• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** كسب درآمد اتوماتيك- كاملا واقعي + سند برداشت ****

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
آپديت شد (94/11/15)

>> 5 برداشــت موفـــق در عرض 7 روز

*** لينك ثبت نام سايت***

سايت جديد كسب درآمد بصورت اتوماتيك
پرداخت به پرفكت ماني، اوكي پي و پايير ( اتوماتيك فوري)
*** جوايز روزانه سايت براي همه كاربران:
1- جايزه روزانه براي خريد درخت ميوه براي كسب امتياز 24 ساعته و اتوماتيك
2- جايزه كامل كردن نقشه گنج هر 10 ساعت 1 قسمت
3- جايزه واريز به حساب روزانه براي برداشت
4- جايزه واريز به حساب خريد بصورت 2 بار در روز

در ابتدا زبان سايت رو از روسي به انگليسي تغيير بديد.
بعد از ثبت نام شما صاحب يك درخت ميوه ميشيد كه بصورت ساعتي ميوه ميده و ميوه ها هر زمان قابل فروش و تبديل به پول براي اكنت هستش.
پرداخت سايت از طريق حساب پايير بصورت فوري هستش براي باز كردن حساب پايير مي تونيد از لينك زير استفاده نماييد:

ثبـــــت نــــام در حســــــــاب پايـــــيـــــر payeer

سند برداشت من در اولين روز:

ggg.PNG

لينك ثبت نام سايت

Last edited:
  • Like
Reactions: OVH

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
ساده ترين روش كسب درآمد از اين سايت بصورت زير است: در پنل سمت چپ حساب كاربري:
seedlings==> fruit warehouse ==> collect all
بعدش هم در همون پنل چپ اكانت seedlings و انتخاب trade shop و گزينه sell all . فقط اول به ارزش پولي ميوه ها توجه كنيد كه صفر نباشه.
2- انتخاب بونوس در پنل كناري و استفاده از جايزه هاي روزانه و ساعتي و ....

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز پول رو چه جوری از پیر چنج میکنید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من عضو شدم برادر
یک آموزش قرار بده عزیزم بدونیم چی به چیه ! از کجا شروع کنیم با چه استراتژی جلو بریم
دمت گرم

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
من عضو شدم برادر
یک آموزش قرار بده عزیزم بدونیم چی به چیه ! از کجا شروع کنیم با چه استراتژی جلو بریم
دمت گرم
توضيحات اوليه در اين پست گذاشته شده :
ساده ترين روش كسب درآمد از اين سايت بصورت زير است: در پنل سمت چپ حساب كاربري:
seedlings==> fruit warehouse ==> collect all
بعدش هم در همون پنل چپ كاربري دوباره انتخاب seedlings و انتخاب trade shop و گزينه sell all . فقط اول به ارزش پولي ميوه ها توجه كنيد كه صفر نباشه.
2- انتخاب بونوس در پنل كناري و استفاده از جايزه هاي روزانه و ساعتي و ....
** در قسمت بونوس شما با كليك روي daily bounos مبلغي رو جايزه مي گيريد كه به حساب خريد شما اضافه ميشه. براي خريد درخت ميوه
** باز در قسمت بونوس شما با كليك روي bonuse on display مبلغي رو جايزه مي گيريد كه به حساب برداشت شما اضافه ميشه. output
** باز در قسمت بونوس شما با كليك روي bonuse for exprience شما مبلغي رو جايزه مي گيريد كه به اكانت خريد شما اضافه ميشه. براي خريد درخت ميوه.
** باز قسمت پونوس شما با كليك روي treasure map يه نقشه گنج هستش كه معمولا هر 10 ساعت مي تونيد يه كليك روي هر قسمتش داشته باشيد تا رنگ نقشه كاملا روشن بشه و جايزه كامل كردنش رو بگيريد.
** در قسمت seedlings شما از قسمت farm مي تونيد درخت ميوه بخريد. واحد پولي سايت روبل هستش.
** seedlings==> fruit warehouse ==> collect all هر 10 دقيقه مقدار ميوه كسب شده قابل انتقال به فروشگاه سايت براي تبديل به پول هستش.

** فقط حواستون باشه مقدار پولي اون صفر نباشه worth: 0.00

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیزط چه جوری از پیر برداشت بزنم میشه در مورد برداشت هم کمک کنید من زیرمجموعه شما شدم

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
دوست عزیزط چه جوری از پیر برداشت بزنم میشه در مورد برداشت هم کمک کنید من زیرمجموعه شما شدم
سلام. براي برداشت به پايير اگر هنگام ثبت نام شماره حساب وارد كرده باشيد.
وقتي موجودي به حساب output در انتهاي پنل كاربري شما اومد روي conclusion كليك كنيد و بعدش AUTO PAYMENT PAYEER كليك كنيد.
و در آخر روي دكمه CONTINUE CHECKOUT كليك كنيد و در قسمت Your Payeer-wallet: شماره حساب پايير وارد كنيد و book car-payment رو بزنيد.

