• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كار با سيستمهاي پاپ آپ حرامه? نظر شما چيه? شما استفاده ميكنيد?

hibest

Registered User
لایک‌ها
25
هیچ کس نمیگه ماست من ترشه !

خب وقتی ماست من شیرین هست برای چی بیام بگم ترشه ؟

اگر کسی بهش برخورده اینجا ، من ازش عذر میخوام و معذرت میخوام

شما اومدید کسانی که از پاپ اپ استفاده میکنن رو دزد خطاب کردید ، بعد آخرش مگید اگه به کسی بر خورد عذر میخوام ؟!!!

مثل این میمونه که من به شما بگم دزد ، ولی زیرش بنویسم جناب jackmorfy منظور خاصی نداشتم لطفا نارحت نشو !! جالبه ..

دوستان این همه توضیح دادن و دلیل آوردن ولی مثل اینکه شما نمیخواید قبول کنید که دارید اشتباه میکنید .
شما میگید چون پاپ آپ بدون اجازه کاربر باز میشه و از حجم اینترنت کاربر کم میکنه حرامه و کسانی که استفاده میکنن دزد هستن !

جناب jackmorfy هیچ چیز رایگان نیست

فرض میگیریم شما میخواید توی اینترنت یه مقاله رو سرچ کنید خب برای اینکه بتونید از اینترنت استفاده کیند باید اینترنت خودتون رو شارژ کنید .
حالا اون مقاله رو سرچ میکنید و سایت ها براتون لیست میشن . 10 سایت اول همگی اون مقاله ای که شما دنبالش هستید رو داره .
حالا شما یکی از این سایت ها رو انتخاب میکنید و وارد سایت میشد و مقاله خودتون رو میخونید و ارش استفاده میکنید . به ظاهر شما فکر میکنید که اون مقاله به رایگان در اختیار شما قرار گرفته ولی اینطور نیست!
شما برای خواندن این مقاله دارید هزینه میکنید . هزینه اش هم حجم اینترنتتون هست که برای باز شدن اون سایت و خوندن مقاله ازتون کم شده ..
حالا مدیر سایت هم که اون مقاله رو برای شما گذاشته از بازدید شما کسب درآمد میکنه ... چجوری ؟ با جذب تبلیغات ، با پیشرفت سایت و هر چیز دیگه ای ..
پس میبینید هیچ چیز رایگان نیست و همه چی به طور زنجیره ای به هم وصل شده .

من مدیر سایت هستم و دارم به شما خدمات میدم . حالا برای کسب درآمد توی سایتم تبلیغ میزارم .
بنر یه نوع تبلیغ ، پست ثابت یه نوع تبلیغ ، پاپ آپ هم یه نوع تبلیغ . من به عنوان مدیر سایت مختارم که هرجور که به صلاح سایت هست توی سایتم تبلیغ بزارم شما به عنوان کاربر نمیتونید به کار من ایراد وارد کنید .
خوشتون نیومد میتونید از یه سایت دیگه استفاده کنید .

حالا بحث پاپ اپ که شما دارید میگید حرامه ..
پاپ هم یک نوع تبلیغ هست ( کاری به بد بودنش یا منسوخ بودن یا گوگل ردش کرده یا هر چیز دیگه ای ندارم ) فقط میخوام بگم یک نوع تبلیغ هست
حالا من به عنوان مدیر سایت یه محصول دارم که میخوام اونو توی سایتم برای فروش بزارم .
میتونم به عنوان بنر اونو بزارم .. بنر حجم داره و خب از حجم ترافیکتون کم میکنه
به عنوان پست ثابت بزارم که باز از حجم اینترنتتون کم میکنه .
شما گفتید که پاپ آپ بدون اجازه کاربر باز میشه و از حجم اینترنت کاربر کم میکنه . خب شما هم برای خوندن مطلب مدنظرتون مجبورید که تبلیغات بالای مطلب رو مشاهده کنید . خب این نوع تبلیغ هم به اختیار شما نبود پس هیچ فرقی با پاپ آپ نداره.
حالا من میتونم اون محصول رو به صورت پاپ اپ به شما نشون بدم ... همانطور که گفتم من مدیر مختارم که تبلیغات خودم رو هر جور که مایلم نشون بدم...

فقط میخواستم بگم که پاپ آپ یک نوع تبلیغ هست و مثل بنر یا پست ثابت و یا هر تبلیغ دیگری از حجم اینترنتون کم میکنه . اگه پاپ آپ حرامه پس دیگر تبلیغات هم حرام هستند .

