به نقل از amirhoman :
این کتاب رو اگه با دید انتقادی بخونی و بری سراغ منابعی که معرفی کرده میبینی که غلو زیاد داره . دقیقا عین کتاب ایات شیطانی که دست گذاشته به تاریک ترین نقاط .میبینی که با یه تعصب خاصی نوشته شده . جالبه اگه بدونی تایید چاپ این کتاب توسط امام موسی صدر در لبنان داده شده .
دوست عزيز
نظر شما را به مطلب زير جلب مي كنم :
از تخت پولاد تا بيست و سه سال
دشتي نويسنده چهره ديگري نيز دارد. دشتي مؤلف دو کتاب است که بيش از تمامي آثارش بر شهرت و زندگي او، در واپسين دهه آن (1350-1360)، سايه افکند؛ و احتمالاً در آينده نيز بيش از تمامي آثار دشتي بر نام او سايه خواهد افکند. در اين دو کتاب ابتدا دشتي را منقد "دين مرسوم" مييابيم و سرانجام نفيکننده تماميت اسلام به عنوان دين مبتني بر وحي.
تعارض دشتي با اسلام، ابتدا از برخورد به سنن و ايستارها و باورهاي رايج و بعضاً عاميانه در ميان شيعيان، يا "دين مرسوم"، آغاز شد. از 15 دي 1350 تا 15 دي 1351 در 12 شماره از مجله خاطرات، به مديريت سيفالله وحيدنيا، مطالبي منتشر شد که در آبان 1353 به صورت کتابي بهنام تخت پولاد (204 صفحه)، بدون ذکر نام نويسنده، به چاپ رسيد.
دشتي هيچگاه بهطور رسمي انتساب اين کتاب به خود را نپذيرفت، و بعدها همين رويه را در قبال بيست و سه سال در پيش گرفت، ولي روشن بود که تخت پولاد قلم و نثر دشتي است. تخت پولاد در خارج از کشور با ذکر نام علي دشتي به عنوان نويسنده بارها تجديد چاپ شده و آخرين چاپ آن (2003) به نشر البرز (فرانکفورت) و انتشارات مهر (کلن) تعلق دارد.