• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از jupiterfist :
کسی مشکل تلتکست فارسی رو حل نکرد؟ چه برنامه ای واسه دیدن تلتکست معرفی میکنید؟ {فارسی}
فعلا راه حلي وجود نداره...

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
براي ديدن تله تكست فارسي بايد از برنامه اي استفاده كني كه بتوني فونت هاش رو عوض كني.
من از برنامه WinSprite براي ديدن استفاده ميكنم كه خيلي از اين نظر قدرتمنده و امكان فيلم برداري يا عكس گرفتن و همچنين تغيير هر رنگي رو برات فراهم ميكنه . خودت ميتوني به شكل زير نگاه كني و امكانات گستردش رو حدس بزني
Tele.gif

براي خريد اين برنامه هم ميتوني به سايت www.sysmedia.com مراجعه كني

www.Delbaz.tk

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
براي ديدن تله تكست فارسي بايد از برنامه اي استفاده كني كه بتوني فونت هاش رو عوض كني.
من از برنامه WinSprite براي ديدن استفاده ميكنم كه خيلي از اين نظر قدرتمنده و امكان فيلم برداري يا عكس گرفتن و همچنين تغيير هر رنگي رو برات فراهم ميكنه . خودت ميتوني به شكل زير نگاه كني و امكانات گستردش رو حدس بزني
شما اين برنامه رو با winfast expert xp تست كردين؟ جواب داده؟

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
من كارت winfast expert xp رو ندارم بلكه من با كارتهاي Snazio - Shuttel - Videomate كار ميكنم كه همگي از چيپ Philips SAA7134 استفاده ميكنن. البته اين برنامه بايد روي هر كارتي كه توانايي رمز گشايي متون برداري از جمله تله تكست رو دارن كار كنه و كارت winfast expert xp هم بايد به همين صورت باشه

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
راستي من همين الان وبلاگ دفتر خاطرات عزيزو ديدم البته قبلا هم سعي كرده بودم اما نميدونم چرا بعضي از سايتهاي پرشين بلاگ تو Opera باز نميشه . ولي به هر حال خيلي قشنگ بود.
منم يه وبلاگ جديد درست كردم به آدرس delbazco.persianblog.com كه بيشتر حال و هواي شعر و ... داره

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه تلتکست رو از کجا دانلود کنم؟

وسط تصویر یه خط عمودی پهن هست. مربوط به آنتنه یا مشکل از کارته؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از www.delbaz.tk :
راستي من همين الان وبلاگ دفتر خاطرات عزيزو ديدم البته قبلا هم سعي كرده بودم اما نميدونم چرا بعضي از سايتهاي پرشين بلاگ تو Opera باز نميشه . ولي به هر حال خيلي قشنگ بود.
منم يه وبلاگ جديد درست كردم به آدرس delbazco.persianblog.com كه بيشتر حال و هواي شعر و ... داره
ممنون از لطف شما. :)
راستش اين كارت يه مقدار بد قلق هست. حتي با اون فونت مخصوص كه از طرف سايت صدا و سيما براي تلتكست فارسي ارائه شده رو نميشه كاري كرد/

nazanin226

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اطلاعات مفیدتون ممنون من می خواهم یک کارت بخرم که هم کارت تی وی باشه وهم بتونم از سیستمم خروجی تصویر برای تلویزیون بگیرم چون کارت گرافیکی ام خروجی نداره و آنبرد هست ضمنا مادربوردم msi مدل GNEO2 است اگه ممکنه راهنمایی کنید . بازم ممنون

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب منو بدید گناه نداره ها!

diba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز کلیه مطالبی که نوشته بودید جالب بود
ولی کلیه کارت تیوی های یک جور می باشند باید در
زمان خرید دقت کنید که چه نوع کارت می خرید.
به قیمت دقت نکنید که سرتان کلاه برود
الان چند جور کارت در بازار می شناسید
بالای سی مدل کارت در بازار هست که هر یک نوعی اشکال
دارند من به عنوان فروشنده می گویم نه مصرف کننده
همه اینها چینی و دارای یک نوع ساختار می باشند نه
نه آن یکی همه یک جور اشغال هستند msi

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوستان مدل اکسترنال چی خوبه و چند قیمتش هست؟

www.delbaz.tk

Registered User
لایک‌ها
32
از اينكه چند وقتي نبودم معذرت ميخوام. در مورد برنامه بايد بگم كه بايد اونو از سايتش بخري و نمي تونيد همينطوري دانلودش كني . البته قبلا نسخه آزمايشيش رو تو سايت قرار داده بود كه منم از همونجا گرفتم ولي بعد از مدتي لينك دانلودش رو برداشت.

در مورد كارت فاير واير هم اينكه من يه دونه چهار پورتشو كه قيمت گرفتم هشت هزار تومن ميداد كه البته فكر كنم ارزونتر از اينم ميشه گير بياريد

در مورد كارت هاي موجود در بازار منم موافقم كه اين كارت ها كيفيتي در حد Component ارائه نمي دن ولي خب همين هم براي ما غنيمته و نه تنها ما بلكه در تمام دنيا خصوصا در آمريكا بيشتر مشتريان خانگي از همين كارت هاي ارزان قيمت استفاده ميكنند. وگر نه شما اگه پول كافي داشته باشيد ميتونيد دو ميليارد تومن خرج كنيد و يك استوديو كوچيك خريداري كنيد منتها آيا فكر ميكنيد چنين چيزي براي ما لازمه

adel_joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جریان این ایلیا که تلویزیون تبلیغ می کنه چیه .میگه می شه برنامه های تلویزیون رو روی کامپیوتر دید. کسی اطلاعاتی در مورد ش و قیمتش و ... نداره؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
فکر کنم یه tv card هست دیگه یا ترکیبی با dv card

adel_joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر می کنید قیمتش در چه حدی باشه؟

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
هوم مدل های خارجی که از 30 داریم تا 70 و 80

40 یا 50 واسه این مناسبه چون محصول وطنیه !

adel_joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما از این کارت ها استفاده کردین؟ کیفیتش چجوریه .خوبه ؟ ردیفه؟

بالا