athlon64x2
Registered User
به نقل از amin-moein :تو سایت comcorderinfo امتیاز تصویری که به هر دوشون داده 8.5 است کیفیت تصویر در نور کم هم به هر دو 6 داده
پس میشه بگین به چه دلیل شما کیفیت gs400 رو بسیار بهتر از hc 1000 میدونید
در مورد کیفیت ساخت من خودم رشه الکترونیک هستم و دوره کار اموزی خودم رو توی یکی از همین تعمیر گاههای دوربین میگذرونم
سیستم مکانیکgs 40i میشه گفت که تقریبا شبیه دور بینهای ارزون قیمت پاناسونیک مثل gs35 میباشد که البته این در مورد دوربینهای سونی هم صدق میکنه به عنوان مثال سونی pc1000 و hc 20 دارای مکانیک کاملا شبیه به هم میباشند که البته بسیار هم منطقی چون یک شرکت برای دوربینهای خانگی یک بار متحمل هزینه طراحی میشه
اما در مورد کیفیت ساخت جای هیچ شکی نیست که مکانیک پاناسونیک مکانیک ضعیفی داره برای مثال هداشون دارای گپهای ضعیفی میباشند گایدهای و همچنین پایه های گاید ضعیفی دارند این مشکل بسیار زیاد توی دوربینهای پاناسونیک دیده شده
در مورد lcd ها شون هم که این دیگه زبان زد خاص وعام lcd که روی دوربین مثلا hc 20سونی هست کیفیتش بالا تر lcd دوربین gs400 میباشد به عنوان نمونه همین سایت camcorder info امتیازی که به lcd hc20 داده 9 میباشد در صورتی که به lcd gs400 امتیاز 8 داده
البته من هم با نظر شما موا فق ام hc1000 دوربین موفقی نبود pc1000 هم همین جور واین ناشی از ضعف سونی در مدیریت اش بود ودر مقابل پاناسونیک دارای مدیریت بسیار زیرکانه میباشد
ممنونم از اطلاعاتي که در اختيارم گذاشتيد
متاسفانه من سررشته اي در زمينه مکانيک و الکترونيک ندارم و مسلما تجربه و دانش شما بيشتر از من هست. ببينيد دوربين خود من hc1000 هست و اين دوربين رو حدود 7 ماه پيش خريدم 1700 و حدود 20 ساعت هم با اون فيلم گرفتم. توي همون لينکي که دوستمون اشاره کردن يکي از اعضاي سايت gs400 رو پيشنهاد داده بودن که البته من به اون توصيه توجهي نکردم و چون به دوربينهاي سوني اعتقاد داشتم يکي گرفتم با اينکه حدود 150 هم بيشتر پرداختم. همون زمان پسر عموي من gs400 گرفت.تقريبا در تمام مراسم همزمان فيلم گرفتيم و چيزي که در مورد کيفيت تصوير گفتم تفاوتي بود که به عينه ميبينم. دوربين اون تصوير بهتري ميگيره و الان هم دلم نمياد اين دوربين خودمو که حداکثر 600 700 ميخرن بفروشم. اما تفاوت ها
کيفيت صدا که اصلا در موردش بحثي نيست نميدونم چرا اين سايت مقايسه نکرده ولي gs400 ميکروفون زوم داره و کاراييش عاليه براي hc1000 بايد همين ميکروفون که در اين سايت نشون داده شده رو جدا بخريد که اينجا هم پيدا نميشه. کنترل دستي hc1000 افتضاحه يعني هيچي به معني واقعي هيچي نداره. از يک وايت بالانس مينيمم گرفته يا حتي سرعت شاتر و قطر دياف . زومش هم که عملا پله پله اي ميشه . اون lcd هم نميدونم چقدر براي شما مهمه ولي با اين وضعيت منوهاي سوني بدون هيچ دکمه اي يک فيلم بگيريد و ميبينيد همون lcd بزرگ پاناسونيک بسيار کاراتره . اون حلقه دور لنز پاناسونيک که واقعا کار باهاش راحته همه چيز دست آدمه و مکانيسم فيلمشم از بالاست و مجبور نيستيد دوربينو از سه پايه باز کني واسه عوض کردن فيلم. به هرحال hc1000 دقيقا همونجوري که در اين سايت نوشته يک اسباب بازي گرونقيميته واسه افراد مبتدي که ميخوان يک دوربين داشته باشن که start کنن و فيلم با کيفيت خوب بگيرن. يک قدم بيشتر هم نميتونيد باش بريد.
اگر واقعا به اين دوربين علاقه داريد و gs400 با زمان کار مساوي و بسيار تميز يا نو داريد با ميل معاوضه ميکنم.
حق با شماست اگر نوشته بودم "کاراتر" شايد بهتر ميبود به هر حال gs400 بسيار بسيار کاراتر و مقداري در تصوير و و خيلي در صدا باکيفيت تر است. اين هم دقيق دقيق