یک کلام از مادر عروس !
همانطور که ذکر شد هیچکس نمیاد بگه ماست من ترشه !
چیزیکه خیلی جالبه برای من توجیحات دیگرانه ، واقعاً من فکر میکردم همه مشکل رو میدونن و نهایتاً از ناچاری این کاو میکنند
اما با یک سری توجیه بسیار جالب برخوردم که کلاً دیدگاه منو نسبت به سایت های زرد عوض کرد
جالبه ! طرف میاد میگه ما داریم رایگان براتون کار میکنیم
مثل کسی که هروز بیاد رایگان خوننتون رو تمیز کنه و چون رایگانه هر روز یه چیزی از خونتون برداره (معنی رایگان رو هم فهمیدیم !)
درپاسخ به دوستی که گفتن کسی مارو مجبور نکرده بیایم سایت شما باید بگم که اگر همین یوزرها نبودند سایت شما الان 1 ریال ارزش نداشت چه برسه به درآمد ، همین یوزرها هستن که با سرچ مطالب در گوگل به سایت شما اعتماد میکنند و وارد می شند ، شما جوابشون رو با پاپ آپ میدین و توجیحتون اینه که چون مطالب رایگانه باید از یجا دربیاد
متاسفانه برخی دیگر ، تعریفی از کلمه دزدی ندارند و فکر میکنند دزد اونی هست که تو بقالی میاد دونات بلند میکنه ، حالا به خودشون نگاه نمیکنند که روزانه چقدر از حجم کاربران (جمعاً) کسر میکنند بدون اطلاعش
اونی که گفت مجبور نیستی اینترنت حجمی بگیری ، شما در ایران زندگی نمیکنید گویا ! چون 90% اینترنت حجمی دارن در ایران
فقط کافیه یک سر به استاندارد های جهانی سایت بزنید ، پاپ آپ جزئش نیست ! اوکی ؟
جالبه همه مدعی استاندارد بودن هستند پیش گوگل ، اما پاپ آپ رو ندیده میگیرند
برادر من ، عزیز من ، هرکاری دلیلی داره
حالا شما میگی درآمد نداریم مجبوریم ، دانشجوییم و ... خب میشه گفت دلیلی داره وگرنه کسی راضی نیست پشت سرش هزاتا فحش باشه ، اما اینکه میای میگی خب کاربر نیاد و... آدم تعجب میکنه !!!! اگر همین کاربرا نبودن که ...
ما امیدواریم این تاپیک به جایی برسه که دوستان پاپ اپ رو کسر کنند از سایتشون ، و کسانی که واقعاً ، واقعاً مجبور هستد بذارند فقط برای مدت کوتاه
همه چی آرومه ......
خواهشا شما جک نگید اینجا بحث جدی داریم دوست عزیز
شما هنوز معنی سایت زرد رو یاد نگرفتی فقط 2 تا جا شنیدی اومدی کلاس بزاری برای ما؟
90% ملت حجمی دارن درست این حجم رو در چه راهی استفاده می کنن؟ ورود به سایت های مختلف که تعداد بالاییش سایت دانلود هست و به صورت رایگان ازش استفاده می کنن
شما که ادعا میکنی میتونی یه سایت دانلود رو با اون هزینه هاش 1سال بالانگه داری تبلیغات و پاپ اپ هم نزاری تازه ؟
درباره تعریف دزدی هم اگر خیلی علاقه به دوسنتنش دارید اون ویندوزیه که در حال حاظر دارید ازش استفاده می کنید و یا حداقل قبلا ازش استفاده می کردید . همون نرم افزار هایی هست که برای پیدا کردن کرکشون هر کاری می کنید .
همه ی دنیا این رسم هست که هر سایتی رایگانه پس چیزایی داره که کاربر خوشش نمیاد و پاپ آپ هم توی 95% همشون مشترک هست بعد شما اومدی خودتو زدی به روشن فکری بحث دزدی و حلال رو میاری وسط؟
شما یه سایت داری پس شرایطش هم خودت مشخص می کنی . کاربر دلیل نداره بخواد برای چیزی که هزینه نمیکنه تازه 4 تا فحش هم میده هرجور راحته کار کنه . خوشش نمیاد نیاد مشکلیه؟
بزرگترین سایت های ایران هم الان از پاپ آپ استفاده می کنن کاربرا هم هیچ مشکلی ندارن اگر دارن میتونن پول بدن از سرویس های حرفه ای که همهجا ریخته استفاده کنن .
خود بنده نشد یه بار از روی اشتباه یه لینک رو به اشتباه بزارم ولی حداقل 5 تا کامنت فحش نیاد . وقتی کاربری که حجم برای فلان قدر هزینه داره و ... به منه وبمستر احترام نمیزاره تازه منت هم به خاطر محتوات رایگانی که داره استفاده میکنه میزاره من چرا باید دلم براشون بسوزه؟ مگه اون ها دلشون میسوزه ؟ شده یه بار من 2میلیون از جیب برای سایت بدم از اونور یوزر بیاد بگه برای تشکر بیا فلان قدر بت کمک می کنم ؟ شده بیاد بگه به خاطر سرویس خوبی که بهم دادی فلان کار رو می کنم؟
اینجا ایرانه
یوزر نه احترام سرش میشه نه چیزی تنها چیزی که بلده این که بیاد تو یه سایت که حتما رایگان باشه و خیلی راحت بتونه استفاده کنه که اگه اینطور باشه خیلی راحت کارش رو انجام میده و به سلامت اگه نه قشنگ 4 تا فحشم بت میده که خودت تو کفش بمونی .
تو سایر کشور ها طرف لینکی که داره میزاره غیر مستقیمه
تازه 4 تا کوتاه کننده هم بهش وصل میکنه
یوزر برای دانلود رایگان 1/3 سرعت مارو هم نداره یا باید پول بده برای سرعت خوب
بعد تازه وبمستر داره از دانلود شدن فایلاش پول در میاره
با این حال پاپ آپاش زیر 2 تا نمیاد بعد شما میای میگی یوزر ایرانی چون هدفش از اومدن تو سایت برای کار دیگه ای هست پس این کار بده ؟
کار یوزر که مفت داره استفاده می کنه بد نیست مائی که برای تامین هزینه سایتمون داریم جون می کنیم خلاف و کار و کافر و فلان و فلانیم؟
لاقل میخواید اظهار نظر کنید یکم فکر کنید ببینید اصلا سر در میارید از قضیه ، تجربه دارید ، بودید تو چنین شرایطی بعد نظر بدید
با چاقو بالا سرتون وایسادن که نظر بدید ؟
شما کلی پول خوری تو این مملکت رو ول کردید اومدید گیر دادید به پاپ آپ کاملا مرسوم مدیر سایتی که ماهانه داره 2 میلیون مفت میده به یوزر هاش؟
شما دیگه تهشید بابا