• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** كسب درآمد اتوماتيك- كاملا واقعي + سند برداشت ****

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
این که گفتید درست؟ایا در امد شما ها هم کم شده؟
یعنی در امد زیر 125 شامل این قانون نمیشه؟
ولی درامد روزانه از 130 به 13 در روز تغییر کرده و دیگه ارزش فروختن نداره چون توی 1 ماه هم یک دونه نهال هندوانه هم نمیشه خرید؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من Bonus زیاد می گیرم روزانه نهال هم زیاد دارم از بخش Hyper Farm
یعنی شما این میزان برداشت نداشتید و الان محدود شدید
یعنی شما الان 50000 میوه = 1 روبل دریافت می کنید ؟ یا 5000 = 1 روبل ؟ اگر اینطور شده پس کلا قانونش رو تغییر دادند تا با اینکار کاربر رو ملزم به پرداخت مبالغ هنگفت بکنند که اون موقع بازم براشون کاری نداره و سهام رو باز بی ارزش می کنند مثلا 100000 میوه = 1 روبل در نتیجه توصیه می کنم فقط مبلغی ناچیزی واریز کنید که Bonus ها فعال بشند از Bonus ها روزانه خیلی در میارید.
بنده الان ساعتی 2.25 روبل Bonus میگیرم و چندین Bonus خوب دیگه چه از مدال و چه از بونوس معمولی

قوانین و بخش News رو هر روز مطالعه بفرمائید تا ببینیم در ماه آینده وضعیت سهام به چه شکل درمیاد.

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
من الان 13 روبل درامد دارم قبل قانون 30بود
اینجوری که بمونه یه سال طول میکشه فقط سرمایه را که ریختی برداشت کنی
قوانیین جدید را خوندم در کل متوجه نشدم منظورش؟تا125 درامد 5000=1 و بالای 125 در روز 50000=1 ؟
منطقی نیست؟
چه معنی داره اینطوری باشه؟

big1280

Registered User
لایک‌ها
8
منظورم 130 بود اشتباه تایپ کردم درامد روزانه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
والا چه عرض کنم ! یه جور کلاه برداریه دیگه شما رو اول گول میزنند که این میزان بریزی اینقدر برداشت و ... و بعد از اون یک قانون جدید میارند و پول رو بالا می کشند حالا شما باید حداقل 6 ماه زحمت بکشی و بعد از اون 6 ماه زمان میبره که پولتونو به دست بیارید

کلا تلاش در سایت های استخراج و ... که نیاز به واریز دارند همینه بنده 39 دلار هزینه اکانتم کردم و فقط تا الان 3 دلار برداشت کردم
البته از جیبم که نبود از بخشی از سرمایه ای بود که از بت به دست آورده بودم ولی به هر حال توی جیب من بود دیگه در نتیجه ضرر به حساب میاد
کلا سرمایه گذاری در سایت های هایپ همین مشکل رو داره بنده در حال حاضر 6 تا هندوانه دارم ولی هیچ استفاده ای نداره !
23 روبل در روز از سهام میوه به دست میارم که 95% کمیسیون برداشت گذاشته در نتیجه درآمده روزانه بنده جهت برداشت چیزی حدود 0.77 روبل هست. یعنی 150 هزار تومن پول ریختم که بتونم روزانه 41 تومن برداشت کنم :D آخر کلاه برداریه ها
این روس ها هم که به خدا و ... اعتقادی ندارند کلا کلامون پس معرکه اس :D

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
راه برداشته شدن محدودیت رو درون help و خود قوانین نوشته
من خودم حاضرم سرمایه بذارم رو این پروژه .

فقط اگر عزیزی پیدا بشه که یک سری متن رو در این سایت برام ترجمه درست و حسابی کنه که مطمئن بشم من خودم حاضرم واریز 8000 روبل رو انجام بدم
لطفا پیام خصوصی بدید
یا همین جا عنوان کنید

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سند برداشت جديد من:

loken20000.PNG

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز ممنون سایت خوبی هست منم چند تا برداشت داشتم از این سایتها بیشتر معرفی کنید از دوست عزیز OVH هم تشکر میکنم اطلاعات خوبی در اختبار ما قرار دادن

بالا