• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كار با سيستمهاي پاپ آپ حرامه? نظر شما چيه? شما استفاده ميكنيد?

هخامنش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيزان

تاپيك آريوتيك داشت خراب ميشد گفتم اين تاپيكو بزنم تا اينجا بحث شه....

ممنون

به نظر من حرامه اگه حرام هم نباشه به لحاظ اخلاقی درست نیست
از پهنای باند کاربار بدون رضایتش داری استفاده میکنی رتبه یک سایت داره کاذب بالا میره من که قبول نمبکنم

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوست عزیز کسی شما رو مجبور کرده بیاید مجانی مطلب بذارید ؟ کسی مجبورتون کرده بیاید زحمت بکشید ؟
یعنی بیاید این همه زحمت بکشید و زمان بذارید
و بعد با دزدی بدون اجازه کاربر حجمش رو کسر کنید و کل زحماتتون رو به هدر بدید
من رسماً زین پس حرفی نمیزنم و نظرم رو تغییر میدم بنظر دوستان
چون چیزی که داریم اینجا میبینیم یه عده افرادی هستند که خودشون اینکاره هستن
و مسلماً نمیگن ماست ما ترشه

پس نتیجه میگیریم پاپ اپ خیلی هم خوبه همه چیز آرومه من چقدر خوشحالم :)

کسی بازدید کننده رو مجبور کرده بیاد سایت من ؟

بزرگترین حق الناس ، تلف کردن وقت مردم با این بحث های بیهوده ترول مانند هست . و همچنین تهمت دزدی زدن

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
کسی بازدید کننده رو مجبور کرده بیاد سایت من ؟

بزرگترین حق الناس ، تلف کردن وقت مردم با این بحث های بیهوده ترول مانند هست . و همچنین تهمت دزدی زدن

تهمت زدن به دیگران مشکلی نداره اما چون فقط خودش مقداری اذیت شده باید به افتخار ایشون کل وب فارسی رو تعطیل کرد تا حضرت والا ناراحت نشن!
منطق بعضی ها تمام استدلال های انیشتن رو می کوبونه به دیوار!!!!

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
دوستانی که میگید حرامه :
شما خودتون بیش از انگشتان دستتتون نرم افزار های کرک شده روی سیستمتون دارید و بیشتر از سنتون فیلم های رایگان نگاه کردید با همشونم کلی حال کردید
تا حالا به این فکر نکردید بعد پاپ شده حرام ؟
خوب عزیز من شما نمیتونی ازش درامد درست کسب کنی چه ربطی به بقیه داره ؟

من معذرت میخوام ولی شمایی که میگید کاربر به قصد دیگه ای میاد ولی میشه بپرسم قصدش چیه ؟ جز چیز مفت و رایگان ؟
تو خارج طرف داره ماهانه کلی از یوزرا میگیره ولی پاپ اپش همیشه براهه بعد اینجا که یوزر ایرانی به پشه خون نمیده به خاطر 5 مگ حجم هدر رفتش جد و آباد مدیر سایت رو میکشه وسط به خاطر این که یوزر نمیخواد حرامه ؟ نمیخواد نیاد نت
نمیخواد پول بده از جیب مبارک سرویسی رو که میخواد بگیره
من اینهمه سال تو نت ایران بودن یه بار نشد ببینم یه یوزر ایرانی برای سایتی که دوست داره کمک کنه
شما برو سایت خارجی رو ببین
من به شما سایت نشون میدم ماهانه 1500$ بهش کمک میشه هیچ ماهی هم نمیشه 1500 تاش کم بشه
میدونید 1500$ چقدر میشه ؟ یوزر ایرانی واسه دادن 2 تومن به سایتی که شاید بالای 50000 تومن ازش استفاده کرده ناز میکنه بعد چون نمیخواد نباید باشه ؟
یوزر ایرانی هروقت معنی احترام گذاشتن و هزینه کردن برای رفاه رو یاد گرفت خود به خود پاپ آپ جمع میشه نیاز نیست دوستان فتوا صادر کنن

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزيز حالا ازونطرف به ماجرا نگاه ميکنيم
شما لطف کن به اندازه انگشتان يک دست سايت مفيد ايراني بشمار که پولي نباشه...يارو تو يک چيزي تخصص داشته باشه.. نه
همش خزعبلات بگه..کلن تنها استفاده اينترنت تو اين مملکت با اين سرعت چهارتا خبريه که هميشه با ۲۴ ساعت تاخير ترجمه ميشه
و بس خبرهاي داخليم که ندوني بهتره ..

