- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
کسی کتاب گیلگمش را به فارسی لینک نداره.
robert shea بود و robert wilson ...نسخه اصلی رو خوندی دیگه ، چون فکر نکنم ترجمه شده باشن ...به نقل از AzhyDehAk :كتاب The Shining از اثار Stephen King هم جالبه...البته در ژانر Sci-Fi نيست..ولي به خوندنش مي ارزه. چند وقت پيش هم يك رمان خوندم به اسم Valhalla Rising از اثار Clive Cussler البته سبك اين كتاب هم به طور دقيق علمي- تخيلي نيست...ولي با كتاب هايي كه معرفي كرده بودي فكر مي كنم از هر دوي اين رمانها لذت ببري.
اها...الان يادم اومد كه اگر مجموعه داستان هاي The Eye in The Pyramide رو هم پيدا كردي از دست نده. فقط اسم نويسنده هاش يادم نيست.
کارای جان کریستوفر رو میگی ، heaven جان ...به نقل از Heaven :این سه گانه کوه های سپید و . . رو من بچگی هام خوندم هنوز هم توی کفش هستم. یک سه گانه دیگه هم همین نویسینهد انگلیسی داره که به همبن خبی نیست ولی زمین نمیشه گذاشت. کسی خونده؟
البته Sci-Fi نیست ولی تخیلی تا بخواید.
به نقل از seymour :robert shea بود و robert wilson ...نسخه اصلی رو خوندی دیگه ، چون فکر نکنم ترجمه شده باشن ...
]
کارای جان کریستوفر رو میگی ، heaven جان ...
عجب بانمکبه نقل از Heaven :آره عزیزم. دقیقا همین رو می گم. خیلی حال کردم که می شناختی. آقا من یه تابستون که دبستان بودم. اینو توی کتابخونه کانون پرورش فکری دیدم. همون ورز هم از صدا وسیما اومدده بودن فیلم برداری. هی به ما می گفتن نمی دونم برید اون طرف بعد بدوید به سمت دوربین و کتاب هاتون رو تکو.ن بدید!! من هم توی بحر کتاب اصلا روی کره زمین نبدوم که. خلاصه ریدم توی کار اونا. فکرش رو بکن همه رو جمع می کرن منم با کتابم می کردن توی جمعیت. بعدش آقای کاگردان: "همه ساکت دوربین آماده صدا . حرکت" بعد دستش ر ومی اورد پایین همه می دوئیدن من سیخ وایساده اون وسط تا گردن توی کتاب. خلاصه وضعیتی بود!!!!
ما هم همین طور ... ما هم همینطور ...به نقل از Heaven :فدات شم سیمور دلم تنگ شده بود!!!
منظورت " راما " نیست ؟به نقل از Heaven :... سی کلارک رو می پرستیدم به خصوص چهار گانه "مایا" (البته اگر اسمش درست سادم باشه). ر
به نقل از H.P :اين سه گانه كوه هاي سفيد از كيه ؟ سبكش چيه ؟
ميخوام بخرمش !
به نقل از seymour :البته اینجا اکثر دوستان آسیموف رو ترجیح می دن ظاهرا ...
به نقل از easter :دوست عزیز H.P
یک پیام خصوصی برایتان فرستادم.
همونطور که دوستمون گفتن از جان کریستوفر هستش. کوه های سفید، شهر طلا و سرب، و یه چیز دیگه که یادم نیست.به نقل از H.P :اين سه گانه كوه هاي سفيد از كيه ؟ سبكش چيه ؟
ميخوام بخرمش !