با سلام .
من
codewhiz
را دانلود نكرده ام و آدرس هم ندارم. در سي دي بوده خريده ام.
حجمش 980 كيلو است.
در حال آپلودش هستم
------------------
سايتي كه دارم آپلود مي كنم 1 ماه نگه مي داره و اگر كسي دانلود نكنه تا يك ماه پاك مي كنه.
همان
rapidshare.de
است.
امروز 25 آذر 1384 است.
امروز اول خرداد 1385 است، به علت دانلود نشدن ديلت شده، مراجعه نكنيد..
در مورد قضيه ويروس هم خودتان مديريت كنيد. من ويروس كش معمولا نصب نمي كنم.
.-------------------------
آپلود شد:
-----------------
وقتي به اين صفحه رفتيد، پايين صفحه يك جدول هست.
داخل جدول يك دكمه
free
هست. بزنيد . مي رود صفحه ديگري. آنجا بايد يك كلمه را از كادري تايپ كنيد و دكمه
start download
را بزنيد.
--------------------
من خودم دانلود كردم الان و آنزيپ كردم و ستاپ را زدم. هيچ مشكلي نبود.
موقع كار با اين اديتور موقع ذخيره بايد پسوند را هم وارد كرد. براي سي++
cpp
براي اسمبلي
asm
---------------------
من يك جاي ديگه هم آپلود كردم. ولي چون بالاي 200 كيلو اجازه لينك نمي داد ، مجبور شدم 9 تكه كنم فايل را، فايلي كه از زيپ كردن كل فايلها حاصل شده بود. بعد تكه 9 را با چسب باز زيپ كردم تا موقع دانلود چسب باز نشه چون اجرايي بود.
پس شما همه را دانلود كنيد . بعد تكه نهمي را از حالت زيپ در بياريد. بعد كل 9 تكه را با فايل چسب ، كه ميشه 10 تكه ، داخل يك پوشه قرار دهيد و روي فايل چسب كليك كنيد تا تكه ها به هم وصل بشوند. بعد آنزيپ كنيد.
----------------------
البته شما مي دانيد ولي براي دوستان ديگه بگم كه اين برنامه فقط يك اديتوره و من چون نميشه از توربو سي عكس بگيرم ازش استفاده مي كنم. چون توربو سي يك برنامه داسي است و نميشه ازش براحتي عكس گرفت.
همان كاري كه براي تهيه سورس با كدوايز ميكنيم با نت پد هم قابل اجراست ولي زيبايي اديتور يك چيز ديگس. مثلا كدوايز كلمات كليدي را آبي مي كنه ولي نت پد چنين كاري نمي كند.
شما مي توانيد از خيلي از برنامه هاي ويندوزي استفاده كنيد تا با توربو سي كار نكنيد. مثلا ويژوال سي. تمام برنامه ها را مي توان به شكل كنسولي با ويژوال سي كار كرد. البته مي دونم كه نصب برنامه اي به بزرگي ويژوال سي شايد زحمت داشته باشه.
من خودم خيلي دنبال برنامه اي بودم كه ويندوزي باشه و بشه باهاش سي كار كرد.
ولي پيدا نكردم. شايد هم اصلا نيست.
.