Bahreyni
Registered User
بگیرم یا نگیرم حاجی
همه با هم 50 تومن كه خوبه. ببين اين MSI نه اينكه بد باشه اما كيفيت دريافتش به Aver و Winfast نميرسه. حداقل اونايي كه من ديدم اينطوري بودن.به نقل از Bahreyni :اوه اوه
خوب شد ها
میخواستم اینا رو بخرم
همون کارته+پرینتر اپسون قدیمی(سالم)+یه دونه مودم+سی دی رام سامسونگ+یه دونه کیبرد
همه با هم 50 تومن
کارته نو هست
نمیارزه نه؟
من فقط دو سه بار از كپچرش استفاده كردم مشكل خاصي نداشت.به نقل از Bahreyni :کپچرش چطوره؟
من تلویزیونشو نمیخوام اصلا
با توجه به قيمتش بد نيست . من كپچرش رو تست نكردم يادم نيست خدايشش .به نقل از Bahreyni :بابا به دادم برسید
من فقط کپچر میخوام
تی وی خیلی برام مهم نیست
تو رو خدا
تا نپریده بکین
خب بحريني جان ، من خودم دو بار از روي دوربين دو تا فيلم رو كه حدودا 70 دقيقه بودن با فرمت VCD كپچر كردم. به مشكل بر نخوردم. البته شايد كپچر به مشخصات سيستم هم ربط داشته باشه كه اون سيستم ما P4 2.4 با 512 رم بود.به نقل از Bahreyni :یه نفر پیدا نمیشه اینو تست کرده باشه؟
اوني كه من كپچر كردم مشكلي نداشت. نه مشكل تصوير و نه مشكل صدا و نه چيز ديگه اي.به نقل از Bahreyni :میتی جان
تصویر و صدا هماهنگ بود؟
تصویر به هم نمیریزه؟
کیفیتش خوبه؟
پس اوکی هستبه نقل از mahdi206 :اوني كه من كپچر كردم مشكلي نداشت. نه مشكل تصوير و نه مشكل صدا و نه چيز ديگه اي.
در ضمن كار تلويزيونش هم بد نيست ها ولي خب آنتن خفن ميخواد واسه اينكه صاف بگيره ولي اوناي ديگه با همين آنتنهاي معمولي خوب ميگيرن.
من خودم آنتن هوايي خونه رو وصل كرده بودم بهش افتضاح مي گرفت در حالي كه همون آنتن روي تلويزيون مثل ماه كيفيت داشت! ولي يه آنتن خريدم 5000 تومن اون يه خورده بهترش كرد.
:blush:به نقل از من :Bahreyn جان توی لینوکس هم اینی که میخای بگیری کار میکنه ؟ به خاطر آواتارت میگم ها![]()
به نقل از catia2 :مي خواستم بپرسم كه فرق بين كارت pci و كارت dv چيه ؟
و آيا به نظر شما من winfast dv 2000 رو كه هم كارت tv هست و هم پورت Ilink رو يك جا داره بگيرم يا بطور مستقل يك Video mate gold plus II و يك كارت ( pci يا dv ?) بگيرم با توجه به اينكه اگه اشتباه نكرده باشم قيمت Video mate gold plus II حدود 54 چوق و قيمت winfast dv 2000 حدود 68 چوق هستش ( هر دو با گارانتي آواژنگ)