با تجربه ای که دارم 99.99% این سایت ها (سرمایه گذاری های پر بازده HYIP) از روش پونزی استفاده میکنن و دیر یا زود پولتون رو میخورن.
روش کار هم اینطوریه پول رو از شما میگیرین سود رو میدن به یکی دیگه و بلعکس، فقط پول رو جابجا میکنن و هیچ کار خاصی نمیکنن، وقتی ورودی سایت زیاد میشه همه پول رو برمیدارن و میرن.
پیشنهاد میکنم اگه توی پونزی سرمایه گذاری میکنید سعی کنید توی سایت هایی که تازه راه اندازی شدن پول بریزید و مقداری که میتونید از دست بدید رو وارد این سایت ها کنید.
توی بیشتر از 100 تا سایت پونزی پول ریختم و همشون بعد از حداکثر یک ماه تبدیل به کلاه برداری شد.
صرفا قصد اطلاع رسانی داشتم چون دیدم افرادی میلیون ها تومن پول توی این سایت ها از دست دادن به امید اینکه سود بالا روی پولشون بگیرن.
زمان تبدیل به اسکم شدن هم بستگی به میزان اعضا و مقدار سودی که بهتون میده داره.این سایت 2 ساله داره کار میکنه پس با اون سایتهایی که شما دیدی ظرف یک ماه اسکم شدن فرق داره.
زمان تبدیل به اسکم شدن هم بستگی به میزان اعضا و مقدار سودی که بهتون میده داره.
مثلا اگه این سایت طی 3 ماه پول خودتون رو برگردونه و بعد از اون به سود میرسه خیلی زمان میبره تا تبدیل به اسکم بشه و معمولا منتظر میمونن تا یک نفر یک رقم بالا واریز کنه بعدش به بهانه های مختلف سایت رو میبندن
به طور کلی فقط اطلاع رسانی کردم، پونزی در کوتاه مدت میتونه سود ده باشه ولی در بلند مدت ضرر میکنید.
مثلا همین چند روز پیش خودم توی سایت https://flexybit.com بیشتر از سی دلار سود کردم ولی از همون طرف توی سایتی به نام Marlive حدود صد دلار از دست دادم! یعنی عملا 40 دلار ضرر دادم
سرمایه گذاری مطمئن با کمترین ریسک
امروز یکی از معتبرترین سایت های سرمایه گذاری با عمری نزدیک به 2 سال به شما عزیزان معرفی می شود. همیشه این نکته را بخاطر بسپارید که سایتهایی که سودهای بالا پیشنهاد می دهند قابل اعتماد نیستند. بهترین روش بررسی سایتهای سرمایه گذاری بررسی آنها از طریق سایتهای هایپ مونیتور است. این سایت در میان برترین سایتهای سرمایه گذاری با ریسک پایین است.
سایت های مانتیتورینگ :
www.goldpll.com
www.hyipnews.com
توضیح :
این سایت دارای حداقل میزان سرمایه پذیری یک دلار است و بصورت هفتگی به شما سود 105% می دهد . بطور مثال با یک سرمایه 100 دلاری بصورت هفتگی 5 دلار به شما سود می دهد. که در ماه 20 دلار خواهد بود.
لینک ورود به سایت :
![]()
ریسک :
تمامی سایت های سرمایه گذاری ریسک دارند. توصیه من به شما این است که با رقم های پایین سرمایه گذاری کرده و از سود حاصله اقدام به افزایش سرمایه کنید.
موفق باشید.
ممنون از معرفیه این سایت.
سایت خوبیه فعلا که برداشت داره
سلام
ما باید چجوری معارفه خریداری کنیم ؟کسی میدونه؟