یه مثال دیگه :

شما یک عنوانی رو سرچ میکنید . سایتها براتون لیست میشن ... فرض میگیریم که هیچکدوم از سایت ها پاپ اپ ندارند...
روی سایت اول کلیک میکنید ،حجم این سایت 900 کیلوبایت هست . خارج میشید و وارد سایت دوم میشد حجم این سایت 500 کیلوبایت هست ... خب شما میتونید بگید که سایت اول که 900 کیلوبایت از حجم اینترنتتون رو کم کرد حرام خوره ؟؟؟

خلاصه :

جناب jackmorfy شما برای استفاده از هر سایت یک هزینه رو پرداخت میکنید . اون هزینه مصرف شدن حجم اینترنتتون هست . حالا یکی کمتر یکی بیشتر ... حالا یا با تبلیغات بنری زیاد یا با پاپ آپ... هیچ فرقی نمیکنه شما حجم اینترنتتون کم میشه.
پس شما که کاربر هستید و حجم براتون مهم هست مطمئنا دنبال سایتی میرید که حجم کمتری داره و هیچ کس شما رو مجبور نکرده که از سایتی استفاده کنید که حجم بیشتری رو از شما مصرف میکنه ...

//

من متوجه نشدم که هدف شما از این صحبتها چی هست ؟ اگر از پاپ آپ خوشتون نمیاد موردی نداره ولی حق ندارید بگید حرامه !!
اگر با سیستم های پاپ مشکل دارید موردی نداره ولی حق ندارید به اونها بگید دزد !!

بله پاپ اپ کاربر رو اذیت میکنه ولی از درآمدی که به سایت تزریق میکنه نمیشه گذشت .
شما اگه دلتون به حال یوزر سوخته باید به فکر مدیر سایت هم باشید که داره زحمت میکشه...
میتونستید یه تایپیک باز کنید و به جای اینکه به دیگران تهمت دزدی بزنید ، بحث و تبدل نظر میکردید که چه راه هایی هست که بشه جایگزین پاپ اپ کرد که پول خوبی توش باشه .

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
خواهشا شما جک نگید اینجا بحث جدی داریم دوست عزیز
شما هنوز معنی سایت زرد رو یاد نگرفتی فقط 2 تا جا شنیدی اومدی کلاس بزاری برای ما؟
90% ملت حجمی دارن درست این حجم رو در چه راهی استفاده می کنن؟ ورود به سایت های مختلف که تعداد بالاییش سایت دانلود هست و به صورت رایگان ازش استفاده می کنن
شما که ادعا میکنی میتونی یه سایت دانلود رو با اون هزینه هاش 1سال بالانگه داری تبلیغات و پاپ اپ هم نزاری تازه ؟

درباره تعریف دزدی هم اگر خیلی علاقه به دوسنتنش دارید اون ویندوزیه که در حال حاظر دارید ازش استفاده می کنید و یا حداقل قبلا ازش استفاده می کردید . همون نرم افزار هایی هست که برای پیدا کردن کرکشون هر کاری می کنید .
همه ی دنیا این رسم هست که هر سایتی رایگانه پس چیزایی داره که کاربر خوشش نمیاد و پاپ آپ هم توی 95% همشون مشترک هست بعد شما اومدی خودتو زدی به روشن فکری بحث دزدی و حلال رو میاری وسط؟
شما یه سایت داری پس شرایطش هم خودت مشخص می کنی . کاربر دلیل نداره بخواد برای چیزی که هزینه نمیکنه تازه 4 تا فحش هم میده هرجور راحته کار کنه . خوشش نمیاد نیاد مشکلیه؟
بزرگترین سایت های ایران هم الان از پاپ آپ استفاده می کنن کاربرا هم هیچ مشکلی ندارن اگر دارن میتونن پول بدن از سرویس های حرفه ای که همهجا ریخته استفاده کنن .
خود بنده نشد یه بار از روی اشتباه یه لینک رو به اشتباه بزارم ولی حداقل 5 تا کامنت فحش نیاد . وقتی کاربری که حجم برای فلان قدر هزینه داره و ... به منه وبمستر احترام نمیزاره تازه منت هم به خاطر محتوات رایگانی که داره استفاده میکنه میزاره من چرا باید دلم براشون بسوزه؟ مگه اون ها دلشون میسوزه ؟ شده یه بار من 2میلیون از جیب برای سایت بدم از اونور یوزر بیاد بگه برای تشکر بیا فلان قدر بت کمک می کنم ؟ شده بیاد بگه به خاطر سرویس خوبی که بهم دادی فلان کار رو می کنم؟

