• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلوپ هواداران بروسيا دورتموند

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
غیبت بندر در بازی مقابل مارسی

بروسیا دورتموند در بازی تعیین کننده روز چهارشنبه در هفته ششم دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا باید بدون اسون بندر مقابل حریف فرانسوی خود قرار گیرد.

0000000000000000000aZeal%20Sven.jpeg

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از
kicker.de، اسون بندر و نوری شاهین هر دو در بازی مقابل لورکوزن با مصدومیت مواجه شدند ولی شرایط بندر به مراتب بدتر از شاهین است. پس از بازی خشن و بسیار فیزیکی هفته پانزدهم بین تیم های دورتموند و لورکوزن، لیست مصدومان طلایی پوشان طولانی تراز قبل شد. بندر پس از برخورد شدید با ینس هگلر بازیکن حریف دچار آسیب دیدگی شدیدی شد و دکتر مارکوس براون وضع او را نامطلوب می داند و معتقد است که او به دلیل مصدومیت مچ پا نمی تواند مقابل مارسی به میدان برود. او همچنین از پارگی نسبی رباط پای راست شاهین ابراز نگرانی کرد و احتمال غیبت وی را نیز در این دیدار بالا دانست. به این ترتیب دست یورگن کلوپ برای ادامه ی کار در این نیم فصل بیش از پیش خالی خواهد بود.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آخه ماموریت غیرممکن یا فیس آف هم شدن فیلم که نویسنده مثال آورده!؟:blush:
رهایی از شاوشنگ بهترین مثالی بود که میشه زد
اگر مفهوم پاراگراف رو می گرفتی هیچ وقت همچین حرفی نمی زدی!!
بحث این نیست که کدوم فیلم از بقیه بهتره که اگر بود shawshank redemption یکی از گزینه ها بود بی شک!!
بحث در مورد سبک مربی گری کلوپ هست و مقاله نویس خواسته این مفهوم رو با استفاده از دوستان هالیوودی بیان کنه!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اين پاراگراف کامل مورد نظر شما

کلوپ شايد مارتين اسکورسيزي و فرانسيس فورد کوپولا يا استيون اسپيلبرگ هاليوودِ فوتبال نباشد که هر سال توقع و احتمال درو کردن جام ها از آن برود، او «جان وو»ي اين هاليوود است. براي خلق شاهکار دست به دامان دنيرو و دي کاپريو برد پيت نمي شود، يک جان تراوولتاي ديوانه، نيکلاس کيجي در اوج، تام کروزي نه چندان محبوب، کمي اسلحه و دود، اسلو موشن هاي به موقع و چند کبوتر کافي است تا «ماموريت غير ممکن» و «فيس آف»اش در ذهن مخاطب جاودان شود.

حالا من چرا گفتم فيلم رهايي از شاوشنگ
اول اينکه با خط اول کاملا موافقم شايد اگر سرالکس فرگوسن - قابيو کاپلو - دل بوسکه - يوپ هانکس و...و....و.... رو بشه مثال اون سه کارگردان بزرگ آورد که 2 يا بيشتر اسکار رو بردن اما کلوپ قطعا افتخارات - شهرت و موفقيتش در حد اونها نيست همينطور هم که جان وو در حد کاپولا - اسپيلبرگ - جان فورد - کوبریک - و.... نيست
دوم اينکه تراولتا - نيکلاس کيج و تام کروز همون زماني که ماموريت غير ممکن يا فيس آف ساخته بشه سوپر استار سينماي هاليوود بودن و حتي کيج قبلش اگه اشتباه نکنم اسکار رو برده بوده و اين به نظرم مثال خوبي نيست
اما دورتموندي که فصل قبل نايب قهرمان اروپا شد و مغلوب گل دقيقه 90 روبن و بايرن شد و يا حتي فصل قبل تر از اين که دبل کرد در آلمان هیچ ستاره مطرحی نداشت اما همه لب به تحسین این تیم گشودن
با توجه به دلایل بالاست که میگم بهتر بود از فیلمهایی مثه رهایی از شاوشنگ دارابونت یا زندگی زیباست اثر فدریکو فلینی استفاده میکرد چون نه فیلساز زمان ساختن چنان مشهور و عنوان دار بوده و همچنین سبک فوتبالی که تیمهایی مثه دورتموند بازی میکنن کاملا خلاف این نمونه فیلمهای بزن بهادر و خالی بندی هست این سبک فیلم هارو باید واسه فوتبال خودمون مثال آورد که فقط بکش زیرشه نه تیمهایی که فوتبالی روان و زیبا ارائه میکنن مثه بارسلونا - بایرن - دورتموند - آرسنال و...........

