هیچ کس نمیگه ماست من ترشه !
خب وقتی ماست من شیرین هست برای چی بیام بگم ترشه ؟
اگر کسی بهش برخورده اینجا ، من ازش عذر میخوام و معذرت میخوام
شما اومدید کسانی که از پاپ اپ استفاده میکنن رو دزد خطاب کردید ، بعد آخرش مگید اگه به کسی بر خورد عذر میخوام ؟!!!
مثل این میمونه که من به شما بگم دزد ، ولی زیرش بنویسم جناب jackmorfy منظور خاصی نداشتم لطفا نارحت نشو !! جالبه ..
دوستان این همه توضیح دادن و دلیل آوردن ولی مثل اینکه شما نمیخواید قبول کنید که دارید اشتباه میکنید .
شما میگید چون پاپ آپ بدون اجازه کاربر باز میشه و از حجم اینترنت کاربر کم میکنه حرامه و کسانی که استفاده میکنن دزد هستن !
جناب jackmorfy هیچ چیز رایگان نیست
فرض میگیریم شما میخواید توی اینترنت یه مقاله رو سرچ کنید خب برای اینکه بتونید از اینترنت استفاده کیند باید اینترنت خودتون رو شارژ کنید .
حالا اون مقاله رو سرچ میکنید و سایت ها براتون لیست میشن . 10 سایت اول همگی اون مقاله ای که شما دنبالش هستید رو داره .
حالا شما یکی از این سایت ها رو انتخاب میکنید و وارد سایت میشد و مقاله خودتون رو میخونید و ارش استفاده میکنید . به ظاهر شما فکر میکنید که اون مقاله به رایگان در اختیار شما قرار گرفته ولی اینطور نیست!
شما برای خواندن این مقاله دارید هزینه میکنید . هزینه اش هم حجم اینترنتتون هست که برای باز شدن اون سایت و خوندن مقاله ازتون کم شده ..
حالا مدیر سایت هم که اون مقاله رو برای شما گذاشته از بازدید شما کسب درآمد میکنه ... چجوری ؟ با جذب تبلیغات ، با پیشرفت سایت و هر چیز دیگه ای ..
پس میبینید هیچ چیز رایگان نیست و همه چی به طور زنجیره ای به هم وصل شده .
من مدیر سایت هستم و دارم به شما خدمات میدم . حالا برای کسب درآمد توی سایتم تبلیغ میزارم .
بنر یه نوع تبلیغ ، پست ثابت یه نوع تبلیغ ، پاپ آپ هم یه نوع تبلیغ . من به عنوان مدیر سایت مختارم که هرجور که به صلاح سایت هست توی سایتم تبلیغ بزارم شما به عنوان کاربر نمیتونید به کار من ایراد وارد کنید .
خوشتون نیومد میتونید از یه سایت دیگه استفاده کنید .
حالا بحث پاپ اپ که شما دارید میگید حرامه ..
پاپ هم یک نوع تبلیغ هست ( کاری به بد بودنش یا منسوخ بودن یا گوگل ردش کرده یا هر چیز دیگه ای ندارم ) فقط میخوام بگم یک نوع تبلیغ هست
حالا من به عنوان مدیر سایت یه محصول دارم که میخوام اونو توی سایتم برای فروش بزارم .
میتونم به عنوان بنر اونو بزارم .. بنر حجم داره و خب از حجم ترافیکتون کم میکنه
به عنوان پست ثابت بزارم که باز از حجم اینترنتتون کم میکنه .
شما گفتید که پاپ آپ بدون اجازه کاربر باز میشه و از حجم اینترنت کاربر کم میکنه . خب شما هم برای خوندن مطلب مدنظرتون مجبورید که تبلیغات بالای مطلب رو مشاهده کنید . خب این نوع تبلیغ هم به اختیار شما نبود پس هیچ فرقی با پاپ آپ نداره.
حالا من میتونم اون محصول رو به صورت پاپ اپ به شما نشون بدم ... همانطور که گفتم من مدیر مختارم که تبلیغات خودم رو هر جور که مایلم نشون بدم...
فقط میخواستم بگم که پاپ آپ یک نوع تبلیغ هست و مثل بنر یا پست ثابت و یا هر تبلیغ دیگری از حجم اینترنتون کم میکنه . اگه پاپ آپ حرامه پس دیگر تبلیغات هم حرام هستند .
یه مثال دیگه :
شما یک عنوانی رو سرچ میکنید . سایتها براتون لیست میشن ... فرض میگیریم که هیچکدوم از سایت ها پاپ اپ ندارند...
روی سایت اول کلیک میکنید ،حجم این سایت 900 کیلوبایت هست . خارج میشید و وارد سایت دوم میشد حجم این سایت 500 کیلوبایت هست ... خب شما میتونید بگید که سایت اول که 900 کیلوبایت از حجم اینترنتتون رو کم کرد حرام خوره ؟؟؟
خلاصه :
جناب jackmorfy شما برای استفاده از هر سایت یک هزینه رو پرداخت میکنید . اون هزینه مصرف شدن حجم اینترنتتون هست . حالا یکی کمتر یکی بیشتر ... حالا یا با تبلیغات بنری زیاد یا با پاپ آپ... هیچ فرقی نمیکنه شما حجم اینترنتتون کم میشه.
پس شما که کاربر هستید و حجم براتون مهم هست مطمئنا دنبال سایتی میرید که حجم کمتری داره و هیچ کس شما رو مجبور نکرده که از سایتی استفاده کنید که حجم بیشتری رو از شما مصرف میکنه ...
//
من متوجه نشدم که هدف شما از این صحبتها چی هست ؟ اگر از پاپ آپ خوشتون نمیاد موردی نداره ولی حق ندارید بگید حرامه !!
اگر با سیستم های پاپ مشکل دارید موردی نداره ولی حق ندارید به اونها بگید دزد !!
بله پاپ اپ کاربر رو اذیت میکنه ولی از درآمدی که به سایت تزریق میکنه نمیشه گذشت .
شما اگه دلتون به حال یوزر سوخته باید به فکر مدیر سایت هم باشید که داره زحمت میکشه...
میتونستید یه تایپیک باز کنید و به جای اینکه به دیگران تهمت دزدی بزنید ، بحث و تبدل نظر میکردید که چه راه هایی هست که بشه جایگزین پاپ اپ کرد که پول خوبی توش باشه .