اینجا ایرانه
یوزر نه احترام سرش میشه نه چیزی تنها چیزی که بلده این که بیاد تو یه سایت که حتما رایگان باشه و خیلی راحت بتونه استفاده کنه که اگه اینطور باشه خیلی راحت کارش رو انجام میده و به سلامت اگه نه قشنگ 4 تا فحشم بت میده که خودت تو کفش بمونی .
تو سایر کشور ها طرف لینکی که داره میزاره غیر مستقیمه
تازه 4 تا کوتاه کننده هم بهش وصل میکنه
یوزر برای دانلود رایگان 1/3 سرعت مارو هم نداره یا باید پول بده برای سرعت خوب
بعد تازه وبمستر داره از دانلود شدن فایلاش پول در میاره
با این حال پاپ آپاش زیر 2 تا نمیاد بعد شما میای میگی یوزر ایرانی چون هدفش از اومدن تو سایت برای کار دیگه ای هست پس این کار بده ؟
کار یوزر که مفت داره استفاده می کنه بد نیست مائی که برای تامین هزینه سایتمون داریم جون می کنیم خلاف و کار و کافر و فلان و فلانیم؟
لاقل میخواید اظهار نظر کنید یکم فکر کنید ببینید اصلا سر در میارید از قضیه ، تجربه دارید ، بودید تو چنین شرایطی بعد نظر بدید
با چاقو بالا سرتون وایسادن که نظر بدید ؟
شما کلی پول خوری تو این مملکت رو ول کردید اومدید گیر دادید به پاپ آپ کاملا مرسوم مدیر سایتی که ماهانه داره 2 میلیون مفت میده به یوزر هاش؟
شما دیگه تهشید بابا

سخن شما رو تائید میکنم جناب

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
خب وقتی ماست من شیرین هست برای چی بیام بگم ترشه ؟

شما اومدید کسانی که از پاپ اپ استفاده میکنن رو دزد خطاب کردید ، بعد آخرش مگید اگه به کسی بر خورد عذر میخوام ؟!!!

مثل این میمونه که من به شما بگم دزد ، ولی زیرش بنویسم جناب jackmorfy منظور خاصی نداشتم لطفا نارحت نشو !! جالبه ..

دوستان این همه توضیح دادن و دلیل آوردن ولی مثل اینکه شما نمیخواید قبول کنید که دارید اشتباه میکنید .
شما میگید چون پاپ آپ بدون اجازه کاربر باز میشه و از حجم اینترنت کاربر کم میکنه حرامه و کسانی که استفاده میکنن دزد هستن !

جناب jackmorfy هیچ چیز رایگان نیست

فرض میگیریم شما میخواید توی اینترنت یه مقاله رو سرچ کنید خب برای اینکه بتونید از اینترنت استفاده کیند باید اینترنت خودتون رو شارژ کنید .
حالا اون مقاله رو سرچ میکنید و سایت ها براتون لیست میشن . 10 سایت اول همگی اون مقاله ای که شما دنبالش هستید رو داره .
حالا شما یکی از این سایت ها رو انتخاب میکنید و وارد سایت میشد و مقاله خودتون رو میخونید و ارش استفاده میکنید . به ظاهر شما فکر میکنید که اون مقاله به رایگان در اختیار شما قرار گرفته ولی اینطور نیست!
شما برای خواندن این مقاله دارید هزینه میکنید . هزینه اش هم حجم اینترنتتون هست که برای باز شدن اون سایت و خوندن مقاله ازتون کم شده ..
حالا مدیر سایت هم که اون مقاله رو برای شما گذاشته از بازدید شما کسب درآمد میکنه ... چجوری ؟ با جذب تبلیغات ، با پیشرفت سایت و هر چیز دیگه ای ..
پس میبینید هیچ چیز رایگان نیست و همه چی به طور زنجیره ای به هم وصل شده .

من مدیر سایت هستم و دارم به شما خدمات میدم . حالا برای کسب درآمد توی سایتم تبلیغ میزارم .
بنر یه نوع تبلیغ ، پست ثابت یه نوع تبلیغ ، پاپ آپ هم یه نوع تبلیغ . من به عنوان مدیر سایت مختارم که هرجور که به صلاح سایت هست توی سایتم تبلیغ بزارم شما به عنوان کاربر نمیتونید به کار من ایراد وارد کنید .
خوشتون نیومد میتونید از یه سایت دیگه استفاده کنید .

