• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلوپ هواداران بروسيا دورتموند

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
بالاخره یه گل زدیم به این تیم سخت کوش برانشوآیگ:D
عجب تیم سخت کوشی نشون میده

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
یکی دیگه هم رئوس پنالتی زد:D
یکی هم البته خوردیم :(
ولی مهم 3امتیاز بود که گرفتیم:rolleyes:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
لواندوفسکی؟
بابا بفروشینش بره بدینش آرسنال مهاجم نداره:دی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دارم اتفاقات مهم بازیو میبینم، میختاریان تو بازیه! چه میکنه دانیال داوری!
عجب دروازبانیه! باید بیاد تیم ملی!:دی

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
300679_heroa.jpg

[h=1]لواندوفسکی: ماجرای جدایی ام از دورتموند دیگر تمام شده است[/h]

این ملی پوش لهستانی سخت به دنبال جدایی از دورتموند و پیوستن به بایرن مونیخ در این تابستان بود اما مسئولان دورتموند اجازه این انتقال را به او ندادند

روبرت لواندوفسکی، مهاجم بوروسیا دورتموند، اعلام کرد که مشکلات با مدیران باشگاه را فراموش کرده و پذیرفته که باید یک فصل دیگر در وست فالن بماند.

این ملی پوش لهستانی سخت به دنبال جدایی از دورتموند و پیوستن به بایرن مونیخ در این تابستان بود اما مسئولان دورتموند اجازه این انتقال را به او ندادند تا او مجبور شود آخرین سال قراردادش را نیز در این باشگاه سپری کند.
لواندوفسکی به بیلد گفت:" شرایط طوری است که من یک سال دیگر در دورتموند خواهم ماند.همه چیزهایی که باید در مورد آن صحبت می شد، برطرف شد. اشتباهاتی صورت گرفت اما ما دور این موضوع را خط کشیدیم.
موضوع من با باشگاه متفاوت بود. فکر می کردم که به من اجازه داده خواهد شد تا باشگاه را ترک کنم. باشگاه تصمیمش را گرفت و من خواهم ماند.
من در ابتدای تابستان خیلی عصبانی و ناراحت بودم اما اکنون همه چیز حل شده است. همیشه گفته ام که به قراردادم احترام می گذارم.
نمی خواستم قراردادم را نیمه کاره بگذارم؛ هرچند شاید از بیرون، قضیه طور دیگری به نظر می رسید. من هرگز چیزی خلاف قراردادم درخواست نکردم."
goal.com

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بازی دورتموند - وردبرمن
1 گل لواندوفسکی زد بلاخره:دی دقیقه 54

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
قرعه دورتموند:
گروه F یا همون گروه هفتم
آرسنال
مارسی
دورتموند
ناپولی

اینکه چرا آرسنال سید یک هست واقعا جای بحث داره یه نکته دیگه هم اینکه دو فصل قبل هم تقریبا همین گروه خورد به دورتموند فقط جای ناپولی فکر کنم المپیاکوس بود که اون سال چهارم شدیم حتی به لیگ اروپا هم نرسیدیم
در کل گروه مشکلی هست اگه نگیم سخت ترین گروهه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
قرعه دورتموند:
گروه F یا همون گروه هفتم
آرسنال
مارسی
دورتموند
ناپولی

