• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** كسب درآمد اتوماتيك- كاملا واقعي + سند برداشت ****

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سند برداشت جديد من:

nalon.PNG

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
پرداختهاي سايت بصورت فوري و سريع در حساب واريز مي شود.

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
روبل حساب پاییر چطور به دلار تبدیل میشه؟

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
با تجربه ای که دارم 99.99% این سایت ها (سرمایه گذاری های پر بازده HYIP) از روش پونزی استفاده میکنن و دیر یا زود پولتون رو میخورن.
روش کار هم اینطوریه پول رو از شما میگیرین سود رو میدن به یکی دیگه و بلعکس، فقط پول رو جابجا میکنن و هیچ کار خاصی نمیکنن، وقتی ورودی سایت زیاد میشه همه پول رو برمیدارن و میرن.
پیشنهاد میکنم اگه توی پونزی سرمایه گذاری میکنید سعی کنید توی سایت هایی که تازه راه اندازی شدن پول بریزید و مقداری که میتونید از دست بدید رو وارد این سایت ها کنید.
توی بیشتر از 100 تا سایت پونزی پول ریختم و همشون بعد از حداکثر یک ماه تبدیل به کلاه برداری شد.
صرفا قصد اطلاع رسانی داشتم چون دیدم افرادی میلیون ها تومن پول توی این سایت ها از دست دادن به امید اینکه سود بالا روی پولشون بگیرن.

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
با تجربه ای که دارم 99.99% این سایت ها (سرمایه گذاری های پر بازده HYIP) از روش پونزی استفاده میکنن و دیر یا زود پولتون رو میخورن.
روش کار هم اینطوریه پول رو از شما میگیرین سود رو میدن به یکی دیگه و بلعکس، فقط پول رو جابجا میکنن و هیچ کار خاصی نمیکنن، وقتی ورودی سایت زیاد میشه همه پول رو برمیدارن و میرن.
پیشنهاد میکنم اگه توی پونزی سرمایه گذاری میکنید سعی کنید توی سایت هایی که تازه راه اندازی شدن پول بریزید و مقداری که میتونید از دست بدید رو وارد این سایت ها کنید.
توی بیشتر از 100 تا سایت پونزی پول ریختم و همشون بعد از حداکثر یک ماه تبدیل به کلاه برداری شد.
صرفا قصد اطلاع رسانی داشتم چون دیدم افرادی میلیون ها تومن پول توی این سایت ها از دست دادن به امید اینکه سود بالا روی پولشون بگیرن.

این سایت 2 ساله داره کار میکنه پس با اون سایتهایی که شما دیدی ظرف یک ماه اسکم شدن فرق داره.

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
این سایت 2 ساله داره کار میکنه پس با اون سایتهایی که شما دیدی ظرف یک ماه اسکم شدن فرق داره.
زمان تبدیل به اسکم شدن هم بستگی به میزان اعضا و مقدار سودی که بهتون میده داره.
مثلا اگه این سایت طی 3 ماه پول خودتون رو برگردونه و بعد از اون به سود میرسه خیلی زمان میبره تا تبدیل به اسکم بشه و معمولا منتظر میمونن تا یک نفر یک رقم بالا واریز کنه بعدش به بهانه های مختلف سایت رو میبندن
به طور کلی فقط اطلاع رسانی کردم، پونزی در کوتاه مدت میتونه سود ده باشه ولی در بلند مدت ضرر میکنید.
مثلا همین چند روز پیش خودم توی سایت https://flexybit.com بیشتر از سی دلار سود کردم ولی از همون طرف توی سایتی به نام Marlive حدود صد دلار از دست دادم! یعنی عملا 40 دلار ضرر دادم

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
زمان تبدیل به اسکم شدن هم بستگی به میزان اعضا و مقدار سودی که بهتون میده داره.
مثلا اگه این سایت طی 3 ماه پول خودتون رو برگردونه و بعد از اون به سود میرسه خیلی زمان میبره تا تبدیل به اسکم بشه و معمولا منتظر میمونن تا یک نفر یک رقم بالا واریز کنه بعدش به بهانه های مختلف سایت رو میبندن
به طور کلی فقط اطلاع رسانی کردم، پونزی در کوتاه مدت میتونه سود ده باشه ولی در بلند مدت ضرر میکنید.
مثلا همین چند روز پیش خودم توی سایت https://flexybit.com بیشتر از سی دلار سود کردم ولی از همون طرف توی سایتی به نام Marlive حدود صد دلار از دست دادم! یعنی عملا 40 دلار ضرر دادم

اين سايت هايپ HYIP نيست. سايت هاي هايپ نوعي از سايت هاي سرمايه گذاري هستن كه بعد از زمان مشخصي سودي رو به شما پرداخت مي كنن . اما اين سايت برنامه اي براي دادن سود در يك دوره ي مشخص رو به كسي نداره.
يك سايت كسب درآمد عادي هستش مثل هزاران سايت غير هايپي دنياي وب كه دارن فعاليت مي كنن.

Homa297135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سرمایه گذاری مطمئن با کمترین ریسک
امروز یکی از معتبرترین سایت های سرمایه گذاری با عمری نزدیک به 2 سال به شما عزیزان معرفی می شود.
همیشه این نکته را بخاطر بسپارید که سایتهایی که سودهای بالا پیشنهاد می دهند قابل اعتماد نیستند. بهترین روش بررسی سایتهای سرمایه گذاری بررسی آنها از طریق سایتهای هایپ مونیتور است. این سایت در میان برترین سایتهای سرمایه گذاری با ریسک پایین است.