حالا بحث پاپ اپ که شما دارید میگید حرامه ..
پاپ هم یک نوع تبلیغ هست ( کاری به بد بودنش یا منسوخ بودن یا گوگل ردش کرده یا هر چیز دیگه ای ندارم ) فقط میخوام بگم یک نوع تبلیغ هست
حالا من به عنوان مدیر سایت یه محصول دارم که میخوام اونو توی سایتم برای فروش بزارم .
میتونم به عنوان بنر اونو بزارم .. بنر حجم داره و خب از حجم ترافیکتون کم میکنه
به عنوان پست ثابت بزارم که باز از حجم اینترنتتون کم میکنه .
شما گفتید که پاپ آپ بدون اجازه کاربر باز میشه و از حجم اینترنت کاربر کم میکنه . خب شما هم برای خوندن مطلب مدنظرتون مجبورید که تبلیغات بالای مطلب رو مشاهده کنید . خب این نوع تبلیغ هم به اختیار شما نبود پس هیچ فرقی با پاپ آپ نداره.
حالا من میتونم اون محصول رو به صورت پاپ اپ به شما نشون بدم ... همانطور که گفتم من مدیر مختارم که تبلیغات خودم رو هر جور که مایلم نشون بدم...

فقط میخواستم بگم که پاپ آپ یک نوع تبلیغ هست و مثل بنر یا پست ثابت و یا هر تبلیغ دیگری از حجم اینترنتون کم میکنه . اگه پاپ آپ حرامه پس دیگر تبلیغات هم حرام هستند .

یه مثال دیگه :

شما یک عنوانی رو سرچ میکنید . سایتها براتون لیست میشن ... فرض میگیریم که هیچکدوم از سایت ها پاپ اپ ندارند...
روی سایت اول کلیک میکنید ،حجم این سایت 900 کیلوبایت هست . خارج میشید و وارد سایت دوم میشد حجم این سایت 500 کیلوبایت هست ... خب شما میتونید بگید که سایت اول که 900 کیلوبایت از حجم اینترنتتون رو کم کرد حرام خوره ؟؟؟

خلاصه :

جناب jackmorfy شما برای استفاده از هر سایت یک هزینه رو پرداخت میکنید . اون هزینه مصرف شدن حجم اینترنتتون هست . حالا یکی کمتر یکی بیشتر ... حالا یا با تبلیغات بنری زیاد یا با پاپ آپ... هیچ فرقی نمیکنه شما حجم اینترنتتون کم میشه.
پس شما که کاربر هستید و حجم براتون مهم هست مطمئنا دنبال سایتی میرید که حجم کمتری داره و هیچ کس شما رو مجبور نکرده که از سایتی استفاده کنید که حجم بیشتری رو از شما مصرف میکنه ...

//

من متوجه نشدم که هدف شما از این صحبتها چی هست ؟ اگر از پاپ آپ خوشتون نمیاد موردی نداره ولی حق ندارید بگید حرامه !!
اگر با سیستم های پاپ مشکل دارید موردی نداره ولی حق ندارید به اونها بگید دزد !!

بله پاپ اپ کاربر رو اذیت میکنه ولی از درآمدی که به سایت تزریق میکنه نمیشه گذشت .
شما اگه دلتون به حال یوزر سوخته باید به فکر مدیر سایت هم باشید که داره زحمت میکشه...
میتونستید یه تایپیک باز کنید و به جای اینکه به دیگران تهمت دزدی بزنید ، بحث و تبدل نظر میکردید که چه راه هایی هست که بشه جایگزین پاپ اپ کرد که پول خوبی توش باشه .

با سلام
بنده بسیار خوشحالم که افرادی مثل شما پیدا می شند که حداقل بتونند در انجمن به درستی بحث و گفتگو داشته باشند
حقیقتی که در مورد یوزرهای ایرانی هست از کسی پوشیده نیست ! متاسفانه فرهنگ نادرستی که در ایران شکل گرفته یوزر رو بسیار بی ادب و پررو بار آورده
بحث بنده این بود که ما نباید بدون اجازه کاربر براش چیزی باز کنیم ، هرچند کاربر آدم خوب یا بدی بخواد باشه

