اتفاقا داداش منم تعصبی روی هری پاتر نداره ...کتابای دارن شان از هری پاتر خیلی بهتره
من توی نمایشگاه اینو دیدم (نمی دونم الان چند جلدش اومده بیرون البته) ... به نظرم اومد که ترجمه خیلی جالبی نداره ... داستانش جذابه ؟ ... (می خواستم واسه داداشم بگیرم)من به شما کتاب های warcraft که خیلی هم مشهور هستند معرفی میکنم.
در ضمن اگر انگلیسی هم می خونین و اینترنت پر سرعت هم دارید داخل utorrent تایپ کنید sience fiction حدود 5g کتاب یک جا برای دانلود گذاشته
من توی نمایشگاه اینو دیدم (نمی دونم الان چند جلدش اومده بیرون البته) ... به نظرم اومد که ترجمه خیلی جالبی نداره ... داستانش جذابه ؟ ... (می خواستم واسه داداشم بگیرم)
مرسی ... بعد یه سوال دیگه : اگه بازی رو بازی نکرده باشه ، می تونه با کتاب ارتباط برقرار کنه ؟ ...آره داستانش خیلی جالبه . البته باید از جلد اولش بخونی چون بعضی جاها از شخصیت ها و اتفاق هایی که داخل جلدهای قبل افتاده استفاده می کنه . راستی این کتاب در اصل 7 جلد هست که 4 جلد اولش رو یک نویسنده و 3 جلد دیگه رو یکی دیگه نوشته. ولی در کل داستان خیلی جالبی داره.
مرسی ... بعد یه سوال دیگه : اگه بازی رو بازی نکرده باشه ، می تونه با کتاب ارتباط برقرار کنه ؟ ...
کتابای دارن شان از هری پاتر خیلی بهتره
داستاناش خوبه اما در كل خيلي سطحي تر از هري پاتره