• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلاس فلش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
علو سلام نظر به اون آقایی که گفتند هر خری که بخواد فلش کار کنه فلش کار کنه بگم ـقای محترم خر کسیه که تو رو کاشته پفیوز مجبور که نیستی اینجا بیای در ضمن منم فارسی ساز رو میخوام
شما بايد اول بري ادب ياد بگيري بعدش بياي اينجا فلش ياد بگيري
واقعا برات متاسفم
20.gif

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا يه فارسي ساز مي خواي بدي !!!
بابا 4 روز الاف مي كني !!!
دمت گرم ... زودتر رديفش كن ...
اگر هم فضا نداري كه آپلودش كني , به من بده تا بذارمش با نام خودن روي سايتم ...قربون هرچي فلش كاره
فلش كار

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
علو سلام نظر به اون آقایی که گفتند هر خری که بخواد فلش کار کنه فلش کار کنه بگم ـقای محترم خر کسیه که تو رو کاشته پفیوز مجبور که نیستی اینجا بیای در ضمن منم فارسی ساز رو میخوام
واقعا برات متاسفم
20.gif
شما ميشه توي مسائل خانوادگي دخالت نكني اگه از اول اينجا ميومدي ميفهميدي حق با منه

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
واقعا برات متاسفم
20.gif
شما ميشه توي مسائل خانوادگي دخالت نكني اگه از اول اينجا ميومدي ميفهميدي حق با منه
از مشهدي هاي عزيز بيشتر از اين توقع ندارم...
در ضمن اين فايل حجمش 11 مگابايت هستش و آپلود كردنش زمان مي خوادكه من ندارم !
در هر حال در اسرع وقت چشم حتماً
فقطم توي ويندوز XP كار ميكنه !:(
نگيد نگفتي ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :( ;)

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
اين كلاس مثل كلاس هاي واقعي مدرسه شده!!! بهتره براش ناظم و مبصر هم بذارين!!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ! من چند روز نبودم ... الان اومدم ... دشتي جان ... ببين من يه عمره دارم فلش كار ميكنم ...الانم تو 2 تا شركت گردن كلفت دارم كاره فلش ميكنم ... و تو مجتمع فني فلش تدريس ميكنم ... هيچ وقتم يه كلمه نگفتم فلش بلدم يا چيزه ديگه ... چون هيچ ادعاي ندارم ... يادمه يه بار سن ت رو ازت پرسيدم ... براي يه همچين روزي !!! در حدي نيستي بخوام در مورد فكر كنم ... وقتش رو هم ندارم ...

اگه خيلي دوست داري ببيني چه قدر فلش بلدي ... يه فايل كوچيك اكشن ميدم بهت ... بشين نگاش كن ... از روش بساز ... خب ؟!؟!

يه چيز ديگه ... فكر نميكنم دور برت به غير از 4 تا بچه مدرسه اي كه از كليپ هاي فلش شادمهر و معين لذت ميبرن فلش كار ديگه اي ديده باشي .... به اينا ميگن نقاشي ! نه فلش ...

اين از فلش كار بودنت ...

دوم در مورد دهن بي چاك و بستت ... پسر خوب ... از من بي چاك دهن تر خودمم ... دوست داري ميل بده ... اونجا چيزايو كه دوست داري بشنوي بگم ...

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برو بينيم ... تو اگر بلدي چرا قايم مي كني ؟؟؟ هميني رو كه بلدي رو رو كن !!!
اگر به اكشن و فايل اكشنه , من هم حاضرم ي همچين فايلي بهت بدم كه تو كَفِش بموني ... اگر هم قر و پز درس دادن رو ميدي كه من هم معلم فلش هستم و اگر هم كه قر و پزت اينه كه يه شركتي كار ميكني , من هم توي مركز تجارت الكترونيك كار مي كنم !
دهنت هم كه بي چاك و بست هست , مشكل خانوادگيته !!! ولي من اگر يه چيزي گفتم , ممكن شما اشتباه برداشت كرده باشي !!! ديگه هم نمي خوام از اين چيزا بشنوم .... مي توني فلش درس بدي , يا علي .. نمي توني ؟؟ پس چرا كلاس رو به هم ميريزي ؟؟؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
باشه .... اكه دوست داري ... تو يه فايل بده ، من از روش كپي كنم ... اوكي ؟!

درضمن ... 1 بار هيچي نميگم ... 2 بار هيچي نميگم ... دفعه 3وم از دهنت "...." بياد بيرون ، همين جا ميشورمت ميزارم كنار !

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اهكّي !!!
تو اول يه فايل بده !!! اصلا همچنين فايلي داري ؟؟؟ پس بده ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اهوم ! ميتوني نقاشي و گل بازي درس بدي :D:D

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
به به اينجا رو چند روز ما نبوديم ببين اين شايان چي دو برداشته ببين پسر جون زماني كه تو به پرتقال ميگفتي ذوالفقار ما اين چيزارو بلد بوديم موقعي كه به شناسنامه ميگفتي شن و ماسه ما اينارو بلد بوديم زماني كه به ماكرو مديا ميگفتي ماكاروني اينا ما اينارو حفظ بوديم ببين بچه يهمرتبه ديگه اينورا پيدات بشه ميدم ........
تو زماني كه اين درساي فلش و اين جور چيزا رو داشتي توي مجتمع فني ياد ميگرفتي ما ترتيب معلمشو داده بوديم بازم بيا اينورا تا بارت كنم احمق تو اگه فلش كاري نمي نشستي كليپ شاد مهر نيگا كني اگه تو توي همون شركتايي كه ميگفتي كار ميكني به رئيست بگو آقاتون از مشهد سلام رسوند گفت كه مرده شوره ريخت تو ببرن با اين كارمندت ////اصلا ميخوام ببينم تو كه توي 2 تا شركت بزرگ كار ميكني و توي مجتمع فني درس ميدي اينجا چه غلطي ميكني /////بازم بگم //////دشتي جون آق معلم درستو بده ///واسه همينه ايرونيا مثه خر تو گل گير كردن درم نميان

mohsen1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا دمت گرم خيلي كارت درسته لطفا اين كارو ادامه بده.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا