جناب احمدی همون طور که به من برای طراحی پیشنهاد دادید و من به علت کمبود وقت رد کردم بهتره از خود من بخواهید که یک طراح خوب بهتون معرفی کنم.به نقل از ahmadi_ws :سلام دوستان.
من حاضرم اساسي سر كيسه رو هم شل كنم و يه نفر پيدا بشه يه قالب براي من طراحي كنه.
اگه كسي هست اعلام آمادگي كنه كه من مذاكراتش رو باهاش آغاز كنم.....
اينم بگم كه اصلن چيز خاص و پيچيدهاي نميخوام. صرفا يه قالب شيك و قشنگ براي يه وبلاگ. همين![]()
خیلی دارم جلوی خودم رو میگیرم که ...به نقل از boreir :سلام
متاسفانه با وجود اينكه من چند بار خواهش كرده بودم اما يك بار ديگه (كه اميدوارم براي آخرين بار باشه) تايپيكي كه من زده بودم توسط چندتا از بچه هاي ام تي موضوعيتش تغيير پيدا كرده!!!
نميدونم چرا و به چه علت اما هر موقع كه يك تايپيك زدم مورد استفاده ديگران قرار گرفته!![]()
دوست عزيز جناب آقاي احمدي (كه هيچ شناختي ازتون ندارم) هرچه سريعتر تايپيكي با عنوان: من سر كيسه را شل خواهم كرد و قالب ميخواهم. را در انجمن ام تي ايجاد كنيد تا مشكلتون توسط كاربران فعال انجمن مورد ارزيابي قرار بگيره.
البته اگر ايجاد تايپيك رو بلد نيستيد ميتونيد با من تماس بگيريد: boreir_hosseini@yahoo.com
متاسفانه ما ايراني ها عادت كرديم كه در داغيه تنور سريع نون رو بچسبونيم.
دخالت ايشون مثل تعيين نرخ ميون دعوايه يه جماعته!!![]()
ديگران رو نميدونم ولي خودم تا به حال تو هيچ تايپيكي قصد سوء استفاده از موضوع تايپيك رو نداشتم و هيچ موقع دخالت بي جا نكردم!
:hmm:
پس هرچه سريعتر براي پيدا كردن طراح قالب تايپيك جديدي رو درست كنيد.
اين رو هم ميدونم كه اينجا يك محيط عموميه اما پي گير دو بحث كه به شدت با هم فرق دارند در يك تايپيك اصلا و ابدا امكانپذير نيست. (به خصوص هدف بنده و اين دوست عزيز از زمين تا آسمون با هم فرق داره)
براي بار آخر. (انشاءالله):hmm:
آره ... منم از محمد بیشتر انتظار داشتم ...به نقل از kamiar :منظورم اینه که انتظار بیشتری میرفت محمد
بابک ! من بهت پراويت زدم !به نقل از babakweb :آره ... منم از محمد بیشتر انتظار داشتم ...
یعنی با توجه به طراحیهای قبلیت در انتظار چیز بهتری بودم. این قالبت زیاد در حد و شان تو نیست.
به نقل از babakweb :خیلی دارم جلوی خودم رو میگیرم که ...
به هر حال ...
اول برو یاد بگیر که تایپیک نیست و تاپیک هستش.
دوم برو یاد بگیر که «داغیه تنور» نیستش و «داغی تنور»هستش.
سوم برو لحن صحبت یاد بگیر.
چهارم برو ببین آقای احمدی چه کسی هستش بعد باهاش صحبت کن. لازم نیست شما به ایشون تاپیک زدن یاد بدی چون اگه بحث یاد دادن باشه اون کسی که یاد باید بده شما نخواهی بود!
پنجم این که هنوز هم نمیدانم شاهد چطور به شما کمک میکند.
ششم این که عجب !!!
شاهد شما هم توی این دعوا متهمی!به نقل از Shahedr :اه ! بازم شما دوتا افتاديد به جون هم !![]()
بس کنين ديگه !![]()
به نقل از kamiar :شاهد شما هم توی این دعوا متهمی!
سریعا خودتو معرفی کن و تا اطلاع ثانوی از پی تی خارج نشو!![]()
من الان بهت يه پراويت ديگه زدم !به نقل از boreir :آقا جان كدوم دعوا اخه!!!!!!!!!!!!!!!
چي ميگين شما؟
اگه يه نگاهي به تاپيك هاي قديمي من بندازين ميبينيد كه هميشه اين بنده خدا تو كار من دخالت كرده!!