کاربر وقتی روی ینک شما کلیک میکنه تو گوگل و میاد داخل ، خودش کلیک کرده روی لینک صفحه و هرچیزی در اون صفحه باشه به میل خودش کلیک کرده
اماپاپ آپ میل خودش نیست
این بحث حلال و حرام هم از مورد بالایی میاد ، مسلماً هرجا یوزری ناراحت بشه و بدون اجازش پاپ آپی باز بشه خب عقل حکم میکنه که حرامه
در بین سایت های دوستان PT من سایتی رو دیدم که واردش می شدی مینوشت : اینجا popup داریم و ... اگر نمیخواید خارج بشید
خیلی برام جالب بود ! هر سایتی هزینه های سرسام آور خودش رو داره و راه های درآمد هم زیاده
popup هم یکی از راه های بسیار خوبه
بحث بنده فقط اینه که از هر راهی استفاده میکنیم ، اگر کاربر راضی نیست و بی تفاوته. حداقل ناراضی نباشه

ما دیدیم برخی popup هارو که روی صفه باز میشه ، حالا شما یا کلیک میکنی میبندی یا ویذاری کنار
اونایی رو دیدین که پشت باز میشه ؟ و کاربر متوجه نمیشه ؟
واقعاً این تهشه دیگه. یعنی یه چیزی رو تحمیل کردن به کاربر

سخن نهایی من اینه که ،لز هر روشی برای هر سایتی استفاده میشه فقط طوری باشه که کاربر رو نرجنونه
رضایت کاربر موجب حلال بودن درآمد خواهد شد
چرا که منبع درآمد ما همان کاربر ها هستند

شخصاً سایت هایی رو دیدم که با پر کردن بنرهای فراوان کاربر رو میرنجونند (مثل فارسکیدذ) اما مطالبش برای من اینقدر خوبه که ترجیح میدم واردش بشم و ناچار هستم چون جایی اون مطالب نیست

بنظرم بهتره یک صفحه ای با نام درباره ما و ی همچین چیزهایی بسازیم ، و توش به کاربر حالی کنیم که سایت مخارج داره و اگر چیزی میبینه بنا بر سوء استفاده نیست
اینطور کاربر راضی میشه و درآمدش حلال میشه
البته بر حرام بودنش تائیدی نیست ، اما چرا باشک ؟

هنوزهم تمام دوستان این تاپیک دوستان من هستند ، البته خیلی هاشون خواستن با لحن تند اعلام جنگ بکنند اما دلیلی نداره ، من به شخصه همشون رو دوست دارم و فقط میخوایم راه درستی که دارن میرن رو درست تر برند
از همون اول تاپیک ار بخونید ، من کلمه دزد رو به شخص خاصی خطاب نکردم و بارها عذر خواستم بابت سوء تفاهم

از شما و دوستان هم تشکر میکنم که مضموع رو باز کردید تا برای ما و وبمستران نکات بیشتری داشته باشد

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
وقتی که روزی چند هزار نفر وارد سایتت بشن و رو یه بنرم کلیک نکنن خودت مجبور میشی پاپ آپ بزاری وگرنه از سایت فقط خرج میوفته برات

hibest

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
بنده بسیار خوشحالم که افرادی مثل شما پیدا می شند که حداقل بتونند در انجمن به درستی بحث و گفتگو داشته باشند

سلام
خواهش میکنم

حقیقتی که در مورد یوزرهای ایرانی هست از کسی پوشیده نیست ! متاسفانه فرهنگ نادرستی که در ایران شکل گرفته یوزر رو بسیار بی ادب و پررو بار آورده

موافقم ...
البته همه اینجور نستند . ولی بعضی ها واقعا خیلی پررو هستند . فکر میکنن مدیر سایت نوکر باباشونه ... جوری رفتار میکنن که آدم بعضی وقتها کم میاره...

بحث بنده این بود که ما نباید بدون اجازه کاربر براش چیزی باز کنیم ، هرچند کاربر آدم خوب یا بدی بخواد باشه

کاربر وقتی روی ینک شما کلیک میکنه تو گوگل و میاد داخل ، خودش کلیک کرده روی لینک صفحه و هرچیزی در اون صفحه باشه به میل خودش کلیک کرده
اماپاپ آپ میل خودش نیست
این بحث حلال و حرام هم از مورد بالایی میاد ، مسلماً هرجا یوزری ناراحت بشه و بدون اجازش پاپ آپی باز بشه خب عقل حکم میکنه که حرامه

