منتخب بازارچه

كلاس بانك هاي اطلاعاتي

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان
دوست عزيز بابك جان
شما مي توني سيستم عامل Win98 رو با Internet Explorer 6 به روز کني و فکر مي کنم که مشکل شما حل بشه
زيرا اين مشکل براي زماني که Code Page سيستم عامل شما شناسايي نشه
اين کار رو بکن اگه حل نشد وباره روش فکر مي کنيم
با تشکر

قربان شما
MHa
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
راستي بابك جان
زياد نگران اين موضوع نباش چون من هم خيلي وقت ها اين مشكل رو دارم و اون هم بخاطر همون Code Page چون برنامه هاي که من مي نويسم چندين کاربر کار مي کنند البته با سيستم هاي مختلف اين مشکل رو بعضاً تو کار ها مي بينم من با به روز کردن اين مشکل رو ديگه تو اونا نمي بينم تو هم سعي کن که با سيسم عامل هاي جديدتر از ٢٠٠٠ کار کني
بابا ما هم يکم به روز باشيم سيستم عامل ٩٨ اون هم عربي خيلي قديمي شده
:hmm: :eek:
باز اگه توضيح بيشتر خواستي پيغم بذار

قربانت
MHa
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلامي دوباره به دوستان عزيز
خب برسيم به درس
:happy:
;)
خب ما ابزار هاي طراحي را آموزش داديم
ولي يك فرم از نظر راحتي بايد از كمترين وضيت كليد زني و كمترين Data Entery (ورد اطلاعات) هاي تکراري برخوردار باشد بس فرم هاي خود را بايد در صورت امکان با Cobo box پر کنيم و فيلد هاي محاصباتي و خود پر شونده دور از دست رس کار بر قرار دهيم
يکي از اين فيلد ها فيلد سکونس دار يا اعداد پشت سر هم (Auto Namber) است که با ست کردن دورنامه Tab Stop به وضعيت روشن (True) اين کار انجام پذير است

:blink:
:lol:
تا اين جا رو داشته باشد تا بعد

قربان شما
MHa
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
راستي دوستان
امروز تو شركت بابت كاري با مدير واحد رايان صحبت كردم كه بانكي براشون طراحي كنم كه از نظر سابقه كاري براي اولين بار است و اگه بتونم تموم كنم به قدرت بزرگي دست پيدا مي كنم و مي تونم بالاخره تو واحد كامپيوتر و درست اون جايي كه ميخواهم جا كنم واي خيلي كار سختيه مخصوصا جلوي اون هيولاهاي كامپيوتر :eek: :wacko:
تو رو خدا برام دعا كنيد

دوستار همه شما
مهدي
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
سلام مهدي جان
منظور من دقيقا در اكسس بود به طور مثال sample هاي خود اكسس كه وقتي باز ميكني خودش مثل يه اپليكيشن عمل ميكنه راستي يه اپليكيشن تحت اكسس نوشته بشه به تنهايي ميتونه اجرا بشه يعني بدون نصب اكسس
 

b_amighi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2003
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
0
اين قضيه اشكال در تايپ فقط تحت شرايطي كه نوشتم وجود داره و براي اين نوشتم كه شايد كمكي بكنه, وگرنه روي سيستم من مشكلي نيست.
ضمنا اون PM رو كه برات فرستادم خوندي؟
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به دوستان عزيز
علي جان
ببين دوست عزيز شما بايد به وسيله چندين فرم اول بايد مثل سمپل هاي خود اکسس منو درست کنيد سپس اولين فرم رو که در واقع شروع کننده کار به عنوان شروع شونده برنامه است انتخاب کنيد
چطوري؟
خوب شما بعد از اتمام کار منو بندي, بايد نام فرم اوليه خود را که مي خواهيد در شروع کار برنامه باز نمايش داده شود را به ياد بسپاريد سپس به منوي زير برويد:
Tools>Start Up...
خوب حالا شما بايد نام فرم رو که به خاطر سپرديد از بخش Display Form/Page: انتخاب کنيد سپس اگه نمايش خود بانک اطلاعاتي مزاحمتي براي شما ايجاد مي کند دو راه وجود دارد که اولين آن برداشتن چک, جعبه چک زيرين Display Form/Page: به مضمون زير است
Display Database Window
روش دوم آن با کد نويسي در روال فرم اول است که اين روش بانک اطلاعاتي را مخفي نمي کند بلکه در پايين صفحه جمع مي کند که توضيح روش آن اگه اجازه بدهي بماند براي زماني که به دوستان عزيز اين تاپيت توضيح مي دهم