من كه مرض ندارم پامو بگذارم رو دم ملت كه جيغشون در بياد!!
من فقط از خودم دفاع كردم. دفاع مقدس بيد:lol:
به نقل از kamiar :ب به خاطر ارزش و اعتبار پی تی دست از این کارها بردارید!
نذارید اینجا هم مثل خیلی جاها به گند کشیده بشه.
به نقل از boreir :ما پي به ارزش پي تي برديم.![]()
و ارزش ها را پايمال نخواهيم كرد.![]()
تا پاي جان خواهيم ايستاد و پي تي را سرافراز خواهيم كرد.
بي خيال.
من از اين به بعد سعي ميكنم كه خيلي اهميت ندم.
آره.
فكر كنم بي خيالي طي كردن بهتر باشه..
:happy:
دقیقا همینطور بود!به نقل از Shahedr :خوب ! مثکه ماجرا به خير و خوشي تموم شد !
برسيم به مبحث تاپيک !
يکي مثکه واسه سايتش قالب ميخواست !
به نقل از boreir :سلام
متاسفانه با وجود اينكه من چند بار خواهش كرده بودم اما يك بار ديگه (كه اميدوارم براي آخرين بار باشه) تايپيكي كه من زده بودم توسط چندتا از بچه هاي ام تي موضوعيتش تغيير پيدا كرده!!!
نميدونم چرا و به چه علت اما هر موقع كه يك تايپيك زدم مورد استفاده ديگران قرار گرفته!![]()
دوست عزيز جناب آقاي احمدي (كه هيچ شناختي ازتون ندارم) هرچه سريعتر تايپيكي با عنوان: من سر كيسه را شل خواهم كرد و قالب ميخواهم. را در انجمن ام تي ايجاد كنيد تا مشكلتون توسط كاربران فعال انجمن مورد ارزيابي قرار بگيره.
البته اگر ايجاد تايپيك رو بلد نيستيد ميتونيد با من تماس بگيريد: boreir_hosseini@yahoo.com
متاسفانه ما ايراني ها عادت كرديم كه در داغيه تنور سريع نون رو بچسبونيم.
دخالت ايشون مثل تعيين نرخ ميون دعوايه يه جماعته!!![]()
ديگران رو نميدونم ولي خودم تا به حال تو هيچ تايپيكي قصد سوء استفاده از موضوع تايپيك رو نداشتم و هيچ موقع دخالت بي جا نكردم!
:hmm:
پس هرچه سريعتر براي پيدا كردن طراح قالب تايپيك جديدي رو درست كنيد.
اين رو هم ميدونم كه اينجا يك محيط عموميه اما پي گير دو بحث كه به شدت با هم فرق دارند در يك تايپيك اصلا و ابدا امكانپذير نيست. (به خصوص هدف بنده و اين دوست عزيز از زمين تا آسمون با هم فرق داره)
براي بار آخر. (انشاءالله):hmm:
به نقل از ahmadi_ws :سلام دوست عزيز!
ظاهرا تو اين ايامي كه من فرصت نكردم به اين تاپيك سر بزنم دعوايي كه ظاهرا شروع كنندهش هم پست من بوده تموم شده و رفته و من هم اصلا و ابدا قصد ندارم دوباره سر دعوا رو باز كنم.
اما لازم ميدونم يه نكته رو به اين دوست عزيزم بگم كه من اصلا و ابدا قصد چسبوندن نون تو داغي تنور رو نداشتهم و ندارم.
علت اينكه تو تاپيك اختصاصي شما هم اومدم و پست زدم اين بود كه اصلا دلم نميخواد وقتي تاپيك با محتويات تكراري و نامهاي متفاوت ايجاد كنم. من از اول قصد داشتم يه تاپيك مجزا در اين خصوص ايجاد كنم. اما وقتي سرچ كردم و ديدم كه چندين تاپيك با محتويات يكسان اما نامهاي متفاوت.
بازهم اگه جسارت شد عذر ميخوام:lol:
و حالا برگرديم سراغ دعوا:lol: :lol:
قالب من چيشد؟![]()
به نقل از boreir :گرفتم چي شد.
اين خيلي خوبه. تاپيك تكراري فقط حجم صفحات رو زياد ميكنه و باعث ميشه كاربران بين دو تاپيك تكراري الكي تقسيم بشن.
شايد كار شما درست بوده.![]()
به هرحال اميدوارم كه موفق باشيد.