توی اینترنت و سایتها چیزی به عنوان اجازه وجود نداره ، ( فقط در بعضی موارد )
وقتی وارد سایت میشی هیچ کدوم از تبلیغات سایت با رضایت شما نمایش داده نمیشن .
شما برای خوندن مطلب موردنظرتون باید تبلیغات بالای مطلب رو مجبورا مشاهده کنید.
شما بنر رو از سر اجبار و بدون رضایت مشاهده میکنید اما با اختیار خودتو روی اون کلیک میکنید .
پاپ آپ بدون رضایت شما باز میشه و شما از سر اجبار اون رو مشاهده میکنید اما با اختیار خودتون روی ان کلیک میکنید .
این عدم رضایت کاربر رو نمیتوان به عنوان حرام بودن گذاشت . ما ازش دزدی نکردیم یه چیزی بهش میدیم و یه چیزی ازش میگیریم . مقدار هر چیز هم به سایت ، مدیرش و کاربراش داره .
هر کاربر مختار هست که از هر سایتی که به سودش هست استفاده کنه و مدیر سایت هم مختار هست که شرایط سایتش رو برای کاربر سخت یا آسان و شیرین کنه .

در بین سایت های دوستان PT من سایتی رو دیدم که واردش می شدی مینوشت : اینجا popup داریم و ... اگر نمیخواید خارج بشید
خیلی برام جالب بود ! هر سایتی هزینه های سرسام آور خودش رو داره و راه های درآمد هم زیاده
popup هم یکی از راه های بسیار خوبه
بحث بنده فقط اینه که از هر راهی استفاده میکنیم ، اگر کاربر راضی نیست و بی تفاوته. حداقل ناراضی نباشه

بعضی از کاربرها هر چقدر هم براش زحمت بکشی و بهش حال بدی باز هم راضی نمیشه و سر کوچکترین مسائل جوری کامنت میزاره که تنت میلرزه .
خیلی از کاربرها هم هستند که شرایط رو درک میکنن و مشکلی با تبلیغات ندارند چون میدونن سایت خرج داره و مدیرش داره زحمت میکشه

ما دیدیم برخی popup هارو که روی صفه باز میشه ، حالا شما یا کلیک میکنی میبندی یا ویذاری کنار
اونایی رو دیدین که پشت باز میشه ؟ و کاربر متوجه نمیشه ؟
واقعاً این تهشه دیگه. یعنی یه چیزی رو تحمیل کردن به کاربر

99% هدف این پاپ ها کسب درآمد هست تا معرفی محصول یا هر چیز دیگری ...
بنده از نوع پاپ آپ استفاده میکنم و همانطور که گفتم 99% برای کسب درآمد هست و اگر بخوام چیزی رو معرفی کنم حتما پاپ آپ رو روی صفحه باز میکنم .

سخن نهایی من اینه که ،لز هر روشی برای هر سایتی استفاده میشه فقط طوری باشه که کاربر رو نرجنونه
رضایت کاربر موجب حلال بودن درآمد خواهد شد
چرا که منبع درآمد ما همان کاربر ها هستند

شخصاً سایت هایی رو دیدم که با پر کردن بنرهای فراوان کاربر رو میرنجونند (مثل فارسکیدذ) اما مطالبش برای من اینقدر خوبه که ترجیح میدم واردش بشم و ناچار هستم چون جایی اون مطالب نیست

بنظرم بهتره یک صفحه ای با نام درباره ما و ی همچین چیزهایی بسازیم ، و توش به کاربر حالی کنیم که سایت مخارج داره و اگر چیزی میبینه بنا بر سوء استفاده نیست
اینطور کاربر راضی میشه و درآمدش حلال میشه
البته بر حرام بودنش تائیدی نیست ، اما چرا باشک ؟

الان اوضاع خیلی فرق کرده . همه چیز عوض شده .. الان پول دراوردن از اینترنت و سایت خیلی سخت شده و کار هر کسی نیست .
چند سال پیش خیلی راحت میشد درامد کسب کرد .
الان ایده و نوآوری حرف اول رو میزنه . هرکسی که بتون ایده جدیدی روی سایتش پیاده میکنه میتونه پول خوبی به جیب بزنه ...

هنوزهم تمام دوستان این تاپیک دوستان من هستند ، البته خیلی هاشون خواستن با لحن تند اعلام جنگ بکنند اما دلیلی نداره ، من به شخصه همشون رو دوست دارم و فقط میخوایم راه درستی که دارن میرن رو درست تر برند
از همون اول تاپیک ار بخونید ، من کلمه دزد رو به شخص خاصی خطاب نکردم و بارها عذر خواستم بابت سوء تفاهم

از شما و دوستان هم تشکر میکنم که مضموع رو باز کردید تا برای ما و وبمستران نکات بیشتری داشته باشد

حرف من هم اینه که پاپ اپ کاربر رو اذیت میکنه . خود بنده هم به عنوان یه کاربر اینترنت اکثر وقتها از این پاپ آپ عصابم خورد میشه .
بعضی از سایتها واقعا ... طرف اومده 6 - 7 پاپ روی سایتش گذاشته ! همچنین سایتهایی هستند که باعث شدن کاربرا از پاپ اپ بدشون بیاد .