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
انجمن پی تی کم بیکار نداره ها :|
یعنی چی این بحثا ؟
دوستان همه افراد رو تو قبر خودشون میخوابونن و بخاطر اشتباه حروم خور شمارو بازخواست نمیکنند .
پ.ن : اگرم میخوای از امر به معروف هم بگی که اینم قبول اما داری شور میدی الکی .

حلال و حرام دست خود مدیریت هست .
با اعتقاد خودتون برید جلو .
یاعلی

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
دوست عزيز حالا ازونطرف به ماجرا نگاه ميکنيم
شما لطف کن به اندازه انگشتان يک دست سايت مفيد ايراني بشمار که پولي نباشه...يارو تو يک چيزي تخصص داشته باشه.. نه
همش خزعبلات بگه..کلن تنها استفاده اينترنت تو اين مملکت با اين سرعت چهارتا خبريه که هميشه با ۲۴ ساعت تاخير ترجمه ميشه
و بس خبرهاي داخليم که ندوني بهتره ..
شما اول حرف زدن رو یاد بگیر بعدا

اول این که شما سایتت از بقیه عقب بود 24 ساعت تاخیر داشت چه ربطی به ملت داره ؟ شما نمیتونی سایتت رو درست اداره کنی چه ربطی به عدم توانایی بقیه داره ؟
کی گفته ایران 24 ساعت غقبه ؟ سایت های ایرانی از خیلی سایت های خارجی هم جلو هستند
شما دیگه در حدی هستی که از سایت های معمولی استفاده می کنی مشکل خودته وگرنه یه سایت حرفه ای همون منبعی رو استفاده میکنه که بزرگترین سایت ها و اپلودر های خارجی استفاده می کنند .
تازه اصلا 24 ساعت تاخیر ترجمه میشه . که چی؟ چیزی از زحمت کم میشه ؟ 30% از یوزر ها توانایی درک یک متن معمولی رو دارن به نظرتون؟ پول اون سرور چی؟
عزیزم شما که تو باغ نیستی دیگه واسه خودت داستان نساز . والا ما که تو بزرگترین سایت ها بودیم خودمون سایت بزرگ داشتیم این حرف شما شبیه جکه .
من به شخصه بارها نویسنده رو به خاطر تاخیر توی ارسال پست انداختم بیرون بعد شما به عنوان یک یوزر معمولی چطور به خودتون اجازه میدید همچین توهین بزرگی به بنده و سایر کسایی که دارن رایگان براتون کار می کنن بکنید ؟
شما هر وقت تونستید سیستم کاری سایت های ایرانی رو متوجه بشید و از نزدیک با نحوه کار و فشاری که روشون هست آشا بشید بعدا به نظر بنده میتونید این جرعت رو به خودتون بدید که دربارشون صحبت کنید
درباره اخبار داخلی هم من توصیه میکنم شما به فکر خودت باشی
با این وضع که 24 ساعت بعد منتشر میشه فکر کنم شما هنوز فکر می کنی ملت با کارت اینترنت و ... میان اینترنت دیگه

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
شما اول حرف زدن رو یاد بگیر بعدا