اینکه چرا آرسنال سید یک هست واقعا جای بحث داره یه نکته دیگه هم اینکه دو فصل قبل هم تقریبا همین گروه خورد به دورتموند فقط جای ناپولی فکر کنم المپیاکوس بود که اون سال چهارم شدیم حتی به لیگ اروپا هم نرسیدیم
در کل گروه مشکلی هست اگه نگیم سخت ترین گروهه
کل خبر گذاری ها دارن اعتراض می کنن که چرا آرسنال سید 1 هست. سایت گل، کل کامنت هایی که بازدید کننده ها می ذارن و ... و الان هم شما. ببخشید. تیم هایی مثل دورتموند درسته قهرمانی داشتن، اما ثبات نداشتن! 2 سال بودن، 3 سال نبودن!!! در نتیجه امتیازشون کمتر از آرسنال هست. اما آرسنال همیشه بوده، و همیشه هم از مرحله گروهی اومده بالا بدون استثنا. مثل یوونتوس که همیشه سرگروه بود اما بعد اون تبانی ها که 2 3 سالی نیومد دیگه سید 1 نشد. میلان هم همینطور با اینکه کلی قهرمانی داشت اما 1 یا دوسال نیومد و سید 1 رو ازش گرفتن.. آرسنال هم اگه 1 یا 2 سال نیاد بدون شک سید یک رو ازش میگیرین. شما بنفیکا رو نمیگی چرا سید 1 ه، بعد چسبیدی به آرسنال؟
بعدشم شما باید اول در مورد سید 2 سوال کنی که چرا مارسی و زسکا و شالکه و شاختار سید 2 هستن و دورتموند سید 3. هنوز زوده دورتموندی ها در مورد سید 1 نظر بدن.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
کل خبر گذاری ها دارن اعتراض می کنن که چرا آرسنال سید 1 هست. سایت گل، کل کامنت هایی که بازدید کننده ها می ذارن و ... و الان هم شما. ببخشید. تیم هایی مثل دورتموند درسته قهرمانی داشتن، اما ثبات نداشتن! 2 سال بودن، 3 سال نبودن!!! در نتیجه امتیازشون کمتر از آرسنال هست. اما آرسنال همیشه بوده، و همیشه هم از مرحله گروهی اومده بالا بدون استثنا. مثل یوونتوس که همیشه سرگروه بود اما بعد اون تبانی ها که 2 3 سالی نیومد دیگه سید 1 نشد. میلان هم همینطور با اینکه کلی قهرمانی داشت اما 1 یا دوسال نیومد و سید 1 رو ازش گرفتن.. آرسنال هم اگه 1 یا 2 سال نیاد بدون شک سید یک رو ازش میگیرین. شما بنفیکا رو نمیگی چرا سید 1 ه، بعد چسبیدی به آرسنال؟
بعدشم شما باید اول در مورد سید 2 سوال کنی که چرا مارسی و زسکا و شالکه و شاختار سید 2 هستن و دورتموند سید 3. هنوز زوده دورتموندی ها در مورد سید 1 نظر بدن.
اول اینکه بسیار خوشحال شدم دورتموند خورد به گروهی که آرسنال سید یکشه خود شما ارسنالی ها هم کری خونی رو شروع کردید اینم خیلی خوشحال کننده هست:cool:
بعدم اگه عزیز دقت کنی من از حضور بنفیکا و پورتو هم تعجب کردم و تو پستهام کاملا پیداس
در آخرم اینکه این فصل دیگه مثه تقریبا هر سال نیست که مونپولیه - المپیاکوس - زسکامسکو و........ افتاده باشن تو گروه آرسنال و راحت بره بالا
استرس و نگرانی در بین هوادارهای آرسنال {البته منظورم بچه های PT نیست هرچند از پست شما هم این موضوع مشخصه} که بعضا دوستای خودم هم هستن و سایر هواداراش در محیط نت و سایر سایت ها کاملا مشخصه و همشونم نگران صعود تیم سیدA گروه هستن!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اول اینکه بسیار خوشحال شدم دورتموند خورد به گروهی که آرسنال سید یکشه خود شما ارسنالی ها هم کری خونی رو شروع کردید اینم خیلی خوشحال کننده هست:cool:
بعدم اگه عزیز دقت کنی من از حضور بنفیکا و پورتو هم تعجب کردم و تو پستهام کاملا پیداس
در آخرم اینکه این فصل دیگه مثه تقریبا هر سال نیست که مونپولیه - المپیاکوس - زسکامسکو و........ افتاده باشن تو گروه آرسنال و راحت بره بالا
استرس و نگرانی در بین هوادارهای آرسنال {البته منظورم بچه های PT نیست هرچند از پست شما هم این موضوع مشخصه} که بعضا دوستای خودم هم هستن و سایر هواداراش در محیط نت و سایر سایت ها کاملا مشخصه و همشونم نگران صعود تیم سیدA گروه هستن!
من جواب حرف غیر منطقی رو دادم چون حرفت غیر منطقی بود... یک آرسنالی هم در مورد آرسنال حرف غیر منطقی بزنه جواب اون رو هم میدم. دو سال نیست دورتموند اومده چمپیونز لیگ، بعد شما در مورد سید یک بودن آرسنال که 13 ساله اومده نظر میدین؟ اگر اینطوره که ناتینگهام فارست اگه 2 سال دیگه اومد چمپیونز لیگ، چون قهرمانی داره باید سید یک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم دو سال پیش شموشک نوشهر بود 4 امتیاز از دورتموند گرفت... فراموش نکن تیم خودتونم جزء اون تیم هاییه که بالا نام بردی... حداقل به تیم خودت احترام بذار...
والا من که استرس دارم، چون گروه گروه سختیه... چرا نداشته باشم؟ شاید شما خیلی به تیمتون مطمئنید... تیم ما که شانس خیلی کمی واسه قهرمانی داره، حداقل تو یه گروه سخت افتاده می تونیم بازی های حساس از تیممون ببینیم...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دوستان خواهشا از بحث های اظافی که به تاپیک مربوط نیست خوداری کنید که تاپیک به بیراهه کشیده نشه
جای این بحث ها تو تاپیک کل کله