خود بنده چند سال پیش روی هیچ کدوم از سایتهام پاپ نمیزاشتم چون با نصف بازدید الان 2 برار درامد داشتم . اما الان چی ؟ هزینه نگهداری سایت چند برابر شده .
با سیستم همکاری در فردش کار میکنی ، جنس مزخرف قیمت بالا هزینه پستی بالا ، کاربر هم سفارش نمیده . با هزار زحمت هم یه سفارش میگیریم بعدش میبینیم سیستم دیر ارسال میکنه اون سفارش برگشت میخوره.

الان برای کسب درآمد باید ایده داشت . مثلا مدیر سایت بتونه یه محصول رو خودش تهیه کننه و به کاربراش بده . محصول اختصاصی ...
اگر موافق باشید به جای اثبات کردن حرام و حلال بودن پاپ آپ :دی بیایم در رابطه با جایگزینی پاپ آپ و تزریق درآمد مناسب به سایت بحث کنیم ..

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستانی که میگن ما در حد نظر دینی دادن نیستیم و در حد اظهار نظر کردن در مورد حلال و حرام نیستم توجه کنن که بنده گفتم شاید چندی از دوستان این سوالو از یه عالم پرسیده باشن و بدونن :) منظورم این نبود شما بگید حلاله یا حرام :)

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
دوستانی که میگن ما در حد نظر دینی دادن نیستیم و در حد اظهار نظر کردن در مورد حلال و حرام نیستم توجه کنن که بنده گفتم شاید چندی از دوستان این سوالو از یه عالم پرسیده باشن و بدونن :) منظورم این نبود شما بگید حلاله یا حرام :)

منظور شما رو من متوجه شدم اتفاقا من هم پست ها رو دنبال کردم ببینم ایا نقل قولی از یک مرجع و کارشناس بیاد‌
ولی جواب های داده شده تعجب برانگیز بود. در حد شاخ در اوردن

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
حلاله-سایت مال خودمونه اختیارشوداریم

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
فکر کردن میخواد ؟ ببین اگه حال میده بهت (لذت توش داره) حرامه دیگه .... اگرم لذتی توش نبود نیست .... !

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
واقعاً کند ذهنی هستش که بگه حرامه؟! نه خدایی هستش :|؟

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
به جای بیهوده بحث کردن ( یا شاید بهتر بشه گفت ، کل کل کردن ) نظر سنجی رو واسه تاپیک فعال می کردید و از کاربرا می خواستید که توی نظر سنجی و انتخاب گزینه های ( حرام / حلال / نظری ندارم ) شرکت می کردن و اینطوری نظر جمع رو ملاک قرار میدادین. تا شاید اینطوری مشکلی از مشکلات نت رو حل می کردید.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
ولي واقعن چرا اين دوستان وبمستر زحمتکشمون- که مفت مفت با
عرق جبين اينهمه مطلب مفيد در اختيار ما کاربراي بدبخت اينترنت
نديده قرار ميدن-اين صنعت پاپ اپ رو به عنوان يک خلاقيت فوق العاده در اختيار امثال اميد خان کردستاني قرار نمي دهند؟؟؟؟؟

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
پاپ اپ حلال است ! از هر مرجعی میخواهید سوال فرمایید

مثل تمامی پستر های تبلیغاتی که در شهر مشاهده میکنید ، و یا در منزل شما می اندازند ...

• Like
Reactions: cd3

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
پاپ آپ هم یه نوع تبلیغ هست.... برای سایت.
کاملا حلال...

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
خواهش میکنم

موافقم ...
البته همه اینجور نستند . ولی بعضی ها واقعا خیلی پررو هستند . فکر میکنن مدیر سایت نوکر باباشونه ... جوری رفتار میکنن که آدم بعضی وقتها کم میاره...

