کل خبر گذاری ها دارن اعتراض می کنن که چرا آرسنال سید 1 هست. سایت گل، کل کامنت هایی که بازدید کننده ها می ذارن و ... و الان هم شما. ببخشید. تیم هایی مثل دورتموند درسته قهرمانی داشتن، اما ثبات نداشتن! 2 سال بودن، 3 سال نبودن!!! در نتیجه امتیازشون کمتر از آرسنال هست. اما آرسنال همیشه بوده، و همیشه هم از مرحله گروهی اومده بالا بدون استثنا. مثل یوونتوس که همیشه سرگروه بود اما بعد اون تبانی ها که 2 3 سالی نیومد دیگه سید 1 نشد. میلان هم همینطور با اینکه کلی قهرمانی داشت اما 1 یا دوسال نیومد و سید 1 رو ازش گرفتن.. آرسنال هم اگه 1 یا 2 سال نیاد بدون شک سید یک رو ازش میگیرین. شما بنفیکا رو نمیگی چرا سید 1 ه، بعد چسبیدی به آرسنال؟قرعه دورتموند:
گروه F یا همون گروه هفتم
آرسنال
مارسی
دورتموند
ناپولی
اینکه چرا آرسنال سید یک هست واقعا جای بحث داره یه نکته دیگه هم اینکه دو فصل قبل هم تقریبا همین گروه خورد به دورتموند فقط جای ناپولی فکر کنم المپیاکوس بود که اون سال چهارم شدیم حتی به لیگ اروپا هم نرسیدیم
در کل گروه مشکلی هست اگه نگیم سخت ترین گروهه
اول اینکه بسیار خوشحال شدم دورتموند خورد به گروهی که آرسنال سید یکشه خود شما ارسنالی ها هم کری خونی رو شروع کردید اینم خیلی خوشحال کننده هستکل خبر گذاری ها دارن اعتراض می کنن که چرا آرسنال سید 1 هست. سایت گل، کل کامنت هایی که بازدید کننده ها می ذارن و ... و الان هم شما. ببخشید. تیم هایی مثل دورتموند درسته قهرمانی داشتن، اما ثبات نداشتن! 2 سال بودن، 3 سال نبودن!!! در نتیجه امتیازشون کمتر از آرسنال هست. اما آرسنال همیشه بوده، و همیشه هم از مرحله گروهی اومده بالا بدون استثنا. مثل یوونتوس که همیشه سرگروه بود اما بعد اون تبانی ها که 2 3 سالی نیومد دیگه سید 1 نشد. میلان هم همینطور با اینکه کلی قهرمانی داشت اما 1 یا دوسال نیومد و سید 1 رو ازش گرفتن.. آرسنال هم اگه 1 یا 2 سال نیاد بدون شک سید یک رو ازش میگیرین. شما بنفیکا رو نمیگی چرا سید 1 ه، بعد چسبیدی به آرسنال؟
بعدشم شما باید اول در مورد سید 2 سوال کنی که چرا مارسی و زسکا و شالکه و شاختار سید 2 هستن و دورتموند سید 3. هنوز زوده دورتموندی ها در مورد سید 1 نظر بدن.
من جواب حرف غیر منطقی رو دادم چون حرفت غیر منطقی بود... یک آرسنالی هم در مورد آرسنال حرف غیر منطقی بزنه جواب اون رو هم میدم. دو سال نیست دورتموند اومده چمپیونز لیگ، بعد شما در مورد سید یک بودن آرسنال که 13 ساله اومده نظر میدین؟ اگر اینطوره که ناتینگهام فارست اگه 2 سال دیگه اومد چمپیونز لیگ، چون قهرمانی داره باید سید یک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اول اینکه بسیار خوشحال شدم دورتموند خورد به گروهی که آرسنال سید یکشه خود شما ارسنالی ها هم کری خونی رو شروع کردید اینم خیلی خوشحال کننده هست
بعدم اگه عزیز دقت کنی من از حضور بنفیکا و پورتو هم تعجب کردم و تو پستهام کاملا پیداس
در آخرم اینکه این فصل دیگه مثه تقریبا هر سال نیست که مونپولیه - المپیاکوس - زسکامسکو و........ افتاده باشن تو گروه آرسنال و راحت بره بالا
استرس و نگرانی در بین هوادارهای آرسنال {البته منظورم بچه های PT نیست هرچند از پست شما هم این موضوع مشخصه} که بعضا دوستای خودم هم هستن و سایر هواداراش در محیط نت و سایر سایت ها کاملا مشخصه و همشونم نگران صعود تیم سیدA گروه هستن!