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اين پاراگراف کامل مورد نظر شما

حالا من چرا گفتم فيلم رهايي از شاوشنگ
اول اينکه با خط اول کاملا موافقم شايد اگر سرالکس فرگوسن - قابيو کاپلو - دل بوسکه - يوپ هانکس و...و....و.... رو بشه مثال اون سه کارگردان بزرگ آورد که 2 يا بيشتر اسکار رو بردن اما کلوپ قطعا افتخارات - شهرت و موفقيتش در حد اونها نيست همينطور هم که جان وو در حد کاپولا - اسپيلبرگ - جان فورد - کوبریک - و.... نيست
دوم اينکه تراولتا - نيکلاس کيج و تام کروز همون زماني که ماموريت غير ممکن يا فيس آف ساخته بشه سوپر استار سينماي هاليوود بودن و حتي کيج قبلش اگه اشتباه نکنم اسکار رو برده بوده و اين به نظرم مثال خوبي نيست
اما دورتموندي که فصل قبل نايب قهرمان اروپا شد و مغلوب گل دقيقه 90 روبن و بايرن شد و يا حتي فصل قبل تر از اين که دبل کرد در آلمان هیچ ستاره مطرحی نداشت اما همه لب به تحسین این تیم گشودن
با توجه به دلایل بالاست که میگم بهتر بود از فیلمهایی مثه رهایی از شاوشنگ دارابونت یا زندگی زیباست اثر فدریکو فلینی استفاده میکرد چون نه فیلساز زمان ساختن چنان مشهور و عنوان دار بوده و همچنین سبک فوتبالی که تیمهایی مثه دورتموند بازی میکنن کاملا خلاف این نمونه فیلمهای بزن بهادر و خالی بندی هست این سبک فیلم هارو باید واسه فوتبال خودمون مثال آورد که فقط بکش زیرشه نه تیمهایی که فوتبالی روان و زیبا ارائه میکنن مثه بارسلونا - بایرن - دورتموند - آرسنال و...........
دوست عزیز اول اینکه در نگاه اول فکر کردم از اون دسته از افرادی هستی که فقط شنیدن فلان فیلم خوبه و اسمش رو هی تکرار می کنن که این نظریه از بن اشتباه بود خوشبختانه!!!

کلوپ در صحبت هاش عنوان کرده عاشق هوی متال هست ، پس نباید انتظار داشت مقاله نویس شاوشک یا زندگی زیباست رو مثال بزنه ؛ این 2 فیلم شاید از لحاظ ساخت و پرداخت بازیگرها و فیلم نامه خیلی قوی باشند ، اما در هر صورت اون هیجانی که کلوپ به دنبالشه رو ندارن!! پس هرچند از لحاظ ساختار بازیگرها و کارگردان به ساختار بازیکنان و مربی نزدیک باشه مثال زدنش جالب نیست!!
باید دنبال فیلم های اکشن تر رفت!! چیزی که کلوپ عاشقشه!

نظرت در مورد کیج و تراولتا و کروز رو هم قبول دارم تا حدودی ؛ فیس آف محصول چه سالی هست رو دقیقاً یادم نیست (حدوداً -2002 تا 2000 باید باشه) ولی قطعاً leaving vegas که آکادمی آوارد رو گرفت قبل از اون بود!!

در هر صورت من با نظر نویسنده موافقم ، هرچند از این 2 فیلم خوشم نمیاد خیلی!!
پ.ن:چون انجمنی در مورد فیلم نیست جا داره در همین جا عشقم رو به تراولتا بیان کنم و فیلم آخرش رو هم اگر ندیدین ، ببینین ؛ فوق العاده نیست اما به دیدنش می ارزه!!! بی ربط به زندگی ما نیست!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
کلا از تراولتا زیاد خوشم نمیاد به خاطر سبک فیلم هایی که بازی میکنه اما به نظر شما هم احترام میزارم
کیج رو اما یه زمانی با شان پن عاشقش بودم هرچند اونم فیلم ضعیف کم نداره
اما خب این بحث ها رو تموم کنیم برسیم به بازیهای حساس امشب

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
گویا آخرین تلاش ها برای رسیدن نوری شاهین همچنان ادامه داره و احتمالا برسه
کلوپ هم البته در موردش گفته که ریسک نمیکنه
که اگه شاهین هم نرسه لیست مصدوم های دورتموند دیگه تکمیل میشه
هوملس
سوبوتیچ
اشملزر
گوندوگان
بندر
و شاهین

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ترکیب احتمالی دو تیم به نقل از کیکر:

67262563142968012203.jpg

هنوز معلوم نیست شاهین برسه
احتمالا اگه برسه میاد جای کهل
چه خط دفاعی داریم امشب
خدایا خودت رحم کن

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
پ.ن:چون انجمنی در مورد فیلم نیست جا داره در همین جا عشقم رو به تراولتا بیان کنم و فیلم آخرش رو هم اگر ندیدین ، ببینین ؛ فوق العاده نیست اما به دیدنش می ارزه!!! بی ربط به زندگی ما نیست!
سینما و تلویزیون
تئاتر و سینمای ایران
تمام مشکلاتمون حل شد :دی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ترکیب احتمالی دو تیم به نقل از کیکر:

67262563142968012203.jpg

هنوز معلوم نیست شاهین برسه
احتمالا اگه برسه میاد جای کهل
چه خط دفاعی داریم امشب
خدایا خودت رحم کن
گروس کروتز هافبک دفاعی؟!
دقیقا تو چه پستی بازی نکرده؟!
میگن گلر هم بوده!!!

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
امیدوارم دورتموند با این لشکر مصدوم بتونه این بازی رو به سلامت پشت سر بگذاره و به دور بعد بره

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
خبر بد دورتمند در استانه ی وداع با چمپیونزلیگ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دورتموند که تیم اول صعود کرد و ارسنال دوم شد. ناپولی هم سوم شد و رفت یورو لیگ

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
تبریک میگم
همونطور که گفتم خوشبختانه دورتموند از بحران مصدومیت ها به سلامت عبور کرد
دورتموند در گروه مرگ سرگروه شد
پارسال هم در گروه مرگ سرگروه شده بودند و رئال رو دوم کردند
وضعیت گروه F امسال خیلی جالب بود که خیلی به ندرت این حالت پیش میاد
دقیقا هیچ کدوم از 12 بازی انجام شده در این گروه مساوی نشد و 3 تیم اول جدول بازی های مقابل همدیگه رو یکبار بردند و یکبار باختند و در نهایت سه تیم 12 امتیازی شدند و تفاضل گل ترتیب رو مشخص کرد
اگر ناپولی یک گل دیگه میزد آرسنال حذف میشد و تیم دوم جدول ناپولی میشد.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
06951012203787289412.jpg

دیدن این کلیپ از یورگن کلوپ به همه توصیه میشه :happy:

کلیپ؛ کلوپ، تو یک ستاره پاپ هستی

ترانه ای در مورد کلوپ با عنوان: "کلوپ، تو یک ستاره پاپ هستی."

متن این ترانه همراه با ترجمه به صورت زیر است:

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Der Rasen ist die Bühne
زمین چمن صحنه نمایش تو

Und wir, wir sind der Chor
و ما گروه کُر تو هستیم

Das Orchester sind die Spieler
بازیکنان گروه ارکستت را تشکیل می دهند

Und geben den Rhythmus
و ریتم را تعیین می کنند

vor Sie hören auf sein Kommando
آنها به دستورات او عمل می کنند

Und gaben ihm ihr Wort
و به او قول داده اند

Sie machen unser Stadion Zu einem heiligen Ort
آنها ورزشگاه ما را به یک مکان مقدس تبدیل می کنند

Tore, Punkte, Sieg
گلها، امتیازات، پیروزیها

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Du bist unser Held
تو قهرمان ما هستی‌

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Der beste auf der Welt
بهترین در جهان

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Deine Show geht los
نمایش تو آغاز می شود

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Dein Applaus ist groß
تشویق تو ( دست زدن) کار بزرگی است

