به نظر من نوشتن کتاب با این شیوه یعنی جمع آوری مقالات به شکل چاپی یا آنلاین کاملا بیهوده و غیر مفیده می باشد . چرا که :
1- اغلب مقالات به کدنویسی و یا دانلود فایل وابسته است که این بصورت کتاب یا فایل pdf کاملا غیر ممکن است.
2- اغلب مقالات در دوره های مختلف و با انتشار نسخه جدید ام تی نیاز به بروزرسانی دارد که باز این کار در کتاب میسر نیست.
3- نوشتن کتاب به این ترتیب هیچ ضرورتی ندارد و یک دوباره کاری و موازی کاری کاملا غیر مفید است که سودی غیر از تلف کردن وقت افراد ندارد . حالا اگر دوستی با نیت واقعا خیر و بدون هیچ چشم داشتی در صدد بر آمد که این مقالات را بصورت یک جا و کتگوری بندی در بیاورد میتواند این کار را انجام داده و در قسمت
مقالات آموزشی سایت ام تی فارسی درج نماید که همه مقالات در یک محل مشخص و منسجم قرار بگیرد و همچنین قابلیت بروز رسانی داشته باشد .
4-اگر لازم باشد کتابی در زمینه ام تی نوشته شود آنهم نه بصورت جمع آوری مقالات توسط اینجانب خواهد بود که هم قرارداد و هم مجوز رسمی انتشار آنرا از وزارت ارشاد گرفته ام و قرار است به سه زبان و در چند کشور پخش شود ، البته مهندس مظلومی هم در تحریر کتاب شرکت دارد .
5- در مورد اجازه گرفتن هم اگر قرار باشد این مقالات در اینترنت منتشر شود هیچ نیازی به اجازه نیست ولی اگر کتاب چاپی باشد حتما باید با نویسندگان و متجرمین هماهنگ شود .
در مورد مقالات بنده فقط یک شرط کافی است که رعایت شود و آنهم اینکه تمام مقالاتی که در سایت هست مختصا نوشته من است یعنی قبل از من کسی آنها را ننوشته و اگر هم مطالبی مشابه در سایتهای خارجی یا ایرانی هست همه چندین ماه بعد از من انتشار داده اند . و ایده همه آنها مربوط به من است و هرگز انتشار این مقالات به هر شکلی -چاپی یا غیره -را با نام کس دیگری تحمل نمیکنم و اقدام مقتضی را انجام خواهم داد .
ولی انتشار آنها با نام خودم در هر شکلی هیچ نیازی به اجازه و یا حتی اطلاع هم نیست .
در ضمن از نظر من 90 درصد مقالات و مطالب نوشته شده یا ترجمه شده به فارسی چه به لحاظ نوع نگارش آموزشی و چه به لحاظ محتوی مردود هستند (حتی مقالات اولیه خودم).