amd>intel
مدیر بازنشسته
میکرو سیم قیمتش بین 20 -22 تومن هست.
دقیقا من هم رو به دوستان گفتم. خود من هم میکروسیم دارم. چون چیپ فیلیپس رو داره و از چیپ کانکسانت خیلی بهتر هست. البته کارتهای گرون تر از برنامه های بهتر و درایوری بهتر استفاده میکنند.
بايد ويندوزت رو عوض کنيلطفا يكي از دوستان راهنمايي كنه . ديگه داره اشكم در مي ايد
چند وقت پيش ما يك كيس بستيم به همرا ه يك كارت ILIYA TV PVR . فروشنده كارت را بر روي كيس سوار كرد و نرم افزار ان را نصب كرد و به ما تحويل داد و كارت درست كار مي كرد . وقتي به خونه رسيدم برنامه را پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي هر كاري مي كنم برنامهtv نصب نميشه و كار نمي كنه ولي برنامه هاي ديگرش نصب مي شن. اولش ايراد ميده كه ريموت كنترل نصب بايد پاك بشه بعد دكمه دليت رو مي زنم ايراد مي گيره كه نمي تونه پاكش كنه در اخر هم متن زير را نشان ميده
run it at first for setup
لطفا يكي من را راهنمايي كنه و از شر اين مشكل خلاص كنه؟:wacko::wacko:
![]()
بايد ويندوزت رو عوض کني
خب من خودم خونه ATI All IN Wonder Radeon 7500 دارم براي يکي از آشناهامون که تقريبا نصف اوقات اونجا هستم(خودتون ميتونيد حدس بزنيد که چه نسبتي داره) Winfast 2000 خريدم خداييش هم نسبت به کارتهاي کپچر موجود توي بازار بد نيست ولي اصلا با ATI قابل مقايسه نيست اونم مدل در پيتي که من دارم و مال 4 سال پيشه. کيفيت صدا و تصوير ATI محشره امکانات نرم افزارش هم فوق العاده است(تو صفحات قبلي بطور کامل توضيح دادم)کدومشون روی آنتن شبکه های ایران خوب کار میکنن ATI یا میکروسیم ... بعد قیمت هردوشم گفتید حدود 20 تومن هست ... هر کدومش بهتره نام کاملش و جایی هم که میشه خریدش رو لطفا قید کنید... راستی من پورت AGP ندارم روی PCIE هم تست نکردم آخه سیستمش کراسفایره نمیدونم روش کار کنه یا نه ولی اگه اسلات PCI باشه ممنون میشم مدلش رو به من معرفی کنید ... من قبلا یه Winfast PVR 2000 گرفته بودم هزار تا امکانات و نرم افزار جانبی داشت ولی مفت نمی ارزید حتی توی پیش فرضش تنظیم کانالش سیستم ایران رو پال نمیدونست! و من وقتی روی روسیه تنظیم میکردم تازه تصویر میومد!! تنظیماتش مزخرف بود کیفیتشم مزخرفتر ... دلم میخواد یه کارت یهم معرفی کنید کیفیت عالی باشه...خودتونم تست کرده باشید بر حسب حدس و گمان نباشه ... منتظر لطفتون هستم... متشکرم
همونطور که گفتم ATI خالي رو من توي ايران نديدم البته بد نيست به نمايندگيش يه سري بزني من چندي پيش يه مطلبي نوشتم و از دوستان خواستم که از آقا کيوان بخوان اينها رو وارد کنه اينم لينکشپس ATi بخرم ... مدلش رو دقیق ننوشتی از مدلهای جدیدش خبر داری یا سایتی داری برای Review ؟