فعلا راه حلي وجود نداره...به نقل از jupiterfist :کسی مشکل تلتکست فارسی رو حل نکرد؟ چه برنامه ای واسه دیدن تلتکست معرفی میکنید؟ {فارسی}
فعلا راه حلي وجود نداره...به نقل از jupiterfist :کسی مشکل تلتکست فارسی رو حل نکرد؟ چه برنامه ای واسه دیدن تلتکست معرفی میکنید؟ {فارسی}
شما اين برنامه رو با winfast expert xp تست كردين؟ جواب داده؟براي ديدن تله تكست فارسي بايد از برنامه اي استفاده كني كه بتوني فونت هاش رو عوض كني.
من از برنامه WinSprite براي ديدن استفاده ميكنم كه خيلي از اين نظر قدرتمنده و امكان فيلم برداري يا عكس گرفتن و همچنين تغيير هر رنگي رو برات فراهم ميكنه . خودت ميتوني به شكل زير نگاه كني و امكانات گستردش رو حدس بزني
ممنون از لطف شما.به نقل از www.delbaz.tk :راستي من همين الان وبلاگ دفتر خاطرات عزيزو ديدم البته قبلا هم سعي كرده بودم اما نميدونم چرا بعضي از سايتهاي پرشين بلاگ تو Opera باز نميشه . ولي به هر حال خيلي قشنگ بود.
منم يه وبلاگ جديد درست كردم به آدرس delbazco.persianblog.com كه بيشتر حال و هواي شعر و ... داره
دقیقا همینیه که گفتی!به نقل از saeed_violinist :فکر کنم یه tv card هست دیگه یا ترکیبی با dv card