shahabshahab
Registered User
- نوشتهها
- 319
- لایکها
- 164
سلامسلام میترا در بهترین حالت چقدر میشه درامد داشت؟ با هزینه برا ضریب
کلا ماهی چقدر میشه اگه 100 بدیم
ممنون از راهنمایی دوستان
من تو هر دو با لینک شما عضو شدمدر حال حاضر webboostup.com و taksurf.com پیشنهاد میشن،از سایت وب بوست آپ برداشت داشتم.تک سورف هم مال خودشونه.
در صورت تمایل با لینک من عضو بشید:
وب بوست آپ
تک سورف
ضمنا سایت وب بوست آپ اگه ایپی ایرانی داشته باشید درآمدتون 2 برابر هست.حدود 40,000 در ماه.تک سورف رو از نظر ایپی چک نکردم ولی با ایپی خارجی حدود 20,000 تومن در ماه درآمد دارید حدودا.
من تو هر دو با لینک شما عضو شدم
هدفم آوردن ویزیتور به سایتم هست نه کسب درآمد
برا هر یک بازدید از سایت دیگران یه بازدید به سایت خودم میفرسته؟ یا کمتره؟
وضعیت پشتیبانیش چه جوریه خوبه شما استفاده کردید
سلام دوستان من دوتا سیستم دارم میشه با یکیش فیلتر شکن وصل کنم یک اکانت بسازم و با اون یکی هم با ای پی اصلیم یک اکانت دیگه بسازم کلا مشکلی داره این حرکت ؟
برای میترارنک میگم
یه سوالسلام دوستان من دوتا سیستم دارم میشه با یکیش فیلتر شکن وصل کنم یک اکانت بسازم و با اون یکی هم با ای پی اصلیم یک اکانت دیگه بسازم کلا مشکلی داره این حرکت ؟
برای میترارنک میگم
با وی پی اس میشه کار کرد چند سایت خارجی که با وی پی اس میشه کار کرد معرفی میکنیداز سایت اول برداشت داشتم - اما سایت های دیگه چون تازه اشنا شدم هنوز به مقدار برداشت نرسیدم - احتمالا همشون پرداختی دارند چون تم سایت هاشون همه شبیه هم هستش مال یک شرکت باید باشند
درضورت امکان اسم سایتهای دیگر رو هم معرفی میکنیدالبته من در كنار سايت هاي ديگه اينكارو ميكنم كه حدودا 6 تايي ميشن
ديدم هر مبحثي توي کسب درآمد يه تاپيک مخصوص داره گفتم اين تاپيک رو بزنم که Auto SUrf هم که منبع درآمدي خوبي هست هم از پراکندگي در بياد. هر کسي هر سايت Auto Surf خوبي رو که ميشناسه اينجا مطرح کنه و مشکلاتي و تغييراتي که تو هر سايت هست رو اينجا مطرح کنيد تا هم يه منبع خوب اطلاعاتي داشته باشيم هم از زياد شدن تاپيک ها جلوگيري کنيم.
فتوکپي عزيز ممنون ميشم اگه تاپيک رو گيره کني.
یوبی پشتیبانیش چطوره ؟ شما از اینجا سرویس گرفتین ؟
از کاربرای قدیمی میترا هستن و پشتیبانیشون هم خوبه، خودمم درحال حاضر 3 تا سرویس ازشون دارم و راضیم.یوبی پشتیبانیش چطوره ؟ شما از اینجا سرویس گرفتین ؟