والا من كه ندارم اكانت ريبدشير ..
يعني اين لينك باز نميشه براتون ..؟؟
والا من كه ندارم اكانت ريبدشير ..
با اين حساب راهي نيست كه با اين لبتاب فيلمهاش رو با كيفيت خوب ديد !!صحنرو دیدم،... تو فول اچ دی، بیت ریتش 43 مگابیته که یه خورده کمتر از mark II 5d ه. یعتی یه فیلم یک ساعته 20 گیگ میشه!. پردازش و پخش 43 مگابیت هم سی پی یو یا کارت گرافیک خیلی قوی می خواد که لپ تاپ شما نداره. بهترین کار تبدیل کردن تمام فیلم هاییه که می گیرید. با برنامه هایی مثل badaboom و tmpeg می تونه خیلی سریع اونارو تبدیل کنید
انشاء الله جاي بهتري بود فيلم ميكَيرم براتون ميزارم ..آقا منم دیدم !
بسیار جالب بود !
فقط مکانش زیاد رنگ توش نداشت و یکی هم ضدنور بود !
دستت درد نکنه !
بازم اگه یه صحنه تاپ دیدی بگیر لطفا !
دانلود شد !!!
در ضمن کفم هم برید !!!!!!!!!!!!!!!
حاجی این چه کیفیتب بود ....
این دفعه خاصتی فیلم بگیری یکم بیشتر تکون بده دوربین رو ما ببینیم تو حرکت چطوری هست !!!
عالی بود !
دستت درد نکنه !!!
فکر کنم بدون شک بهترین هست ...
راستی رنگ مشکی - نقره ایش هم اومده که نصفش مشکیه و نصفش نقره ای !
خوب خدا رو شكر ... باشه ، يعني بدون سه بايه بكَيرم ؟؟؟
سلام اقا مهرداد ..
بله منهم اين رو شنيدم ، بعد خودم تجربه كردم كَذاشتم تا حدود 11-12 دقيقه فيلم كَرفت وقطع نشد
البته با ميموري كارت 16GB
مادر جان!دوستان این کلیپو ببینید تا به قدرت زوم این دوربین پی ببرید
http://www.youtube.com/watch?v=C3hTpGA1vX4&feature=related
کیفیت فیلمبرداریش هم که محشره کلان دوربین ارزشمندی هستش.
من هفته ی پیش یه eos 500d خریدم 890، قیمت sx1 هم که به حدود 560 رسیده بود، الان گرون شده و حدود 630-650 ه
eos 500d اختلافش با sx1 الان حدود 250 ه و خریدش به صرفه تره. ولی عکساشو زیاد خوشم نیومد، برخلاف نمونه عکسایی که تو اینترنت گذاشتن فوکوس خوب نمیکنه و نویز هم داره. شاید من بلد نیستم کار کنم باهاش
دوست عزيز نويز 500d رو با 50d و 40d مقايسه ميكنن و تو تست بعضي سايتها حتي وضعيت نويزش از 50d هم بهتر بوده.
اگر با تنظينات دستي دوربين آشنا بشيد و مدتي تمرين كنيد , همينطور كمي با نرم افزارهاي ويرايش عكس مانوس بشيد مطمئنا از عكاسي با اون لذت ميبريد.
بيشتر افراد كه براي بار اول با slr عكس ميگيرن دچار دلسردي ميشن.
اميدوارم شما اينجوري نباشيد.