قربان شما
MHa
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان
بابک جان
برات PM گذاشتم يک نگاه بنداز
:D :cool: ;)

قربان شما
MHa
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان عزيز علاقه مند به بانك اطلاعاتي
بدليل مشكلي كه براي سرور سرويس دهنده اتفاق افتاده بود مدتي از شما دوستان دور مونده بوديم كه بازگشتيم
يك خبر خوب براي دوست عزيزمون آقا بابك هم دارم
اگه مشكلش حل نشده پيغام بذاره

قربان شما
MHa
 

b_amighi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2003
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
0
سلام
يه PM برات نوشتم :)
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان عزيز
بابك جان پيغامتو ديدم منتظر باش
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
مهدي جان در مورد داده هاي lookup wizard يه توضيح بده كه مثلا در مورد كد دهي هم ميشه ازش استفاده كرد يانه فرض كن ميخواي توي يه فايل دريافت و پرداخت ها رو نگهداري كه هر كدوموم مربوط به يه چيزي ميشه مثلا پرداخت قسط ، دريافت وام ، دريافت ماهانه و .... كه ميخواي بدوني اين پرداخت بوده يا دريافت به علاوه از چه نوعي بوده ميشه اينكار رو بدون تعريف يه فايل ديگه (اصطلاحا نرملايز كردن) و با كمك اين نوع دادخ انجام داد
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان
بابك جان عزيز
تو آخرين صحبتي كه با دوستم داشتم يك حرف منطقي زد كه من هم قبول كردم وهم قبلاً ازش استفاده كرده بودم البته نه تو صفحات وب توضيحي كه داد اين بود كه مي گفت براي سايت هاي اين چنيني اول بايد چند تايي جدول (Table) تعريف كرد بعد تو آخرين جدول چيزي نبايد بنويسيم بعد هر موقع كه احتياج پيدا كرديم به وسيله اون آخرين جدول (Table) يك جدول اضافه مي كنيم بعد تو يكي مونده به آخرين جدول اطلاعات جديدمونو مي نويسيم بعد از مدتي كه صفحه خيلي بزرگ شد مطالب رو آرشيو بندي مي كنيم و رديف هاي مورد نظر را انتقال داده و رديف رو پاك مي كنيم.
مزيت اين كار اين كه اولاً به راحتي اين نوشته ها رو كنترل كرد و ثانياً اين كه به راحتي براش جستجو گذاشت و اين كار با SQL و my sql قابل انجامه مثل سايت گوگل كه از اين طريق استفاده مي كنه و بدي اين كار اينه كه تمام صفحت به صورت جدولي ميشه كه برايرفع مشكل ميشه از جداول رنگ پس زمينه استفاده كرد كه در اين وضعيت حتي جدول ها هم ديده نمي شوند.
ولي من يك نظر ديگه دارم.
چرا شما صفحه ها تو چندصفحه اي نمي كني يعني براي هر قسمت يك صفحه ايجاد كني و سر تيتر هر صفحه رو هم كه به يك موضوع خاص مربوط ميشه بزاري تو يك پايگاه داده اي. اين جوري دو مزيت هست كه قابل بحثه اول اين كه به راحتي مي توني براش جستجو كني بعد نتيجه جستجو رو تو يك صفحه نمايش بدي و دوم اين صفحه هات زود بالا مي ياد و خيلي از نوشته هات رو كه يكي نمي خواهد ببينه ديگه بهشون رجوع نمي كنه و از اين قبيل مسائل البته اين موضوع هم براي خودش يك سري مشكلات رو در پيش داره كه دوري ازشون اجتناب ناپذيره ولي قابل بحث.
خدا كنه تونسته باشم كمك كنم
;) :eek: :cool: :)
:king:
قربان شما
MHa
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان
علي جان امروز حتماَ جواب سئوال شما رو خواهم نوشت
پس منتظر باش