Schaut auf diesen Trainer
به این مربی نگاه کنید

Der mit Wissen und mit Kraft

شخصی‌ دانا و با قدرت

In seinen jungen Spielern Das alles möglich macht
که با این بازیکنان جوان همه چیز را امکان پذیر می‌کند

Ein Blick zur Südtribüne
یک نگاه به ضلع جنوبی (دیواره ی جنوبی وستفالن) بکن

Dann wirst du es verstehen
سپس این را درک خواهی‌ کرد

Warum die besten Fans der Liga In dieses Stadion gehen
که چرا بهترین هواداران لیگ به این ورزشگاه می‌آیند

Tore, Punkte, Sieg
گلها، امتیازات، پیروزیها

Kloppo du Popstar

کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Du bist unser Held
تو قهرمان ما هستی‌

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Der beste auf der Welt
بهترین در جهان

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Deine Show geht los
نمایش تو آغاز می شود

Kloppo du Popstar
کلوپو تو ستاره پاپ هستی

Dein Applaus ist groß
تشویق تو ( دست زدن) کار بزرگی است

دانلود

http://www.tarafdari.com/%D9%81%DB%8...B3%D8%AA%DB%8C

20946277623157003680.jpg

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
پس از پیروزی ارزشمند بروسیا دورتموند برابر مارسی در فرانسه و صعود به عنوان تیم نخست گروه F، یورگن کلوپ سرمربی طلایی پوشان در خصوص این دیدار صحبت کرد.

0000000000000000000wKloppo.jpg

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ کلوپ در نشست خبری پس از بازی به خبرنگاران گفت: ما در زمین همه چيز را خوب اجرا کردیم، البته در انتهاي بازي نيز اشتباهات زیادی داشتيم.
از موقعيت هاي فراوان خود به خوبي استفاده نكرديم و حتي دو سه موقعيت صد در صد را خصوصا در نیمه دوم از دست داديم. واقعا حس فوق العاده اي است، در میان دو نیمه بازی مجبور شدم برای بازگرداندن روحیه تیم به صحبتهایی روی بیاورم که تا کنون انجام نداده بودم که خوشبختانه ثمربخش بود.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
169476981.jpg

ایلکای گوندوگان که در ماه آگوست از ناحیه ی کمر دچار آسیب دیدگی شد در یک مصاحبه ی اختصاصی با اشپیگل از وضعیت مصدومیتش و همچنین پستی که در آن بازی می کند به صحبت پرداخت. به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از سایت spiegel.de، گوندوگان وضع فعلی خود را بهتر از قبل دانست و از بازگشت به میادین در همین سال خبر داد.

آقای گوندوگان در مورد وضعیت مصدومیت خود توضیح دهید.

هشتاد تا نود درصد مراحل درمان به خوبی پیش رفته است اما هنوز هم تحت درمان هستم و زمانی که شرایطم بهتر شد به تمرینات تیمی اضافه خواهم شد. به هر حال اکنون احساس بهتری دارم و احتمالا همین امسال تمریناتم را شروع خواهم کرد.

بسیاری از هواداران می گویند که دورتموند در نبود شما از نظر بازیسازی کمی ضعیف شده، نظر شما در این مورد چیست؟

دید من کاملا متفاوت است. ما به اندازه کافی در پست هافبک میانی بازیکن با کیفیت داریم اما هر کس سبک خاص خودش را در بازی دارد. این وضعیت ما را با انعطاف تر از قبل کرده و حس مسئولیت بیشتری به بازیکنان تیم داده است. در دیدار جام حذفی مقابل زاربروکن دیدید که بازیکنان ما توانایی بازی در پست های مختلف را دارند.

نظر شما در مورد پست شماره شش، پستی که در آن بازی می کنید چیست؟

پست ویژه ای است. همانطور که می دانید هر بازیکنی که در پست شش توپ می زند سبک خاص خودش را دارد و به شکل متفاوتی توپ را به گردش در می آورد. اگر بخواهیم به آمار ژاوی و اینیستا نگاهی بیندازیم به هوشمندی این دو هافبک پی میبریم. من ژاوی را به عنوان یک الگو برای خود قرار دادم و به نظرم او کاملترین هافبک دنیا در پست شش است و من هم دوست دارم مثل او ساده ترین راه را برای رسیدن به دروازه حریفان پیدا کنم.

بالا