توی اینترنت و سایتها چیزی به عنوان اجازه وجود نداره ، ( فقط در بعضی موارد )
وقتی وارد سایت میشی هیچ کدوم از تبلیغات سایت با رضایت شما نمایش داده نمیشن .
شما برای خوندن مطلب موردنظرتون باید تبلیغات بالای مطلب رو مجبورا مشاهده کنید.
شما بنر رو از سر اجبار و بدون رضایت مشاهده میکنید اما با اختیار خودتو روی اون کلیک میکنید .
پاپ آپ بدون رضایت شما باز میشه و شما از سر اجبار اون رو مشاهده میکنید اما با اختیار خودتون روی ان کلیک میکنید .
این عدم رضایت کاربر رو نمیتوان به عنوان حرام بودن گذاشت . ما ازش دزدی نکردیم یه چیزی بهش میدیم و یه چیزی ازش میگیریم . مقدار هر چیز هم به سایت ، مدیرش و کاربراش داره .
هر کاربر مختار هست که از هر سایتی که به سودش هست استفاده کنه و مدیر سایت هم مختار هست که شرایط سایتش رو برای کاربر سخت یا آسان و شیرین کنه .

بعضی از کاربرها هر چقدر هم براش زحمت بکشی و بهش حال بدی باز هم راضی نمیشه و سر کوچکترین مسائل جوری کامنت میزاره که تنت میلرزه .
خیلی از کاربرها هم هستند که شرایط رو درک میکنن و مشکلی با تبلیغات ندارند چون میدونن سایت خرج داره و مدیرش داره زحمت میکشه

99% هدف این پاپ ها کسب درآمد هست تا معرفی محصول یا هر چیز دیگری ...
بنده از نوع پاپ آپ استفاده میکنم و همانطور که گفتم 99% برای کسب درآمد هست و اگر بخوام چیزی رو معرفی کنم حتما پاپ آپ رو روی صفحه باز میکنم .

الان اوضاع خیلی فرق کرده . همه چیز عوض شده .. الان پول دراوردن از اینترنت و سایت خیلی سخت شده و کار هر کسی نیست .
چند سال پیش خیلی راحت میشد درامد کسب کرد .
الان ایده و نوآوری حرف اول رو میزنه . هرکسی که بتون ایده جدیدی روی سایتش پیاده میکنه میتونه پول خوبی به جیب بزنه ...

حرف من هم اینه که پاپ اپ کاربر رو اذیت میکنه . خود بنده هم به عنوان یه کاربر اینترنت اکثر وقتها از این پاپ آپ عصابم خورد میشه .
بعضی از سایتها واقعا ... طرف اومده 6 - 7 پاپ روی سایتش گذاشته ! همچنین سایتهایی هستند که باعث شدن کاربرا از پاپ اپ بدشون بیاد .

خود بنده چند سال پیش روی هیچ کدوم از سایتهام پاپ نمیزاشتم چون با نصف بازدید الان 2 برار درامد داشتم . اما الان چی ؟ هزینه نگهداری سایت چند برابر شده .
با سیستم همکاری در فردش کار میکنی ، جنس مزخرف قیمت بالا هزینه پستی بالا ، کاربر هم سفارش نمیده . با هزار زحمت هم یه سفارش میگیریم بعدش میبینیم سیستم دیر ارسال میکنه اون سفارش برگشت میخوره.

الان برای کسب درآمد باید ایده داشت . مثلا مدیر سایت بتونه یه محصول رو خودش تهیه کننه و به کاربراش بده . محصول اختصاصی ...
اگر موافق باشید به جای اثبات کردن حرام و حلال بودن پاپ آپ :دی بیایم در رابطه با جایگزینی پاپ آپ و تزریق درآمد مناسب به سایت بحث کنیم ..

تشکر بابت پاسخ شیواتون

writer

Registered User
لایک‌ها
80
حرام نیست ولی بیشتر از 2 پاپ مردم ازاریه

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
من شنبه میرم از امام جمعه مسجدمون می پرسم اون احتمالا یکشنبه جواب بده ولی چون من یکشنبه نیستم می مونه واسه دوشنبه ، ولی مشکل اینه که دوشنبه ها امام جمعه مسجدمون نیستش میگن میره جمکران و مرتب میکنه که سه شنبه که مردم میان تر و تمیز باشه پس احتمالا امام جمعه مسجد ما تا چهار شنبه نمیاد، پنج شنبه ام که میره بهشت زهرا ، جمعه ام که سخنرانی داره، ملت و به راه راست هدایت میکنه. من سعیم و کردم نشد ببینید دلتون چی میگه دیگه ، یه هفته است علافمون کردید واسه یه سئوال چرند ...

بالا