اول این که شما سایتت از بقیه عقب بود 24 ساعت تاخیر داشت چه ربطی به ملت داره ؟ شما نمیتونی سایتت رو درست اداره کنی چه ربطی به عدم توانایی بقیه داره ؟
کی گفته ایران 24 ساعت غقبه ؟ سایت های ایرانی از خیلی سایت های خارجی هم جلو هستند
شما دیگه در حدی هستی که از سایت های معمولی استفاده می کنی مشکل خودته وگرنه یه سایت حرفه ای همون منبعی رو استفاده میکنه که بزرگترین سایت ها و اپلودر های خارجی استفاده می کنند .
تازه اصلا 24 ساعت تاخیر ترجمه میشه . که چی؟ چیزی از زحمت کم میشه ؟ 30% از یوزر ها توانایی درک یک متن معمولی رو دارن به نظرتون؟ پول اون سرور چی؟
عزیزم شما که تو باغ نیستی دیگه واسه خودت داستان نساز . والا ما که تو بزرگترین سایت ها بودیم خودمون سایت بزرگ داشتیم این حرف شما شبیه جکه .
من به شخصه بارها نویسنده رو به خاطر تاخیر توی ارسال پست انداختم بیرون بعد شما به عنوان یک یوزر معمولی چطور به خودتون اجازه میدید همچین توهین بزرگی به بنده و سایر کسایی که دارن رایگان براتون کار می کنن بکنید ؟
شما هر وقت تونستید سیستم کاری سایت های ایرانی رو متوجه بشید و از نزدیک با نحوه کار و فشاری که روشون هست آشا بشید بعدا به نظر بنده میتونید این جرعت رو به خودتون بدید که دربارشون صحبت کنید
درباره اخبار داخلی هم من توصیه میکنم شما به فکر خودت باشی
با این وضع که 24 ساعت بعد منتشر میشه فکر کنم شما هنوز فکر می کنی ملت با کارت اینترنت و ... میان اینترنت دیگه

یک کلام از مادر عروس !
همانطور که ذکر شد هیچکس نمیاد بگه ماست من ترشه !
چیزیکه خیلی جالبه برای من توجیحات دیگرانه ، واقعاً من فکر میکردم همه مشکل رو میدونن و نهایتاً از ناچاری این کاو میکنند
اما با یک سری توجیه بسیار جالب برخوردم که کلاً دیدگاه منو نسبت به سایت های زرد عوض کرد

جالبه ! طرف میاد میگه ما داریم رایگان براتون کار میکنیم
مثل کسی که هروز بیاد رایگان خوننتون رو تمیز کنه و چون رایگانه هر روز یه چیزی از خونتون برداره (معنی رایگان رو هم فهمیدیم !)

درپاسخ به دوستی که گفتن کسی مارو مجبور نکرده بیایم سایت شما باید بگم که اگر همین یوزرها نبودند سایت شما الان 1 ریال ارزش نداشت چه برسه به درآمد ، همین یوزرها هستن که با سرچ مطالب در گوگل به سایت شما اعتماد میکنند و وارد می شند ، شما جوابشون رو با پاپ آپ میدین و توجیحتون اینه که چون مطالب رایگانه باید از یجا دربیاد

متاسفانه برخی دیگر ، تعریفی از کلمه دزدی ندارند و فکر میکنند دزد اونی هست که تو بقالی میاد دونات بلند میکنه ، حالا به خودشون نگاه نمیکنند که روزانه چقدر از حجم کاربران (جمعاً) کسر میکنند بدون اطلاعش

اونی که گفت مجبور نیستی اینترنت حجمی بگیری ، شما در ایران زندگی نمیکنید گویا ! چون 90% اینترنت حجمی دارن در ایران
فقط کافیه یک سر به استاندارد های جهانی سایت بزنید ، پاپ آپ جزئش نیست ! اوکی ؟
جالبه همه مدعی استاندارد بودن هستند پیش گوگل ، اما پاپ آپ رو ندیده میگیرند
برادر من ، عزیز من ، هرکاری دلیلی داره
حالا شما میگی درآمد نداریم مجبوریم ، دانشجوییم و ... خب میشه گفت دلیلی داره وگرنه کسی راضی نیست پشت سرش هزاتا فحش باشه ، اما اینکه میای میگی خب کاربر نیاد و... آدم تعجب میکنه !!!! اگر همین کاربرا نبودن که ...