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
فکر کنم دو سال پیش شموشک نوشهر بود 4 امتیاز از دورتموند گرفت... فراموش نکن تیم خودتونم جزء اون تیم هاییه که بالا نام بردی... حداقل به تیم خودت احترام بذار...
دوست عزیز من منظورم این فصل هست
دو فصل پیش دورتموند تازه بعداز چندسال اومده بود CL و در نتیجه تجربه لازم رو نداشت اما فصل بعدش دیدیم چطور از این تجربه استقاده کرد و تا فینال پیش رفت
تازه همون فصل مورد نظرتونم طی یه بازی دراماتیک 3-2 به مارسی باخت و حذف شد اگه نه اون فصلم میومد بالا
اما آرسنال چی..........؟علیرغم گروههای بسیار بسیار سختی که قرار میگیره!میاد بالا و بعد.................:wacko:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
فرانکفورت تیم سخت و سفت و قدرتی ای یه!
بایرن هم به زور بردش!
دورتموند هم تقریبا به زور بردش:blush:
واقعا نشون داده تیم خوبیه فرانکفورت فکرکنم تو یورو لیگ حرفهایی واسه گفتن داشته باشه

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
312183_heroa.jpg

مخیتاریان:خوشحالم که اولین گلم برای دورتموند را زدم

هنریک مخیتاریان در بازی دیشب دورتموند مقابل اینتراخت فرانکفورت ستاره تیمش بود و هر دو گل تیمش در این بازی را به ثمر رساند تا در پایان این مسابقه یورگن کلوپ سرمربی دورتموند به تمجید از او بپردازد.
با اتمام این بازی خود مخیتاریان ارمنستانی هم غرق در شادی و شعف بود و از اینکه دو گل برای تیم جدیدش به ثمر رسانده خوشحال می نمود. البته او در ادامه صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که اگر دورتموند واقعا می خواهد برای فتح جام قهرمانی بوندس لیگا بجنگد و مدعی قهرمانی در این رقابت ها باشد، کارهای زیادی برای انجام دادن باقی مانده.​
این ستاره 24 ساله در صحبت هایی گفت:« در دورتموند واقعا احساس راحتی می کنم و واقعا خوشحالم که اولین گلم را برای تیمم به ثمر رساندم. رسیدن دومین گل بلافاصله بعد از گل اول هم باعث شد تا اوضاع به مراتب بهتر شود.»​
ستاره ارمنستانی ادامه داد:« در مجموع بازی سختی برای ما بود ولی ما عملکرد خوبی داشتیمم. قطعا می توانیم پیشرفت کنیم و از این هم بهتر شویم.»​
با این برد، روند 100% برد دورتموند در رقابتهای این فصل بوندس لیگا ادامه یافت تا این تیم با دو امتیاز برتری نسبت به بایرن مونیخ، رقیب دیرینه به تلاش برای فتح جام قهرمانی ادامه دهد
goal.com

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
167417_heroa.jpg

واتسکه: دورتموند هیچ وقت کلوپ را اخراج نمی کند

این مربی موفق که از سال 2008 هدایت دورتموند را برعهده دارد، این این تیم دو بار قهرمان بوندس لیگا و یک بار قهرمان لیگا پوکال شد.

هانس یواخیم واتسکه، نایب رئیس باشگاه بوروسیا دورتموند، تاکید کرد که این باشگاه تحت هیچ شرایطی یورگن کلوپ را اخراج نخواهد کرد.

این مربی موفق که از سال 2008 هدایت دورتموند را برعهده دارد، این این تیم دو بار قهرمان بوندس لیگا و یک بار قهرمان لیگا پوکال شد.
واتسکه به کیکر گفت:" من هیچ وقت کلوپ را اخراج نخواهم کرد؛ تحت هیچ شرایطی."
او همچنین اطمینان داد که کلوپ هم پیش از پایان قراردادش این باشگاه را ترک نخواهد کرد.
" کلوپ هرگز قراردادی امضا نمی کند که بخواهد بعدا زیر آن بزند. او هرگز چنین کاری نمی کند. او تا 2016 قرارداد دارد و تا آن زمان خواهد ماند."
واستکه همچنین تایید کرد که چون نمی توانند مانند باشگاه هایی چون رئال مادرید و بایرن مونیخ هزینه کنند، گاهی اوقات مجبور به از دست دادن بازیکنان شان می شوند.
" جدایی بازیکنان از دورتموند تا اندازه ای به دلیل شرایط بازیکنان است. چند باشگاه وجود دارند که بازیکنان آن نمی خواهند به باشگاه های بزرگتر بروند؟
برای اینکه بتوانیم همه بازیکنان مان را حفظ کنیم، باید دستمزدهایی مانند بایرن و رئال بپردازیم."
goal.com

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161
درود بر شما...........................................................:D:D:D:D:D:D:D

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
امشب در هفته پنجم با هامبورگ بازی داره دورتموند
هامبورگی که فصل قبل 4-1 تونست دورتموند رو تو زمین خودش شکست بده
امیدوارم امشب همونطور که کلوپ گفته هم بتونن انتقام بگیرن و هم رکورد 100٪ پیروزی رو

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161
سلام ، لباس کامل{سرتاپا} تیم دورتمند رو باید از کجا تهیه کرد؟

بالا