چند تاشون برگشتن میگن همچین مبدلی وجود خارجی نداره، میگم خودم دیدم! میگن خوب برو از همونجا که دیدی بخر!!!

یه مشت علاف و چقال (بلانسبت کار درست هاشون) ریختن تو این پاساژ های خیابون ولیعصر...

Sibilo جان ممنون از پاسخت، پس یه سر میرم شاید جمهوری گیر بیارم ;)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پاساژ ایرانیان رو که زیر و رو کردم، رضا رو هم گشتم. توی اون راسته همه ی مغازه ها رو هم دنبالش گشتم ولی انگار نه انگار که همچین چیزی وجود خارجی هم داره... جالب تر از همه اینکه چند تاشون برگشتن میگن همچین مبدلی وجود خارجی نداره، میگم خودم دیدم! میگن خوب برو از همونجا که دیدی بخر!!!

یه مشت علاف و چقال (بلانسبت کار درست هاشون) ریختن تو این پاساژ های خیابون ولیعصر...

Sibilo جان ممنون از پاسخت، پس یه سر میرم شاید جمهوری گیر بیارم ;)

بازار ایران، من همیشه میگم ایرانیان ! پله برقی رو که بالا میرین، دست چپ، یکی از مفازه ها هست که معمولا این رو داشت، مدتیه دیر دیر میام تهران، اینجا که هستم که پشت ویترین ها دقیقا همین مدل رو دیدم اما قیمت نکردم، ولی usb tuner دار خیلی زیاده ! (البته دقیقا همین دروغ میشه، منظور کپی مانند این که سیم هاش هم روشه ! )

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
Khepele Sibilo عزيز،
من هم همونجايي که ميگي TV Tuner به‌صورت USB ديدم. حالا بيزحمت يه جوابي هم به نوشته من بده، اين مدل PixelView PlayTV USB 415 که عکسش رو گذاشتم جطوره ؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
بازار ایران، من همیشه میگم ایرانیان ! پله برقی رو که بالا میرین، دست چپ، یکی از مفازه ها هست که معمولا این رو داشت، مدتیه دیر دیر میام تهران، اینجا که هستم که پشت ویترین ها دقیقا همین مدل رو دیدم اما قیمت نکردم، ولی usb tuner دار خیلی زیاده ! (البته دقیقا همین دروغ میشه، منظور کپی مانند این که سیم هاش هم روشه ! )

ممنونم، همین فردا میرم ببینم چی میشه... :happy:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
Khepele Sibilo عزيز،
من هم همونجايي که ميگي TV Tuner به‌صورت USB ديدم. حالا بيزحمت يه جوابي هم به نوشته من بده، اين مدل PixelView PlayTV USB 415 که عکسش رو گذاشتم جطوره ؟

sharmande , in mozye finglish va paridane farsie systemam sare yeki az barname ha dare khastam mikone :( hamash ham jadidan yadam mire badesh edit konam

tahala bahash kar nakardam :( mazerat :( nemidonam chetore

بالا