ما امیدواریم این تاپیک به جایی برسه که دوستان پاپ اپ رو کسر کنند از سایتشون ، و کسانی که واقعاً ، واقعاً مجبور هستد بذارند فقط برای مدت کوتاه

همه چی آرومه ......

Last edited:

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
اگه همه ی آدما ( تو اینجا صاحبان وب سایتها )یه نگاهی به زندگیشون بکنند و تو کل زندگیشون درآمد و خرج و خوراک و ... رو بررسی کنند فکر کنم متوجه یه سری چیزها میشند که اهمیت حلال یا حروم بودن اون بیشتر از حلال یا حرام بودن پاپ آپ باشه .... نمونه ی ساده : کپی رایت

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
متاسفانه برای بعضی ها هرچقدر مثال بزنی و باهاشون بحث کنی دوباره بعد یه مدت برمی گردند سر خونه ی اول!

مثل کسی که هروز بیاد رایگان خوننتون رو تمیز کنه و چون رایگانه هر روز یه چیزی از خونتون برداره (معنی رایگان رو هم فهمیدیم !)

درپاسخ به دوستی که گفتن کسی مارو مجبور نکرده بیایم سایت شما باید بگم که اگر همین یوزرها نبودند سایت شما الان 1 ریال ارزش نداشت چه برسه به درآمد ، همین یوزرها هستن که با سرچ مطالب در گوگل به سایت شما اعتماد میکنند و وارد می شند ، شما جوابشون رو با پاپ آپ میدین و توجیحتون اینه که چون مطالب رایگانه باید از یجا دربیاد

مثال زدی در حد لالیگا!

فرض کنید شما وارد یک سایت که پاپ آپ داره میشی. اینجا دو حالت پیش میاد یا از اون سایت خوشت میاد و ازش استفاده می کنی یا به خاطر پاپ آپ بیخیالش میشی!

اگه خوشت اومد میتونی با پرداخت هزینه از سرویس استفاده کنید و اون سایت هم پاپ آپ و تبلیغات رو برداره و فعالیت کنه!

اونی که گفت مجبور نیستی اینترنت حجمی بگیری ، شما در ایران زندگی نمیکنید گویا ! چون 90% اینترنت حجمی دارن در ایران
شما گویا در ایران زندگی نمی کنید. ما میگیم ایران تحریمه و دلار فلان قدر شما میگی مگه مجبوری!
با این تفاسیر مشکل اصلی خود شمایی! چه کسی به شما گفته اینترنت حجمی بگیری؟ شما دست تو جیب مبارک بکن و یه اینترنت نامحدود بگیر به جای این همه ایراد گرفتن.
اگرم ناراحتی اقا زورت که نکردند یا از این سایتها استفاده نکن یا میکنی دست تو جیب کن اینترنت نامحدود بگیر یا به سایتها هزینه حق اشتراک پرداخت کن.

کسی واسه شما کارت دعوت نفرستاده!

اون مطلب دزد و دزدی هم اثبات نکردی هنوز. منتظرم.

20bist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
62
متاسفانه برای بعضی ها هرچقدر مثال بزنی و باهاشون بحث کنی دوباره بعد یه مدت برمی گردند سر خونه ی اول!

مثال زدی در حد لالیگا!

فرض کنید شما وارد یک سایت که پاپ آپ داره میشی. اینجا دو حالت پیش میاد یا از اون سایت خوشت میاد و ازش استفاده می کنی یا به خاطر پاپ آپ بیخیالش میشی!

اگه خوشت اومد میتونی با پرداخت هزینه از سرویس استفاده کنید و اون سایت هم پاپ آپ و تبلیغات رو برداره و فعالیت کنه!

شما گویا در ایران زندگی نمی کنید. ما میگیم ایران تحریمه و دلار فلان قدر شما میگی مگه مجبوری!
با این تفاسیر مشکل اصلی خود شمایی! چه کسی به شما گفته اینترنت حجمی بگیری؟ شما دست تو جیب مبارک بکن و یه اینترنت نامحدود بگیر به جای این همه ایراد گرفتن.
اگرم ناراحتی اقا زورت که نکردند یا از این سایتها استفاده نکن یا میکنی دست تو جیب کن اینترنت نامحدود بگیر یا به سایتها هزینه حق اشتراک پرداخت کن.