فکر کنم دو سال پیش شموشک نوشهر بود 4 امتیاز از دورتموند گرفت... فراموش نکن تیم خودتونم جزء اون تیم هاییه که بالا نام بردی... حداقل به تیم خودت احترام بذار...در آخرم اینکه این فصل دیگه مثه تقریبا هر سال نیست که مونپولیه - المپیاکوس - زسکامسکو و........ افتاده باشن تو گروه آرسنال و راحت بره بالا
والا من که استرس دارم، چون گروه گروه سختیه... چرا نداشته باشم؟ شاید شما خیلی به تیمتون مطمئنید... تیم ما که شانس خیلی کمی واسه قهرمانی داره، حداقل تو یه گروه سخت افتاده می تونیم بازی های حساس از تیممون ببینیم...استرس و نگرانی در بین هوادارهای آرسنال {البته منظورم بچه های PT نیست هرچند از پست شما هم این موضوع مشخصه} که بعضا دوستای خودم هم هستن و سایر هواداراش در محیط نت و سایر سایت ها کاملا مشخصه و همشونم نگران صعود تیم سیدA گروه هستن!
فکر کنم دو سال پیش شموشک نوشهر بود 4 امتیاز از دورتموند گرفت... فراموش نکن تیم خودتونم جزء اون تیم هاییه که بالا نام بردی... حداقل به تیم خودت احترام بذار...
دوست عزیز من منظورم این فصل هستدر آخرم اینکه این فصل دیگه مثه تقریبا هر سال نیست که مونپولیه - المپیاکوس - زسکامسکو و........ افتاده باشن تو گروه آرسنال و راحت بره بالا
فرانکفورت تیم سخت و سفت و قدرتی ای یه!میختاریان اولی رو زد:thumbsup:
دورتموند هم تقریبا به زور بردش:blush:فرانکفورت تیم سخت و سفت و قدرتی ای یه!
بایرن هم به زور بردش!
درود بر شما...........................................................کل خبر گذاری ها دارن اعتراض می کنن که چرا آرسنال سید 1 هست. سایت گل، کل کامنت هایی که بازدید کننده ها می ذارن و ... و الان هم شما. ببخشید. تیم هایی مثل دورتموند درسته قهرمانی داشتن، اما ثبات نداشتن! 2 سال بودن، 3 سال نبودن!!! در نتیجه امتیازشون کمتر از آرسنال هست. اما آرسنال همیشه بوده، و همیشه هم از مرحله گروهی اومده بالا بدون استثنا. مثل یوونتوس که همیشه سرگروه بود اما بعد اون تبانی ها که 2 3 سالی نیومد دیگه سید 1 نشد. میلان هم همینطور با اینکه کلی قهرمانی داشت اما 1 یا دوسال نیومد و سید 1 رو ازش گرفتن.. آرسنال هم اگه 1 یا 2 سال نیاد بدون شک سید یک رو ازش میگیرین. شما بنفیکا رو نمیگی چرا سید 1 ه، بعد چسبیدی به آرسنال؟
بعدشم شما باید اول در مورد سید 2 سوال کنی که چرا مارسی و زسکا و شالکه و شاختار سید 2 هستن و دورتموند سید 3. هنوز زوده دورتموندی ها در مورد سید 1 نظر بدن.