باشه انشاء الله ميكَيرم .. ايزوش هم بله كمترينش 80 هست
سلام به همگی
آقا من سه تا سوال خیلی فوری داشتم ، خواهشا سریع جواب بدین :
من قراره دوربین کنون sx1 رو فردا بخرم... قیمتش هم از camerashop.ir با گارانتی ایده آل 645 تومنه ،
1- با توجه به افزایش قیمت شب عید، در حال حاضر این قیمت خوبه یا از این ارزونتر هم پیدا میشه ؟
2- با این قیمت، عاقلانه است که بگیرمش (با توجه به استفاده زیاد از آن در ایام نوروز) یا یکی دو ماه صبر کنم تا پنجاه شصت تومن کمتر بشه ... ؟
3- مدل های ساخت چین هم از این دوربین در بازار هست یا همش ژاپنیه ؟! (جناب bahrain لطفا جواب بدن)
لطفا جواب بدین...
اين مدل رو تو خيلي از جاها ديدم ، همشون هم ساخت ژاپن بود ، به نظر من بعيده اين دوربين رو تو چین هم توليد كنند به دليل كيفيت بدنه بسيار بالا واينكه سينسور CMOS داره- مدل های ساخت چین هم از این دوربین در بازار هست یا همش ژاپنیه ؟! (جناب bahrain لطفا جواب بدن)
اقا شرمنده كه اينقدر از شما سؤال ميبرسم ...با سلام دوست عزيز
واقعا كيفيت عكسها بي نظيره دوربين بسيار خوبيه وبابت عكسهاي جديد هم ممنون
من ياهو كه هيچي اصلا از مسنجر هم استفاده نمي كنم !!!!!
البته ببخشيد شما مثل اينكه يه خرده دير ميگيري !!!؟؟؟!!!
به هر حال اسم دقيق اون كدك ها
CyberLink H.264/AVC Decoder PDVD7
CyberLink H.264/AVC Decoder PDVD9
CyberLink H.264/AVC Decoder PDVD8
DivX H264 و ....
ويديو مورد نظر شما فرمت h264 هست پس يعني با يه كدك h264 خوب با يد پخش كني و از لحاظ سخت افزاري هيچ مشكلي نداري و بايد كدك مناسب سيستمت رو با سعي و خطا پيدا كني
و بهترين كدك ها از Cyberlink , Divx and Elecard هست كه كدك Elecard هم بسيار خوبه
وحرف آخر اينكه اگه كدك رو نميبيني بايد از نرمافزار پخش كننده مربوط به اون كدك استفاده كني ويا كدك مورد نظر رو جداگانه دانلود كني
اميدوارم در تمامي مراحل زندگي موفق باشي
فعلا باي
راستی یک سوال عجیب برام پیش اومد. یعنی cd این مجموعه که با دوربین دادن شامل برنامه های پخشش نمی شه !؟
باشه مشكلي نيست ..فقط شما اينترنت سريع داري كه 50 ميكَابايت رو براي 10 ثانيه داونلود كني ؟راستی بی زحمت در حد 10 ثانیه هم از یه جای خوش رنگ و لعاب فیلم بگیر بدون زوم و آپلود کن !
باشه مشكلي نيست ..فقط شما اينترنت سريع داري كه 50 ميكَابايت رو براي 10 ثانيه داونلود كني ؟
بی زحمت چند تا عکس مکرو از 0 سانتی هم بگیر ببینیم چطوری میشه
پایین ترین ایزوش 80 هست !؟
خوب الحمدلله ... بس خيالم راحت شد خدا رو شكربرادر شما لطف کن هر چقدر می تونی عکس و فیلم اپلود کن اینجا اکثرا اینترنت پر سرعت دارین ...
ممنون !
ببخشید پا برهنه دویدم ... آخه دنبال می کردم این تاپیک رو ...