• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كارت TV و كپچر

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا یه کپچر کار راه اندازه خونگی بین 30 الی 40 تومن بخوام
چی باید بگیرم ؟

همین میکروسیم ؟ مدل خاصی نداره ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
میکروسیم دو مدل داره یکی با رادیو و یکی بدون رادیو

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
دقیقا من هم رو به دوستان گفتم. خود من هم میکروسیم دارم. چون چیپ فیلیپس رو داره و از چیپ کانکسانت خیلی بهتر هست. البته کارتهای گرون تر از برنامه های بهتر و درایوری بهتر استفاده میکنند.

به نظر شما ایلیا 1 بهتره یا میکروسیم؟

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا يكي از دوستان راهنمايي كنه . ديگه داره اشكم در مي ايد

چند وقت پيش ما يك كيس بستيم به همرا ه يك كارت ILIYA TV PVR . فروشنده كارت را بر روي كيس سوار كرد و نرم افزار ان را نصب كرد و به ما تحويل داد و كارت درست كار مي كرد . وقتي به خونه رسيدم برنامه را پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي هر كاري مي كنم برنامهtv نصب نميشه و كار نمي كنه ولي برنامه هاي ديگرش نصب مي شن. اولش ايراد ميده كه ريموت كنترل نصب بايد پاك بشه بعد دكمه دليت رو مي زنم ايراد مي گيره كه نمي تونه پاكش كنه در اخر هم متن زير را نشان ميده
run it at first for setup
لطفا يكي من را راهنمايي كنه و از شر اين مشكل خلاص كنه؟:wacko: :( :wacko: :(

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا يكي از دوستان راهنمايي كنه . ديگه داره اشكم در مي ايد

چند وقت پيش ما يك كيس بستيم به همرا ه يك كارت ILIYA TV PVR . فروشنده كارت را بر روي كيس سوار كرد و نرم افزار ان را نصب كرد و به ما تحويل داد و كارت درست كار مي كرد . وقتي به خونه رسيدم برنامه را پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي هر كاري مي كنم برنامهtv نصب نميشه و كار نمي كنه ولي برنامه هاي ديگرش نصب مي شن. اولش ايراد ميده كه ريموت كنترل نصب بايد پاك بشه بعد دكمه دليت رو مي زنم ايراد مي گيره كه نمي تونه پاكش كنه در اخر هم متن زير را نشان ميده
run it at first for setup
لطفا يكي من را راهنمايي كنه و از شر اين مشكل خلاص كنه؟:wacko: :( :wacko: :(
بايد ويندوزت رو عوض کني

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
کدومشون روی آنتن شبکه های ایران خوب کار میکنن ATI یا میکروسیم ... بعد قیمت هردوشم گفتید حدود 20 تومن هست ... هر کدومش بهتره نام کاملش و جایی هم که میشه خریدش رو لطفا قید کنید... راستی من پورت AGP ندارم روی PCIE هم تست نکردم آخه سیستمش کراسفایره نمیدونم روش کار کنه یا نه ولی اگه اسلات PCI باشه ممنون میشم مدلش رو به من معرفی کنید ... من قبلا یه Winfast PVR 2000 گرفته بودم هزار تا امکانات و نرم افزار جانبی داشت ولی مفت نمی ارزید حتی توی پیش فرضش تنظیم کانالش سیستم ایران رو پال نمیدونست! و من وقتی روی روسیه تنظیم میکردم تازه تصویر میومد!! تنظیماتش مزخرف بود کیفیتشم مزخرفتر ... دلم میخواد یه کارت یهم معرفی کنید کیفیت عالی باشه...خودتونم تست کرده باشید بر حسب حدس و گمان نباشه ... منتظر لطفتون هستم... متشکرم

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
بايد ويندوزت رو عوض کني

دوست عزیز من ویندوز را هم عوض کردم . ولی باز در پایان نصب این پیغام را میدهد؟
pleas run it at first for setup
شما می دانید منظور از این پیغام چیست ؟ این ویندوز فارسی یا انگلیسی باشد تفاوت دارد ؟
:( :( :( :( :( :(

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدومشون روی آنتن شبکه های ایران خوب کار میکنن ATI یا میکروسیم ... بعد قیمت هردوشم گفتید حدود 20 تومن هست ... هر کدومش بهتره نام کاملش و جایی هم که میشه خریدش رو لطفا قید کنید... راستی من پورت AGP ندارم روی PCIE هم تست نکردم آخه سیستمش کراسفایره نمیدونم روش کار کنه یا نه ولی اگه اسلات PCI باشه ممنون میشم مدلش رو به من معرفی کنید ... من قبلا یه Winfast PVR 2000 گرفته بودم هزار تا امکانات و نرم افزار جانبی داشت ولی مفت نمی ارزید حتی توی پیش فرضش تنظیم کانالش سیستم ایران رو پال نمیدونست! و من وقتی روی روسیه تنظیم میکردم تازه تصویر میومد!! تنظیماتش مزخرف بود کیفیتشم مزخرفتر ... دلم میخواد یه کارت یهم معرفی کنید کیفیت عالی باشه...خودتونم تست کرده باشید بر حسب حدس و گمان نباشه ... منتظر لطفتون هستم... متشکرم
خب من خودم خونه ATI All IN Wonder Radeon 7500 دارم براي يکي از آشناهامون که تقريبا نصف اوقات اونجا هستم(خودتون ميتونيد حدس بزنيد که چه نسبتي داره) Winfast 2000 خريدم خداييش هم نسبت به کارتهاي کپچر موجود توي بازار بد نيست ولي اصلا با ATI قابل مقايسه نيست اونم مدل در پيتي که من دارم و مال 4 سال پيشه. کيفيت صدا و تصوير ATI محشره امکانات نرم افزارش هم فوق العاده است(تو صفحات قبلي بطور کامل توضيح دادم)
يه مدل 20 دلاري داره که USB2 هست اما چون معمولا مدلهاي USB گرونتر هستند فکر ميکنم مدل PCI توي همين مايه ها هم داشته باشه اما متاسفانه توي ايران فقط ALL-IN-Wonder اينا هست بصورت AGP و PCI Express که همراه کارت گرافيک عرضه ميشه نکنه جالب اينکه تمامي اين مدلها Buidl BY ATI هستند.

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
پس ATi بخرم ... مدلش رو دقیق ننوشتی از مدلهای جدیدش خبر داری یا سایتی داری برای Review ؟

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس ATi بخرم ... مدلش رو دقیق ننوشتی از مدلهای جدیدش خبر داری یا سایتی داری برای Review ؟
همونطور که گفتم ATI خالي رو من توي ايران نديدم البته بد نيست به نمايندگيش يه سري بزني من چندي پيش يه مطلبي نوشتم و از دوستان خواستم که از آقا کيوان بخوان اينها رو وارد کنه اينم لينکش
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=950583&postcount=728

اما ALL IN WONDER X1300 رو دوستان گفتن نمايندگي ATI داره اما نميدونم بدرد شما ميخوره يا نه آخه شما خودتون کارت گرافيک داريد. معمولا سري All In Wonder حدود 30 الي 40 تومن گرونتر از کارت گرافيک خالي هست خب اين براي کسي مناسبه که هم کارت گرافيک بخواد هم کارت کپچر.
بهترين مرجع هم همون سايت ATI هست

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
می خواستم درباره کارت tv برای لپ تاپ توضیح دهید ؟ایا ارزش خریدن را دارد ؟ اگر مارکی در نظر دارید پیشنهاد دهید . همراه قیمت ؟ ترجیحا usb باشد همراه با انتن ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ایلیا هست برای لپتاپ . یکسر به طبقه اول پاساژ ایران بزنید

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام

من یه کارت با مارک اکسس خریدم با قیمت حدود30 تومن که کیفیتش افتضاح بود چون با فروشنده شرط کرده بودم بردم پسش دادم و چند تا کارت دیگه با مارکهای مختلف هم گرفتم که همه چیپ هاشون دقیقا مثل هم بود ولی کیفیت کپچرش با هم فرق داشت تا اینکه یه کارت پاور ویدئو 40 تومنی گرفتم که اتفاقا چیپش عین بقیه بود ولی از نظر کار کرد یه سر و گردن از بقیه بالا تره .
کسی می دونه علت این همه تفاوت در قیمت و کیفیت با وجود سخت افزار مشابه چیه؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام

چند وقت پیش یه کارت با مارک اکسس خریدم با قیمت حدود30 تومن که کیفیتش افتضاح بود چون با فروشنده شرط کرده بودم بردم پسش دادم و چند تا کارت دیگه با مارکهای مختلف هم گرفتم که همه چیپ هاشون دقیقا مثل هم بود ولی کیفیت کپچرش با هم فرق داشت تا اینکه یه کارت پاور ویدئو 40 تومنی گرفتم که اتفاقا چیپش عین بقیه بود ولی از نظر کار کرد یه سر و گردن از بقیه بالا تره .
کسی می دونه علت این همه تفاوت در قیمت و کیفیت با وجود سخت افزار مشابه چیه؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به دلیل درایور و برنامه و کلا قطعاتی که روی کارت . وجود دارد . کارتهائی که نرم افزاری کپچر میکنن. درایور و برنامه کپچر خیلی مهم هستن

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
نظرتون در مورد کارتهای اکسترنال k*world چیه و آیا برند مطمئنی برای خرید هست ؟
چون تو شهر ما نه win fast هست نه ati

بالا