کسی واسه شما کارت دعوت نفرستاده!

اون مطلب دزد و دزدی هم اثبات نکردی هنوز. منتظرم.

داداش این کاربر مشکل روحی روانی داره ولش کن شما خودت رو ناراحت نکن ارزش نداره وقتت رو بزاری برای اینا تایپ کنی

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
داداش این کاربر مشکل روحی روانی داره ولش کن شما خودت رو ناراحت نکن ارزش نداره وقتت رو بزاری برای اینا تایپ کنی

طرف میخواد همه وبمسترها خدا تومن ضرر کنند اما خودش دست تو جیب مبارکش نکنه یه اینترنت نامحدود بگیره یا اینکه یه پولی به اون سایتها کمک کنه.
مرگ خوبه اما واسه همسایه.
هرچقدر هم مثال تلویزیون و ایکس و ایگرگ میزنی باز روز از نو روزی از نو...

آره به خدا ! حق با شماست. حیف وقت که بخوای واسه بعضی ها بگذاری اصلا جواب بدی

نرود میخ آهنی بر سنگ...

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
بعضی دوستان میگن چون پاپ اجباریه حرامه...ببخشید پس تبلیغاتی که از تلویزیون حین پخش فیلم پخش میشه که منم حالم ازش بهم میخوره حرام نیست؟
بلاجبار باید نگاه کنم که فیلمی که در حال تماشا بودم رو از دست ندم.معمولا هم سر صحنه حساس این تبلیغات پخش میشه که بیننده دستشویی هم نره.

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
دوستان طبق استعلام بنده از مراجع تقلید
پاپ آپ از شیر مادر حلال تره

دیگه بحث رو تموم کنید ، سودی نداره این بحثا با افرادی که خودشون این کاره هستن

هیچ کس نمیگه ماست من ترشه !

اگر کسی بهش برخورده اینجا ، من ازش عذر میخوام و معذرت میخوام
امیدوارم بتونیم همه دورهم این ارزش بسیار بزرگ وب رو (پاپ آپ) گسترش بدیم !

در مورد آریوتیک هم عرض کنم بهتره تو PT دیگه تاپیک نزنی چون ادبیاتت به این طرفا نمیخوره

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
دوستان طبق استعلام بنده از مراجع تقلید پاپ آپ از شیر مادر حلال تره

فقط امدید جو تاپیک ما رو خراب کردید سر اخر باعث بسته شدن تاپیک شدید ،

باز خدمتتون عرض میکنم نه تنها بنده بلکه تمامی کاربران بنده شما رو حلال نخواهیم کرد به خاطر وقتی که از دوستان ضایع کردید
دیگه بحث رو تموم کنید ، سودی نداره این بحثا با افرادی که خودشون این کاره هستن

هیچ کس نمیگه ماست من ترشه !

کسی به کار شما کار ندار ولی شما انگار علاقه ی شدیدی به دخالت در اموری دارید که نه تخصصی در مورد ان دارید و نه حق دخالت در ان دارید
و این مورد رو باید نه تنها در دنیا بلکه در اخرت جواب گو باشید

اگر کسی بهش برخورده اینجا ، من ازش عذر میخوام و معذرت میخوام
امیدوارم بتونیم همه دورهم این ارزش بسیار بزرگ وب رو (پاپ آپ) گسترش بدیم !

همین یک خطتون برای من کافی چون ثابت میکنه که چه فردی با چه افکاری هستید

در مورد آریوتیک هم عرض کنم بهتره تو PT دیگه تاپیک نزنی چون ادبیاتت به این طرفا نمیخوره

شما در جایگاهی نیستید که در مورد ادبیات من ، حرفه ی من و.. نظر دهید ! اشتباه بنده این بود که همون پست اولی جناب عالی رو گزارش نکردم
که الان روز سوم بن شدنتون رو سپری میکردید ، ولی قطعا در تجریبات اینده اگاهم که با افرادی همچون شما که بدون اجازه در امور کاری ما دخالت میکنند چگونه برخورد کنم.

