hhrrmm
Registered User
- نوشتهها
- 115
- لایکها
- 16
خارجیش هست باید بگردی پیدا کنی دیگهفکر نکنم 10 تا سایت معتبر که بشه بی دردسر اینجوری ازشون درامد کسب کرد وجود داشته باشه .
من زیاد دنباتش بودم چند تا پیدا کردم
خارجیش هست باید بگردی پیدا کنی دیگهفکر نکنم 10 تا سایت معتبر که بشه بی دردسر اینجوری ازشون درامد کسب کرد وجود داشته باشه .
جالب بودولی من میگردم دنبال یه کسب درآمد بهتر که ترفند و این چیزا هم نخواد.به نظر من میترا رنک هم اگه میخواد به کاربرهاش احترام بزاره باید حداقل این گیرکردن ها رو درست کنه،اینطوری افراد بیشتری هم عضو میشن.
یکی شو بگو!؟خارجیش هست باید بگردی پیدا کنی دیگه
من زیاد دنباتش بودم چند تا پیدا کردم
ترفندو پ خ کن من 10 تاشو بهت میگمیکی شو بگو!؟
کشتی مارو با این میترا رنک برادر!این خبر رو قبلاً برام ارسال شده بود از سایت میترا :
» سرورهای اختصاصی برای میترا رنک !
وب سایت میترا رنک به سرورهای اختصاصی ایران سرور، روی دیتاسنترهای پارس آنلاین منتقل شد تا علاوه بر رفع مشکلات ورود به سایت کاربران و انجام بازدید خودکار روان، سرعت بارگذاری سایت نیز تا 4 برابر افزایش یابد.
در ضمن متوجه موضوعی شدم تعداد کاربرای سایت 30000 نفر است. اون آمار قبلیم برای گذشته بوده که بروز نشده. و اینکه شرکت میترا هر ماه به فعالترین عضوش 50000 تومن جایزه میده البته فقط یکبار به هر کاربر اعطا میشه.
سایت ماهان سورف یه سری بزنمعرفی سایت یه چیز عام هست عین این میمونه که منم سایت میترارو معرفی نمیکردم
صفحه قبل در موردش توضیح دادم:general602:سایت ماهان سورف یه سری بزن
ایرانی هم هست
بیت کوین، تبلیغات کلیکی، سورف ... همشون بدترین روش های کسب درآمد دنیان!واقعا ارزش داره این سایتها یه کم فکر کنید چقدر تو چند ساعت کاسبید .به نظر من دیگه دوران اینا گذشته اگر واقعا دنبال درامد هسید لااقل برید تو کار بیتکوین زمان کمتر درامد بیشتر و یه چیزی که هست شاید امروز مثلا 1 دلار از بیت کوین به دست بیارید ولی ارزشش هی بیشتر و بیشتر میشه پیشبینیها میگه یه روزی قیمت بیتکوین 98000 دلار هم میرسه یا داگ کوین به دست بیارید کلا بیفتید تو کار کوین حتی اگر بیت کوین رو در ماه 3 دفعه خرید و فروش کنید لااقل ماهی 100 دلار ازش در میاد به خاظطر نوسانات و هیچ وقت ضرر توش نیست پس وقت و حجم برا این سایتا نزارید یه کم فکر کنید
سلام
من یک vps دارم و الان گذاشتم روی میترا رنک. به نظرتون روزانه چقدر درآمد دار؟.یعنی روزانه چند تا صفحه رو رفرش میکنه؟
خواهشممنون که جواب دادید.
میشه یه سایت خارجی معتبر surf هم معرفی کنید؟
سایت معتبر خارجی توی این زمینه من هم پیدا نکردم حتی توی ایران فقط همین میتراست که نسبتاً معتبره.ممنون که جواب دادید.
میشه یه سایت خارجی معتبر surf هم معرفی کنید؟
یکی میترارنک هست که معتبره یکی دیگه هم آی آر بازدید ! روز به روز داره پیشرفت میکنهسایت معتبر خارجی توی این زمینه من هم پیدا نکردم حتی توی ایران فقط همین میتراست که نسبتاً معتبره.
اگه چیزی پیدا کردید به ما هم بگید. موفق باشید
الان نگاه کردم میشه امتیاز بازدید جمع کرد و به سایر کاربرا فروخت این سایتم پول بده نیست. مثل پی سی رنک میمونه.