سایت های مانتیتورینگ :
www.goldpll.com
www.hyipnews.com

توضیح :
این سایت دارای حداقل میزان سرمایه پذیری یک دلار است و بصورت هفتگی به شما سود 105% می دهد . بطور مثال با یک سرمایه 100 دلاری بصورت هفتگی 5 دلار به شما سود می دهد. که در ماه 20 دلار خواهد بود.
لینک ورود به سایت :

ریسک :
تمامی سایت های سرمایه گذاری ریسک دارند. توصیه من به شما این است که با رقم های پایین سرمایه گذاری کرده و از سود حاصله اقدام به افزایش سرمایه کنید.
موفق باشید.

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
سایت خوبیه فعلا که برداشت داره

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
ما باید چجوری معارفه خریداری کنیم ؟کسی میدونه؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سرمایه گذاری مطمئن با کمترین ریسک
امروز یکی از معتبرترین سایت های سرمایه گذاری با عمری نزدیک به 2 سال به شما عزیزان معرفی می شود.
همیشه این نکته را بخاطر بسپارید که سایتهایی که سودهای بالا پیشنهاد می دهند قابل اعتماد نیستند. بهترین روش بررسی سایتهای سرمایه گذاری بررسی آنها از طریق سایتهای هایپ مونیتور است. این سایت در میان برترین سایتهای سرمایه گذاری با ریسک پایین است.

سایت های مانتیتورینگ :
www.goldpll.com
www.hyipnews.com

توضیح :
این سایت دارای حداقل میزان سرمایه پذیری یک دلار است و بصورت هفتگی به شما سود 105% می دهد . بطور مثال با یک سرمایه 100 دلاری بصورت هفتگی 5 دلار به شما سود می دهد. که در ماه 20 دلار خواهد بود.
لینک ورود به سایت :

ریسک :
تمامی سایت های سرمایه گذاری ریسک دارند. توصیه من به شما این است که با رقم های پایین سرمایه گذاری کرده و از سود حاصله اقدام به افزایش سرمایه کنید.
موفق باشید.

سلام دوست گرامي.
قرار دادن يك موضوع يا تبليغات در يه موضوع ديگه انجمن باعث بهم ريختگي انجمن و سر درگمي اعضا ميشه.
**لطفا براي موضوع خودتون يه تاپيك يا موضوع جديد تو انجمن بسازيد.**

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
ممنون از معرفیه این سایت.

سایت خوبیه فعلا که برداشت داره

سلام
ما باید چجوری معارفه خریداری کنیم ؟کسی میدونه؟

سلام. منظور شما كدوم سايت هستش؟
كاربر HOMA297135 با ايجاد موضوع جديد تاپيك رو نا منظم كرده.

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
من در مورد سایتی که شما معرفی کرده بودید نوشتم سایت خوبی هست thebest-fruitfarm

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
ایا در امد تو این سایت برای شما ها هم تغییر کرده و کم شده؟
چون برای من از روزی 125روبل به 12روبل کاهش یافته؟ وهمچنین 108 روبل تو حسابم داشتم پرداخت زدم ولی 5.25 روبل واریز شده؟
علتش چیه راهنمایی کنید.

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
استارتر عزیز مدال هایی که روزانه سایت میده به چه دردی میخوره و.چه جوری ازشون استفاده کنیم

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
من هم درخواست 4 رویل دادم اما پرداخت نکرد تغییر دادم 1 روبل 1 روبلو پرداخت کرد پرداختی هاش به مشگل خورده یا نه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
قوانین رو بخونید حتما
برداشت بیشتر از 120 روبل در مجموع و یا در یک بار باعث میشه 50000 میوه = 1 روبل بده و در ضمن 95 درصد هم برای برداشت کارمزد می گیرند
یعنی اگر روزانه 10 روبل در بیارید 0.5 روبل بهتون پرداخت می کنه
در حال حاضر فقط سعی کنید تعداد نهال ها رو بالا ببرید و برداشت نداشته باشید
این بلا سر بنده اومده امیدوارم بعد از 1 ماه دوباره فیکس بشه و 5000 میوه = 1 روبل بشه که بتونم نهال جمع کنم !!! ( اون موقع برداشت نمی کنم و راحت در ماه به 10 الی 12 تا درخت آناناس میرسم و ماه های بعدی چند برابر میشه و بعد از اون میشه برداشت های سنگین کرد )
الان هم تقریبا روزی یکبار 1 نهال از Bonus Lotto دارم هدیه می گیرم

هر کاری می کنید فعلا برداشت نکنید

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از راهنماییتون

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون
یعنی برداشت نکنیم و میوه نفروشیم فقط میوه جمع اوری کنیم؟
این کارمزد برای همه هست و موقتی ؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
فعلا میوه که جمع میشه و 10 دقیقه یکبار برداشت می کنید رو بفروشید و پولش رو Exchange کنید و باهاش نهال اضافه کنید
بازم میگم فعلا برداشت انجام ندید و فقط باغتون پیشرفته تر کنید
ابتدا 10 نهال Orange سپس 10 نهال Banana و ... که باید اینا رو Hyper Farm بخرید

بالا