بی صبرانه منتظر دخالت و تخریب بعدی شما هستیم . . .

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام عزيزان

تاپيك آريوتيك داشت خراب ميشد گفتم اين تاپيكو بزنم تا اينجا بحث شه....

ممنون

استارتر عزیز واقعا ازت تشکر میکنم با این که تاپیک بسته شد ولی جواب خوبی به برخی داده شد

باز ممنون

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
فکر نمیکنم پاسخی باشه به شما دوست عزیز بدم جناب p30pool
هرکسی در حد دیدگاه و توان خودش قضیه ای رو درک میکنه و خوشحالم که به حدی رسیدید و با قوانین انجمن آشنا شدین
ما براتون آرزوی موفقیت روزافزون میکنیم

Hosein Err0r

Registered User
لایک‌ها
88
به به
دوست عزیز دیگری هم دارن از کسب و کارشون طرفداری میکنند
برداشت شما خیلی برام جالب بود
یعنی فکرمیکنید کاربر ...
بهرحال این هم نظر جالبیه ! یعنی کاربر تحت فرمان شماست بهرحال
اون میاد سایت شمارو ببینه اما شما براش فروشگاه باز میکنی اونم به حالت پاپ اپ
اگر کاربر میخواد خرید کنه چرا روی بنر کلیک نکنه ؟ چون نمیخواد خرید کنه و شما بزور داری اجناست رو بهش نشون میدی درحالی که هدفش مثلاً دانلود اهنگ بوده یا هرچیزی
واقعاً اگر بخوایم بحث حلال و حرام رو بذاریم کنار
بنظر شما این کار درسته ؟ که شما میاید احترام کاربر رو از بین می برید ؟ اگر اون کاربر نباشه سایت شما 1 ریال ارزش داره ایا ؟ اینه جواب کاربر ؟

بهرحال بحثو گفتگو هست کسی به دل نگیره اینجا
تبادل نظره

جناب

حرام نیست

مثال های بی ربط نزنید لطفا

اینطور مثال بزنید

مثلا کاربر وارد گوگل میشه سرچ میکنه دانلود موزیک

و وارد یه سایت موزیک میشه و موزیک رو با سرعت بالا و کیفیت بالا سریع و اسان دانلود میکنه

خب وبمستر بیچاره سرور رو رایگان گرفته؟ یا مثلا هاستش رایگانه؟

اونم بنده خدا یه پاپ آپ میزاره خب جلو کاربر باز میشه این کاربر هم موزیکشو دانلود کرده و یه نگاه به پاپ اپ میکنه خب مثلا خوشش نمیاد و میبنده

این اقا موزیک دانلود کرده

و اون اقا هم به پولش رسیده

یعنی دو دو طرف از هم استفاده بردن

این کجاش حرامه؟

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
یک کلام از مادر عروس !
چیزیکه خیلی جالبه برای من توجیحات دیگرانه ، واقعاً من فکر میکردم همه مشکل رو میدونن و نهایتاً از ناچاری این کاو میکنند
اما با یک سری توجیه بسیار جالب برخوردم که کلاً دیدگاه منو نسبت به سایت های زرد عوض کرد

متاسفانه برخی دیگر ، تعریفی از کلمه دزدی ندارند و فکر میکنند دزد اونی هست که تو بقالی میاد دونات بلند میکنه ، حالا به خودشون نگاه نمیکنند که روزانه چقدر از حجم کاربران (جمعاً) کسر میکنند بدون اطلاعش

حالا شما میگی درآمد نداریم مجبوریم ، دانشجوییم و ... خب میشه گفت دلیلی داره وگرنه کسی راضی نیست پشت سرش هزاتا فحش باشه ، اما اینکه میای میگی خب کاربر نیاد و... آدم تعجب میکنه !!!! اگر همین کاربرا نبودن که ...