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون منظورم اینه که از حساب پیر چه جوری باید به ریال تبدیل کنم

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
من الان shopping 4.30
outpoutam 0.04 است چه جوری باید نهال بخرم در مورد موجودی هم توضیح بدید ممنون

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
چرا شما از جوايز روزانه سايت استفاده نكرديد؟؟
آيا شما ميوه ها رو براي تبديل به پول فروختيد؟؟
شما با اولين جايزه مي تونيد برداشت كنيد..
اون مقداري كه تو shopping هستش براي خريد نهاله .
حداقل برداشت گمونم 0.25 باشه .
مطالب آموزشي سايت رو كامل بخونيد.
** در قسمت بونوس شما با كليك روي daily bounos مبلغي رو جايزه مي گيريد كه به حساب خريد شما اضافه ميشه. براي خريد درخت ميوه
** باز در قسمت بونوس شما با كليك روي bonuse on display مبلغي رو جايزه مي گيريد كه به حساب برداشت شما اضافه ميشه. output
** باز در قسمت بونوس شما با كليك روي bonuse for exprience شما مبلغي رو جايزه مي گيريد كه به اكانت خريد شما اضافه ميشه. براي خريد درخت ميوه.
** باز قسمت پونوس شما با كليك روي treasure map يه نقشه گنج هستش كه معمولا هر 10 ساعت مي تونيد يه كليك روي هر قسمتش داشته باشيد تا رنگ نقشه كاملا روشن بشه و جايزه كامل كردنش رو بگيريد.
** در قسمت seedlings شما از قسمت farm مي تونيد درخت ميوه بخريد. واحد پولي سايت روبل هستش.
** seedlings==> fruit warehouse ==> collect all هر 10 دقيقه مقدار ميوه كسب شده قابل انتقال به فروشگاه سايت براي تبديل به پول هستش.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان روشهاي متنوعي براي كسب درآمد تو اين سايت وجود داره. سعي كنيد از همش استفاده كنيد.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

عزیز وارد این بخش که میشم هر چی روی Go to the farm کلیک می کنم وارد نمیشه ؟!

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
برای خریدنهال پیغامی میاد که باید برای خرید نهال سهام نهال جمع اوری کنیم منظورش چیه ؟چجوری نهال خرید کنیم.
و اینکه روشهای دیه کسب درامد در سایت هم توضیح می دهید.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283

عزیز وارد این بخش که میشم هر چی روی Go to the farm کلیک می کنم وارد نمیشه ؟!
براي ورود به اين قسمت بايد وقتي روي قسمت farm از پنل تون كليك كرديد. بايد ** بلافاصله روي
GO TO THE FARM كليك كنيد تا منوي خريد درخت ها براي شما ظاهر بشه.

• Like
Reactions: OVH

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
برای خریدنهال پیغامی میاد که باید برای خرید نهال سهام نهال جمع اوری کنیم منظورش چیه ؟چجوری نهال خرید کنیم.
و اینکه روشهای دیه کسب درامد در سایت هم توضیح می دهید.
احتمالا منظور شما از سهام همون قسمت shoping در پايين پنل هستش كه بوسيله جوايز روزانه مي تونيد پرش كنيد براي خريد.
روشهاي كسب درآمد از سايت در پست هاي ابتداي تاپيك ذكر شده است:

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
ایا خرید نهال ها اجاره ای هست یا دایمی؟

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
چه جوری باید نهال اناناس/موز/هندوانه را خریداری کنیم
چون زده صفر
با اینکه بودجه برای خرید هست.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من در مورد ریفرال خیلی توش تحقیق کردم به نتیجه ای هم نرسیدم فقط اینکه
اگر بین 12 روز تا 3 ماه فعال باشه یک هدیه بهت میدن
ریفرالهایی که می گیریم دائمی هستند ؟ یا اینکه بعد از یک ماه از خود به خود پاک میشن چون یک جا هم نوشته بود partner in month !
منظورش تعداد پارتنر ها در ماه هست یا اینکه ... !
ریفرال ها دائمی هستند و همیشه نهال , درخت و ... که ازشون به دست میاری باقی می مونه ؟

بالا