:king:
قربان شما
MHa
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان عزيز
علي جان درباره نوع داده اي Lookup wizard بايد بگم كه كار اين نوع داده اين است كه يك ارتباطي بين دو Field از دو جدول مختلف رو بر عهده دارد و در واقع خود اين نوع داده, داده نيست بلكه يك ارتباط است بين دو فيلد حال ممكن است اين دو فيلد از نوع تكست (Text) باشد يا نه, ولي اين نوعي ويزارد (Wizard) است و تمام ويزارد ها نقصاني در كار خود دارند كه مورد قبول كار ما نيستند. حال بايد بگويم كه اصل اين كار به وسيله بخش Relationships قابل انجام است. در واقع شما از دو جدول مختلف دو Field را انتخاب مي كنيد براي اين كه در حالت هاي مختلف حذف و تغيير مشكلي پيش نيايد سپس به داخل خود جدول اصلي كه مي خواهيد آن فيلد را مرتبط كنيد به فيلد ديگر انتخاب مي كنيد و سپس در بخش LookUp نوع باكس را از نوع Combo Box انتخاب مي كنيد سپس در قسمت Row Source فكس مي كنيد كه در كنار آن يك كليد با نشانه سه نقطه پديدار مي شود آن گاه فيلد ارتباطي فيلد مزبور را پيدا مي كنيد حال ممكن است اين فيلد, فيلد هاي ديگر را هم نياز داشته باشد كه براي درست انجام شدن كار فيلد اول فيلد ارتباطي و فيلد هاي بعدي در واقع فيلد هاي كمكي براي آن مي باشد.
اين توضيح نو داده اي LookUp
ولي پاسخ به بخش ديگر سئوال شما
بايد بگويم اين Relationships و يا دستور ديگر كه در نرم افزار FoxPro كار برد دارد به نام Set Relation بساير مهم و كاربردي است در امر كم كردن Data Entry
به طور مثال شما در يك جدول در فيلد هاي مشخص تعريف مي كنيد كه كد ۱ مربوط به اجاره خانه و از نوع پرداخت و مبلغ فيلد مشخصي از كل حساب كم شود, مي باشد. حال زماني كه اين ارتباط را مي سازيد هر زمان كه در آن فيلد عدد ۱ وارد شود اين عمليات بر فيلد هاي خاصي اعمال مي شود؛ و اين از نظر اطلاعاتي بسيار مهم است.
اميدوار توانسته باشم به سئوال شما پاسخ گويم
اگر مشكلي در كارم بود پيغام بذار و در غير اين صورت باز پيغام بذار
:) :lol:
;)
:king:
قربان شما
MHa
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
اقا دستت درد نكنه
يه مطلبي ببين يه فرمي كه درست ميكني مستقيم توي بانك اطلاعاتيت مينويسه يعني اگر كاربر يه ركورد جديد بخواد ايجاد كنه مستقيم توي فايل مينويسه و اگر بخواي قبل از اينكه توي فايل بنويسه داده ها چك بشه و در صورت معتبر بودن در فايل ذخيره بشه اينكارو توي فاكس بوسيله دستور scat memv و gath memv انجام ميشد و متغير هايي مترادف فيلدها تعريف ميشه و پس از پر كردن متغيرها و تست داده ها اونو توي ديتا بيس وارد ميكرديم حالا توي يه فرم چه جوري ميشه اينكارو كرد؟
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان
علي جان دربارش فكر مي كنم جواب مي دم
خوشحالم
موفق باشي

:king:
قربان شما
MHa
 

b_amighi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2003
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه
و اما كاري كه من ميخوام بكنم اينه كه مطالبم رو تو يه Textarea تايپ كنم و بعد درست در همون قسمتي كه مورد نظرم هست اضافه كنم, نه تو يه صفحه و دليلش هم اينه كه مطالب هر صفحه با صفحه بعدي كاملا متفاوته, در حقيقت مربوط به محصولات مختلف ميشه و يا اطلاعات جامعتر در مورد اون محصول كه شايد لازم بشه بعدش به اطلاعات قبلي چيزي اضافه كرد يا ازش كم كرد.
بازم اگه مطلبي در اين مورد پيدا كردي برام بنويس :)
 

_arash_

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2004
نوشته‌ها
199
لایک‌ها
9
محل سکونت
Iran
آقا مهدي

من به سهم خودم از شما به خاطر اينهمه وقت گذاشتن بر سر اين مبحث و تايپ اينهمه مطالب تشكر ميكنم
انشاالله به ازاي هر حرفي كه در جهت آموزش تايپ كردي صد برابر از نعمات الهي بر خوردار گردي.

با تشكر فراوان
 

mau30000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 فوریه 2004
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
سلام
ببين عزيز براي اينكه اطلاعات قبل از اينكه وارد فايل بشند بتوني كنرلشون بكني . بايد از vba یا همون برنامه نویسی اکسس استفاده کنی . برای اینکار ارتباط اشیا فرمتو با table قطع می کنی بعد یک command به فرمت اضافه می کنی و توی خصوصیات on click ش یک قطعه کد اضافه می کنی که اطلاعاتتو چک بکنه بعد وارد فایلت بکنه .
اگه خواستی بگو تا کدشو برات بنویسم .
:blink: :blink: :D :D
 
بالا