ما امیدواریم این تاپیک به جایی برسه که دوستان پاپ اپ رو کسر کنند از سایتشون ، و کسانی که واقعاً ، واقعاً مجبور هستد بذارند فقط برای مدت کوتاه

همه چی آرومه ......
خواهشا شما جک نگید اینجا بحث جدی داریم دوست عزیز
شما هنوز معنی سایت زرد رو یاد نگرفتی فقط 2 تا جا شنیدی اومدی کلاس بزاری برای ما؟
90% ملت حجمی دارن درست این حجم رو در چه راهی استفاده می کنن؟ ورود به سایت های مختلف که تعداد بالاییش سایت دانلود هست و به صورت رایگان ازش استفاده می کنن
شما که ادعا میکنی میتونی یه سایت دانلود رو با اون هزینه هاش 1سال بالانگه داری تبلیغات و پاپ اپ هم نزاری تازه ؟

درباره تعریف دزدی هم اگر خیلی علاقه به دوسنتنش دارید اون ویندوزیه که در حال حاظر دارید ازش استفاده می کنید و یا حداقل قبلا ازش استفاده می کردید . همون نرم افزار هایی هست که برای پیدا کردن کرکشون هر کاری می کنید .
همه ی دنیا این رسم هست که هر سایتی رایگانه پس چیزایی داره که کاربر خوشش نمیاد و پاپ آپ هم توی 95% همشون مشترک هست بعد شما اومدی خودتو زدی به روشن فکری بحث دزدی و حلال رو میاری وسط؟
شما یه سایت داری پس شرایطش هم خودت مشخص می کنی . کاربر دلیل نداره بخواد برای چیزی که هزینه نمیکنه تازه 4 تا فحش هم میده هرجور راحته کار کنه . خوشش نمیاد نیاد مشکلیه؟
بزرگترین سایت های ایران هم الان از پاپ آپ استفاده می کنن کاربرا هم هیچ مشکلی ندارن اگر دارن میتونن پول بدن از سرویس های حرفه ای که همهجا ریخته استفاده کنن .
خود بنده نشد یه بار از روی اشتباه یه لینک رو به اشتباه بزارم ولی حداقل 5 تا کامنت فحش نیاد . وقتی کاربری که حجم برای فلان قدر هزینه داره و ... به منه وبمستر احترام نمیزاره تازه منت هم به خاطر محتوات رایگانی که داره استفاده میکنه میزاره من چرا باید دلم براشون بسوزه؟ مگه اون ها دلشون میسوزه ؟ شده یه بار من 2میلیون از جیب برای سایت بدم از اونور یوزر بیاد بگه برای تشکر بیا فلان قدر بت کمک می کنم ؟ شده بیاد بگه به خاطر سرویس خوبی که بهم دادی فلان کار رو می کنم؟

اینجا ایرانه
یوزر نه احترام سرش میشه نه چیزی تنها چیزی که بلده این که بیاد تو یه سایت که حتما رایگان باشه و خیلی راحت بتونه استفاده کنه که اگه اینطور باشه خیلی راحت کارش رو انجام میده و به سلامت اگه نه قشنگ 4 تا فحشم بت میده که خودت تو کفش بمونی .
تو سایر کشور ها طرف لینکی که داره میزاره غیر مستقیمه
تازه 4 تا کوتاه کننده هم بهش وصل میکنه
یوزر برای دانلود رایگان 1/3 سرعت مارو هم نداره یا باید پول بده برای سرعت خوب
بعد تازه وبمستر داره از دانلود شدن فایلاش پول در میاره
با این حال پاپ آپاش زیر 2 تا نمیاد بعد شما میای میگی یوزر ایرانی چون هدفش از اومدن تو سایت برای کار دیگه ای هست پس این کار بده ؟
کار یوزر که مفت داره استفاده می کنه بد نیست مائی که برای تامین هزینه سایتمون داریم جون می کنیم خلاف و کار و کافر و فلان و فلانیم؟
لاقل میخواید اظهار نظر کنید یکم فکر کنید ببینید اصلا سر در میارید از قضیه ، تجربه دارید ، بودید تو چنین شرایطی بعد نظر بدید
با چاقو بالا سرتون وایسادن که نظر بدید ؟
شما کلی پول خوری تو این مملکت رو ول کردید اومدید گیر دادید به پاپ آپ کاملا مرسوم مدیر سایتی که ماهانه داره 2 میلیون مفت میده به یوزر هاش؟
شما دیگه تهشید بابا

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
یک کلام از مادر عروس !

همه چی آرومه ......
دوست عزیز اون سایت شتاب که توی امضاتون لینک تاپیکش هست از خودتون هست؟ اگر هست که محض اطلاع شما خودتون در حرام خواری دیگران شریک هستید چون به سایتهای دیگه تبلیغ پاپ آپ دادید اگر از دوستانتون هست هم باز شما دارید به یه مجرم به دیدگاه خودتون البته کمک می کنید برای سایتش تبلیغ بگیره
در کل شما دارید یه نفر که حروم خوری میکنه کمک می کنید که تبلیغ بگیره چون روی سایت ایشون هم یه پاپ آپ باز میشه پاپ آپ هم از سایت عناوین هست !!
حالا اصل کلام :
شما تا حالا سایت پربازدید داشتید؟ همین شتاب که احتمالا از دوستانتون هست سرور ددیکیت ( اختصاصی ) با قدرت داشت ازشون بپرسید چند هزینه ماهیانه سرور میدن؟
اگر سایت پربازدید می داشتید می دونستید با این قیمت دلار هزینه یک سایت پربازدید زیاده ساده ترین راه حل کسب درامد پاپ آپ هست چون دیگه کسی با این هزینه پست زیاد جنس نمیخره تبلیغ هم زیاد نمیدن با سایتها
حالا یه سایت کم بازدید چرا پاپ آپ میذاره با اینکه هزینش کم هست؟ اونهایی که بازدید کم دارن معمولا تازه کار هستن چون صبر ندارن و به دلیل سن کم بودجه ندارن میخوان سریع به درامد برسن تا تشویق به ادامه کار بشن
من زمانی که تهران98 رو داشتم پربازدید هم شده بود اما برای احترام به کاربر پاپ آپ نمیذاشتم اما زمانی رسید که دیگه وجود سایت اصلا توجیهی نداشت و اگر پاپ آپ نمیذاشتم سایت تعطیل میشد
و اما درباره یوزر ایرانی شما چند سال توی اینترنت ایران بودی؟ من 9 سال هست توی اینترنت ایران سایتهای بزرگ و کوچک رو مدیریت می کردم کاملا یوزر ایرانی رو میشناسم شما کافی هست یه مطلب بذاری یوزر زیاد خوشش نیاد یا برای دانلود لینک سرعتش پایین باشه یا اشتباه قرار داده باشی کل جد و عابادت رو به فحش میکشن به نظر شما این کاربر احترامی برای ما قائل میشه که ما احترام قائل بشیم؟ به کاربر ایرانی بگید برای حمایت مالی فلان فایل رو یه هزینه کوچک بدید و دانلود کنید اول یه فحش میدن بهت بعدم میگن دیگه سایت نمیایم! اما کاربر غیر ایرانی به سایتی که ازش استفاده میکنن کمک مالی میکنن با اینکه شاید اون فایل رو صد جای دیگم بذارن و رایگان باشه
اینترنت خارج رو با ایران مقایسه نکنید اونا میتونن تبلیغات گوگل رو بذارن و کسب دارمد زیادی داشته باشن ولی ما نمیتونیم هر سیستمی رو هم بذاریم نصف کلیکها رو نمیشمره مبلغش هم کم هست
در نهایت اول خودتون رو جای وبمستر ایرانی بذارید که برای هزینه هاش باید تلاش کنه برای تشویق ادامه کار باید مشوقی داشته باشه بعد فتوا بدید
ضمناً بنده تمام مطالب بالا رو که گفتم چه غیر ایرانی چه ایرانی تجربه کردم بدون تجربه اظهار نظر نکردم
موفق باشید

بالا